Kultura
DOĐITE

Garden gozba u Vintageu 16. lipnja

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

U subotu 16. lipnja već od 13:00 sati dođi do Ljetnog vrta (Savska 160) i uživaj u najfinijim burgerima, chilliju te ostaloj ponudi podebljanoj s tekućim derivatima naših mrzlih… više »

RECENZIJA KNJIGE

Pohvala starosti Pavla Pavličića

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

Naklada Mozaik donosi nam novu knjigu cijenjenog domaćeg pisca. Pavao Pavličić nas s nizom feljtona i eseja pod naslovom „Pohvala starosti" odvodi u svijet treće dobi te na humorističan… više »

NAJAVE

Elemental - XOXO - dva koncerta povodom 20 godina benda

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Bend Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, a za svoje je poklonike pripremio niz iznenađenja koje će im kroz godinu predstaviti. Vrhunac slavlja dogodit će se 14. i 15.… više »

NAJAVE

Ljetni Studio Smijeha - Smijeh na krovu

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Regionalni epicentar smijeha, comedy klub Studio Smijeha, ovo ljeto će nasmijavati Zagrepčane i Zagrepčanke predstavama pod svježim zvjezdanim nebom. Jedini stand up klub u regiji, naime, u… više »

FESTIVALI

Soviet Soviet, She Loves Pablo, Surka Beatbox i Diskodelija zaključuju lineup Regius festivala

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Regius festival službeno je zaključio lineup ovogodišnjeg izdanja! Na festivalu koji će se održati od 13. do 15. srpnja u Šibeniku nastupit će Soviet Soviet, She Loves Pablo,… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – akademska slikarica Jagoda Popović

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Jagoda Popović, suvremena hrvatska likovna umjetnica, akademska slikarica, od prvog lipnja predstavlja se s novom samostalnom izložbom posvećenu djelu Igora Stravinskog „Posvećenju… više »

NAJAVE

Postmodern Jukebox za Advent u Zagrebu

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

Postmodern Jukebox se vraća i to u sklopu nove jesenske Black & White turneje. Nakon 20 rasprodanih koncerata diljem Europe svojim će nastupom ponovno oduševiti zagrebačku publiku… više »

NAJAVE

Predstavljanje Pokreta Levijatan na koncertu Body Counta

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

U utorak, 19. lipnja u zagrebačkom Boćarskom domu na koncertu grupe Body Count Fondacija Pokret Levijatan po prvi put će kod nas predstaviti svoj rad i djelovanje koje će se uskoro… više »

USKORO!

Brojni grijesi lorda Camerona - novi povijesni ljubavni roman iz Naklade Neptun

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

Svega dva mjeseca nakon objave romana Skandalozni brak lady Isabelle, Naklada Neptun najavljuje novi ljubavni roman s povijesnom pozadinom iz istog serijala o ekscentričnoj braći Mackenzie.… više »

OSVRT

Svježina motiva dubrovačkog slikara Mara Kriste

objavljeno prije 10 dana i 21 sat

Maro Kriste, dubrovački akademski slikar uz sve poteškoće koje nosi suživot s umjetnošću, kontinuirano, vrijedno radi, slikajući, portretirajući, doživljavajući raznolike… više »

NAJAVE

Art Hangout u četvrtak 16.6. - Vintage Industrial

objavljeno prije 11 dana i 14 sati

U četvrtak, 14. lipnja, obavezno provjeri što se događa u Vintage ljetnom vrtu jer krećemo s Vrtlarenjem, projektom koji okuplja ljubitelje kulture, umjetnike i stručnjake koji djeluju… više »

DOĐITE

Velesajam kulture i Multimedijalna koliba slave svoje rođendane u SC-u

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Velesajam kulture održat će se od 14. do 16. lipnja u prostorima Studentskog centra, a ove godine u slavlju mu se pridružuje i Multimedijalna koliba sa svojom obljetnicom. Velesajam… više »

NAJAVE

Pssst! Motovun Film Festival i ove godine skriva klasike po Zagrebu!

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Motovun Film Festival petu godinu zaredom podiže platna na super tajnim zagrebačkim lokacijama. U igri skrivača sudjeluju četiri filmska klasika, sve u cilju dovođenja zagrebačke publike u… više »

FESTIVALI

Kultni bendovi i nove glazbene snage na Fusion pozornici Exit Festivala

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Žanrovski najbogatija pozornica EXIT festivala, Addiko Fusion Stage, poželjeti će ovog srpnja dobrodošlicu glazbenicima i bendovima sa raznih dijelova glazbenog spektra i povesti… više »

PRIJAVITE SE

Kazališni kamp Teatra Tirena po 14. put

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Kazališni kamp Teatra Tirena u svojem četrnaestom izdanju donosi sedam raznovrsnih kazališnih radionica! I ove će se godine u Teatru Tirena održati niz raznovrsnih radionica za… više »