Kultura
NAJAVE

Veliko finale koncertne sezone uz slavnog baritona

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Hvaljeni i svestrani Ansambl Antiphonus, pod ravnanjem maestra Tomislava Fačinija, u ovu će nedjelju 15. travnja u 20 sati svoju koncertnu sezonu, koju u hrvatskoj metropoli tradicionalno… više »

KINO PROGRAM

Tjedan u Kinoteci u znaku Festivala tolerancije – JFF Zagreb

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Početak filmskog tjedna u Kinoteci rezerviran je za dva reprizna naslova: američki Projekt Florida, topao i životan pogled na djetinjstvo u režiji Seana Bakera i francusko-alžirsku dramu… više »

HOMMAGE

Tribute to Dino Dvornik ove subote u klubu Sax!

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

Ove subote 14. travnja u zagrebačkom klubu Sax! održat će se homage jednom i jedinom hrvatskom kralju funka - Dini Dvorniku! Dino Dvornik Tribute Band prošli je… više »

SJAJNO

MIMO dovodi hip-hopere

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Šesti koncert pete MIMO sezone održat će se 15. travnja u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravan prijenos na Prvome programu Hrvatskoga… više »

INTERVJU

Modni brend Medvešek Marić

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Damir Medvešek i Marina Marić, suvremeni su hrvatski likovni umjetnici, akademski slikari, autori osebujnih i specifičnih ciklusa zajednički djeluju u kreaciji modnog brenda. Gospodine… više »

NAJAVE

Drugi termin Čarobne glazbe Walta Disneya u Off ciklusu

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Prvi termin posljednjega koncerta Off ciklusa Zagrebačke filharmonije u 20:00 sati već je danima rasprodan, ali "Čarobna glazba Walta Disneya" ovog petka 13.4. ide u još jednom terminu… više »

INMUSIC #13

Them Moose Rush i Tyger Lamb finalisti coaching programa Europavox projekta!

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Hrvatski finalisti Europavox coaching programa koji će se predstaviti na Europavox festivalu u francuskom Clermond Ferrandu su Them Moose Rush i Tyger Lamb, a savršeno zagrijavanje će… više »

NOVE NADE

Završen proljetni ciklus Filmske naSTAVe u kinu Tuškanac

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

Završene su radionice animiranog filma za osnovnoškolce u jutarnjem terminu i igranog filma u popodnevnom terminu, gdje su sudionici napravili svoje prve igrane i animirane… više »

STANDUP

Stand up komedija za mame (i bebe) - novi show u Studiju smijeha

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Majčinstvo i briga oko bebe ne moraju značiti da je gotovo s izlascima. Upravo zato zagrebački Studio Smijeha (Hebrangova 10) organizirastand-up show za mame s bebama. Show će se održati u… više »

NAJAVE

FonoKinoteka predstavlja: koncert Drage Diklića

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Legendarni zagrebački šansonijer i autor nekih od najprepoznatljivijih domaćih evergreena, Drago Diklić, nastupit će 20. travnja u Kinoteci, u sklopu glazbenog programa… više »

INTERVJU

Susret u atelijeru - akademski slikar Ivica Mareković

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Ivica Mareković, suvremeni hrvatski likovni umjetnik, akademski slikar iz Siska, autor je složenog i vrlo osebujnog ciklusa ulja i akrila s nekoliko karakterističnih motiva od krajobraza do… više »

FESTIVALI

Outlook i Dimensions spuštaju se u mrežu tunela ispod Pule

objavljeno prije 12 dana i 19 sati

Ovog ljeta, hrvatske festivalske zvijezde Outlook i Dimensions svojim jedinstvenim i povijesnim lokacijama koje se protežu od pulske Arene, preko tvrđave Punta Christo pa sve do morske… više »

IZLOŽBE

Izložba Tomislava Ostrmana u zagrebačkom Francuskom paviljonu

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Tomislav Ostrman, akademski slikar suvremeni je hrvatski likovni umjetnik, autor izrazito specifičnog rukopisa, kreator je nekoliko vrlo slojevitih i simbolikom itaknutih ciklusa, povećenih i… više »

DOĐITE

London Calling u Rijeci i Puli

objavljeno prije 13 dana i 16 sati

Želite znati kao izgledaju nastupi u londonskim stand up klubovima? Engleski poznajete toliko da znate što znači „it's raining cats and dogs"? Odgovorili ste da? Dvaput? Onda je… više »

NAJAVE

Trobeci i Brujači napadaju Vintage Industrial u četvrtak

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

U četvrtak 12.4. vam dovodimo jedan od najposebnijih rock bendova ovih prostora, koji aktivno djeluje od '91., a i kad jednom čuješ ime, teško da ćeš ih zaboravit -… više »