Kultura
NAJAVE

Norman Beaker Band stiže u Tvornicu kulture 14. veljače

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Norman Beaker Band stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u sklopu svoje europske turneje kojom promoviraju album „We See Us Later". Koncert će se održati u srijedu 14. veljače s početkom… više »

NAJAVE

Ljetno kino u subotu 13. siječnja ponovno u klubu Sax!

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Premijerno u 2018. godini, veseli trio Max, Vlade i Buki zasvirat će u ovu subotu, točnije 13. siječnja u kultnom zagrebačkom klubu i po tko zna koji put prirediti nezaboravnu feštu do… više »

NOVOSTI

Bend TOMISLAV objavio remixeve pjesme „The Moon“ Irene Žilić

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Elektronski bend TOMISLAV objavio je remixeve singla "The Moon" Irene Žilić, pjesme koja je i najavila njezin drugi album „Haze". „The Moon" je objavljen u dva remix izdanja, kao… više »

NAJAVE

Samo jedan Dalmatinac - Josip Škiljo One Man Show

objavljeno prije 12 dana i 4 sata

Dva mjeseca nakon rasprodane premijere, pred splitsku publiku vraća se Josip Škiljo s još jednom izvedbom svog one man show-a. Posljednjih nekoliko godina stand up comedy scena… više »

DOĐITE

Filmska početnica besplatna za klince preko praznika

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Filmska početnica nudi dvije besplatne višednevne radionice namijenjene djeci nižih razreda osnovne škole. Mali filmaši moći će učiti o tehnici stop-animacije te o glazbi… više »

NAJAVE

Alter jazz orkestar Mimika stiže u Savsku 160 - 1.2.2018. Vintage Industrial

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

U četvrtak, 1. veljače u Vintage Industrial stiže Mimika - alter jazz orkestar koji će vas oduševiti skladbama Maka Murtića i to autentičnim ispreplitanjem tradicionalnog i suvremenog… više »

DOĐITE

Kontroverzna meksička umjetnica Teresa Margolles izlaže u Francuskom paviljonu

objavljeno prije 13 dana

Kultura promjene Studentskoga centra u 2018. godini nastavlja svoj likovni program otvorenjem izložbe Sutura istaknute meksičke umjetnice Terese Margolles  18.… više »

PROGRAM

Siječanj u Kinoteci u znaku Woodyja Allena

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Nakon ciklusa Wesa Andersona kino Kinoteka predstavlja opus Woodyja Allena koji će uključivati neke od najpoznatijih filmskih naslova ovog slavnog američkog redatelja, scenarista i glumca.… više »

OSVRT

Marijan Bingula, slikar zaustavljenog trenutka

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Spletom sretnih okolnosti, nedavno sam se iznova susreo s opusom suvremenog hrvatskog slikara Marijana Bingule ( rođen 1943.godine u Zagrebu ) i svakako sa znatiželjom razgledao brojna ulja i… više »

NAJAVE

Otrovna Kristina u Tvornici kulture 16. veljače

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Zagrebački rock bend Otrovna Kristina vraća se u Tvornicu kulture, u petak 16. veljače. Nakon sjajnog nastupa na Pozitivnom koncertu, najvećem dvoranskom glazbenom događaju, kada je… više »

NOVI NASLOVI

„Žena u kabini 10“ odličan je primjer klasičnog krimića, ali za nove generacije

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Ruth Ware trenutačno je jedna od najpopularnijih autorica krimića/trilera u svijetu. Iznimno je popularna među holivudskom elitom, pa ne čudi da se interes prelio na top-ljestvice. Dosad su… više »

DOĐITE!

Znak - pub kviz znanja - 9.1. Vintage Industrial

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Spremite se za utorak 9. siječnja i novu epizodu ZNAKA - kviza znanja u Vintage Industrialu. Pripremite se i spremite za clash sa protivničkim momčadima! ZNAK vam garantira zabavu, dobro… više »

NAJAVE

JAZZ STORY dovodi šefa Cubisma - Ricarda Luquea & Aldemaromania Tria - 17.1. Vintage Industrial

objavljeno prije 15 dana

Kako bi početak 2018. prošao što ljepše i baršunastije, JAZZ STORY vas poziva na besplatan koncert Ricarda Luquea & Aldemaromania Tria. Sastav Aldemaromania… više »

SJAJNO!

Igor Geržina s odličnom Ninom Kraljić završio Božićnu saksofonsku bajku...

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Igor Geržina održao je u četvrtak posljednji koncert u sklopu bajkovitog glazbenog programa "Saxmas Fairytale" u sklopu Adventa na Europskom trgu, a gošća mu je bila pobjednica… više »

NAJAVE

Akustični grunge spektakl u četvrtak u Saxu

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Grunge hitovi bendova kao što su Nirvana, Pearl Jam, Stone Temple Pilots i Alice In Chains u akustičnim varijantama koje je planetarno popularnima učinila serija koncerata MTV… više »