Kultura
NAJAVE

Zagreb RockFest 2018.

objavljeno prije 15 dana i 18 sati

Drugo po redu izdanje Zagreb RockFesta, ugostit će nekoliko izvođača kroz ljetne mjesece na raznim lokacijama po Zagrebu. Festival koji je razbacan na više zagrebačkih lokacija ove će… više »

BRAVO

Marina Orsag proglašena za europskog heroja humora

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

Marina Orsag najpoznatija je žena komičar(ka) u Hrvatskoj i regiji, a njen talent i prirodnu duhovitost polako prepoznaju i van granica Lijepe naše. Nakon što je prije tri… više »

RECENZIJA KNJIGE

Je li ljubav izbor ili sudbina? Saznajte u romanu "Izgubljena svjetlost"

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

Život kroji zanimljive sudbine svakome pojedinačno. Neki prolaze kroz pakao pokušavajući preživjeti, dok drugi uživaju prekrasne ljepote živote bez prevelike muke. Sve u svemu, kakav… više »

KINO PROGRAM

Počinje nova filmska sezona u najljepšem kinu na otvorenom

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Ljetne zagrebačke večeri ponovno su rezervirane za izlazak u najljepše gradsko kino pod vedrim nebom. Ljetna pozornica Tuškanac, u subotu 9. lipnja u 22 sata započinje… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – Vitold Košir izlaže u Gliptoteci

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Vitold Košir svestrani je umjetnik, akademski je kipar i akademski glazbenik, autor je niza zapaženih izložbi, kreator vrlo zahtjevnog i specifičnog likovnog opusa. Sredinom lipnja ove… više »

OSVRT

Krajobrazi čežnje i nade Marije Puzak

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Marija Puzak, slikarica, hrvatska likovna umjetnica, stekla je izniman ugled tijekom niza godina u kojima je uspješno realizirala obiman i višeslojan ciklus krajobraza, u… više »

NAJAVE

Josipa Lisac - poznati gotovo svi nastupi do kraja godine

objavljeno prije 17 dana i 14 sati

Nakon pola izuzetno uspješne godine pred našom najvećom glazbenom umjetnicom, Josipom Lisac, je šest mjeseci u kojima će se naći nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu.… više »

PREDSTAVE

Čuvari snova ponovno u CeKaTeu

objavljeno prije 17 dana i 19 sati

CeKaTe Teatar otvara svoja vrata predstavi „Čuvari snova" 7. lipnja u 20 sati. U režiji Angela Naumovskogpredstavu će u hrvatskoj… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – akademski kipar Ivan Mladenović

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Ivan Mladenović, akademski kipar iz Varaždina pripadnik je mlade, nadolazeće generacije aktualnih hrvatskih likovnih umjetnika, autor je nekoliko javnih spomenika. Pripadate grupi najmlađih… više »

DOĐITE

Književna tribina i kviz u Vintage Ljetnom vrtu 5. lipnja

objavljeno prije 18 dana i 14 sati

Predvečer i večer u utorak, 5. lipnja provedite u Savskoj 160 u najljepšem vrtu u Zagrebu opuštajući se. Za one željne programo nudim poeziju i nakon toga kviz znanja, ali… više »

KINO PROGRAM

Animafest u Kinoteci

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Od utorka, 5. lipnja do subote, 9. lipnja kino Kinoteka ugostit će aktualno izdanje Animafesta. Svakodnevno u jutarnjim satima publika će moći uživati u odabranim naslovima iz Natjecanja… više »

NAJAVE

Niko Potočnjak u KSET-u 21. lipnja

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Zagrebački klub KSET ponovo će u četvrtak, 21. lipnja ugostiti Niku Potočnjaka. Posljednjih godina oteo je nebu munju, žezlo tiranima, zapalio masu roštilja i milijun jointova tijekom… više »

NOVOSTI

Objavljen bogat program 37. Večeri na Griču

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

37. Večeri na Griču donose čak devet glazbenih poslastica, ugošćuju mnoštvo vrhunskih umjetnika koji će zasigurno svim posjetiteljima pružiti nezaboravan doživljaj.… više »

INMUSIC #13

Objavljena potpuna satnica INmusica #13!

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Kultni britanski NME već drugu godinu za redom ističe hrvatski INmusic festival kao jedan od 12 najboljih svjetskih festivala, a turistički rezultati festivala iz godine u godinu sve su… više »

OSVRT

AKTOVI Nevena Otavijevića

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Neven Otavijević, zadarski slikar aktivni je pripadnik suvremene hrvatske likovne scene , iako njegov opus nije brojčano velik, ali je jasno definiran, precizno izveden, autorskog… više »