Kultura
OSVRT

CRNA FAZA Mladena Žunjića

objavljeno prije 23 dana i 22 sata

Mladen Žunjić, slikar i autor konpleksnog opusa ne posustaje u radu, kontinuirano slika i čini mi se da pokušava nadoknaditi trenutke proteklog vremena dok se nije intenzivno družio s… više »

NAJAVE

2. Festival grafoskopa u AKC Medika

objavljeno prije 25 dana i 15 sati

U organizaciji Autonomnog kulturnog centra i kazališta sjena Tripstih, održati će se drugi dvodnevni Festival grafoskopa. Festival započinje 30. studenog 2018. u prostorima… više »

IZLOŽBE

Kompozicija i kompozicijski dijagrami u arhitekturi

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

OTVORENJE IZLOŽBE Kompozicija i kompozicijski dijagrami u arhitekturi Ivana Tutek Četvrtak, 22.11. 2018. u 19 sati Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1,… više »

NAJAVE

Baletni spektakl uz glazbu Radioheada ponovno u Zagrebu!

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Zagreb će početkom sljedeće godine, točnije, 16. veljače, ponovo postati središte svjetske baletno-glazbene scene! U dvoranu Vatroslava Lisinskog, tri godine nakon prvog i rasprodanog… više »

NAJAVE

Novi val party by Tomi Phantasma u Boogaloou 23. studenoga

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

U petak 23. studenoga će se nakon koncerta beogradskog EKV tribude band projecta Deca iz vode održati „100% Novi Val" party u u zagrebačkom Boogaloo Clubu pod okriljem Tomija Phantasme.… više »

INTERVJU

Razgovor u povodu – Marija Lopac

objavljeno prije 25 dana i 22 sata

Marija Lopac, suvremena hrvatska likovna umjetnica, pripadnica je mlade i vrlo aktivne generacije, autorica zapaženog, osebujnog opusa. Gospođo Lopac, pripadate skupini najmlađih hrvatskih… više »

NAJAVE

6. rođendanska redaljka uz najbolje od domaćih rockera

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

PETAK 14.12.2018. VIB rođendan - dan #3: Rođendanska redaljka: Elephant Stalker / From Another Mother / Killed A Fox / DeLorean Band s gostima (She Loves Pablo, Cojones...) + DJ program… više »

NAJAVE

O ženama i muškarcima na novoj Ženskoj priči

objavljeno prije 26 dana i 17 sati

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu muško-ženskih odnosa. Komičarka Marijana Perinić ovaj… više »

NAJAVE

Grif bar otvara vrata 22. studenog u Savskoj 160

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Grif bar će vas očarati svojim interijerom koji podsjeća na dnevni boravak svjetskog putnika te će vam akcijskim ponudama, ali i dodatnim programom zasigurno postati jedno od omiljenih mjesta… više »

14. POZITIVAC

Više od 5 sati programa, Editors i Hladno pivo s punim koncertnim setovima

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Mada grupne svirke najčešće podrazumjevaju kraće nastupe Pozitivan koncert okreće u potpunosti tu praksu. Obje večeri, 30. studenog i 1. prosinca, u Velikoj dvorani Doma sportova… više »

TJEDNI PROGRAM

Bosanski humor, pozitivno šokiranje i pipkanje u Studiju Smijeha

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Studio Smijeha opet nešto izmišlja! Ovog tjedna u ovom jedinom klubu za stand-up komediju u Hrvatskoj komičari su izmislili recept za dobro provedenu večer uz bujice… više »

OSVRT

Ciklus INTERIJERI akademskog slikara Zorana Šimunovića

objavljeno prije 26 dana i 22 sata

Zoran Šimunović, akademski slikar iz Vukovara, pripadnik je mlađe, vrlo poletne generacije suvremenih hrvatskih likovnih umjetnika, izlagao je na nekoliko vrlo zapaženih samostalnih… više »

KINO PROGRAM

Tjedan u kinu Kinoteka uz Novi hrvatski film

objavljeno prije 27 dana i 18 sati

U kinu Kinoteka od srijede, 21. studenog sve do 1. prosinca gledamo program recentnih domaćih naslova Novi hrvatski film. Kao izvrstan uvod u program u utorak ne propustite hrvatski… više »

NAJAVE

Foo fighters stižu u pulsku Arenu 19. lipnja

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Foo Fighters, američke rock legende, premijerno dolaze na ove prostore u srijedu 19. lipnja 2019. godine i to u pulsku Arenu. Jedan od najvećih rock bandova posljednjih 20 godina, stadionska… više »

DOĐITE

Posebno izdanje UNICEF-ova Muzeja realnosti

objavljeno prije 27 dana i 22 sata

Posjetitelje ovogodišnjeg UNICEF-ova Muzeja realnosti očekuje posebno izdanje ovog popularnog koncepta. Nakon tri godine održavanja u Muzeju iluzija, UNICEF-ov Muzej realnosti od 1. do… više »