Kultura
NAJAVE

Prvi DORF u Vintage vrtu

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

U nedjelju 3. lipnja, započet ćemo seriju DORF druženja u Ljetnom vrtu Vintage Industriala koju ćemo otvoriti povratkom u 90-te. Promocija reizdanja knjige nikad prežaljenog Ante Perkovića… više »

27. DHF

Animirani filmovi na 27. Danima hrvatskog filma

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

U konkurenciji animiranog filma 27. DHF-a, koja broji deset vrhunskih djela, ističu se novi radovi Veljka Popovića (Biciklisti), Igora Grubića (Kako se kalio čelik), Darka Vidačkovića (Samo… više »

OSVRT

Novi ciklus reljefa Bojana Doleneca

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Bojan Dolenec, akademski kipar u posljednje je vrijeme privukao pozornost svojim opusom, u kojem se ističe niz iznimnih krajobraza u akrilu na platnu, raznih veličina te ciklus arhitekture, u… više »

NAJAVE

3. Beeryard festival u dvorištu Jedinstva

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Jednodnevni festival koji spaja tri nezavisne scene; craft pivovare, street food i glazbu, BeerYard festival, u svojem trećem izdanju održat će se 1.9.2018. u velikom dvorištu… više »

WTF?!

The Garden odlazi iz Tisnog

objavljeno prije 23 dana i 14 sati

Nakon šest godina The Garden Resorta u Tisnom, teška srca smo primorani najaviti da će ovo biti zadnja godina kako ćemo biti prisutni na ovoj lokaciji ugošćavajući… više »

WOW!

Tri KOZe na otvorenom

objavljeno prije 23 dana i 15 sati

Drage naše kvizoljupke, simpatični kvizoljupci, imamo jednu veliku i lijepu vijest: 8., 9. i 10. lipnja (petak, subota, nedjelja) na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana,… više »

NAJAVE

Vojko Vrućina u Domu sportova!

objavljeno prije 24 dana i 20 sati

Karte po 50 kn u prodaji od 30. svibnja. Od 1. rujna do 11. listopada 60 kn, na dan koncerta (ako ih ostane) 80 kn. Požurite u Rockmark Dirty Old Shop, Aquarius, sva prodajna mjesta Eventima… više »

SPEKTAKL

Spektakularni Big Gala Show u Zagrebu okupio poznate performere i fanove burleske i cabarea

objavljeno prije 24 dana i 21 sat

Jedini Hrvatski burlesk i kabaret festival koji se održao u Rijeci od 24. do 26. svibnja, sinoć je kulminirao Big Gala showom u Zagrebu, a u trosatnom istinskom spektaklu nastupila su poznata… više »

Mercedes Bratoš izlaže u Malinskoj

objavljeno prije 24 dana i 22 sata

Mercedes Bratoš, suvremena hrvatska likovna umjetnica, akademska slikarica predstavlja se krajem svibnja u u Malinskoj, u Galeriji sv. Nikole, samostalnom izložbom, „Odrazi". I… više »

KINO PROGRAM

Od glazbenih filmova do najnovijih naslova iz aktualne kinodistribucije

objavljeno prije 25 dana i 14 sati

Zadnji dani svibnja donose nastavak Opusa glazbenih filmova i filmova na temu glazbe. Utorak, 29. svibnja, rezerviran je za reprizu Potrage za Sugarmanom, dok u srijedu, 30.… više »

LAJNAP

Tjedan smijeha u klubu Sax

objavljeno prije 25 dana i 17 sati

Lajnap Comedy, najpopularniji domaći kolektiv stand-up komičara, privodi kraju svoju drugu sezonu nastupa u kultnom zagrebačkom klubu SAX.  Od rujna do svibnja, Aleksandar Curać… više »

NAJAVE

Zadrži dah - novi blockbuster od četvrtka u kinima

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Snažni potres iznenada pogađa Pariz. Ulice francuske prijestolnice naglo preplavljuje gusta magla, a s njome se širi se i opća panika. Nekolicina preživjelih pronalazi utočište… više »

NAJAVE

Otvorenje Vintage ljetnog vrta 31. 5.

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

Ako ste se pitali što je sa našim velikim vrtom, zelenom oazom Vintage Industriala, našim summer gardenom... pripremite se za otvorenje najvećeg, našarenijeg i… više »

OSVRT

Knjiga likova Lukše Obradovića

objavljeno prije 25 dana i 22 sata

Promatrajući u cjelosti opus dubrovbačkog umjetnika, slikara Lukše Obradovića, nisam se mogao oteti dojmu, istina, nakon određenog vremena, kako on, ispisuje, iscrtava, slika svoju… više »

FESTIVALI

Završio Sea Star festival

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

Sinoćnjim nezaboravnim nastupima koje su priredili headlineri na ovogodišnjoj spektakularnoj glavnoj pozornici u srcu lagune Stella Maris u Umagu završen je drugi Sea Star… više »