Kultura
NAJAVE

Brkovi u Domu sportova 20. listopada

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Tri i pol godine nakon rasprodanog koncerta grupa Brkovi se vraća u Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova, u subotu, 20. listopada 2018. Taj koncert u ožujku 2015. upisao je Brkove na… više »

NAJAVE

Vraća se genijalni Bebe Na Vole u pratnji Mind Itchesa u Vintage Industrial

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Nakon nešto manje od godinu dana, u Vintage Industrial vraća se Bebe na Vole u četvrtak 7. prosinca na svom solo koncertu u Savskoj 160. Bebe Na Vole jedna je od najprepoznatljivijih… više »

NAJAVE

Iščekivani Osmi povjerenik, nakon Trećića, stiže u kina

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Mora da ste čuli za Trećić! Naš najudaljeniji naseljeni otok na Jadranu djeluje poput neke nedostižne utopije na kojoj ne vrijede pravila niti dosezi suvremene civilizacije. Otok je to… više »

INMUSIC #13

Nick Cave novi headliner INmusic festivala #13

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Nakon točno deset godina od zadnjeg nastupa u Hrvatskoj, 2008. godine na trećem izdanju INmusic festivala, nikada jači i iščekivaniji Nick Cave & The Bad Seeds vraćaju se na glavnu… više »

BRZO!

Za samo devet sati razgrabljeno prvih 5.000 ulaznica za Sea Star Festival

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Samo devet sati trebalo je da se razgrabi kompletan kontigent prvih 5000 ulaznica za Sea Star festival po poklon cijeni. Danima najavljivan početak prodaje, poguran već jednom osvojenom… više »

U KINIMA

Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi stižu 14. prosinca

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Najpoznatija svemirska saga konačno se nastavlja! U distribuciji 2i Filma, 14. prosinca izlazi nova epizoda Ratova zvijezda: Posljednji Jedi. Redateljsku palicu ovog je puta preuzeo Rian… više »

NAJAVE

Ivana Galic i Darko Horvat u Sternu Carnegie Halla

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Zagrebačka vokalistica Ivana Galić i dugogodišniji gitarist Darko Horvat (Ayllu, Ricardo Luque i prijatelji, Tango Appassionato, Caiman Verde, Gato negro) osvojili… više »

NAJAVE

Sveti Nikola i Krampus stižu u Vintage Industrial

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Dočekajte Svetog Nikolu uz Krampusov metal lineup u Savskoj160. Nakon dvije godine kontaminacije i povratka životnom sukladju, u Vintage Industrial se vraća NAREDNIK LOBANJA I VOD SMRTI koji… više »

DOĐITE!

Za tjedan dana počinje GLAZBENI OUTLET I FILMOVI 2017.

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Za točno tjedan dana počinje najveći domaći outlet glazbe i filmova, koji već tradicionalno organiziraju Aquarius Records i Menart, a ponudit će pregršt naslova svih… više »

SLUŠAJTE!

Božićna saksofonska bajka u srcu Zagreba

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Serijom koncerata u sklopu Adventa na Europskom trgu, Igor Geržina predstavit će svoju glazbu koja je obišla četiri kontinenta i ušla na sve važnije američke top liste te će nas… više »

POŽURITE!

Počinje prodaja ulaznica za Sea Star Festival - 70 posto popusta prvih 24 sata!

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Početak prodaje ulaznica za drugo izdanje Sea Star festivala tempirano je za utorak, 5. prosinca točno u 10 sati. U ponudi će se naći festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kn,… više »

NAJAVE

Tram 11 tri dana u Zagrebu

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Nakon spektakla u Domu sportova pred 9.000 ljudi i jednog od najbrže rasprodanih koncerata nekog hrvatskog izvođača uopće, Tram 11 su se odlučili na tri intimnija klupska koncerta u… više »

OSVRT

Univerzum anđela Željka Prsteca

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Željko Prstec, suvremeni hrvatski slikar iz Varaždina, kreator je opusa (kome je posvetio cijeli svoj život, radeći marno i danas, nesmanjenom žestinom ) doista nesvakidašnjeg svijeta,… više »

OSVRT

Pero Jakšić, vezan za rodni brački kamen

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Djelovanje suvremenog hrvatskog likovnog umjetnika, akademskog kipara Pere Jakšića, autora vrlo snažnog i kompleksnog opusa, gotovo je idealni primjer kako domaći čovjek, odgojen u… više »

FESTIVALI

Otvoreno prvo izdanje Filmofeel Festa

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema otvoreno prvo izdanje Filmofeel Festa - revije nezavisnog filma i to uz premijernu projekciju jedinstvenog filmskog uratka Loving Vincent: Van Goghov… više »