Kultura
PREDSTAVE

Voliš li me? u Studiu EXIT

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Voliš li me? je nova predstava u Studiu EXIT nastala nastala u suradnji sa Zagrebačkim glumačkim ateljeom.a premijeru ima 8. studenog u 19h.  Predstavu je režirao Janez… više »

PJESNIŠTVO

Otvoren natječaj za Nagradu Ivan Goran Kovačić

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Studentsko kulturno-umjetničko društvo Ivan Goran Kovačić raspisalo je natječaj za Nagradu Ivan Goran Kovačić za najbolju pjesničku zbirku u dvogodišnjem razdoblju, čiji će… više »

COOL

Beatles maraton ovoga vikenda u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

U studeni ulazimo s cjelonoćnom posvetom The Beatlesima uz Help! A Beatles Tribute koji će vas očarati svojom scenskom i glazbenom izvedbom. Proslavit ćemo 50 godina dva njihova izdanja… više »

PREDSTAVE

"Duet za jednog" vraća se u Centar mladih Ribnjak

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Nakon humanitarne akcije Učinimo nevidljivo vidljivim, Ana Vilenica i Točka na i vraćaju "Duet za jednog" u CM Ribnjak. U drami inspiriranoj stvarnim životnom i pričom renomirane čelistice… više »

SECRET ARTS CINEMA

Tko je smjestio Kaktusiću? - međunarodna premijera filma

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Drugo izdanje Secret Arts Cinema približava se kraju. Najbolje stvari uvijek dolaze na kraju, pa je tako vrijeme i za jednu međunarodnu premijeru. One su uvijek znak prestiža na našoj… više »

IZLOŽBE

Oproštajne izložbe u SC-u! Izložbeni rezime Kulture promjene!

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

U srijedu, 7. studenog u Studentskom centru otvaraju se dvije izložbe. U Galeriji SC, autor Damir Žižić izlaže seriju fotografiju naziva Arhiv promjene, a… više »

PROGRAMI

Programi za sve uzraste u MSU

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Tijekom ove jeseni i zime Muzej suvremene umjetnosti priprema niz edukativnih i zabavnih aktivnosti za sve uzraste. Muzej kao mjesto u kojem su svi dobrodošli, u koje se stječu nove… više »

NAJAVE

Njujorški tandem koji je osvojio svijet, Sofi Tukker, na Exit Festivalu

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Vijest da jedan od najvećih alt-rock bendova svih vremena The Cure otvara EXIT festival 4. srpnja snažno je odjeknula u cijeloj Europi, zbog čega su i prve serije ulaznica rasprodane za svega… više »

NAJAVE

EKV party i proslava 30 godina albuma Samo par godina za nas u petak u Vintage Industrialu

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

U PETAK 2.11. 2018. obilježavamo 30 godina EKV-ovog albuma 'Samo par godina za nas'. Upravo zato obavezno navratite u Savsku 160 na EKV party do 5.00 ujutro i to za cijenu od 10 kuna za… više »

SJAJNO!

U prvih 10 dana samoborsko kino posjetilo preko 4.000 posjetitelja

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Nakon gotovo godinu dana čekanja, Samoborci su jedva dočekali zaviriti u potpuno preuređenu kino dvoranu zgrade Hrvatskog doma, u koju je ukupno uloženo više od 7 milijuna kuna. Preko… više »

NAJAVE

FonoKinoteka predstavlja: Lika Kolorado

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

U sklopu novog izdanja FonoKinoteke, sve popularnija indie rock četvorka predvođena Filipom Riđičkim - Lika Kolorado - u subotu 17. studenoga stiže na pozornicu kina… više »

NAJAVE

"Sve, samo ne romantika" - Biografija grupe Elemental

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Vrijeme je da se objavi dobro čuvana tajna koja će uskoro ugledati svjetlo dana - Elemental ima knjigu! Točnije, biografiju! Knjiga pod nazivom „Sve, samo ne romantika" izlazi 14.11. a… više »

NAJAVE

Kino za sve: Senzorne projekcije za djecu s teškoćama u razvoju

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

U kinu Tuškanac 7. i 8. studenog od 11 sati održat će se senzorne projekcije filma Snoopy i Charlie Brown: Peanuts film, Snoopy, Lucy, Charlie Brown i ostatak voljene Peanuts ekipe… više »

NAJBOLJI!

Halloween K-pop Party u Buena Visti!

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Halloween party uz K-pop? Zvuči sjajno! Pandakon je tek završio, a mi dalje šibamo punom parom. Uvodimo vas u prvi u ciklusu mnogih 놀자 KCE k-pop tematskih partija ( 놀자 prevedno… više »

NAJAVE

Sane u subotu 3. studenog u Saxu!

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

"Nije nas bilo pet godina u ovoj postavi. Ok, skoro pet godina. I onda smo se malo vidjeli. Pa smo odsvirali malo. Pa smo se čuli. Pa smo odlučili opet odsvirat svirku u Saxu, gdje smo… više »