Lifestyle nema prethodne stranice
BRRR

Namirnice koje će nas ugrijati zimi

objavljeno prije 8 sati i 23 minute

Zimske hladnoće obično odbijamo toplom odjećom, no znate li da pomoću određenih namirnica možete povećati temperaturu tijela, poboljšati vlastiti imunitet, mentalne sposobnosti,… više »

SAVJETI

Tri novogodišnje odluke za svaku ženu

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Prosinac predstavlja onaj dio godine kada se sve oko nas šareni i sjaji kako bismo u pozitivnom duhu ispratili godinu za nama i optimistično dočekali novu. Blagdansku atmosferu ovih… više »

ISPROBAJTE :)

5 vježbi za brzi trening

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Kratki i eksplozivni trening upravo je ono što vam treba - možete ga bez problema sigurno ugurati u svoj raspored bez obzira u kakvoj gužvi bili. Da unaprijed odbijemo sve moguće… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
STVARNO?

Nemojte potiskivati ljutnju, dobra je za vas!

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Izbjegavate li i vi negativne emocije, kakav je sada trend? Pravite se da ste dobre volje, iako niste, nadajući se da ćete to postati? E, griješite! Stručnjaci… više »

ZNATE LI?

Zašto treba jesti ugljikohidrate?

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Dijete koje se baziraju na izbacivanju ugljikohidrata pravi su hit, a ugljikohidrati glavni neprijatelj naše linije i zdravlja, no je li to stvarno tako? Ako poslušamo… više »

HE HE

Bourbon sirup za kašalj za odrasle

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Muči vas kašalj? Ako ste se pripremali na neku od inačica špinanog šećera i sličnih neukusnih varijanti koje bi vas trebale oporaviti, zaboravite - evo pravog recepta za… više »

MA DA?

Kako do sixpacka za tri mjeseca? Lako :)

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Trbušnjaci nisu dovoljni - možete ih raditi 1000 dnevno no ako se ne hranite pravilno i jedete masnu i nezdravu hranu, sva ta masnoća će se zadržati upravo na vašem trbuhu.… više »

MMMM

Još jedan dobar razlog za kavu

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Kavoljupci, pozor - ako vam nedostaje razloga za još jednu kavicu, evo novoga koji izravno dovodi u vezu kavu i zdravlje mozga. Ranije je već otkriveno da čuva jetra i štiti od… više »

SAVJETI

Kako spriječiti debljanje tijekom blagdana

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Blagdani donose poklone - one lijepe i drage pod borom, no jednako tako i one neželjene u vidu viška kilograma zbog neumjerenosti u jelu i piću. Sigurni smo da ste ove neželjene svake… više »

MMMM

Sauna je stvarno zdrava

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Sauna može pozitivno utjecati na ljudsko zdravlje, pogotovo na kardiovaskularni sustav, pokazalo je istraživanje provedeno, pogađate - u Finskoj.  "Saznali smo kako odlazak u… više »

SAVJETI

5 savjeta za bolju probavu

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Probavni problemi mogu stvarno uzrokovati komplikacije, a ne samo neugodu, pa evo nekih drugih metoda kojima se možete boriti protiv probavnih problema i konstipacije, a koje… više »

SAVJETI

Kako montirati lance za snijeg na kotače vozila

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Dolazi nam snijeg, a s njim i potreba da pripremimo vozilo. Lanci za snijeg odlična su opcija kad je cesta prekrivena snijegom, poboljšat će prianjanje kotača i spriječiti… više »

HE HE

Koliko je rada - optimalno? Ne baš puno...

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Radno vrijeme u današnje doba pomalo gubi smisao - od većine se zaposlenika očekuje da rade puno više od onoga što im piše u ugovorima, a neradne subote također su… više »

MA DA?

Zašto je važno grliti se svaki dan?

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Zagrljaj u trajanju od dvadesetak sekundi popravit će vam dan, pa nije ni čudo da se većina ljudi voli grliti... no, ima i onih kojima je to noćna mora. Znate li zašto? Znanstvenici… više »

STRAŠNO!!

Ekrani klincima mijenjaju strukturu mozga!

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Pametni telefoni, tableti i video igrice fizički mijenjaju strukturu mozga adolescenata, pokazao je istraživanje  američkog Nacionalnog Instituta zdravlja.  Znanstvenici su… više »