Lifestyle nema prethodne stranice
ZNATE LI?

Kako spriječiti glavobolje od vrućina

objavljeno prije 3 sata i 13 minuta

Mnogim ljudima vrućina i puno Sunčeve svjetlosti može biti recept za glavobolju. Njemački institut za glavobolje, internet platforma posvećena pružanju informacije oko toga problema, objavila… više »

SAVJETI

Jutarnja tjelovježba - najbolji početak dana

objavljeno prije 5 sati i 27 minuta

Jutarnja rekreacija pruža snagu i energiju za dan koji je pred vama, a njome i potičete metabolizam. Ako se odlučite na jutarnju tjelovježbu važno je da večer prije odete na vrijeme na… više »

STVARNO?

Vježbanje i mršavljenje nemaju veze?

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Mršavljenje podrazumijeva dijetu i vježbanje, tako nam govore već desetljećima i mnogi se znoje i muče ne bi li skinuli koju kilicu viška... no, sad znanstvenici kažu… više »

SAVJETI

7 kaloričnih namirnica koje morate jesti

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Zdrava prehrana bazira se na jednostavnom principu uravenoteženog unosa svih grupa namirnica, s naglaskom na prirodne namirnice. Masna i pržena hrana sigurno ne spadaju u tu kategoriju,… više »

SAVJETI

Ulje avokada za zdravu i lijepu kosu

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Avokado je dobro poznat kao vrlo zdrava namirnica, no može li ovo voće biti korisno i u kozmetičke svrhe?  Naime, davno je obično pranje kose samo šamponom izašlo… više »

EH, DA... :)

5 navika koje vas čine nesretnim

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Nema osobe koja se ponekad ne osjeća nesretno, to bi stvarno bilo previše, aii na žalost ima sve više onih koji se stalno tako osjećaju, pa bi im trebali pomoći. U većini… više »

SAVJETI

10 minuta dnevno dovoljno je za mršavljenje

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Jačanjem intenziteta vježbanja može skratiti vrijeme provedeno u tjelovježbi, dokazali su znanstvenici, pa nakon toga američki fitness stručnjaci preporučuju 10 minuta intenzivnog… više »

OBLJETNICE

Ford T slavi 110. godišnjiucu

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Ford T, Automobilska ikona i model koji je motorizirao SAD slavi 110. godišnjicu, a dan kad je proizveden, 12. kolovoza 1908., jedan je od  ključnih dana u povijesti… više »

STVARNO?

Novac i sreća nisu povezani, a što jest?

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Novac nema nikakve veze s osjećajem sreće - za taj osjećaj najzaslužniji dobar san i dobar seks, pokazalo je novo istraživanje! U studiji je sudjelovalo 8.250 Britanaca, a većina ih je… više »

ZNATE LI?

5 plodova koje ne trebate guliti

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Neke vrste voća i povrća ne samo da ne morate, već ne bi ni trebalo guliti, iako nam je to ustaljena praksa. Osim što ćete uštedjeti vrijeme, zadržat ćete i mnoge hranjive… više »

ZABAVNO

Kako zapravo razmišljaju inteligentni ljudi?

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Inteligentni ljudi razlikuju se od drugih na više načina, a naročito po tome što nek stvari rade drugačije, što je posljedica činjenice da je inteligencija povezana… više »

SAVJETI

5 sastojaka koje mora imati svaka vaša krema

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Kreme za suhu kožu prilično su veliko tržište prepuno, baš kao i ostala, raznih "čudotvornih" pripravaka koji bi trebali oporaviti vašu kožu. Naravno,u njima se nalazi… više »

ZNATE LI?

Klinčić - jedan od najzdravijih začina svijeta

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Klinčić, poznat i pod latinskim nazivom Syzygium aromaticum ili clavus, što znači čavao, na koji oblikom i sliči, ima plod koji je zapravo cvjetni pupoljak sa stabla karanfilovca,… više »

SAVJETI

7 savjeta za preživljavanje vrućina bez klime

objavljeno prije 4 dana

Paklene temperature mnoge tjeraju da ostanu u kući. Vrijeme je posebno opasnoo za starije osobe i trudnice, a oni bez klima uređaja gotovo da ne mogu funkcionirati. Srećom, postoje prirodni i… više »

KONCEPTI

AeroMobil 5.0 VTOL - leti na struju

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Iz grada Bratislava u Slovačkoj dolaze vijesti oko letećeg automobila. Radi se o letećem automobilu nazvanom AeroMobil 5.0 VTOL koji je za sada samo studija koja za vožnju i let koristi… više »