Lifestyle nema prethodne stranice
FORA :)

Kako stres utječe na naš - govor

objavljeno prije 3 sata i 8 minuta

Stres je problem koji rijetko tko može izbjeći, no ipak se volimo ponašati kao da je sve normalno, trudeći se da nitko ne primjeti da smo pod stresom. Ipak, postoji jedna stvar koja… više »

ZANIMLJIVO

9 razdoblja života u kojima se najviše debljamo

objavljeno prije 5 sati i 8 minuta

Debljina ne dolazi sama od sebe, naravno, a postoje neka razdoblja života kad smo evidentno skloniji debljanju, pa je nužno posvetiti više pažnje fizičkim aktivnostima i režimu… više »

EHHH...

Manjak sna - stariji izgled

objavljeno prije 20 sati i 8 minuta

San je nužan za zdravlje, to već znaju i ptice na granama, no znate li da nedostatak sna ima još jednu, prilično nezgodnu i neestetsku nuspojavu? Upozorenja da bi trebali spavati barem… više »

SAVJETI

Vitamin koji će vam spasiti kosu

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Gubitak kose jedna je od stvari koja nam donosi prilično loše osjećaje - pogađa i muškarce i žene (rjeđe, na njihovu sreću), no jednako ga loše podnose oba spola. Na… više »

ZAPAMTITE!

Borite se protiv stresa - učinkovito!

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Stres je postao najveći neprijatelj zdravlja u ovom užurbanom modernom vremenu - poslovi, financije i privatni život donose stalne promjene koje neizbježno utječu na naše zdravlje,… više »

SAVJETI

Kako se koncentrirati na poslu?

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Koncentracija na poslu ponekad nije lagan zadatak - ponajprije su nam potrebni mir i tišina, no to nije sve: po mišljenju njemačkih znanstvenika, za uspješane radne… više »

MALO?

Koliko nam treba vježbe da se dovedemo u formu?

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Vježbanje obično povezujemo s mukom koja traje barem pola sata, no izgleda da našem tijelu nije baš toliko važno koliko dugo vježbamo, tvrde znanstvenici. Naime, samo dvije… više »

LJEPOTA

Priuštite svojoj koži samo najbolje!

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Naša je koža ono što će mnogi prvo primijetiti, a uz sve trendove koji dolaze i odlaze, zdrav izgled kože je vječno u modi. Bez obzira na to jeste li tip žene koja ne izlazi iz… više »

MA DA?

Previše sna štetno je kao i premalo

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Nakon brojnih istraživanja koja su se bavila utjecajem količine sna na djelovanje mozga, znanstvenici su došli do zaključka kako previše ili premalo sna djeluje… više »

WOW!

TasteAtlas - kako do lokalne hrane diljem svijeta

objavljeno prije 2 dana

TasteAtlas hvalevrijedan je projekt osnivača Indexa Matije Babića koji korisnicima pronalazi lokalna, autentična jela i restorane u kojima ih se može naručiti, diljem svijeta. Trenutno… više »

STVARNO?

Mirisom lavande do uspjeha?

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Lavanda, ta čudesna mediteranska biljka opojnog mirisa ne služi samo za tjeranje komaraca ili opuštanje, već se može iskoristiti i za - nagovaranje ljudi, vjerovali ili ne. Naime,… više »

MA DA?

Planiranje dana može biti i loše?

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Planirate li svoj dan? Imate li raspored na papiru, u mobu ili na računalu? Znate li kad trebate što napraviti danas? To su pitanja koja će vam odmah postaviti na stotinama tečajeva,… više »

ZAPAMTITE!

Nove oznake goriva na benzinskim crpkama

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

U Hrvatskoj je uvedeno novo označavanje goriva na benzinskim crpkama od petka, 12. listopada. Sigurno se pitate o čemu se radi? Evo objašnjenja! Direktivom Europske unije… više »

COOL :)

Zašto je dobro razgovarati sam sa sobom

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Jeste li i vi jedan od onih koji hodaju po cesti i razgovaraju sami sa sobom (pritom ne mislimo na one koji imaju bežične slušalice pa pričaju s ekipom na mobitel)? Ili ne možete… više »

ZANIMLJIVO

Zašto zapravo plačemo i utječemo li time na druge?

objavljeno prije 3 dana

Dečki ne plaču, jedna je od rodno pristranih rečenica s kojima se svaki muškarac suočio barem jednom u djetinjstu, a dobar broj njih toga se tvrdoglavo drži i u odraslom dobu. No,… više »