Lifestyle nema prethodne stranice
SAVJETI :)

Stepenice, a ne lift - obavezno!

objavljeno prije 2 sata i 11 minuta

Stepenice nam svima idu na živce, pogotovo onima koji žive na višim katovima i, prije ili kasnije, počinjemo obavezno koristiti lift. No, ako pitamo stručnjake, tu grdno… više »

BRAVO

Na prestižnom Decanteru Feravino osvojilo čak šest medalja

objavljeno prije 3 sata i 11 minuta

Nakon nagrada na IWC-u, još jedna odlična vijest stiže za Feravino. Na najvećem svjetskom vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards nagrađeno je čak šest vina.  Uz novi… više »

ZNATE LI?

Enzimi - superheroji naše probave

objavljeno prije 3 sata i 39 minuta

Uloga hrane u čovjekovom životu je jasna. Hrana je potrebna za život; održavanje normalnog stanja uhranjenosti, proizvodnju energije i zdravlje. No, da bi se hrana mogla iskoristiti ključan… više »

O, DA!

Jedno jaje dnevno za zdravije srce

objavljeno prije 5 sati i 39 minuta

Jaja su izvor hranjivih tvari poput proteina, vitamina i masnih kiselina, a jedno jaje dnevno može učiniti čuda za zdravlje vašeg srca, tvrdi nedavna studija. Tim stručnjaka iz Kine i… više »

ZNATE LI?

Zašto se kava i čaj piju bez šećera?

objavljeno prije 7 sati i 39 minuta

Kava je, bez ikakve sumnje, najomiljeniji napitak u ovim krajevima, a ni čaj nije daleko - no kako je pijemo? Očito pogrešno, ako pitamo stručnjake, jer osobe koje svoju kavu ili čaj… više »

SAVJETI

Prirodni način zaštite od komaraca

objavljeno prije 9 sati i 39 minuta

Komarci nam definitivno mogu upropastiti večer, izlet ili jednostavno kavicu na balkonu/vrtu, a ako niste oduševljeni raznoraznim sprejevima kojima se možete zaštititi od… više »

ZANIMLJIVO

Vitamin D odgovoran je za masnoće u tijelu

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Sve se više razgovara o vitaminu D i njegovoj važnosti. Otkriva se koliko je bitan za organizam, ali i to koliko nam može naštetiti ako ga nemamo dovoljno. Istraživanja su… više »

ZAPAMTITE!

Tri primjene kokosovog ulja za ljepotu

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Kokosovo ulje u zadnje je vrijeme hit u kuhinjama, pa se možda malo maknula iz fokusa činjenica da se jednako tako uspješno primjenjuje i za ljepotu. Ulje kokosa koristi se u… više »

HRABRI? ILI... :)

Borilačke vještine – korisne za sve generacije

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Tjelesna aktivnost općenito je neizbježna za zdravlje, no što zapravo znamo o dobrim stranama pojedinačnih vrsta vježbi i treninga? Dokazano je da trčanje može produljiti životni… više »

ZDRAVLJE

Kada i koliko treba vježbati?

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Vježbanje odavno više nije rezervirano za sportaše i zaluđene rekreativce, već se uspješno pozicioniralo kao obavezan dio zdravog načina života jer donosi mnoge… više »

AHA!

Ljekoviti čajevi za dobro jutro

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Čaj je jedina konkurencija kavi kad su omiljeni napitci u pitanju, no u našim se krajevima uglavnom doživljava kao nešto što se pije samo kad si - bolestan. No, čajevi… više »

MA DAJ!

Za razvijanje prijateljstva potrebno je 200 sati

objavljeno prije 2 dana

Kada je vrijeme da prijatelja proglasimo - najboljim prijateljem? Ovim pitanjem pozabavio se profesor komunikologije Jeffrey Hall, koji je u svojem radu objavljenom u časopisu Journal of… više »

MLJAC

Volite paštu sa šalšom? Pametno!

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Šalša, šug od poma i tko zna kako se još zove u našim krajevima - ukratko, kuhani umak od rajčice pomaže poboljšanju aktivnosti probiotika… više »

JESTE LI ZNALI?

Nisu sve kalorije jednako štetne

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Ako želite zdravo jesti, broj kalorija nije jedino o čemu trebate razmišljati. Uravnotežena prehrana nije samo igra brojevima, jer je količina kalorija koju unosimo u organizam jednako… više »

SAVJETI :)

Mali trik za brisanje godina s lica

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Svjež, odmoran i (što je najvažnije) mlađi izgled želimo svi, a ako želite nakon burnog vikenda izgledati kao da ste ga proveli u wellnesu umjesto tulumareći, morat ćete se ipak malo… više »