Lifestyle nema prethodne stranice
EH, DA...

Kako se riješiti svojih strahova?

objavljeno prije 1 sat i 48 minuta

Strah, nekontrolirano drhtanje, hladan znoj... sve su to znakovi da vas je obuzela neka fobija, primjerice, ona da ćete propustiti važan poziv jer ste slučajno ostavili mobitel na stolu u… više »

ZANIMLJIVO

Inteligentni ljudi su manje društveni

objavljeno prije 3 sata i 48 minuta

Visoka inteligencija prepoznaje se po mnogim čudnim stvarima, a jedna od njih je i želja za mirom i samoćom. Naime, obično se za ljude koji se skrivaju od neočekivanih posjetitelja ili se… više »

SAVJETI

Njega kože na ispravan način

objavljeno prije 5 sati i 48 minuta

Zdrava i lijepa koža san je koji mnoge žene ne uspijevaju dosanjati, a razlog često može biti u korištenju pogrešnih hidratantnih krema, tvrde stručnjaci. Naime, dobro je… više »

STVARNO?

Što nam sve treba za divnu kožu? Samo ovo...

objavljeno prije 20 sati i 48 minuta

Lijepa koža tiha je patnja velikog broja žena, a većinom zbog jednostavnog razloga - ako ne jedete dovoljno proteina, oduzimate koži aminokiseline važne za stvaranje… više »

AHA!

Hrana koja će vam pomoći da skinete višak kilograma

objavljeno prije 23 sata i 48 minuta

Skidanje kilograma može se napraviti na relativno jednostavan način - trebali bi jesti što više hrane bogate hranjivim tvarima. Hrana koja pruža proteine i vlakna mogla bi biti… više »

ISPROBAJTE

Vježbe za kralježnicu za svakoga

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Ozljede u kralježnici se mogu prevenirati tako da se očvrsnu zglobovi i mišići zbog čega je najbolje raditi vježbe za kralježnicu kako bi se učvršćavanjem mišića smanjili… više »

K

Vitamin o kojem se najmanje govori

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Vitamini su ključni za zdravlje, to znamo, a najčešće ćemo spominjati vitamine A, B, C i D, zaboravljajući možda da ih ima još, barem jednako važnih - a jedan od njih je i… više »

ZAPAMTITE!

Čudesna aronija i njena ljekovita svojstva

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Aronija je tek zadnjih desetak godina počela stjecati poklonike u našim krajevima, iako je ovaj grm odavno poznat širom svijeta i koristi se prvenstveno kao baza za izradu… više »

HE HE

Znakovi da ste definitivno pametniji od drugih

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Inteligencija nije nešto što je uvijek očigledno promatračima, jer osobine ponekad mogu biti genetske ili satkane iz osobnih izbora, no kad se sve stavi na hrpu, može se pronaći… više »

Sunce se oduvijek povezivalo s boljim raspoloženjem
MA DA?

Zimski višak kilograma nije samo od hrane i manje kretanja

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Zimsko nakupljanje kilograma nije samo rezultat blagdana, jače hrane i manjka kretanja, nego da na njega utječe i sunce, odnosno manjak sunca. Znanstvenici su otkrili da se masne… više »

SUPER

Mali Food Hub – novo mjesto povezivanja različitih food tema

objavljeno prije 2 dana

Zagreb je dobio posebno mjesto za razmjenu ideja i znanja za sve one koji promišljaju o hrani, bilo o sadnji, kuhanju ili pak dizajniranju - Mali Food Hub. Riječ je o najnovijem… više »

Oni su jedini kojima se bez straha možemo povjeriti / Pexels
MA DA?

Prijatelje biramo prema - genima?

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Prijatelje biramo, a obitelj dobivamo, to će vam svatko reći, no nerijetko se s prijateljima osjećamo čak i ugodnije i opuštenije nego s nekim članovima obitelji. Ova zanimljiva pojava… više »

SAVJETI

Kako pravilno odabrati igračke djeci?

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Roditelji uglavnom kupuju igračke za djecu na temelju onoga što se njihovom djetetu sviđa i na temelju izgleda igračaka. Ali igračke bi se zapravo trebale birati na način da se prvo… više »

ISPROBAJTE

Naučite meditirati, pomoći će vam

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Svrha meditacije je da nam um učini spokojnim i mirnim. Ako nam je um miran bit ćemo oslobođeni briga i mentalne nelagode i tako ćemo doživjeti pravu sreću, ali ako nam um nije miran,… više »

MA DA?!

Nevolje će vam najčešće stvarati drugorođena djeca

objavljeno prije 2 dana i 23 sata

Kaže se da su najstarija djeca najinteligentnija, a drugorođeni su stvoreni da izazivaju nevolje - točno je, sada je i istraživanjem potvrđeno da ćete s mlađom djecom imati… više »