Lifestyle
SAVJETI

Trikovi učinkovitih domaćica

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Prava domaćica nije samo ona koja uvijek skuha savršen obrok i drži kuću čistom i urednom - potrebno je sve to napraviti u što kraćem vremenu. Tu stupaju na scenu one iskusnije,… više »

ISPROBAJTE!

Sredite liniju do Božića kućanskim poslovima

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Vitka linija za Božić - nekima san, drugima noćna mora. Naravno, stvar je u tome da na Badnjak počinje nemilosrdni tjedan ubijanja u hrani, što kod kuće, što kod prijatelja i… više »

SAVJETI :)

Boje u uredu daju energiju, ali mogu i nervozu

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Boje imaju velik utjecaj na radnu atmosferu i produktivnost, a uz to će njihov izbor utjecati i na emocije, ponašanje i poslovne ciljeve, stoga dobro pripazite u kakvom uredu radite.… više »

NAPOKON

I Michael Kors odbacuje krzno

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Michael Kors Holdings Limited, svjetski poznata grupacija luksuzne mode, objavila je 15. prosinca 2017. u New Yorku da više neće koristiti životinjsko krzno u svojim proizvodima. Krzno… više »

SAVJETI

Tri koraka do mentalne snage

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Uspjeh je subjektivna kategorija, to svi znamo, no znate li kako do njega? Naravno, prvo morate odrediti svoje ciljeve, a nakon toga je sve u vašim rukama - ako promijenite način… više »

STRAHOVI

Što nas užasava?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Noć je hladna i vlažna, vani puše vjetar i na prozor udaraju teške kapljice kiše. Unutra je toplo, svijeće daju toplo svjetlo, gledate televiziju. Odjednom kutkom oka… više »

PESO...

Pas je stvarno najbolji čovjekov prijatelj

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, uvijek će vam reći ljubitelji životinja, a ako i sami ne spadate u takve, vjerojatno ćete tu izjavu uzeti s rezervom. No, švedski znanstvenici tvrde… više »

ZNATE LI?

Pijte čaj pa nećete razviti glaukom

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Dobre vijesti za obožavatelje čaja: istraživanja tvrde da ispijanje vrućih čajeva pomaže smanjiti rizik od razvijanja glaukoma - povišenog očnog tlaka koji može dovesti do… više »

SAVJETI

Kako svjetlom doći do boljeg raspoloženja i produktivnosti

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Svjetlo je jedna od onih stvari koje uzimamo zdravo za gotovo - ako nema prirodnog, upalit ćemo žarulju i tu prestaje razmišljanje... što je poprilično pogrešno. Važnost… više »

SAZNAJEMO

Cijena kuće podrazumijeva i potrošnju energije

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Novac investitora jest jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji faktor u gradnji. Uz njega se vežu sve karakteristike objekta i okoliša. Zato cijena gradnje obiteljske kuće ovisi… više »

PIVILI!

Pivo je dokazano odlično za zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Dobro je poznato da umjerena konzumacija alkohola može imati pozitivan učinak na zdravlje čovjeka. Uvjerljivi dokazi koje nude stotine istraživanja pokazuju da osobe koje konzumiraju male do… više »

WOW!

Kako hrana utječe na naše emocije

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Hrana ne utječe samo na našu liniju, zdravlje i ljepotu - već i na emocije. Kad gledamo s te strane, vi se ponašate potpuno u skladu s onim što jedete, pa vrijedi… više »

MMM

Kava - sve dobre i loše strane

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Kava je vjerojatno najomiljenije piće zapadne civilizacije, prepoznatljivog okusa i arome. Može se napraviti s hladnim ili vrućim mlijekom.  Biljke kave uzgajaju se u… više »

ZANIMLJIVO!

Pušači su manje atraktivni od nepušača

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Za mišljenje se pitalo 500 osoba u Bristolu, a birati su mogli između 23 parova blizanaca od kojih je jedan bio pušač, a drugi nije.  Istraživanje je imalo dva cilja. Prvi… više »

STVARNO?

Mozak noćnih ptica je drugačiji...

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Noćne ptice obično se gleda prijekorno uz obavezan komentar parafrazirajući onu staru - tko rano rani, dvije sreće grabi... no, ima li to zapravo smisla? Dobro znamo da su jutarnji tipovi… više »