Lifestyle
NOVOSTI

Prvi taksi na struju u redovima Eko taxija

objavljeno prije 28 dana i 15 sati

Jedinstveni dizajn, vožnja na struju i nepromijenjena cijena vožnje epiteti su kojima se krasi najnoviji dodatak voznom parku jednog od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj, Eko taxija.… više »

SAVJETI

3 početničke pogreške u teretani

objavljeno prije 28 dana i 15 sati

Vježbanje postaje popularnije s ljepšim danima, svi kreću u pripreme za ljetnu sezonu u kupaćim kostimima, kupuje se članstvo u teretani i kreće u akciju... Sve se to zapravo čini… više »

SAVJETI

Što jesti na dijeti?

objavljeno prije 28 dana i 17 sati

Dijeta se obično prekida iz jednog jednostavnog razloga - gladi. I to ne samo one rigorozne redukcijske dijete, već bilo koja jer nismo navikli unositi smanjenu količinu hrane i podnositi… više »

SAVJETI

Djeci treba umjetničko obrazovanje

objavljeno prije 29 dana i 8 sati

Umjetničko obrazovanje ima velik utjecaj na djecu, pokazao je cijeli niz istraživanja. Djeca koja sudjeluju u umjetnosti, bez obzira radi li se o plesu, kazalištu ili vizualnim… više »

SAVJETI

Organski skidač šminke iz kuhinje

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Skidanje šminke svakodnevna je rutina žena, no nije nevažno kako to radite i s čim. Organski skidač šminke možete napraviti i sami, u kućnoj radinosti i izbjeći parabene,… više »

STVARNO?

Sklekovi puno govore o zdravlju

objavljeno prije 29 dana i 15 sati

Muškarci koji su u stanju napraviti 40 sklekova u idućih deset godina imaju puno manji rizik od infarkta i ostalih ozbiljnih zdravstvenih problema povezanih sa srcem, od onih koji… više »

SAVJETI

Pazite li na glikemijski indeks hrane?

objavljeno prije 29 dana i 17 sati

Glikemijski indeks hrane govori nam koliko 50 grama ugljikohidrata utječe na razinu glukoze, iliti šećera, u krvi. Namirnice sa visokim glikemijskim indeksom smjeli bi uzimati samo u… više »

SAVJETI

Postanite optimist u 5 lakih koraka

objavljeno prije 1 mjesec

Optimizam će vam u životu donijeti sigurno više koristi nego štete, pa ne bi bilo loše ubaciti se u takav pristup svijetu oko sebe. No, ako vam je prirodno čaša… više »

NOVOSTI

Volkswagen T-Roc R premijerno u Ženevi

objavljeno prije 1 mjesec

Studija korak do serije predstavlja novu varijantu kompaktnog T-Roca koja se odlikuje visokim performansama Na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi (od 7. do 17. ožujka 2019.) marka… više »

PRIPAZITE

Evo zašto trebate paziti koliko kave pijete

objavljeno prije 1 mjesec

Anksioznost i napadi tjeskobe nisu baš ugodna stvar, štoviše, mogu vam prilično upropastiti kako privatni tako i profesionalni život, a o jednoj stvari morate ozbiljno… više »

1,2.. 1,2

Vježbanje koje garantirano topi kilograme

objavljeno prije 1 mjesec

Trening koji uključuje kratke intervale intenzivnog vježbanja (HIIT) učinkovitiji je za gubitak kilograma od duljeg vježbanja nižeg intenziteta, pokazala je studija čije rezultate objavljuje… više »

GOVOR TIJELA

Kako prepoznati da se nekome ne sviđamo?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Znate onaj osjećaj kad mislite da se nekome ne sviđate, ali zapravo ne znate zašto to mislite? Rješenje misterije je jednostavno - nesvjesno ste prepoznali neverbalne znakove… više »

SAVJETI

Najbolji lijek protiv prehlade je - san

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

San je najbolji lijek za prehladu, vjerovali ili ne. Njemački znanstvenici otkrili su jedan način na koji san popravlja sposobnost tijela da se bori protiv protiv prehlade. San, čini se, jača… više »

SAVJETI

Peludna sezona je na vratima, kako se zaštititi

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Peludna alergija tipična jesezonska bolest ovisna o sezoni cvjetanja biljaka koje posjeduju alergenu pelud. Podaci o dnevnim koncentracijama peludi značajni su za procjenu izloženosti… više »

SAVJETI

Dvije banane dnevno su recept za zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Rijetko koja osoba u današnjem načinu života pronalazi vremena za zdravu hranu i prije poseže za brzom hranom nego za zdravim namirnicama. Tako je i nažalost kod mene, ali onda sam… više »