Lifestyle
SAVJETI :)

Pazite kako ispuhujete nos!

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Gripe i prehlade obično idu ruku pod ruku s punim nosom, pravom gnjavažom koja nas tjera da stalno imamo maramice pri ruci - no, znate li kako se pravilno ispuhuje nos? Naime, način na koji… više »

SAVJETI

Trebaju li nam dodaci prehrani?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Dodaci prehrani prerasli su u industriju koja vrijedi milijarde, a to možemo najbolje vidjeti po činjenici da nas stalno zasipaju reklamama u kojima nas uvjeravaju da nam bez njih nema… više »

SAJMOVI

Abeceda ljepote: najpoznatiji svjetski brendovi dolaze u Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Apsolutni hit u beauty tretmanima, danski brend DermaOxy, premium francuska kozmetika GERnetic, kozmetologija svjetskog glasa MCCM Medical Cosmetics, maderoterapija - noviji tretman u borbi… više »

MA DA?

Jezik je ipak - očinski?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Materinski jezik jedan je od pojmova koje uzimamo zdravo za gotovo - znači da djeca usvajaju govor od majke i to je tako... osim ako nije! Naime, stručnjaci predvođeni Meghan Zang na… više »

MA DA?

Superjunaci nisu dobri za djecu?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Superjunaci bi trebali davati pozitivne lekcije kako dobro pobjeđuje zlo... no, je li to baš tako? Izgleda da nije, tvrdi novo istraživanje koje pokazuje da takvi filmovi zapravo… više »

COOL :)

Kako boje odjeće utječu na zdravlje?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Boje izazivaju nekontroliranu reakciju u vašoj podsvijesti, no ne i samo to  - utječu i na ekspanziju, nadahnuće i produktivnost! S obzirom da boje imaju ogroman utjecaj na… više »

SAVJETI

Kako do ravnog trbuha?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Ravan i čvrst trbuh pokazatelj je zdravlja, a i nije loš adut za privlačenje osoba koje vam se sviđaju. Naime, osim estetike, ravan trbuh ukazuje na čvrste mišiće koji će pomoći… više »

SAVJETI

Jesensko voće koje topi masne naslage

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Voće je najbolji način za topljenje viška kilograma - zamijenite obrok njime i problema s kilogramima nema. Kako je najbolje jesti sezonsko, donosimo pretežno takvo, no kako i tropsko… više »

SAZNAJEMO

Novi piling za tijelo s potpisom Olivala

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Redoviti piling osnova je njege kože lica i tijela. To je postupak kojim uklanjamo odumrle rožnate stanice kože pa je nakon njega koža glatka i spremna za daljnje tretiranje. Uklanjanjem… više »

ZABORAVITE IH!

Koliko su stvarno štetna energetska pića

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Energetska pića i dalje su izuzetno popularna, čak i kod mlađih tinejdžera unatoč svim istraživanjima koja su ustanovila da imaju štetan utjecaj na zdravlje. No, ako spadate u one koji… više »

ZABAVNO

Brzi test inteligencije od samo 5 pitanja

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Test inteligencije ne mora nužno biti težak i zahtjevan, dovoljno je da vam malo prodrma vijuge i da nakon njega sami zaključite koliko ste stvarno pametni. Ukratko, na sljedećih pet pitanja… više »

COOL

Legićima protiv anksioznosti i depresije

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Roditelji su pod stresom čak šest puta dnevno zahvaljujući zahtjevima njihove male djece. To i nije toliko iznenađujuća statistika, no znanstveni dokazi također… više »

POKRENITE SE!

5 razloga za jesensko vježbanje

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Jesen je stigla, dani su sve kraći (a i hladniji), pa većina ljudi automatski počinje sve manje izlaziti iz kuće - što je potpuno pogrešno, ako pitamo stručnjake. Naime, u… više »

sijeda kosa
EH, DA...

5 načina za sprječavanje preuranjenih sijedih

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Sijeda kosa oduvijek je znak da smo počeli starjeti, no samo u slučaju da se počne pojavljivati nakon četrdesete, tvrde stručnjaci naglašavajući da prerane sijede mogu… više »

COOL

Kava, čokolada i vino s jednim dodatkom postaju - superhrana

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Čokolada je odlična za zdravlje, jednako kao i crno vino i kava... ako govorimo o kavi bez šećera, crnoj čokoladi i pravom, domaćem vinu koje nije neki čudni delanec. Zajedničko im je… više »