Lifestyle
Foto: Pexels
SAVJETI :)

Tri domaća recepta za gušću kosu

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Muškarci češće doživljavaju gubitak kose, ali i žene i muškarci mogu doživjeti prorijeđivanje i stanjivanje kose. Naravno, moguće je da će kosa izgledati… više »

ZAPAMTITE!

6 namirnica prepunih kalcija

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Kalcij je nužno potreban svakom organizmu, o čemu najbolje govori činjenica da odrasli stari od 19 do 50 godina trebaju unijeti otprilike 1000 mg kalcija dnevno, što je,… više »

EH, DA... :)

Zašto nam je brza hrana tako fina?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Brza hrana je loša hrana, to valjda znaju već i vrapci na granama, no svejedno se ponekad ne možemo riješiti želje za njom i popustimo kad se nađe pred nama - znate li… više »

ISPROBAJTE :)

5 načina za održavanje mozga aktivnim

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Zdrave stvari nisu baš uvijek zabavne, barem tako mislimo - kad govorimo o usporavanju procesa kognitivnog opadanja s godinama, upravo je suprotno. Stoga vam donosimo 5 aktivnosti koje… više »

SAZNAJEMO

Berba u Feričancima u znaku novih pjenušaca

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Tri tima, natjecateljski adrenalin, zvuci tamburaša u pozadini i primamljivi mirisi prave slavonske trpeze - tako je bilo na berbi grožđa Feravina u Feričancima koja je ove godine… više »

STVARNO?

Izbjegavanje ugljikohidrata skraćuje život?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Ugljikohidrati su u zadnjih par godina postali najveći neprijatelji organizma, no izgleda da je i to bilo samo stvaranje novog mita koji nema nikakve veze s istinom. Naime, istraživanje je… više »

MYTHBUSTERS

Probiotici - mit o zdravlju?

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Probiotici, hrana koja sadrži dobre bakterije reklamiraju se na sve strane kao vrlo zdrava prehrana koju gotovo pa moramo konzumirati svaki dan, no je li to istina? Ako vjerujemo… više »

GODIŠNJICE

NIKE slavi 30 godina slogana Just Do It!

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Tijekom posljednjih 30 godina slogan „Just Do It" sportskog giganta Nikea bio je motivacija za sve sportaše diljem svijeta, bez obzira na vrstu sporta ili razinu na kojoj igraju.… više »

FORA :)

Kada tijelo počinje starjeti i kako

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Starenje je neizbježan proces koji obično počnemo povezivati sa sobom kad se pojave bore i sijede, no zapravo je cijela priča počela bitno, bitno ranije... Naime, ne ulaze svi ljudski organi… više »

ISPROBAJTE

5 načina za poboljšanje koncentracije

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Radno vrijeme (ili radni tjedan) približava se kraju, vi imate još samo jednu stvar koju trebate odraditi prije nego što idete kući, no misli vam lutaju i ne možete se… više »

Mentalno snažni ljudi vesele se tuđem uspjehu /Foto: Pexels
PORADITE MALO...

3 koraka do više emocionalne inteligencije

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Emocionalna inteligencija u velikom broju slučajeva važnija je od one "obične" - ne samo da vam pomaže da uspješno kontrolirate vlastito ponašanje i emocije, već utječe i na… više »

ISPROBAJTE :)

Najbolja jutarnja rutina za sjajan dan

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Svako jutro možete poboljšati uz nekoliko malih promjena koje će utjecatipozitivno na cijeli dan koji slijedi.  Znanstvenici tvrde da svoj odnos prema sebi i drugima te… više »

ZNATE LI?

6 namirnica bogatih proteinima

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Proteini dolaze iz različitih izvora, a najočitiji je, naravno, meso... no, ako niste preveliki ljubitelj, okrenut ćete se sljedećem najbogatijem izvoru koji poznajete - jajima. Ali,… više »

MLJAC!

Što nikako ne smijete propustiti na Food Film Festivalu Zagreb?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Sutra, u petak 7 rujna počinje novo izdanje najukusnijeg filmskog festivala u gradu, Food Film Festivala Zagreb sponsored by Coca-Cola. Osim u odličnim foodie filmovima u kojima hrana igra… više »

SAZNAJEMO

Olival predstavlja silikonski serum za sjajnu i zdravu kosu

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Kosa uokviruje lice i odaje tajnu dobrog zdravlja. Plijeni pažnju, a često je upravo ona kruna našeg modnog izričaja. Zato je dobro razmisliti pružate li joj sve što… više »