Lifestyle
PRIPAZITE

Što se događa kad ne pijemo dovoljno vode

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Voda i količine koje bismo trebali unositi dnevno stalno su na tapeti stručnjaka i znanstvenika koji se ponekad razilaze u mišljenjima, no treba razmišljati i na malo drugačiji… više »

MRCINE

TOP 10 najbržih serijskih automobila

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Najbrži od najbržih serijskih super automobila poslagani su u Top 10 ponudu. Zovu se redom LaFerrari, Huayra i P1... Sve su to top modeli, najbolje od najboljega, što nude renomirani… više »

MA DA?

Najbolja motivacija za vježbanje je - lova

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Za motivaciju za kretanje potrebne su tri glavne stvari - mali novčani iznos, postavljeni cilj i uređaj koji bi to sve mogao pratiti.  Kliničko istraživanje proučavalo je kako… više »

ZANIMLJIVO

Obožavate glazbu svoje mladosti, a noviteti su vam buka?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Poznata je životna činjenica da stariji ljudi vole govoriti kako je nekada bilo bolje. Možete se uvjeravati da ćete zauvijek ostati mladi ili slobodna duha, ali prije ili kasnije ćete početi… više »

MA DA?

Neobičan znak inteligencije

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Inteligentne osobe nije teško prepoznati po raznoraznim znakovima od kojih su neki prilično čudni. Naravno, oni imaju kreativne umove i obavljaju zadaće brže od drugih, a jedan od… više »

ISPROBAJTE :)

5 savjeta za vraćanje energije

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Koliko vam je puta u trenucima kad ste bili zatrpani obavezama nestalo energije i jednostavno se niste mogli niti koncentrirati, a kamoli napraviti ono što ste trebali? Vjerojatno… više »

ZNATE LI?

Koliko je sushi stvarno zdrav?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Sushi kao jedna od najegzotičnijih hrana danas je česti dio i naših jelovnika. No, iako bismo isprva pomislili kako je sushi iznimno zdrava hrana jer je, logično,… više »

O, DA!

Dvije pive dnevno - prava mjera

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Znanstvene studije svjedoče o pozitivnom učinku jednog piva dnevno na prokrvljenost, cirkulaciju krvi, krvni tlak te razinu kolesterola u krvi. Možda jedno od najzanimljivijih područja… više »

ZNATE LI?

3 savjeta za kupovinu sunčanih naočala

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Sunčane naočale gotovo da su obavezne ljeti, no nije dovoljno samo doći do štanda i kupiti neke koja vam se jako sviđaju - nekvalitetne naočale mogu napraviti više štete… više »

SAVJETI :)

Zaštita kose od ljetnih nezgoda

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Kosu treba ljeti zaštititi od sunca, mora i klora, jer ako je izložena visokim temperaturama, soli i vjetru gubi sjaj, puca i isušuje se. Kako bi vaša kosa… više »

ZAPAMTITE :)

Sve primjene baby pudera

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Baby puder je fenomenalan proizvod koji nije namjenjen samo za bebe već ga možete koristiti i vi i uštedjeti novac.  Ako se sami depilirate voskom savjetuje se da prije voska na… više »

ZNATE LI?

5 brzinskih podizača raspoloženja

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Samopouzdanje je lako srušiti, a teško podignuti... ili ipak nije tako? Nije, definitivno, jer je dovoljno promijeniti položaj tijela i cijela se priča mijenja u trenutku.… više »

SAVJETI :)

Hrana koja skida kilograme i kolesterol

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Vrijeme je da uključite grahorice i mahunarke u svoju prehranu, naročito ako imate želju riješiti se tih nekoliko kilograma viška. Naime, nedavna studija pokazala je da samo… više »

ZNATE LI?

7 pravila pranja ruku

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Pranje ruku jedna je od ključnih stvari u održavanju higijene i zdravlja - osim što je važno pravilno oprati ruke nakon putovanja javnim prijevozom, odlaska u trgovinu i ostalih mjesta… više »

STVARNO?

Žene ne bi trebale raditi duže

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Žene koje su radile više od 45 sati tjedno imale 63% veći rizik od dijabetesa u usporedbi s onima koji su radili 35 do 40 sati tjedno, pokazalo je najnovije istraživanje. Istraživači… više »