Lifestyle
EH, DA... :)

Jesu li istinski skupe kreme učinkovitije od jeftinijih?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Futurolozi upozoravaju - budućnost beauty industrije bit će u personalizaciji proizvoda te će svaki kupac imati svoju vlastitu liniju kozmetičkih sadržaja kojima će njegovati svoje lice i… više »

Foto: Pexels
ISPROBAJTE :)

Dijeta 5/2 možda je baš za vas

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Dijeta je riječ koja će vrlo skoro zavladati tražilicama, što zbog onih koji se žele pripremiti za blagdanske prepune stolove i dočekati ih tanji, što zbog onih koji se već… više »

MA DA?

Koliko sati bi trebao trajati dan? Ženama - 28!

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Dan traje 24 sata - no koliko je onih kojima je to jednostavno premalo? Poprilična količina, izgleda, a većina od njih su žene. Naime, nedavno provedeno istraživanje u Velikoj Britaniji… više »

SAVJETI

Kako se riješiti popodnevnog umora? Lako!

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Popodnevni umor događa nam se svakog dana, bez obzira na to je li radni dan ili vikend, a rješavamo ga naizgled jednostavno - vikendom se izvalimo na kauč, a preko tjedna ubacimo u… više »

POVEZANOST

Europski vozači obožavaju Internet u automobilima

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Istraživanje koje je provedeno u 12 europskih država pokazala su kako 90 posto europskih vozača automobila ocjenjuje pozitivno stalnu povezanost novih automobila na Internet tijekom vožnje.… više »

ZAPAMTITE!

5 loših navika koje pogoršavaju prehladu

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Prehlada će vas vjerojatno pohoditi i ove zime, jer je za najobičniju odgovorno oko 200 različitih tipova virusa, pa je teško i pomisliti da biste ih baš sve mogli izbjeći.… više »

SAVJETI

Sušite rublje u stanu? Loša ideja, nabavite radije sušilicu

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Sušenje rublja tijekom jeseni i zime obično izgleda ovako - rastegnuli ste rešetku negdje u dnevnoj/spavaćoj sobi, radijatore nakitili čarapama i sve je super... osim što… više »

MA DA?

Loše strane antibiotika

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Antibiotici se već neko vrijeme troše kao aspirini - za svaku boljku ima barem jedan, a ni liječnici nisu nikad bili tako laki na olovci kada ih treba napisati na recept... i… više »

COOL

Najbolja terapija

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Posjet muzeju kao dodatak konvencionalnoj terapiji? I to na recept? Da, ali u Kanadi. Primjena počinje u četvrtak u sklopu pilot projekta, koji je bez presedana u svijetu, kaže grupa koja ga… više »

SAVJETI

Jutarnje ubrzavanje metabolizma

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Metabolizam se s godinama usporava, što rezultira gomilanjem kilograma. Kako biste osigurali da vaš metabolizam radi kao švicarski sat, usvojite ovih nekoliko zdravih… više »

UPS

Posljedica stalnog sjedenja ima ružno ime... a i simptome

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Sjedilački način života i rada teško je izbjeći, bez obzira što svi znamo da loše utječe i na zdravlje i na figuru, a znanstvenici su ga povezali s s bolestima srca,… više »

COOL

Frankovka Feravina od sada i na Karibima!

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Frankovka Dika i Frankovka Miraz Feravina piju se i na dalekim Karibima! Od sada ih se može pronaći na atraktivnim Nizozemskim Antilima, otocima Curaçao i Bonaire, koji uz Arubu čine… više »

COOL

Živite li svoje prošle snove ili stvarate nove?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Želite li vi nešto ili ne, ostvaruje se ono o čemu razmišljate. Počnite promatrati svoje misli na dan ili dva kako bi vidjeli o čemu najčešće razmišljate. Je li to… više »

SAVJETI

Hladni dani - topla hrana

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Hladni dani su pred nama, a ako želite ostati zdravi i čili, stručnjaci imaju samo jedan recept koji je dovoljan za to - jedite toplo! Naime, topli napitak tijekom zime je za… više »

SAZNAJEMO

Čarobni trenuci njege uz NIVEA priče za laku noć za najmlađe

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

U maštoviti svijet priča za laku noć svi vole uploviti. Posebne trenutke prije spavanja kada su nam roditelji čitali priče pamtimo cijeli život i ništa ih ne može zamijeniti. To… više »