Lifestyle
ZNATE LI KAKO?

Intenzivan trening može se olakšati...

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Glazba olakšava intenzivno vježbanje i pomaže ostvarenju boljih rezultata, tvrde znanstvenici sa Sveučilišta Texas nakon provedene studije. Studija je pokazala da glazba… više »

SAZNAJEMO

Olivalova ulja i pekmezi za neodoljivu brončanu put

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Zrake sunca možda nisu vidljive, ali posljedice mogu biti. Srećom, možete ih prevenirati, i to proizvodima za zaštitu od sunca koji štite od cijelog spektra zračenja. Olival Sun… više »

EH, DA... :)

Zašto s godinama opada tolerancija na alkohol?

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Svaki put kad pretjerate s alkoholom teže vam se pribrati i mamurluci su puno gori nego što su bili? E, to vam tako ide s godinama, tvrde stručnjaci.  S godinama se mijenja i… više »

NJAM!

Kava nas potiče na suradnju – evo još jednog razloga zašto da ju volimo

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

Svi znamo onu jednu osobu koja ujutro ne može funkcionirati bez kave. Kava je mnogima čarobni napitak koji, a osim što će nas razbuditi i poslužiti poput izvora energije, može nam… više »

SAVJETI :)

Najbolje namirnice za čišćenje organizma i mršavljenje

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Ljetne namirnice bogate su dijetalnim vlaknima, vitaminima i mineralima koji pružaju kvalitetan oblik detoksikacije organizma. Uključite u prehranu navedene namirnice i one će vam pomoći… više »

SAVJETI :)

5 stvari koje se ne radi na prazan želudac

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Doručak je vrlo važan obrok (nećemo sad reći najvažniji, jer se oko toga i dalje spore razni autoriteti), no uglavnom je svima jasno da nije zdravo popiti kavu na prazan želudac - ako to… više »

KOLIKO SPAVATE?

8 sati sna je ipak idealno

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Spavanje u dovoljnim količinama ključno je za psihofizičko zdravlje, no kako je nesanica poprimila razmjere epidemije na svjetskoj razini, nikad nije dovoljno upozorenja da treba spavati… više »

Savjeti

8 načina kako pobijediti želju za slatkim

objavljeno prije 8 dana i 12 sati

Nema ništa boljega od neke slatke poslastice usred naporna dana, zar ne? No ako uzmemo u obzir da se dnevno ne preporučuje konzumirati više od 30g šećera, a većina… više »

ZAPAMTITE!

3 jednostavna savjeta za mršavljenje

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Uz ove savjete za zdravo mršavljenje izgubit ćete suvišne kilograme, i pritom se osjećati odlično. Uspješno ćete smanjiti svoj apetit, izgubiti kilograme bez… više »

SAVJETI

Vježbe disanja koje nam pomažu

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Učinci različitih tehnika disanja još uvijek nisu dovoljno istražen, no mnogi stručnjaci govore o raznim koristima koje naše tijelo može imati od pravilnog disanja. Protiv… više »

IZMJERITE

O našem zdravlju najviše govori - struk

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Struk je ono na čemu žene sebi najviše prigovaraju, a zapravo imaju pravo jer upravo on najviše govori o stanju vašeg organizma i zdravlju. Pa, za početak, uzmite… više »

NOVOSTI

Grasecco i Francesca za dugo toplo ljeto

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

Grasecco i Francesca novi su trio na domaćoj vinskoj sceni! Osvježavajući i lagani, savršeni za vruće ljetne večeri. Grasecco od sto posto graševine, a Francesca od sto… više »

ZANIMLJIVO!

Zašto se zaljubljujemo u kolege na poslu?

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Ako vaš posao uključuje rad na jednome mjestu, jednu trećinu svakog dana provodite okruženi istim osobama. Tijekom mjeseci ili godina koje ste proveli na radnome mjestu, zasigurno ste… više »

MLJAC

Kakao - biljka kojom se hrane ljudi, a vjerojatno i bogovi

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Kakao u bilo kojem od dostupnih oblika - zrnu, komadićima ili u prahu, po svojim nutritivnim svojstvima smatra se jednom od najhranjivijih namirnica na svijetu. Kakao biljka je dobila ime… više »

SAZNAJEMO

Ljeto za pamćenje uz neodoljivi spoj voćnih i cvjetnih aroma!

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Svako godišnje doba ima svoj, poseban miris. Čim krenu topliji dani, miris ljeta osjeća se u zraku. Ljeto je i vrijeme glazbenih festivala, vrijeme kada je svima omiljeni modni dodatak… više »