Lifestyle
MA DA?

Pomladite se na jednostavan način

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Vječna mladost san je ljudskoga roda od davnina, a kokteli vitamina, minerala, "čudesni" pripravci svih vrsta i fela oduvijek idu sjajno - a zapravo samo trebate vježbati. Naime, istraživanje… više »

SAVJETI

7 savjeta za rješavanje nezdravog perfekcionizma

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Perfekcionizam nije nužno loš sam po sebi, jer ima mogućnost povećavanja uspjeha osobi koja želi napraviti posao kako treba. Naravno, što više truda uložimo, to je veća… više »

SAVJETI :)

Zašto trebamo pronaći hobi?

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Hobi je riječ koja već polako izlazi iz upotrebe - sve je manje vremena i za osnovne stvari kao što je, primjerice, druženje s obitelji, a kamoli da biste imali još i barem pola… više »

SAVJETI :)

Kako Božićnu večeru učiniti još intimnijom?

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Boje mogu imati važan utjecaj ne samo na ugođaj gosta u restoranu, nego utječu i na osjetilo okusa i mirisa. Kako bi voditeljima restorana otkrili jednostavne načine za poboljšanje… više »

MA DA?

Trening koji skida kilograme i - godine

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Tjelesna aktivnost ključna je za očuvanje vitalnosti i zdravlja, a znanstvenici su nedavno otkrili da postoji vrsta tjelovježbe koja ima pomlađujući učinak na organizam,objavljeno je u… više »

ISPROBAJTE

Topli napitci i juhice spašavaju zimu

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

Krepke juhe i topli napitci zaštitni su znak zime, i to s pravom - konzumiranje tople tekućine pridonosi očuvanju unutarnje energije organizma koja u zimskome razdoblju ima tendenciju… više »

ZNATE LI?

Kad je najbolje vrijeme za kavu?

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Jutarnja kava većini je obavezan ritual bez kojeg ne mogu ni izaći iz kuće, no ako pitamo stručnjake, griješimo - prema njihovom mišljenju, najbolje doba za ispijanje kave je… više »

selo sre?a priroda
ZAPAMTITE!

Kako sami sebe zakidamo za sreću

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Često odlažemo stvari koje volimo, misleći kako će vrijeme za sreću biti tek kada dostignemo neke zadane ciljeve, ali to nije tako, vrijeme za sreću je uvijek i sada u ovom trenutku, bez… više »

COOL

Ellenator - prerada serijskih auta u vozilo s tri kotača

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Mlade osobe s nestrpljenjem čekaju punoljetnost i dan kada će moći sjesti za upravljač automobila. U nekim državama voziti automobil mogu već sa 16 godina uz vozačku dozvolu A1 koja… više »

MLJAC!

5 koristi od banana

objavljeno prije 8 dana i 12 sati

Banane nisu samo ukusne i uvijek pri ruci, radi se zapravo o ukusnom slatkom voću koje je odlično za zdravlje. Da ne bi banane uzimali zdravo za gotovo, evo pet korisnih stvari za naše… više »

ZNATE LI?

5 dobrih stvari koje radi kolagen

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Kolagen se na prvu čini kao nešto izmišljeno u nekom marketinškom think-tanku, no to ipak nije istina - radi se o prirodnom spoju čija poizvodnja opada kako starimo pa ga… više »

ISPROBAJTE

Nordijsko hodanje - najbolja rekreacija u hladnim danima

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Hladni dani trebaju nam poslužiti kao inspiracija za izlazak iz kuće i tjelesnu aktivnost, jer puno bolje sagorijevamo kalorije, a jedna od najboljih stvari je - nordijsko hodanje. Razlika… više »

Po jutru se dan poznaje / Pexels
FORA :)

Pas u krevetu, da ili ne? O, da!

objavljeno prije 9 dana i 9 sati

Psi su najomiljeniji kućni ljubimci, a osim što vam pomažu da ostanete u formi, ima još jedan dobar razlog da ih nabavite ako nemate. Za one kojima se supruzi, mame ili tate… više »

USPJEH

Brigada u finalu Svjetskog Arhitektonskog Festivala u Amsterdamu

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

„Croatia je Hrvatska - Povijest pišemo sami", višestruko nagrađivana izložba koja je prošle godine bila postavljena u zagrebačkom tunelu Grič, prvi je hrvatski… više »

EH, DA... :)

Kako nam ekrani upropaštavaju život

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Ekrani pametnih telefona, tableta i računala mogu poremetiti cirkadijski ritam što na koncu može utjecati na zdravlje i izazvati metabolički poremećaj, dijabetes, pretilost, … više »