Lifestyle
NAPOKON

EU propisuje niže emisije CO2 za kamione i busove

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Europska unija usvojila je u utorak prijedlog o obvezi smanjenja dopuštene emisije ugljičnog dioksida (CO2) iz novih kamiona i autobusa za 30 posto do 2030. godine u odnosu na ovu… više »

EH, DA...

3 razloga zašto ljudi misle da lažete

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Govor tijela iliti neverbalna komunikacija puno je snažnija i jasnija od verbalne, a uz to imamo i jedan veliki problem - izdaje nas u nekim situacijama kad je potpuno jasno da ne govorimo… više »

Foto: Pexels
ZNATE LI?

11 namirnica koje nemaju rok trajanja

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Rok trajanja namirnica nešto je na što morate obraćati pažnju kako se ne bi otrovali nečime što ste trebali odavno baciti... no ima i onih namirnica koje možete kupiti,… više »

SAVJETI

Najčešće pogreške u njezi kože

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Njega kože izuzetno je važna ukoliko stvarno želite brinuti o svom izgledu, no putem nam se nerijetko potkradu pogreške zbog neinformiranosti ili loših savjeta. Stoga, donosimo… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE!

Sve opasnosti popularnih dijeta

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Dijete niču kao gljive poslije kiše - svako malo neka zaintrigira popularne osobe koje je nakon prvog uspjeha počnu na sva usta hvaliti i nova zvijezda je rođena, bez obzira na to je… više »

SAVJETI

Odgodimo znakove starenja uz Novemu

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Prvi znakovi promjene na koži se pojavljuju već s navršenih dvadeset godina starosti, s naglaskom na tanku i osjetljivu kožu u području oko očiju. Ulaskom u tridesete počinju se… više »

Kako riješiti nesanicu?
EH, DA... :)

Jeste li za siestu? Trebali bi biti...

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Poslijepodnevno spavanje često vežemo uz lijenost, uz neke poslovične predrasude prema ljudima koji to rade, no sve je više argumenata koji ukazuju da je takva siesta izuzetno zdrava… više »

ZFD19

Zagreb Fashion Destination 8. i 9. travnja

objavljeno prije 7 dana i 14 sati

8. i 9. travnja 2019., datumi su koje svakako treba zabilježiti. Svi zaljubljenici u modu i ove će godine uživati u zagrebačkom spektaklu pod već poznatim nazivom, Zagreb Fashion Destination… više »

SAVJETI

Kako vježbati za brže mršavljenje

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Prekid u vježbanju može pridonijeti sagorijevanju više masti, ustanovio je tim japanskih i danskih istraživača. Kada je njihova skupina muškaraca koje su promatrali vježbala dva… više »

SAVJETI

Integralne žitarice čuvaju zdravlje

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Unos integralnih žitarica povoljno djeluje na krvne žile i smanjuje rizik od srčanih bolesti, objavili su znanstvenici. Prema novijim studijama, za to povoljno djelovanje zaslužan je magnezij… više »

EH, DA...

Loše navike zbog kojih ubrzano starimo

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Starenje nikome nije milo, naravno... pa se trudimo, jedemo zdravo, pijemo dovoljno vode, krećemo se i izbjegavamo šećer - ali ipak ništa. Ukoliko robujete ovim navikama starit… više »

MMMM

Aromaterapija iz kućne radinosti

objavljeno prije 8 dana i 11 sati

Aromaterapija najčešće priziva u misli mirisne svijeće i eterična ulja. No, postoji i antistresna metoda koja ne mora ispuniti cijeli prostor mirisom, a radi se o mirisnoj smjesi. Ovaj… više »

UKLJUČITE SE!

Zvijezda traži hrvatski sendvič - oduševite receptom i osvojite 10.000 kuna

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Zvijezda traži hrvatski sendvič i za to nudi vrijednu nagradu - 10.000 kuna na potrošačkoj kartici! Sve što trebate napraviti je osmisliti ili podijeliti recept za svoj… više »

ZAPAMTITE!

Simptomi dehidracije su...

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Hidracija je izuzetno važna, jer su naša tijela 75 posto voda. Stoga je vrlo bitno unositi dovoljno tekućine - na taj ćemo način sačuvati zdravlje i vitalnost, a voda će utjecat i na… više »

ZAPAMTITE!

Jasni znakovi da ste se razboljeli zbog stresa

objavljeno prije 8 dana i 15 sati

Stres zovu tihim ubojicom, no nije baš tako - kad ga se nakupi previše, vaše će vam tijelo dati i više nego jasne i glasne zakone da morate nešto pod… više »