Lifestyle
MA DA?

Molitva je čak i ateistima zadnja šansa

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Vjera je osobna stvar svakog čovjeka, da se razumijemo odmah na početku, pa zapravo nema veze vjerujete li vi u Boga, Alaha, Krišnu, sebe ili Veliki hadronski sudarač - u određenom… više »

SUPERHRANA

Hrana koju treba jesti zajedno

objavljeno prije 7 dana i 11 sati

Superhrana je na dohvat ruke - sve što je potrebno jest prava kombinacija namirnica koje će zajedno postati izuzetno zdrave i učinkovite, pa evo primjera... Brokula i rajčice - kada se… više »

SAVJETI :)

Kako hraniti kućne ljubimce?

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Prehrana kućnih ljubimaca nije jednostavna stvar, iako možda imamo drugačije mišljenje - pa to su životinje, daj im komad mesa i sve će biti u redu. No, je li to baš tako?… više »

SAVJETI :)

Joga je najbolji saveznik protiv viška kilograma

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Ako redovito vježbate jogu biti ćete vitki, a godine ne predstavljaju nikakav problem jer što je osoba starija to joj se joga još više preporučuje. Ako želite… više »

ZAPAMTITE!

Vježbanje je naročito važno u starijim godinama

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Starije osobe sklone sjedilačkom načinu života koje počnu vježbati možda neće smanjiti rizik od toga da postanu sve slabije ali će patiti od manjeg stupnja nemoći, pokazalo je novo američko… više »

SJAJNO!

Prirodna tabletica za dobar dan

objavljeno prije 8 dana i 13 sati

Bolja osoba bit ćete jer će vam i dan biti bolji. Uz takvu tableticu lakše ćete prolaziti kroz, doslovno, sva sranja, koja vam život, nadređeni, partneri, klijenti ili kolege stavljaju… više »

sijeda kosa
SAVJETI :)

Prirodni način za uklanjanje sijede kose

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Sijeda kosa danas više ne mora biti pokazatelj starosti, naprotiv sve je češće prisutna bez obzira na dob osobe. Ali, postoji prirodno riješenje za uklanjanje sijedih.… više »

ZAPAMTITE!

Jasni znakovi da ne spavate dovoljno

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Spavanje je ključna funkcija organizma, jer je eophodno za rast mišića, obnavljanje tkiva i sintetiziranje hormona, između ostalih od funkcija. To je i vitalni… više »

ZANIMLJIVO

Što o vama govori - vaša torba?

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Razne stvari govore o nama puno više nego što mislimo, a upravo tako je i sa ženama i njihovim omiljenim modnim dodatkom - torbom. Mnoge žene vole imati više torbica koje… više »

Mentalno snažni ljudi vesele se tuđem uspjehu /Foto: Pexels
MA DA?

Oni koji kasne su - uspješniji i duže žive

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Svi mi imamo barem jednog frenda ili poznanika koji uvijek, ali baš uvijek kasni i uletava u priču s razoružavajućim smiješkom i nevjerojatnom pričom o izvanzemaljcima koji su… više »

JESTE LI ZNALI?

Što se događa u našem tijelu samo osam sati nakon prestanka pušenja

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Jeste li među onima koji su već nekoliko puta pokušali prestati pušiti, no vratili se staroj i neugodnoj navici? Prema statističkim mjerenjima, prosječni pušač dnevno… više »

STVARNO?

Naše emocije su poput wifi veze

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

Znate li onaj osjećaj kada vam iz vedra neba nešto postane jasno? Zanima li vas kako i zašto se to događa? Znamo već da je jezik samo jedan od načina ljudske… više »

ZAPAMTITE!

Kako se riješiti noćnih mora?

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Noćne more mogu postati prilično nezgodna stvar - gdjekoja nije problem, no kad postanu učestale, ne samo da će vam remetiti san, već će izazvati razne negativne posljedice po vaše… više »

MA DA?

Dobar san gasi želju za slatkim

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Dobar san jedan je od temelja zdravog života, i to više nego što mislite - primjerice, samo dvadesetak minuta sna više smanjit će vam želju za slatkišima!… više »

SAVJETI :)

Crna limunada očistit će vam organizam

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Crna limunada s aktivnim ugljenom čisti organizam od toksina te pomaže u rješavanju masnoća, posebno onih koje se nakupljaju oko trbuha. Odličan je napitak nakon glavnog obroka u danu… više »