Lifestyle
zdrav i osvežavajući ljetni obrok - salata

Recept za cjelodnevni detoks organizma

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Detoksikacija je riječ koja se već prilično dugo gotovo pa zlorabi u medijima i reklamama - no, kad malo bolje razmislite što jedete, vjerojatno ćete i sami doći do zaključka da… više »

SAVJETI

Koje masnoće trebamo konzumirati?

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

Masnoće su potrebne našem tijelu pa ih stoga treba redovito konzumirati, no pritom je nužno paziti koje. Naime, konzumacija transmasnih kiselina i zasićenih masnoća poput maslaca… više »

NOVI LJUDI

Davorin Štetner novi predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza HAKS-a

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Hrvatski auto i karting savez - HAKS krovna je organizacija automobilskog i karting sporta Hrvatske i članica Svjetske automobilističke federacije - FIA-e. Davorin Štetner na čelo… više »

POKRENITE SE

Tjelesna aktivnost štiti i od najtežih bolesti

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Redovita tjelesna aktivnost treba svakome, pogotovo onima koji cijele dane provode sjedeći - od odlaska na posao, na samom poslu, povratku kući i navečer pred televizorom. No, nije jedini… više »

SAVJETI

Mliječni proizvodi čuvaju zdravlje

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Konzumiranje tri porcije mliječnih proizvoda dnevno - uključujući mlijeko, sir i maslac - povezano je s nižim stopama srčanih bolesti i moždanog udarau usporedbi s nižim… više »

Zbunjenost, razmišljanje
STVARNO?

Glas razuma je - glas kukavice?

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Glas razuma govori nam da usporimo, da odmorimo, glas koji nam objašnjava zašto je bolje nešto ne učiniti, zašto je bolje ići kraćim putem.Glas zbog… više »

ISPROBAJTE :)

Najbolji prirodni načini za popravljanje raspoloženja

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Budite se umorni, loše volje i bez imalo energije? Ništa čudno, naši su životi sve zauzetiji i stresniji, što može ostaviti posljedice na mentalno i fizičko… više »

COOL

Dijeta 5:2 za mršavljenje uz uživanje u hrani

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Dijeta 5:2 jedan je od načina kako skinuti višak kilograma bez velikih muka, a naročito odricanja od omiljene hrane što je najčešći razlog prekidanja dijeta. Naime,… više »

UREĐENJE STANA

Oživite stan novim pločicama

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Uređenje stana obično nam uzima dosta energije i volje, jer svi želimo ugodno i lijepo okruženje u kojem ćemo boraviti. Tijekom renoviranja najčešće se razmišlja o zidovima i… više »

SAVJETI

Kako zadržati kuću čistom u proljeće?

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

Proljeće je na vratima (iako je to samo kalendarski, vremenski je već tu danima), a s njim obično dolaze i novi problemi - kako zadržati prljavštinu i toksine izvan svoga doma. Nije… više »

PRIČE

Jedan dan u životu vozačice taksija

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Sve više žena odlučuje se na posao vozačice taksija. Takva je situacija i u Eko taxiju koji zapošljava sve više vozačica, a povodom Međunarodnog dana žena, sve su dobile… više »

TRIKOVI

Kako da vam rublje uvijek miriši

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Vjerojatno vam se svima barem jednom dogodilo da nakon što izvadite rublje iz perilice, ono ne miriše baš onako čisto i svježe kako ste se nadali. Ukoliko želite da vam… više »

SAVJETI

Aerobnim vježbanjem protiv depresije

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Depresija je sve raširenija bolest koja zahvaća sve segmente populacije, od najmlađih do najstarijih, a ako mislite da je sve u lijekovima, varate se - najnovije je istraživanje… više »

MA DA?

Za mršavljenje vam treba - bilježnica!

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Mršavljenje je proces, barem bi trebao biti kako bi izostao jo-jo učinak na kraju dijete, no zapravo se radi o disciplini koju uspijevamo provoditi nad samim sobom i za to nam ne treba… više »

PRIPAZITE

Što radimo u snu, a nije dobro za zdravlje

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

San nam je nužan, jer ne samo da ćemo se odmoriti, već i spremiti nova sjećanja, očistiti mozak, riješiti se toksina iz tijela... no, pritom možemo raditi i neke stvari koje lako mogu… više »