Lifestyle
MMMM

Copperhead večer otvorila sezonu gin degustacija u Time restoranu i baru

objavljeno prije 12 dana i 4 sata

Time restoran i bar je otvorio sezonu gin degustacija koje će se odvijati četvrtkom navečer. a prva degustacijska veče bila je u znaku Copperhead gina. Posjetitelji Timea će biti u prilici… više »

SAVJETI

Kako prestati sami sebi podmetati nogu

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Prvi najveći izazov u životu je otkriti tko ste, a drugi najveći izazov je biti sretan s onim što ste. Najveći dio svega toga je vaša odluka da ostanete vjerni svojim snovima i… više »

SAVJETI :)

Ubrzajte rast kose

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Mnogo je 'beauty trikova' za poticanje rasta kose uz pomoć sastojaka iz vaše kuhinje. Neki narodi od davnina upotrebljavaju cimet, kurkumu i druge namirnice, a Japanke… više »

MLJAC

Sok od cikle i mrkve - koža će vam biti zahvalna

objavljeno prije 13 dana i 1 sat

Sok od cikle i mrkve jedan je od najzdravijih sokova, prepun vlakana, vitamina i minerala, što ga zapravo čini pravim eliksirom za kožu. Zašto? Pogledajmo sastojke... … više »

ZNATE LI?

Sreća ima puno veze s godinama

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Mladi ljudi obično misle da su sretni i da će s godinama njihova sreća opadati - što je mit koji nema blage veze s istinom. Naime, sreća dolazi s godinama, a najsretniji smo kad… više »

SAVJETI

Jutarnja tjelovježba je najbolji početak dana

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Jutarnja tjelovježba potiče metabolizam, a za gubljenje težine najbolje su dugotrajne i niskointenzivne vježbe. Ti uvjeti pružaju okruženje koje je idealno za potrošnju masnoće koja je… više »

COOL

Sok od borovnica za bistar mozak

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Sok od borovnice poboljšava snagu mozga kod starijih ljudi. Fitokemikalije flavonoidi koje se nalaze u voću pomažu povećanju protoka krvi u mozgu,… više »

SAVJETI

Smanjite bore oko očiju

objavljeno prije 14 dana i 1 sat

Koža oko očiju je jako tanka, a s obzirom da se s godinama smanjuje proizvodnja kolagena automatski se smanjuje i elastičnost kože, pa se upravo prve bore javljaju na području oko očiju.… više »

MLJAC

Jesenski vrganj - kralj stola

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Jesenski vrganj s potpunim pravom možemo nazvati Njegovo veličanstvo vrganj, jer u carstvu gljiva on je primjerak koji zaslužuje posebnu pažnju.  Narodni nazivi za ovu gljivu su… više »

Ima li razlike među nama? / Pixabay
ZNATE LI?

Koliko je djeci potrebno fizičke aktivnosti

objavljeno prije 14 dana i 5 sati

Prema novim smjernicama pedijatara djeca u predškolskoj dobi trebaju minimalno tri sata dnevno tjelesne aktivnosti.  "Za djecu do tri godine ta tjelesna aktivnost znači plesanje… više »

ZAPAMTITE!

Hormoni i što treba znati o njima

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Hormoni se najčešće spominju u kontekstu promjena kroz koje prolazi žena - bilo da je riječ o prvoj mjesečnici, o trudnoći ili o menopauzi. No, prema novijim istraživanjima, hormoni na… više »

TEŠKO :)

Kako se skinuti s nezdrave hrane?

objavljeno prije 16 dana i 3 sata

Ukoliko planirate izbaciti nezdravu hranu iz svoje prehrane pripremite se na simptome koji nisu nimalo ugodni. Štoviše, podsjećaju na tegobe kroz koje prolaze ovisnici o… više »

STVARNO?

Slana kava? O, da...

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Kava je omiljeni jutarnji napitak većine ljudi, a u nju se obično dodaju razne stvari kako bi okus bio po volji konzumenta... a što mislite o soli?! Ako ste u skupini kavoljubaca koji… više »

DA?

Što vi čitate? To govori sve o vama!

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Ono što čitamo govori sve o nama, tvrdi studija provedena na Sveučilištu Kingston u Londonu  Nije dovoljno samo čitati, već treba znati izabrati literaturu koja će… više »

WOW!

5 minuta dnevno za sjajne trbušne mišiće!

objavljeno prije 17 dana

Trbušnjake ste uspješno sakrili od okoline (da vas se ne boje, naravno) visceralnim salom? E, možemo vam pomoći... Nema nikakvih trikova, samo pet minuta žestoke vježbe i… više »