Lifestyle
JEDVA ČEKAMO

Koliko kave trebamo popiti kako bismo postigli učinak najveće pozornosti

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

Stručnjaci su se pozabavili pitanjem kave i količine koju bismo morali popiti kako bismo postigli optimalnu razinu pozornosti. Kava je najpoznatiji i najrašireniji napitak na svijetu… više »

SAVJETI

7 ljekovitih začina

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Začini čine naša jela ukusnijima i svaka domaćica ima neki svoj, omiljeni koji dodaje u najbolja jela koja kuha... no osim toga, začini su zapravo ljekoviti i mogu nam ublažiti cijeli… više »

KOPIRAJTE

Što rade emocionalno inteligentni ljudi?

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Emocionalna inteligencija je sposobnost prepoznavanja i upravljanja svojim emocijama, kao i učinkovito reagiranje na emocije drugih. Ma koliko to knjiški i učeno zvučalo, kad… više »

SAVJETI :)

Sve koristi od vožnje biciklom

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

Bicikl je savršeno prijevozno sredstvo - em brže stižete tamo gdje trebate, em pritom donosite razne korisne učinke svom tijelu i zdravlju. Naravno da ne bi bilo zgorega da su… više »

COOL

Ispeglajte bore na prirodan način

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Bore i starenje idu ruku pod ruku... ili možda ipak ne? Godinama nije baš moguće pobjeći, no bore su druga priča - tu je botoks, estetska kirurgija, skupe kreme od bogtepitaj čega... A… više »

ZNATE LI?

5 načina kako vam kolagen pomaže

objavljeno prije 10 dana i 14 sati

Kolagen nije samo sastojak kojim vas privlače da kupite raznorazne proizvode za ljepotu - to je protein koji se nalazi u vezivnom tkivu i kostima. Kako se radio o jednom od najvažnijih… više »

BRRR

Kako se riješiti straha od javnog nastupa

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Javni nastup nekima je kao popiti čašu vode, nekima se javlja lagana nelagoda, dok ima i onih kojima sama pomisao na to izaziva navalu anksioznosti. Ovdje se čak ne radi o tome da… više »

MMMM

Dobar razlog za jutarnju kavu

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Jutarnja kava većini je ljudi obavezan ritual, iako znamo da je nije dobro piti na prazan želudac, a i nema nekog velikog učinka prvih sat vremena nakon buđenja što se tiče davanja… više »

MRCINE

Brabham BT62 hypercar

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Brabham BT62 hypercar predstavljen je javnosti u Londonu što je znak povratka jednog od najslavnijieg imena u povijesti automobilskog sporta, a i ovaj put je fokusiran na stazu. Odmah… više »

MLJAC

Zašto nam trebaju proteini?

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

Koja je uopće funkcija proteina? Sama riječ potječe od grčke riječi „protos" što znači prvi element. Oni su osnova mišića, kože, kose, noktiju, mozga, krvi, odnosno… više »

EH, DA... :)

Zašto nam je na moru toliko lijepo?

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

More sanjamo cijele godine - zašto? Zato što podsvjesno znamo da će nam biti dobro i da ćemo, barem na kratko, uživati. No, ne samo zato što tada nećemo raditi, već zato… više »

MA DA?

5 minuta vježbanja dnevno je - sjajno!

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Vježbanje je stalna tema koja zanima sve koji imaju dovoljno svijesti da se brinu o sebi i trude se živjeti zadravo, no ostaje jedno vječno pitanje - koliko treba vježbati da bi to imalo… više »

7 KORAKA

Stres - kako ga otjerati od sebe

objavljeno prije 12 dana i 11 sati

Stres nas ubija na mali milijun različitih načina, zato ga i zovemo tihim ubojicom - negativni utjecaji na naše psihofizičko zdravlje su toliko različiti da ponekad možemo pomisliti da… više »

ZNATE LI?

Zašto treba jesti za stolom

objavljeno prije 12 dana i 13 sati

Obrok je ozbiljna stvar, ma koliko vi mislili da možda i nije baš svaki - treba sjesti za stol, staviti hranu na tanjur i mirno i polako je pojesti... zašto, pitate se? E, pa… više »

STRUJA

Sisak domaćin izložbe električnih i hibridnih automobila

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

Sisak je u znaku solarnih i električnih automobila, najveće manifestacije te vrste u regiji koja je u petak počela otvaranjem izložbe električnih i hibridnih automobila u gradskoj… više »