Lifestyle
SAVJETI :)

Kako spasiti hranu koju smo presolili

objavljeno prije 14 dana i 9 sati

Unos soli je škakljiva stvar, no neka jela jednostavno moraju biti slana... ali ni ona nisu dobra ako nam pri kuhanju pobjegne previše soli. Kada se to dogodi vjerojatno… više »

STVARNO?

Veće grudi na prirodan način

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Zaista ima nešto u onoj tvrdnji da voće liječi organe na koje nalikuje - orah je dobar za mozak, mrkva za oči, avokado za reproduktivne organe (kada ga prerežete na pola… više »

JESTE LI ZNALI?

Naša karijera ovisi o redoslijedu kojim smo rođeni

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

Mnoga su istraživanja dokazivala da redoslijed rođenja unutar obitelji utječe na naše karakterne osobine, no nijedno se dosad nije zanimalo time ovisi li budući odabir karijere o tome… više »

PRIPAZITE :)

Znate li koliko šećera dajete djeci? Pojma nemate, vjerujte

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Djeca obožavaju šećer, to jako dobro zna svaki (neispavani) roditelj, a problem nije toliko u toj činjenici koliko u tome da roditelji zapravo pojma nemaju što daju svojoj djeci… više »

SAVJETI

Kako spriječiti prerano starenje suhe kože

objavljeno prije 15 dana i 9 sati

Suha koža priličo je raširen problem koji se dodatno potencira u zimskim mjesecima hladnim zrakom i grijanjem, što utječe na kožu da bude sklonija iritacijama i osjetljivija na… više »

AJOJ

Zašto je Danska najsretnija zemlja

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

U takozvanom izvješću o sreći koje se objavljuje na svjetskoj razini, Danska je smještena među 3 najsretnije države od njih 155 u kojima se sreća „mjerila", a svoju titulu… više »

COOL

CookUp - revolucija u kuhanju kreće iz Hrvatske

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

Pratimo food blogove, ali nemamo vremena za pripremanje hrane. U potrazi smo za brzim i praktičnim obrokom pa sve više naručujemo hranu bez da pazimo na kvalitetu. U isto vrijeme… više »

ISTRAŽIVANJE

Hrvati vjeruju suživotu autonomnih i klasičnih vozila

objavljeno prije 15 dana i 12 sati

Tijekom proteklih mjeseci Goodyear je u Hrvatskoj uz pomoć ''brbljavoga robota'' Goodyja (engleski »chatbot«) proveo digitalno ispitivanje1 u kojemu je proučavao odnos ispitanika… više »

NARAVNO!

Mediteranski način života čuva zdravlje

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Mediteranska prehrana uvijek je pri ili na samom vrhu najzdravijih načina prehrane na svijetu, no nije to jedina tajna koju krije mediteransko podneblje - tu je i tradicionalna siesta,… više »

Brinite pametno! / Pexels
SAVJETI :)

Pokažite tugu ili ljutnju, zdravo je!

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Svi ćemo rado pokazati da smo sretni i veseli, što nije slučaj s negativnim osjećajima - njih će se većina ljudi potruditi dobro sakriti. I da, to naravno nije dobro za nas,… više »

STVARNO?

Biljni proteini zdraviji su za srce

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

Meso je prva stvar koja će nam pasti na pamet kad se spominju proteini, no bez obzira na svu snagu koju nam daje, izgleda da ima i negativne posljedice - novo istraživanje američkih i… više »

EHHH...

10 razloga za stalni umor

objavljeno prije 16 dana i 11 sati

Stalni umor ili nedostatak energije nije samo posljedica neispavanosti, jer postoji cijeli niz uzročnika koji mogu izazvati takvo stanje - iscrpiti vas fizički i psihički, isisati i zadnji… više »

VJEROVALI ILI NE :)

Moguće je pronaći zadovoljstvo u obavljanju kućanskih poslova

objavljeno prije 16 dana i 13 sati

Živimo u 21.stoljeću i gotovo je sve digitalizirano, osim kućanskih poslova. Mnoge od nas to čini izrazito nervoznima kad dođe vrijeme da se primimo svakodnevnih zadataka, što posebno… više »

SAVJETI :)

Prirodni dezodorans koji će vas oduševiti

objavljeno prije 16 dana i 17 sati

Nakon tuširanja svi mi stavljamo dezodorans ispod pazuha. No, to baš i nije zdravo, jer su dezedoransi jako štetni, te ostavljaju svakodnevno na nama štetne… više »

ZAPAMTITE!

Najčešće alergije na hranu

objavljeno prije 17 dana i 12 sati

Alergija na hranu je stanje u kojem određena hrana pokreće abnormalni imunološki odgovor. To je uzrokovano imunološkim sustavom koji pogrešno prepoznaje neke od… više »