Lifestyle
SAZNAJEMO

Nikad spremniji za plažu uz NIVEA MEN proizvode za brijanje

objavljeno prije 15 dana i 3 sata

Sezona godišnjih odmora, kupaćih kostima i otkrivanja tijela je stigla. Svim ženama borba s dlakama najgori je neprijatelj u ljetnim mjesecima, no sve više muškaraca… više »

ZNATE LI?

Zašto trebamo ručati u društvu?

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Ručak je, ako ste zaposleni, nerijetko vrlo samotna stvar - povučete se u svoj ugao sobe i pojedete ono što ste donijeli ili naručili iz dostave, a nije rijetkost vidjeti ljude da jedu… više »

EH, DA... :)

Zašto je sve lakše dobiti višak kilograma s godinama?

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Višak kilograma s godinama se sve lakše lijepi na nas, pa nerijetko možemo čuti komentare tipa - još nedavno sam mogao smazati cijelo pile za ručak i ništa, a sad… više »

Eterično ulje
ZAPAMTITE!

7 najboljih eteričnih ulja za ljepotu

objavljeno prije 15 dana i 8 sati

Koža počinje gubiti elastičnost s godinama, a ovaj prirodni proces uzrokuje pojavu bora i finih linija na licu - oko čela, usta i očiju. Iako eterična ulja u potpunosti neće… više »

SAVJETI

5 pilinga iz kućne radinosti

objavljeno prije 15 dana i 10 sati

Lijepa koža i svjež izgled želja je svake žene, a da bi to postigli, često se oslanjamo na kozmetičare i skupe pripravke. No, to i nije potrebno ako poslušate ove savjete. Naime, prvi… više »

6 savjeta za štedljivu vožnju

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Vožnja može biti svakakva, no s ovim troškovima života i cijenama goriva, najbolje bi bilo da je štedljiva. Kolege s portala Automania.hr sastavili su šest odličnih… više »

Foto: Pexels
SAVJETI :)

3 koristi od kokosovog ulja za ljepotu

objavljeno prije 16 dana i 6 sati

Kokosovo ulje oduvijek se koristi u mnogim kozmetičkim pothvatima, a za to postoji i dobar razlog. Naime, prirodno je antibakterijsko sredstvo, odlično hrani kožu, a… više »

SAVJETI

Zaštita od sunca po tipovima kože

objavljeno prije 16 dana i 8 sati

Zaštita od sunca potrebna je svim tipovima kože, svakoj dobnoj skupini i svakoj puti, odnosi se na izlaganje suncu na svim kontinentima, klimatskim uvjetima i navikama. Stoga bi… više »

ventilator klima vru?ina
SAVJETI :)

Kako preživjeti vrele noći? Sigurno ne ovako!

objavljeno prije 16 dana i 10 sati

Vrele noći nisu lake za izdržati, a većina će prvo pomisliti na rješenje s upaljenim ventilatorom - no iako svježe strujanje zraka dok pokušavate zaspati zvuči vrlo ugodno,… više »

SAVJETI

Kako pravilno pripremiti ribu?

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Riba je svima puno češće na meniju ljeti nego zimi, pogotovo ako se nekako dokopate naše prekrasne obale. Svi znamo da je riba dobra za naše zdravlje, a najnovija… više »

ZAPAMTITE!

Novo označavanje goriva na benzinskim crpkama u Hrvatskoj

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

Od sredine listopada na svakom pištolju za gorivo i mjernom uređaju za gorivo na benzinskoj crpki, kao i na već spomenutim novim vozilima, stajat će posebne oznake. Uz svaki motorni… više »

ZNATE LI?

Kakvo vježbanje skida višak kilograma?

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Koliko dugo ljudi moraju vježbati i kojim intenzitetom da bi stvarno vidjeli neke konkretne rezultate i skinuli kilogame? Pitanje je zaintrigiralo znanstvenike sa Sveučilišta Bath koji… više »

MLJAC

10 namirnica koje će vam rashladiti ove vrele dane

objavljeno prije 17 dana i 6 sati

Vrućine zahtijevaju puno tekućine, a ako vam je dosta natakanja vodom, tu je hrana s visokim sadržajem vode je vaša najbolja linija obrane kada želite ostati svježi i… više »

SAVJETI

5 tajni pravih majstora roštilja

objavljeno prije 17 dana i 8 sati

Roštiljanje se čini kao jednostavan zadatak, samo treba zapaliti vatru i ispeći meso... naravno, to ne može biti dalje od istine nego što jest, jer se i tu trebaju primjeniti… više »

IZAĐITE!

Sreća i zdravlje dolaze iz - prirode

objavljeno prije 17 dana i 10 sati

Priroda daje, i to nesebično - predivne plodove, zapanjujuću ljepotu i mir, a uz sve to, provođenje slobodnog vremena u prirodi dobro je za nas i naše zdravlje. Znanstvenici su… više »