Lifestyle
STVARNO?

Bolest se može prepoznati na licu

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Bolest se stvarno može vidjeti na licu osobe i upravo to nam pomaže da izbjegnemo zarazu, odnosno kontakt s infekcijom. Istraživanje je bilo koncipirano na način da je polovina ljudi… više »

SAVJETI :)

10 razloga da počnete vježbati

objavljeno prije 18 dana i 14 sati

Vježbanje povećava kvalitetu života, vjerovali vi to ili ne, pa vam zapravo ne bi trebalo navoditi previše razloga zašto je vrijeme za početak vježbanja - danas, po mogućnosti… više »

ZNALI SMO!

Čistoća je pola zdravlja... a drugu polovicu zaboravljate?

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Čistoća je vrlina koju definitivno trebate imati, no jednako tako ne treba sve s čime dolazite u dodir biti apsolutno sterilno, čak niti unutar četiri zida koji se zovu… više »

Ma daj!

Pijete gin i tonic? Mi bismo na vašem mjestu prestali

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Australci su si zadali zanimljivog posla i došli do još zanimljivijih rezultata. Na Sveučilištu u Innsbrucku otkrili su da uživanje u gorkim pićima može biti povezano s… više »

UPS?

Od piva mogu narasti grudi - muškarcima!

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Pivski trbuh je, znamo, zapravo pogrešan izraz jer šlauf oko trbuha dobivate od alkohola općenito, a od piva najmanje, no zato muškarcima može narasti nešto… više »

OPA!

Fitness program u kojem sudjelujete - goli

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Za ovaj fitness program barem ne morate kupovati skupu opremu, a to je uvijek plus. Naime, vlasnik teretane Hanson Fitness studio u SAD-u organizirao je program koji nudi vježbanje… više »

ZNATE LI?

Zašto nam po hladnoćama curi nos?

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Curi li i vama nos kad izađete na hladnoću, iako ste zapravo zdravi? Ne brinite, u takvoj se situaciji povremeno nađe između 50 i 90 posto ljudi, a pojava se stručno naziva rinitis izazvan… više »

SAVJETI

18 razumnih novogodišnjih odluka za svakoga

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Ako ste se orni i zorni probudili drugog dana 2018., a još uvijek niste odlučili kako pokoriti ovu godinu, donosimo vam 18 načina na koje se možete inspirirati. Za izazov… više »

WOW!

Kad ćemo skinuti višak koji smo natukli za blagdane?

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

Posljedice blagdanskog prejedanja morat ćete trpjeti, vjerovali ili ne, sve do početka srpnja, a prosječno smo najteži upravo ovih dana, preciznije - 3. siječnja. Naime,… više »

PAZITE

Zeleno lisnato povće je sjajno za zdravlje

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Svakodnevno konzumiranje većih količina zelenoga lisnatog povrća moglo bi utjecati na kasniju pojavu demencije ili mentalnog propadanja, pokazalo je novo istraživanje američkih znanstvenika.… više »

Dajte čajevima priliku.../Foto: Pexels
ISPROBAJTE

Vrući čaj sjajna je stvar

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Vrući čaj može učiniti puno više od samo vas zagrijati: pijenje jedne šalice dnevno  može smanjiti rizik od pojave glaukoma, navodi se u novoj studiji.… više »

SAVJETI :)

Treba li nam detoksikacija nakon Nove godine?

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

Detoksikacija i mršavljenje dvije su riječi koje su odmah na Novu godinu tradicionalno najtraženije na pretraživačima, jer smo svi prepuni hrane koju smo desetak dana nemilosrdno… više »

ZAPAMTITE :)

5 kaloričnih namirnica koje su poželjne ovih dana

objavljeno prije 21 dan i 16 sati

Kalorična hrana i blagdani idu ruku pod ruku, no nije svejedno što jedete - neke vrlo kalorične namirnice ujedno donose i dosta blagotvoran učinak na organizam, pa evo što se… više »

POKUŠAJTE

5 novogodišnjih odluka koje bi trebali donijeti

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Nova godina obično se uzima kao neki datum od kojeg ćemo neke stvari početi raditi drugačije, najčešće one koje predstavljaju loše navike i najgore dijelove našeg… više »

Eterično ulje
ISPROBAJTE

Eterična ulja koja moramo imati pri ruci

objavljeno prije 22 dana i 11 sati

Eterična ulja jedno su od glavnih dodataka ljekovitim kupkama, no možemo ih i mazati po tijelu ili konzumirati. Glavna im je karakteristika da su bogata masnim kiselinama, alfa i gama… više »