Lifestyle
SAVJETI :)

Kako pripaziti na unos masnoća

objavljeno prije 17 dana i 16 sati

Prehrana bogata zasićenim masnoćama pridonosi opasnosti od razvoja srčanih bolesti, no nedavno istraživanje američkih znanstvenika pokazalo je da i samo jedan takav obrok može dugoročno… više »

SAVJETI :)

Tri dobra razloga za suze - čak i ako ste muško...

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Suze nisu samo za cure, to valjda već znate, pa iako jest dobro biti jak i hvatati se u koštac s problemima, suze su ponekad i više nego korisne ponekad. Kako god vi gledali na… više »

MA DA?

Idite na koncerte, odlični su za zdravlje!

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Volite glazbu? Super vam je na koncertima? Ako to radite dovoljno često, ne trebate ni šetati ni baviti se jogom, jer je 20 minuta koncerta bolje za zdravlje od toga, vjerovali ili ne!… više »

STVARNO?

Proteini skidaju višak kilograma

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Zdrava prehrana trebala bi biti sastavljena od 20 do 30 posto proteina, 30 do 35 posto masti te do 40 posto ugljikohidrata. Takav režim prehrane zadovoljava sve potrebe organizma i… više »

MLJAC

Napitak koji izbacuje masnoće iz tijela

objavljeno prije 18 dana

Uskrsni blagdani su odlična prilika za tjeranje dobrog kolesterola u minus, a lošega u plus, što je stanje koje vašem organizmu definitivno ne treba. Stoga, naravno,… više »

SAVJETI :)

Proljetne alergije - kako ih smiriti na prirodan način?

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Alergije su neugodne, pogotovo ako vas ulove više puta godišnje, no doba kad su najčešće i najjače upravo je stiglo - proljeće. Ako i vi spadate u one koji buđenje… više »

MYTHBUSTERS

Mineralna voda - dobra ili loša?

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

Mineralna voda od samog početka izaziva kontroverze, jer se neki kunu u njenu ljekovitost u raznim varijantama, dok će drugi nuditi argumente prema kojima je sve samo ne zdrava za ljudski… više »

TEŠKA GODINA

Odjeća H&M-a tek kao gorivo termoelektrane

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Godina 2018. do sada „uopće nije bila dobra" za H&M, izjavio je Karl-Johan Persson, direktor i unuk osnivača lanca Erlinga Perssona. A to je zapravo veoma blagi izraz za stanje… više »

ZNATE LI?

Zašto je bolje spavati duže?

objavljeno prije 19 dana

Ne ide vam baš buđenje? Imate problema s ustajanjem i uvijek vam sat zvoni par puta prije nego što se napokon izvučete iz kreveta? To ne mora nužno značiti da ste lijena… više »

ZNATE LI?

Simbolika boja pisanica

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Uskrsna jaja ili pisanice duboko su ukorijenjene u tradiciju. Pisanice su osim simbola života bile i tradicionalan dar, a često su ih međusobno darivali zaljubljeni s ljubavnim… više »

LOV NA VELIKANE

CSPC Munja i Sunce - solarni električni automobili u napadu na Teslu i Rimca

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Kineska vlada je s jednim kineskim milijarderom osnovala tvrtku CSPC (China Solar Powered Car) koja radi na razvoju električnog solarnog automobila i to odmah dvije verzije, gradska i super… više »

MLJAC

Janjetina sa začinima za uskrsni ručak

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Janjetina se tradicionalno najčešće nalazi na stolu za Uskrs, a kako se radi o blagdanskom jelu, svaka domaćica (ili domaćin) ima svoj najbolji recept u kojem je uvijek neki… više »

KRENITE!

Simboli Uskrsa i uređenje doma

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

Uskrs je na vratima, a s njim uvijek dolazi i potreba za ukrašavanjem doma uskrsnim simbolima. Ne morate nužno biti praktični vjernik da biste imali razlog za ugodnu blagdansku… više »

SAVJETI :)

Kako se uspješno nositi s ljutnjom

objavljeno prije 21 dan

Ljutnja je jedna od najuobičajenijih i najdestruktivnijih zabluda, a pogađa naš um gotovo svakoga dana. Da bismo riješili problem ljutnje, prvo trebamo prepoznati ljutnju u… više »

SAVJETI

Mentalitet koji garantira sretan život

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

Stav je najvažniji. Svatko od nas rođen je sa svojim talentima, ali ono što posebnog pojedinca razlikuje od prosječnih ljudi je način na koji pristupa životu i vrijeme koje ulaže u… više »