Lifestyle
ANKETA

Valentinovo s ljubimcem umjesto partnera odabir je petine odraslih

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Petina odraslih radije bi Valentinovo provela sa svojim kućnim ljubimcem nego s partnerom, pokazala je anketa. Anketa provedena u 23 države u kojoj je ispitano 24.000 odraslih osoba, pokazala… više »

LITRU TOČENOG, MOLIM

Pivo je odlično za čvrstoću kostiju jer sadrži silicij

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Istraživanja pokazuju da je omiljeno piće muškaraca, navijača  studenata diljem svijeta jako dobro za zdravlje kostiju. Navodno se redovitom konzumacijom kosti jačaju a time se… više »

MODNA IKONA

Seksi Dita Von Teese dizajnirala maske za oči

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Najpopularnija burleskna plesačica svijeta i fetish model, Dita Von Teese, nakon što je dizajnirala kolekciju rublja u suradnji s poznatom tvrtkom Wonderbra, ostvarila je suradnju i s… više »

TOPITE KILOGRAME NA VISINI

Pretilim osobama je najbolje ići u planine

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

Umjesto na plaže, pretilim osobama bi bilo bolje da odu u planine i to ne samo kako bi izbjegle pokazivanje u kupaćim kostimima. Prema najnovijoj njemačkoj studiji, planine su sjajna mjesta… više »

ANALIZA

Tijekom 2010. 23 posto Hrvata planira kupiti novo računalo

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

U Hrvatskoj ove godine 46 posto kućnih korisnika ne planira kupovinu novog osobnog računala, dok od 23 posto onih koji to planiraju većina ili njih 76 posto želi kupiti prijenosno računalo,… više »

ZA DOBAR SAN

Yoga poza tjedna: yoga spavanja

objavljeno prije 9 godina

Ako imate problema sa spavanjem, teško vam je zaspati ili ste i dalje umorni kad se probudite, vjerojatno ste kronično preopterećeni i umorni, što u današnje vrijeme nije… više »

ELEKTROMOBILNA REVOLUCIJA

Upoznajte XD, prvi hrvatski automobil!

objavljeno prije 9 godina

Automobilska industrija teško je pogođena gospodarskom krizom i korak po korak lagano se diže iz pepela. No, ona kreativna dizajnerska strana nije zakazala niti je kriza na nju… više »

SAMI ODABERITE

Koji je sport najbolji za vas?

objavljeno prije 9 godina

Od naporne teretane pa do zabavnog badmintona - sigurno postoji neki sport ili tjelovježba koja će vas oduševiti i pomoći vam da skinete višak kilograma te da budete u dobroj… više »

VOUGE ODABRAO:

Top 5 modnih trendova s Pariškog tjedna mode

objavljeno prije 9 godina

Jedan od najvažnijih modnih događaja u svijetu, Pariški tjedan mode iznjedrio je nove trendove. U moru savršenog dizajna, šljokica, srebrnih sjenila i jarko crvenih… više »

LAŽNI MIRISI

Jeftine kopije parfema sadrže urin i antifriz

objavljeno prije 9 godina

Kopije poznatih parfema s kojima se susrećemo na ulicama predstavljaju tržište vrijedno sedam milijuna dolara. No, u napasti da jeftino kupimo popularan miris zapravo se izlažemo… više »

RAVNOTEŽA

Yoga poza tjedna: stabilizator jezgre

objavljeno prije 9 godina

Učiteljica yoge Katrina Repka i ovog tjedna ima novu yoga pozu pod nazivom Stabilizator jezgre (Core stabilizer). Ovo je izvrstan položaj za jačanje trbušnih i leđnih mišića,… više »

ZELENI SAVJET

Provedite odmor u ekološkoj kući na drvetu

objavljeno prije 9 godina

Sagrađena unutar stoljetnog kestena, kuća 'Perche dans la Perche' smještena u danskom nacionalnom parku Le Perhce, jedinstven je zaokret prema zelenoj arhitekturi i dizajnu. Vlasnici… više »

SOČNO POVRĆE

Superhrana: artičoka

objavljeno prije 9 godina

Artičoka je biljka koja raste diljem primorskih krajeva Europe, osobito Italije i Francuske i uz obale Tihog oceana. Od pamtivijeka je bila cijenjena hrana, a pronađena je još na… više »

SVI SASTOJCI

Što se krije u kremi za lice?

objavljeno prije 9 godina

Nanošenje zaštitne i hranjive kreme na lice dio je uobičajenog rituala svakodnevne njege. Sposobnost kože za apsorpcijom aktivnih sastojaka kozmetičkih preparata ima za cilj… više »

NE BUDITE RADOHOLIČARI

Posao je bolest, vikend je lijek

objavljeno prije 9 godina

Preko tjedna radite i osjećate se iscrpljenima, a čim dođe petak stvari kreću nabolje. Zvuči kao izmišljanje tople vode, ali nije u potpunosti tako. Naime, ta činjenica je sada i… više »