Lifestyle
UZ ARAPSKU POMOĆ

Izrael nadjačao Libanon u 'ratu humusom'

objavljeno prije 9 godina

Libanon i Izrael su službeno u ratu već šest desetljeća no, u posljednje se vrijeme nadmeću u pripravljanju humusa, namaza od slanutka koji na Bliskom istoku predstavlja jednu od… više »

ZELENA ZIMA

Superhrana: kivi

objavljeno prije 9 godina

Savjet ''Jedite zeleno'' čuli smo bezbroj puta, što ponekad može ići na živce, ali savjet je to koji je zbilja koristan. Zelene boje i bogat vitaminom C (čak i više od naranče,… više »

BUDITE FIT

Novogodišnje odluke uz koje ćete biti u top formi

objavljeno prije 9 godina

Većina nas nakon božićnih i novogodišnjih blagdana osjeća potrebu za fizičkim i psihičkim oporavkom. Mnogi donose i važne odluke, a bilo da se radi o prestanku pušenja,… više »

ŠOKANTNI NALAZI

Perete li odjeću koju ste tek kupili?

objavljeno prije 9 godina

Naučilii smo prati ruke nakon obavljanja nužde, pri dolasku kući te prije obroka, ali novu odjeću velikodušno puštamo u svoje domove i na svoja tijela. "Perete li odjeću koju… više »

VIRABHADRASANA

Yoga poza tjedna: ratnik

objavljeno prije 9 godina

Doba je godine koje nas potiče da donosimo velike odluke i promjene. Nažalost, istraživanja pokazuju da se većine novogodišnjih odluka ne držimo niti do veljače. Zato umjesto velikih… više »

PRIRODNA KOZMETIKA

5 namirnica za lijepu kožu

objavljeno prije 9 godina

U stvari kreme za njegu kože postaju sve skuplje, a sve manje su bazirane na pravoj znanosti. Sudeći prema stručnjacima, metode i formule za izradu takvih proizvoda jednostavniji su no… više »

LAŽNE NALJEPNICE

Gotova hrana ima više kalorija nego što proizvođači navode

objavljeno prije 9 godina

Kada kupujemo majicu veličine 38, očekujemo da se doista radi o broju 38, kada kupujemo auto sa šest cilindara, vjerujemo da toliko i ima, ali kada kupujemo namirnice s određenim… više »

KORISNI SAVJETI

Kako se ugrijati po ovoj zimi?

objavljeno prije 9 godina

Kiša, snijeg i led zahvatili su veći dio Europe. Hrvatska se ponovno bijeli, a na put ili izlazak iz kuće odlučuju se samo oni koji baš nemaju drugog izbora. Topli dom ipak je… više »

JEDNOSTAVAN TRIK

Trake za kosu ponovno su u modi!

objavljeno prije 9 godina

Trake i vrpce u kosi svih mogućih boja, veličina i oblika bile su veliki hit tijekom 70-ih godina, a sada se ponovno vraćaju u modu. Ništa čudno, jer ovaj jednostavan modni dodatak… više »

GURMANSKA PROCJENA

Tuna prodana za rekordnih 175.000 dolara

objavljeno prije 9 godina

Tuna je težila 232 kg, što je skoro četri puta više od težine prosječnog Japanca. Uhvaćena je sjeverno od glavnog japanskog otoka Honshua, u vodama koje su poznate po… više »

VRIJEME JE ZA PROMJENE

12 koraka za sretnu 2010.

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Klasika - na svakom početku godine ljudi se odlučuju na ovo ili ono, napravit će to i to i tako dalje. Odluke se nižu jedna za drugom. S vremenom i razočaranja. Čast izuzecima. Ali kad se sve… više »

POVRATAK ŽENSTVENOSTI

Crveni ruž je must-have svake kozmetičke torbice

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Ako ste odlučili u Novoj godini polagati više pažnje na profinjen, moderan i njegovan izgled, imamo za vas par odličnih savjeta za šminkanje. 1. NEUTRALNO Moderno na… više »

VESELE RAZLIKE

Kako se Nova godina slavi u svijetu

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Nijemci ne mogu zamisliti novogodišnju noć bez vatrometa pa se u toj zemlji svake godine na pirotehniku za najveću feštu potroši barem 100 milijuna eura. Tradicija bučnog… više »

SAKRIJTE ŠKEMBU

Uskoro na police trgovina dolazi i "korzet" za muškarce

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Opsjednutost izgledom nije nikakva novost kad su u pitanju žene i to je jedna od rijetkih generalizacija koje drže vodu. No, muškarci polako hvataju korak s njima. Žene na raspolaganju… više »

CRVENO ILI BIJELO

Rasvjeta može utjecati na okus vina

objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec

Već je otprije poznato da boja određenog pića može utjecati na njegov okus. No, znanstvenici s Instituta za psihologiju Gutenbergovog sveučilišta u Mainzu otkrili su i da rasvjeta… više »