Lifestyle
STVARNO?

Što možemo doznati o osobnosti po - obrvama?

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Debele obrve vratile su se u modu, no ima i onih koji imaju takve obrve prirodno, a psiholozi tvrde da se po njima, u slučaju da su asimetrične, lako prepoznaje jedna karakteristika osobnosti… više »

MA DA?

5 stvari kojima sami sebi kvarimo sreću

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Sreća nam je užasno važna u životu, barem tako kažemo, no ipak mnogi od nas nesvjesno rade stvri koje nam taj osjećaj radosti odnose u nepovrat, ponavljajući postupke koji nas čine janima.… više »

MA DA?

Zašto je cool nositi naočale?

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

Stručnjaci sa sveučilišta u Edinburghu objavili su rezultate opsežnog projekta kojemu je cilj bio otkriti koji geni utječu na "opću kognitivnu funkciju", ključni pokazatelj… više »

ZNATE LI?

Kad se klince uče nove vještine?

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Svaki roditelj brine o važnim prekretnicama u razvoju djeteta. Svejedno, što djeca postaju starija, tako se i ta briga postepeno smanjuje. Kod djece predškolske dobi,… više »

MLJAC

Recept za sok od bazge

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Sok od bazge je jedan od najzdravijih sokova, a najpoznatiji je po svom posebnom mirisu i okusu. Bazga je ljekovita biljka koja se najčešće koristi za pripremu čaja ili soka, a može… više »

SAVJETI :)

9 koraka do predivne kože lica

objavljeno prije 20 dana i 9 sati

1. Započnite s uljem za čišćenje lica Početak rutine, naravno, započinje s uklanjanjem šminke s lica. U tome će vam najbolje poslužiti cleanseri na bazi ulja. Nanesite ih preko… više »

ŽIVJELI!

Idu li zajedno alkohol i vježbanje?

objavljeno prije 20 dana i 12 sati

Vježbanje zahtijeva vrijeme, trud i predanost, bez obzira je li nam cilj smršaviti, dobiti na mišićnoj masi ili jednostavlno poboljšati zdravlje. Hrana mora biti… više »

Savjeti

9 načina kako postati pozitivnija osoba

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Politika, posao, stres...sami birajte. Koja od ovih stvari vas čini najnervoznijima? Zato nije naodmet prisjetit se nekoliko jednostavnih poteza kojima si možete popraviti dan ili čak… više »

Zanimljivo!

5 misterija našeg mozga

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Ljudski je mozak zamršeni organ koji svakodnevno pokušava odgovoriti na zamršena pitanja iz svih sfera našeg života: o smrti, o svijesti, o snu, religiji... Zato… više »

ZNATE LI?

Prehrana koju treba izbjegavati za zdravo srce

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

Prehrana  s visokim udjelom proteina životinjskog porijekla, koja je u trendu otkad je hrana bogata ugljikohidratima proglašena vrlo nepopularnom i nezdravom, može… više »

ZNATE LI?

Što će vam stesati liniju?

objavljeno prije 21 dan i 10 sati

Najpoznatiji način spremanja tijela za plažu glasi: bez ugljikohidrata i puno, puno kardio treninga. Takva se filozofija mršavljenja pratila godinama, a onda je odjednom… više »

OPA!

Marihuana izaziva loša sjećanja?

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Većina pušača marihuane ne priznaju mnoge studije koje kažu da 'trava' doprinosi depresiji i lošoj energiji kod ljudi. Međutim, novo je istraživanje pokazalo još… više »

Jeste li znali?

Preporučuje li se džogirati na 30 ili više stupnjeva?

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Što se više približavamo ljetnim mjesecima, time se više povećavaju i temperature, a s njima i broj upozorenja o oprezu koji bismo trebali posvetiti broju sati koje… više »

JESTE LI ZNALI?

Uskoro bismo mogli saznati zašto se ljudi debljaju nakon što prestanu pušiti

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Otkriće nove masne stanice moglo bi objasniti povezanost između prestanka pušenja i nakupljanja kilograma kao posljedice toga. Nedavno je na sveučilištu u Michiganu provedena… više »

ZNATE LI?

Koliko kreme za sunčanje nam treba?

objavljeno prije 23 dana i 9 sati

Ponekad, iako nanosimo kremu za sunčanje, ne stavljamo dovoljno visoki SPF (sun protection factor) koji označava koliko dugo možete ostati na suncu bez opasnosti od opeklina - sve iznad… više »