Lifestyle
m

Stalno kasnite? Vi ste sretniji od ostalih!

objavljeno prije 19 dana i 15 sati

Koliko ste puta ispod oka pogledali kolegu koji, po običaju, kasni i ulazi u ured s osmijehom na licu, bez ikakve grižnje savjesti? Vjerojatno više nego jednom, a razlika između vas i… više »

SAVJETI

Kada stvarno trebate baciti hranu?

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Bacanje hrane postaje sve veći problem - količine koje svake godine završe u smeću rastu gotovo eksponencijalno, a krivca možemo pronaći i u estetici, jer čim više ne izgleda… više »

ZNATE LI?

Koliko se tijelo mijenja s godinama

objavljeno prije 20 dana i 8 sati

Tijelo se svakodnevno mijenja, no, mi to ne možemo odmah primijetiti. Često pomislimo kako se ništa ne mijenja, jer nas ništa ne boli. Bright Side je izdvojio nekoliko promjena… više »

AHA!

Ugljikohidrat koji treba obavezno izbjegavati

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

Masne naslage oko središnjeg dijela tijela mogu ukazivati na kroničnu upalu u vašem tijelu, što može dovesti do kardivaskularnih bolesti, raka i artirtisa.… više »

Olakšajete si simptome na pametan način/Pixabay
EH, DA...

Navike koje će vam upropastiti imunološki sustav

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Loše navike mogu vas koštati zdravlja, pa evo devet loših navika koje će djelovati loše na vaš imunološki sustav. Alkohol - alkohol… više »

EHHH...

Restorani su krivi za pretilost

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Restorani su postali glavni vid prehrane u razvijenom svijetu već odavno, no jednako tako se i u siromašnijim krajevima svijeta sve češće jede vani, na ulici kako bi se… više »

SAVJETI

Znojite li se previše i što napraviti?

objavljeno prije 21 dan i 8 sati

Znojenje nije najugodnija prirodna pojava, ali je sasvim normalna, da ne kažemo prijeko potrebna za naše zdravlje. Znojimo se kako bi regulirali temperaturu tijela i na taj se način… više »

SAVJETI

Što se radi kad osjećate da ćete se razboljeti?

objavljeno prije 21 dan i 11 sati

Znate onaj osjećaj kad vas počne sve lagano boljeti, pa i glava, a prolaze vas valovi hladnoće i drhtavice? Jasno vam je da ćete se razboljeti, no što ćete napraviti? Progutati… više »

EH, DA... :)

Kako kupujete - emocijama ili novcem?

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Trgovine u koje ulazimo procjenjujemo baš kao i ljude - potrebno nam je samo sedam sekundi za stvaranje prvog dojma, i to gotovo potpuno nesvjesno. Čak 95% naših aktivnosti,… više »

STRUJA

Vespa Elettrica - legenda na struju

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

Vespa Elettrica je klasična legendarna Vespa koja je prešla na čistu struju, a o njoj smo pisali krajem prošlog ljeta kao novi model u ponudi Piaggio skutera i čemu možete… više »

VESELJE

Spontanost je bolja od organiziranosti?

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

Organizirane osobe ponose se time što uvijek znaju što trebaju napraviti i kada, pa kad im dan ide kao po špagici ponekad s visoka gledaju na "kampanjce" koji spontano… više »

SAVJETI

Najjednostavniji recept za mršavljenje

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

Gubitak kilograma posljedica je dobre volje i želje, no jednako tako i prave strategije, tvrdi liječnik John Morton, stručnjak za mršavljenje i i kirurg na Sveučilišu Stanford… više »

STVARNO?

Bojite li se biti sretni?

objavljeno prije 22 dana i 8 sati

Sreću zazivamo gotovo svakog dana, no znate li da se neki ljudi boje sreće? Da, postoji i takva fobija, vjerovli ili ne, a zove se čerofobija. Izraz je izveden iz grčke rijeli "chairo",… više »

SAZNAJEMO

Otkrijte zašto u ovom dizajnerskom uredu svi vole ponedjeljak

objavljeno prije 22 dana i 9 sati

Ponekad se teško vratiti u radnu rutinu nakon vikenda, no ovom zagrebačkom uredu ni ponedjeljak nije problem. Riječ je o uredu velike međunarodne softverske tvrtke, u kojem se već na… više »

EH, DA...

Zašto ne možemo skinuti salo s trbuha?

objavljeno prije 22 dana i 11 sati

Salo na trbuhu nije samo estetski, već primarno zdravstveni problem, no ako ga jednostavno ne možete skinuti, znajte da za početak morate biti zdravi. Naime, s obzirom na to da se masna tkiva… više »