Lifestyle
ZNATE LI?

Kako se nositi s bolnim osjećajima

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Dokle god smo u sukobu s teškoćama života, misleći da stvari trebaju biti drugačije nego što jesu i krivimo okolnosti ili druge ljude za svoju vlastitu nesretnost, nećemo imati… više »

SAVJETI

Proljetna detoksikacija doma

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Proljeće i detoksikacija idu ruku pod ruku, no ovoga puta nećemo govoriti o vašem organizmu već o - domu. Da, i njemu dobro dođe tradicionalno proljetno čišćenje koje se može… više »

ETO...

Zadihani ste malo prečesto? Evo razloga!

objavljeno prije 21 dan i 9 sati

Zadišete se na svakim stepenicama? Osim ako ne trčite uz njih, definitivno ne biste smjeli ostati bez daha, tvrde stručnjaci. Troje od deset odraslih ljudi zadiše se dok se… više »

ZNATE LI?

Kratkovidnost - kako je liječiti, a kako spriječiti

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

Kratkovidni ste? Možete vidjeti predmete koji su vam blizu, ali oni udaljeni su nejasni. Možda pritom patite od glavobolje i mutno vam je pred očima.  Ako to zvuči poznato, možda imate… više »

SJAJNO!

Prirodna kozmetika od kukuruznog brašna

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

Kukuruzno brašno vam može savršeno poslužiti kao piling za lice. Sve što trebate napraviti je pomiješati jedan bjelanjak i dvije žlice kukuruznog brašna.… više »

SAVJETI :)

Kako pripaziti na unos masnoća

objavljeno prije 22 dana i 9 sati

Prehrana bogata zasićenim masnoćama pridonosi opasnosti od razvoja srčanih bolesti, no nedavno istraživanje američkih znanstvenika pokazalo je da i samo jedan takav obrok može dugoročno… više »

SAVJETI :)

Tri dobra razloga za suze - čak i ako ste muško...

objavljeno prije 22 dana i 11 sati

Suze nisu samo za cure, to valjda već znate, pa iako jest dobro biti jak i hvatati se u koštac s problemima, suze su ponekad i više nego korisne ponekad. Kako god vi gledali na… više »

MA DA?

Idite na koncerte, odlični su za zdravlje!

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Volite glazbu? Super vam je na koncertima? Ako to radite dovoljno često, ne trebate ni šetati ni baviti se jogom, jer je 20 minuta koncerta bolje za zdravlje od toga, vjerovali ili ne!… više »

STVARNO?

Proteini skidaju višak kilograma

objavljeno prije 22 dana i 15 sati

Zdrava prehrana trebala bi biti sastavljena od 20 do 30 posto proteina, 30 do 35 posto masti te do 40 posto ugljikohidrata. Takav režim prehrane zadovoljava sve potrebe organizma i… više »

MLJAC

Napitak koji izbacuje masnoće iz tijela

objavljeno prije 22 dana i 17 sati

Uskrsni blagdani su odlična prilika za tjeranje dobrog kolesterola u minus, a lošega u plus, što je stanje koje vašem organizmu definitivno ne treba. Stoga, naravno,… više »

SAVJETI :)

Proljetne alergije - kako ih smiriti na prirodan način?

objavljeno prije 23 dana i 8 sati

Alergije su neugodne, pogotovo ako vas ulove više puta godišnje, no doba kad su najčešće i najjače upravo je stiglo - proljeće. Ako i vi spadate u one koji buđenje… više »

MYTHBUSTERS

Mineralna voda - dobra ili loša?

objavljeno prije 23 dana i 12 sati

Mineralna voda od samog početka izaziva kontroverze, jer se neki kunu u njenu ljekovitost u raznim varijantama, dok će drugi nuditi argumente prema kojima je sve samo ne zdrava za ljudski… više »

TEŠKA GODINA

Odjeća H&M-a tek kao gorivo termoelektrane

objavljeno prije 23 dana i 13 sati

Godina 2018. do sada „uopće nije bila dobra" za H&M, izjavio je Karl-Johan Persson, direktor i unuk osnivača lanca Erlinga Perssona. A to je zapravo veoma blagi izraz za stanje… više »

ZNATE LI?

Zašto je bolje spavati duže?

objavljeno prije 23 dana i 17 sati

Ne ide vam baš buđenje? Imate problema s ustajanjem i uvijek vam sat zvoni par puta prije nego što se napokon izvučete iz kreveta? To ne mora nužno značiti da ste lijena… više »

ZNATE LI?

Simbolika boja pisanica

objavljeno prije 24 dana i 10 sati

Uskrsna jaja ili pisanice duboko su ukorijenjene u tradiciju. Pisanice su osim simbola života bile i tradicionalan dar, a često su ih međusobno darivali zaljubljeni s ljubavnim… više »