Lifestyle
SAZNAJEMO

Plaža, sunce, more, knjiga, voćni koktel i… omiljeni Olivalovi proizvodi za sunčanje

objavljeno prije 23 dana i 13 sati

Plaža, sunce, more, knjiga, voćni koktel i... omiljeni Olivalovi proizvodi za sunčanje. Zbog neupitne kvaliteta i velikog izbora proizvoda, Olivalova Sun linija odavno je postala beauty must… više »

Njam njam!

Pet razloga zašto se prejedamo

objavljeno prije 23 dana i 14 sati

Više ne osjećamo glad, a još uvijek jedemo. Poznato? Nema onoga tko se barem jedanput nije prejeo. U ovom ćemo vam članku navesti 5 razloga zašto to činimo. 1. Veličina… više »

MA DA?

O zdravlju mozga najviše govore - noge?!

objavljeno prije 23 dana i 16 sati

Ljudsko je tijelo nevjerojatno zanimljiv biološki stroj čije unutarnje veze ponekad nije jednostavno shvatiti... primjerice, jake i utrenirane noge znače zdrav i vitalan… više »

MA DA?

Žvakaćom gumom do bolje linije?

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

Vježbanje je put do vitke linije, to znamo svi, no postoji jedan trik koji će pojačati učinak vježbanja - žvačite žvakaću gumu! Naime, skupina japanskih znanstvenika došla je do… više »

OPA!

Samo vježba neće vam pomoći da smršavite – ako ste žena

objavljeno prije 24 dana i 9 sati

Teško je znati koliki točno vježbanje ima utjecaj na gubitak kilograma, s obzirom na to da uz pojačanu fizičku aktivnost obično svjesno ili nesvjesno uvodimo i promjene u naš… više »

Foto: Pexels
ISPROBAJTE

4 prirodna načina za poticanje rasta kose

objavljeno prije 24 dana i 10 sati

Kosa je ponos svake osobe - sve dok je ima. Žene imaju sreću da ih alopecija pogađa bitno rjeđe nego muškarce, no čak i one s prekrasnom kosom ponekad se žale da im raste… više »

SAVJETI

Kako spriječiti bolne oči na poslu?

objavljeno prije 24 dana i 12 sati

Gotovo svi koji rade u uredima znaju kako izgleda kada su im oči umorne. Oko 80 posto ljudi koji provode više od tri sata dnevno pred računalom misli da im to stvara probleme, a pola… više »

ZZZ...

Koliko sna je potrebno djeci?

objavljeno prije 24 dana i 14 sati

Svi znamo koliko se bolje i odmornije osjećamo nakon dobro prospavane noći. Za djecu, koja rastu i razvijaju se, san je također od presudne važnosti, iako je ponekad teško odrediti… više »

JESTE LI ZNALI?

Nismo pretili, pa zašto se onda moramo zdravo hraniti?

objavljeno prije 24 dana i 16 sati

Svi mi imamo onog jednog prijatelja koji može jesti što želi, kad želi i koliko želi, a da pritom uopće ne vježba i još uspijeva stati u veličinu hlača koje mi ne bismo mogli… više »

IMA I TO!

Hrana koja vas ne deblja

objavljeno prije 24 dana i 18 sati

Hrana bez kalorija na žalost ne postoji, no američka nutricionistkinja dr. Lisa Young podsjeća na 14 namirnica koje možete jesti u velikim količinama, a da se pritom ne udebljate.  Riječ… više »

ZAPAMTITE!

10 savjeta za zdrav život

objavljeno prije 25 dana i 11 sati

Zdrav život svima nam je stalno na usnama i pameti, no rijetki zapravo znaju što to točno znači. Kako bi stvari bile jasnije, svjetski centar za istraživanje raka objavio je plan u 10… više »

COOL

Valeo - mali gradski električni automobil

objavljeno prije 25 dana i 12 sati

Na spomen imena Valeo odmah pomislite na rezervne dijelove povoljne cijene i kvalitete. Malo kome je poznato kako Valeo radi i na automobilu, i to kakvom. Na fotografiji je Valeo mali… više »

PRIPAZITE :)

Soli treba - taman, ni previše, ali niti premalo

objavljeno prije 25 dana i 13 sati

Prevelik unos soli povezan je, kao što vjerojatno već svi znaju, s visokim krvnim tlakom i većim rizikom za srčane probleme, ali je po novoj studiji kanadskih znanstvenika i premalo… više »

OSTANITE ZDRAVI

Zašto trebamo izbjegavati gazirana pića

objavljeno prije 25 dana i 15 sati

Gazirana pića odavno su na piku nutricionista jer ne donose ništa dobroga našem organizmu (zapravo čak ni ne osvježavaju trajnu, već izazivaju potrebu da ih pijete i dalje), a… više »

EH, DA...

Zašto smo stalno napuhani?

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Nadutost ili napuhanost poznata je svima - osjećamo se kao da imamo barem pola tone i ne možemo zakopčati hlače koje su nam inače dobro, a osjećaj je još gori ako smo pritom na dijeti.… više »