Lifestyle
MLJAC

Smoothie za zdravu probavu

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Smoothie za dobru probavu i zdrava crijeva napravljen je za jednu hollywoodsku zvijezdu, no bez obzira na to, bit će učinkovit svima. Istina, sastojci nisu toliko jednostavni koliko bismo… više »

PROVJERITE

5 znakova da vam je pao imunitet

objavljeno prije 22 dana i 15 sati

Stres, manjak sna i bolesti slabe imunitet. Glavni pokazatelj stanja imunosnog sustava je koliko često ste bolesni i koliko vam treba da ozdravite.  Ako ulovite baš svaki virus… više »

SAVJETI

Boje će vam popraviti raspoloženje

objavljeno prije 22 dana i 17 sati

Zamislite da svaki dan dođete na posao i čim uđete u ured osjećate se bolje, poletnije i sretnije? Iako će većini ovo zvučati kao znanstvena fantastika, stručnjaci tvrde da je to itekako… više »

Zbunjenost, razmišljanje
SAVJETI

5 koraka za rješavanje loših navika

objavljeno prije 23 dana i 10 sati

Kao što smo usvojili svoje loše navike stalno ih ponavljajući, jednako tako možemo uvježbati i način da ih se riješimo, smatraju znanstvenici sa Sveučilišta… više »

NOVOSTI

Ambiciozni planovi Volkswagena s E-automobilima

objavljeno prije 23 dana i 11 sati

Čovjeka mora iznenaditi kad neki menadžer Volkswagena izjavi nešto poput ovoga: "Globalno zatopljenje je u punom tijeku i VW je dio problema." A upravo to je izjavio Ralf Pfitzner,… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

Ricinusovim uljem protiv ispadanja kose

objavljeno prije 23 dana i 17 sati

Ako ste i vi među onima koji su uništili i trajno prorijedili obrve pretjeranim čupanjem, prorijedili trepavice šminkanjem i neredovitim skidanjem maskare te ako vam se kosa… više »

HE HE

Najbolji lijek za stres je - maženje s kućnim ljubimcima

objavljeno prije 24 dana i 8 sati

Stres je samo jedna od boleština modernog doba na koje medicina nema adekvatan odgovor - ma kakve vi pilulice uzimali, on će se gomilati u vama i uzrokovati ili eksplozije emocija ili… više »

STVARNO?

Pretilost je opasnija za muškarce

objavljeno prije 24 dana i 10 sati

Pretilost je postala prava pošast koja hara svijetom - a onaj dio svijeta gdje je nema je pothranjen, pokazuju sva relevantna istraživanja. Iako je u našim krajevima jednostavno… više »

SAVJETI

Kako spriječiti magljenje vjetrobrana

objavljeno prije 24 dana i 11 sati

Dosta velik broj vlasnika automobila, osobito onih starijih godišta, žale se kako im se neprestano magle stakla u unutrašnjosti kabine. Pri tom ni velik broj sredstva za… više »

ZNATE LI?

Kako se prehlada razlikuje od alergije

objavljeno prije 24 dana i 13 sati

Prehlada ili alergija - često si postavljamo pitanje kako razlikovati uzrokuje li curenje iz nosa, grlobolju i suzenje očiju virus obične prehlade ili je nešto alergeno u zraku? Evo… više »

EH, DA...

Zašto žene češće napadaju migrene

objavljeno prije 24 dana i 15 sati

Migrena je užasna, to će vam reći svi koje često napada (barem deset puta mjesečno), a takvo je stanje puno češće kod žena u razdoblju perimenopauze tijekom kojega žensko tijelo… više »

SAVJETI

3 savjeta za skidanje sala s trbuha

objavljeno prije 24 dana i 17 sati

Salo na trbuhu najviše nas muči - brzo se lijepi, teško se skida, a uz sve to izuzetno je opasno za zdravlje. Stoga, evo tri savjeta nutricionista kako ga se riješiti… više »

Foto: Pexels
MA DA?

Crtanje će vam sačuvati pamćenje

objavljeno prije 25 dana i 8 sati

Svi znamo da pisanje poboljšava mentalne vještine, no crtanje je puno bolje, naročito kada trebamo usvojiti nove informacije. Studija provedena na Sveučilištu… više »

STRUJA

BMW predstavio X2City

objavljeno prije 25 dana i 10 sati

Struja se probija u sve vrste vozila i prijevoznih sredstava, pa toga već odavno nisu pošteđeni ni romobili, koji služe za gradski promet na manje udaljenosti. BMW je predstavio… više »

PRIPAZITE

Namirnice koje izazivaju nadutost

objavljeno prije 25 dana i 11 sati

Nadutost je nezgodno stanje - iako nerado govorimo o tome, dnevno pustimo vjetrove čak i do 25 puta, a razlog je jedostavan: nakon što pojedemo i popijemo, hrana i tekućine zauzimaju… više »