Lifestyle
STVARNO?

Čari roditeljstva u stvarnom svijetu...

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Rođenje djeteta mnogi opisuju kao najsretniji trenutak u životu, majke ne mogu prestati govoriti o djeci i njihovim postignućima, očevi se ponose sinovima kad se potuku ili daju gol na… više »

MYTHBUSTERS

Loš kolesterol je - samo još jedan mit?

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Loš kolesterol jedan je od glavnih neprijatelja čovječanstva, treba ga se paziti, kontrolirati, uzimati lijekove... ili ipak možda ne? Je li to samo još jedna bajka svemoćne… više »

WOW!

Što bi sve ljudi radili za svoj smartphone

objavljeno prije 28 dana

Koliko su daleko milenijalci spremni ići zbog tehnologije, a posebno pametnih telefona pitanje je koje si njihovi roditelji postavljaju svakodnevno, a jedno je istraživanje dalo rezultate… više »

SVETOGRĐE?

Ferrari se potpuno okreće hibridima

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

Ferrari je najavio da će do 2022. godine većinom proizvoditi hibridne modele automobila na benzinsko-električni pogon, uključujući i prvi sportski terenac. „Do 2020. godine gotovo… više »

ZAPAMTITE!

3 loše navike koje uzrokuju žgaravicu

objavljeno prije 28 dana i 3 sata

Žgaravica, neugodan osjećaj žarenja u ždrijelu i u donjem dijelu prsišta muči mnoge, a nastaje kada se želučani sadržaj vrati u jednjak. Tek toliko da znate - uvijek nastaje nakon… više »

bu?enje nesanica
SAVJETI

Budite se umorni? Evo što trebate jesti!

objavljeno prije 28 dana i 5 sati

Dobar san važan je ne samo za raspoloženje već i za zdravlje, a to zahtijeva najmanje sedam sati neprekinutog sna kako bi se organizam pripremio na novi dan. No, ne ide nam baš -… više »

COOL

Kava za lakši povratak na posao i timski rad

objavljeno prije 28 dana i 23 sata

Kako je to moguće? Vratili smo se samo prije nekoliko dana i već se osjećamo kao da se trebamo odmoriti. Ne brinite, neće dugo trajati, uskoro ćete se ponovno naviknuti na uobičajenu radnu… više »

PRIPAZITE

Znanje i zdravlje su usko povezani

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Zdravlje nije šala, to shvati svaka osoba koja se mora suočiti s nekom teškom bolešću, a ono što nam je uvijek najvažnije jest - zdravlje djece. Zanimljiva… više »

EH, DA... :)

Namirnice koje treba izbjegavati

objavljeno prije 29 dana i 5 sati

Namirnice mogu biti hrana i lijek, no jednako tako i otrov za organizam. Pritom ne mislimo na one očite poput otrovnih gljiva ili riba, već na svakodnevne namirnice koje našem tijelu… više »

depresija ljubav problemi mu
ZAPAMTITE!

Kako prepoznati depresiju kod mladih

objavljeno prije 29 dana i 20 sati

Depresija je, kao što dobro znamo, postala prava epidemija, a nažalost najčešće se javlja upravo u tinejdžerskoj dobi, odnosno za vrijeme puberteta kada dolazi do fizičkih i… više »

SAVJETI

5 namirnica koje štite od prehlade i gripe

objavljeno prije 29 dana i 22 sata

Prehlade i gripa nisu još tu... ali s prvim jesenskim kišama evo njih, dosadnih i predvidljivih mučitelja... No, ove godine umjesto da se oboružate lijekovima, poradite na… više »

SAZNAJEMO

5 razloga zašto djeci trebaju edukativne igračke

objavljeno prije 1 mjesec

Igra je način na koji djeca usvajaju svijet i izražavaju svoju prirodnu znatiželju. Igra je spontana, dobrovoljna i zabavna, a spajajući tu iskonsku želju za igrom s određenim edukativnim… više »

ZNATE LI?

Aspirin svaki dan? Ne ako ste zdravi...

objavljeno prije 1 mjesec

Starije osobe dobrog zdravlja ne bi trebale svakog dana uzimati aspirin, prenose britanski mediji rezultate velikog istraživanja provedenog u Sjedinjenim Državama i Australiji. Liječnici… više »

SAVJETI :)

Tri savjeta za smanjivanje trbuha

objavljeno prije 1 mjesec

Masno tkivo koje se nalazi duboko u vašem trbuhu najgora je vrsta masnoća jer potiče upalu i može naškoditi srcu. No, šokantan broj žena ga ima - čak i ako su… više »

STVARNO?

Pomladite se bez krema i hrane - trčanjem

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Mladost... vječna mladost - vječni san ljudskog roda oko kojeg se lome koplja od davnina, jer su tijekom stoljeća razni magovi, šamani i znanstvenici pokušali pronaći lijek koji… više »