Lifestyle
STVARNO?

Znate li da se debljate zbog - posla?

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Višak kilograma možemo dobiti na razne načine, no jedan od glavnih razloga debljanja definitivno je - posao, tvrdi istraživanje provedeno na portalu CV Library.  Naime,… više »

NOVOSTI

Bluesummer - novi električni adut PSA Peugeot Citroena

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

Bluesummer, kabriolet četverosjed koji je dizajnirao Bolloré i u gradskoj vožnji ostvaruje doseg 200 km novi je adut grupacije PSA koja je potpisala sporazum o… više »

HE HE

Postbožićna detoksikacija kao priprema za doček Nove

objavljeno prije 26 dana i 13 sati

Božićni blagdani uvijek su, bez obzira na sve krize, recesije i probleme - dani kad se svi ubijaju u hrani i piću, ma koliko malo novaca imali. Duh Božića je, htjeli mi to ili ne,… više »

FORA!

Procijenite nečiji karakter prema - kuglicama na boru

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Božićni ukrasi preplavili su stanove i kuće, a psiholozi su i ovdje odlučili uplesti svoje prste i pokušali povezati način na koji je okićeno božićno drvce s karakternim… više »

HE HE

Jednostavan znak natprosječne inteligencije

objavljeno prije 27 dana i 10 sati

Duhovitost i, općenito, sklonost humoru jasan je znak natprosječne inteligencije, tvrde znanstvenici sa Sveučilišta New Mexico koji su proveli istraživanje na studentima koji su… više »

COOL!

Prepoznajte osobnost prema poklonu koji ste dobili

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

Pokloni puno više govore o osobi koja vam ih daje nego o vama, čak i od toga kako vas ona doživljava, pa nije zgorega znati kako se to prepoznaje. Naime, kad otvorite poklon, vrlo brzo… više »

MLJAC

Najbolji recept za božićni ručak - purica s mlincima

objavljeno prije 27 dana i 16 sati

Purica s mlincima gotovo pa je nezaobilazni božićni ručak u ovim krajevima, a nije potrebno ni naglašavati kako svaka domaćica ima neke svoje tajne -  što… više »

SUPER

Najpametnija su djeca koja - doručkuju!

objavljeno prije 27 dana i 18 sati

Doručak je najvažniji obrok u danu, ujedno i put do zdravlja, dobre probave i vitke linije, a nova istraživanja pokazuju kako nas čini i pametnijima. Istraživanje je provedeno u jednom vrtiću… više »

ISPROBAJTE

Tri božićna kolača s malo kalorija

objavljeno prije 28 dana i 16 sati

Božić bez debljanja? Ne, nije san nego java, no samo ako napravite kolače koji nemaju previše kalorija. Stoga, evo tri recepta za božićne kolačiće koji su štedljivi s… više »

PRIPAZITE :)

Sve opasnosti za zdravlje tijekom blagdana

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Blagdani su doba godine kad očekujemo radost, sreću i veselje u domovima, ali naravno da to nije tako, ne samo kod nas nego i većini ljudi. Naravno, iz toga su nastale legende o tamnoj strani… više »

EH, DA...

Blagdanska depresija je krenula

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Blagdanska depresija i ove će godine zahvatiti velik broj ljudi, posebno u velikim gradovima i samačkim domaćinstvima, suočeni s raskorakom između realnosti i prevelikih očekivanja koja… više »

WOW!

Koliko se obično udebljamo za blagdane?

objavljeno prije 29 dana i 16 sati

Blagdani se obično povezuju uz dvije stvari - poklone i finu klopu, no to je ujedno i doba godine kad nam ne gine koji kilogram viška, što je i logično kad se vrijeme… više »

MLJAC

3 recepta za božićne slastice

objavljeno prije 29 dana i 18 sati

Božićni kolači tradicionalno se rade onako kako su nam to radile mame i bake... a možda ipak ne ove godine? Ma koliko vi voljeli kolačiće koje jedete svake godine, možda je vrijeme da se… više »

WOW!

Namirnice od kojih možete - halucinirati

objavljeno prije 1 mjesec

Hrana može u nama uzrokovati cijeli spektar različitih osjećaja, no to nije sve - postoje neke namirnice koje mogu izazvati halucinacije! Neke od njih toliko su česte da ih vjerojatno imate u… više »

SAVJETI :)

Božićni Feng Shui

objavljeno prije 1 mjesec

Božić i Feng Shui dva su pojma koja na prvu možete smatrati nespojivim, no ipak - možda se ipak mogu povezati na dobrobit svih koji se tek spremaju u kupnju dekoracija, svijeća, drvca,… više »