Lifestyle
USPJEH

S ProWeina odlične najave za Feravino

objavljeno prije 28 dana i 11 sati

Sa sajma u Düsseldorfu predstavnici Feravina vratili su se sa sjajnim vijestima. Narudžbe stižu od novih partnera iz Njemačke, Danske, Belgije i Nizozemske. Ovaj najveći europski sajam… više »

MYTHBUSTERS

3 pogrešne optužbe na račun konzervirane hrane

objavljeno prije 28 dana i 15 sati

Konzerva je riječ koja obično izaziva negativne konotacije - što zbog toga jer u slengu znači osobu koja nije u skladu s modernim trendovima, što zbog činjenice da se hrana koja… više »

MA DA?

Najružnija boja na svijetu našla primjenu

objavljeno prije 29 dana i 8 sati

Boje su vrlo utjecajna stvar, to vam vjerojatno ne moramo posebno naglašavati - dobro se zna da ćemo u proljeće odjenuti vesele i vedre boje, crvena će poslužiti za zavođenje, crna kao… više »

SAZNAJEMO

Zelena kava za njegovano lice

objavljeno prije 29 dana i 9 sati

Vaša koža treba promjenu? Osvježite je zelenom kavom! Izlaganje sunčevim zrakama i onečišćenju zraka, stres te nedostatak sna ubrzavaju prirodan proces starenja. Ipak, prve… više »

ISPROBAJTE!

Namirnice koje su zdravije sirove

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Neke namirnice bolje je jesti sirove nego kuhane ili pečene, jer tek na taj način možete dobiti svo bogatstvo zdravih sastojaka kojih su pune. Iako neke od njih redovito upotrebljavate u… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE!

Bademovo ulje - sve blagodati prirode

objavljeno prije 29 dana i 15 sati

Bademovo ulje je bogato vitaminima A, B1, B2, B6 i E, a sadrži trei vrste esencijalnih masnih kiselina, a to su Omega 3, Omega 6 i Omega 9. Najstabilnije biljno ulje Ovo ulje se dobiva… više »

JEDITE ZDRAVO!

10 namirnica koje treba izbjegavati u širokom luku

objavljeno prije 29 dana i 17 sati

Zdrava prehrana znači ne samo da jedete zdravu hranu, već i da izbjegavate onu koja to nije. Naravno, lista i jedne i druge je prilično duga i teško bi je bilo smjestiti u jedan… više »

NUSPOJAVA

Zašto dobivamo kilograme nakon prestanka pušenja

objavljeno prije 1 mjesec

Prestanak pušenja prilično je nezgodna stvar - to će vam reći svaki bivši (a bogami i sadašnji) pušač jer ključna stvar za uspjeh je motivacija, koju nije… više »

ZNATE LI?

Ovakva vrsta prehrane korisnija je čak i od vježbanja

objavljeno prije 1 mjesec

Prehrana koja sadrži 40% manje kalorija od preporučene doze pozitivno je utjecala na smanjenje upala u mišjim stanicama mozga i pripomogla očuvanju moždanog tkiva, otkriveno je na… više »

MLJAC

Gault&Millau upisuje Hrvatsku na svjetsku gastronomsku scenu

objavljeno prije 1 mjesec

Predstavljanjem lokalne verzije međunarodnog vodiča Gault&Millau, autoriteta u svijetu gastronomije, Hrvatska ulazi u krug zemalja koje svake godine s velikim uzbuđenjem čekaju nagrade za… više »

IZNENAĐENJE?

Koliko je velika uloga očeva u odgoju

objavljeno prije 1 mjesec

Uloga oca kao roditelja ide puno dalje od toga da je jednostavno hranitelj. Empirijski dokazi važan su podsjetnik da svaki otac ima veliku odgovornost za brigu o vlastitom… više »

SAZNAJEMO

Transitions: Fotoosjetljive naočalne leće za život u pokretu

objavljeno prije 1 mjesec

Otkrijte prednosti naočala koje se prilagođavaju svim svjetlosnim uvjetima, pogodne za boravak unutra i vani, sunčano i oblačno vrijeme, dan i noć i pašu uz svaki stil - jedne za sve.… više »

SAVJETI :)

Kako povećati grudi na prirodan način

objavljeno prije 1 mjesec

Žene uglavnom maštaju od čvrstim i velikim grudima, a mnoge su čak i spremna za estetsku operaciju kako bi svoju želji i ostvarile. Za plastičnu operaciju je potrebna veća svota… više »

KONCEPTI

Nimbus, koncept električnog automobila

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Nimbus! Vjerujemo da je velikom broju čitatelja ovo ime jako poznato! Nimbus je model leteće metle iz Harry Pottera i svijeta vještica. No, ovom prilikom ne radi se o tome, a ime ima… više »

SAVJETI :)

Aloe vera - 6 načina kako vam može pomoći koži

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Aloe vera čudesna je biljka raznih primjena, a jedna od njih posebno je zanimljiva tinejdžeria - zbog svoje sposobnosti rješavanja problema akni. Naime, ova se biljka može koristiti… više »