Lifestlye AUTO nema prethodne stranice
NAPOKON

EU propisuje niže emisije CO2 za kamione i busove

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Europska unija usvojila je u utorak prijedlog o obvezi smanjenja dopuštene emisije ugljičnog dioksida (CO2) iz novih kamiona i autobusa za 30 posto do 2030. godine u odnosu na ovu… više »

NOVI LJUDI

Davorin Štetner novi predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza HAKS-a

objavljeno prije 13 dana i 18 sati

Hrvatski auto i karting savez - HAKS krovna je organizacija automobilskog i karting sporta Hrvatske i članica Svjetske automobilističke federacije - FIA-e. Davorin Štetner na čelo… više »

PRIČE

Jedan dan u životu vozačice taksija

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Sve više žena odlučuje se na posao vozačice taksija. Takva je situacija i u Eko taxiju koji zapošljava sve više vozačica, a povodom Međunarodnog dana žena, sve su dobile… više »

WOW!

DS 3 Crossback - čistokrvni SUV na struju

objavljeno prije 16 dana i 14 sati

DS, prestižna marka francuskog PSA koncerna kao da je preživjela pritisak na 'reset' tipku. Tako je ponuđen potpuno novi automobil kao i što je napravljeno s modelom DS 7… više »

OBEĆANJE

Tesla Model 3 za 35 tisuća dolara

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Tesla Inc najavila je u četvrtak prodaju svojeg Modela 3 po cijeni od 35.000 dolara s vremenom isporuke od dva do četiri tjedna, te zatvaranje mnogih maloprodajnih objekata širom… više »

STRUJA

Vespa Elettrica - legenda na struju

objavljeno prije 25 dana i 19 sati

Vespa Elettrica je klasična legendarna Vespa koja je prešla na čistu struju, a o njoj smo pisali krajem prošlog ljeta kao novi model u ponudi Piaggio skutera i čemu možete… više »

NOVOSTI

Ambiciozni planovi Volkswagena s E-automobilima

objavljeno prije 27 dana i 15 sati

Čovjeka mora iznenaditi kad neki menadžer Volkswagena izjavi nešto poput ovoga: "Globalno zatopljenje je u punom tijeku i VW je dio problema." A upravo to je izjavio Ralf Pfitzner,… više »

SAVJETI

Kako spriječiti magljenje vjetrobrana

objavljeno prije 28 dana i 15 sati

Dosta velik broj vlasnika automobila, osobito onih starijih godišta, žale se kako im se neprestano magle stakla u unutrašnjosti kabine. Pri tom ni velik broj sredstva za… više »

STRUJA

BMW predstavio X2City

objavljeno prije 29 dana i 14 sati

Struja se probija u sve vrste vozila i prijevoznih sredstava, pa toga već odavno nisu pošteđeni ni romobili, koji služe za gradski promet na manje udaljenosti. BMW je predstavio… više »

TEST

HAK testirao ljetne gume, evo rezultata

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Hrvatski autoklub objavio je rezultate tradicionalnog testa ljetnih guma, kojeg provodi s partnerima. Čak 32 seta ljetnih guma, u dvije potpuno različite dimenzije i namjene, našle su… više »

NOVOSTI

Prvi taksi na struju u redovima Eko taxija

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Jedinstveni dizajn, vožnja na struju i nepromijenjena cijena vožnje epiteti su kojima se krasi najnoviji dodatak voznom parku jednog od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj, Eko taxija.… više »

NOVOSTI

Volkswagen T-Roc R premijerno u Ženevi

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Studija korak do serije predstavlja novu varijantu kompaktnog T-Roca koja se odlikuje visokim performansama Na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi (od 7. do 17. ožujka 2019.) marka… više »

MRCINE

Tesla Model 3 stiže u Europu

objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana

Tesla Model 3 uskoro će se moći kupiti i u Europi. Tesla je najavila kako su svi potrebni papiri i odobrenja konačno nabavljena i početak prodaje na europskom tržištu kreće od veljače… više »

COOL

Automobili će voziti na - granje?

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Mogu li se korjenje, grane i grančice jednog dana koristiti za pogon automobila? Tome se nadaju švedski znanstvenici nakon što su proizveli bioprodukt koji, zasad skromno, čini… više »

MRCINE

Novi Mercedes-Benz CLA Coupé

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Novi Mercedes-Benz CLA Coupé nije samo najemocionalnije vozilo u svojoj klasi nego je i vrlo inteligentno: od MBUX Interior Assist sučelja, koje prepoznaje geste upravljanja i nudi… više »