Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
COOL

Frankovka Feravina od sada i na Karibima!

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Frankovka Dika i Frankovka Miraz Feravina piju se i na dalekim Karibima! Od sada ih se može pronaći na atraktivnim Nizozemskim Antilima, otocima Curaçao i Bonaire, koji uz Arubu čine… više »

FINO! :)

Recepti za Halloween - keksi od badema i kestena

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

Recept za kolačiće od badema i kestena oduševit će ne samo vas, već i vaše ukućane zanimljivim izgledom, a naročito okusom. Recept za kekse od badema Sastojci 300 g maslaca200 g… više »

MLJAC!

Recepti za Halloween - kockasta bundeva

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

Halloween je prilika da pokažemo sve svoje kulinarske sposobnosti, pa tako i one koje se tiču slastica - evo recepta za kockastu bundevu od kojeg će vam sva čula proraditi i uživat ćete:… više »

MLJAC

Zašto tako volimo šunku?

objavljeno prije 23 dana i 9 sati

Krenut ćemo od prvog i najočitijeg razloga zašto toliko volimo šunke. Zato što se slažu s nebrojenim jelima. Idu s kruhom, idu i na kruh. Idu s kajganom, idu i u njoj.… više »

MLJAC!

Recepti za Noć vještica s Lorettom Fanella

objavljeno prije 25 dana i 9 sati

Bundeve, vještice, trikovi, ali prije svega slastice. Noć vještica je tu, a između maskiranja mora biti mjesta za kolače i kekse za i djecu i odrasle: slastice prikladne za ovu… više »

WOW!

Prva kava u Hrvatskoj dostavljena - dronom

objavljeno prije 28 dana i 8 sati

Ivica Prskalo, svjetioničar s otoka Babca, prva je osoba u Hrvatskoj kojoj je kava poslana ekskluzivnim prijevozom. Naime, Jubilarna kava, koju je Franckov barista svježe pripremio samo za… više »

WOW!

TasteAtlas - kako do lokalne hrane diljem svijeta

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

TasteAtlas hvalevrijedan je projekt osnivača Indexa Matije Babića koji korisnicima pronalazi lokalna, autentična jela i restorane u kojima ih se može naručiti, diljem svijeta. Trenutno… više »

MMMM

Copperhead večer otvorila sezonu gin degustacija u Time restoranu i baru

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Time restoran i bar je otvorio sezonu gin degustacija koje će se odvijati četvrtkom navečer. a prva degustacijska veče bila je u znaku Copperhead gina. Posjetitelji Timea će biti u prilici… više »

CUGICA

Homebrewing druženje u Pivani

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

U Pivani je održano prvo druženje i natjecanje kućnih pivara (homebrewera)u organizaciji ovog popularnog okupljališta pivskih i gurmanskih znalaca. Cilj okupljanja bio je potaknuti… više »

MLJAC!

Zagreb Burger Festival širom otvorio svoja mirisna vrata i prozore

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Dugo očekivani Zagreb Burger Festival otvorio je svoja vrata 13. rujna na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Svi gurmani, ljubitelji dobrih zalogaja i pića, uživat će u čak 70-ak vrsta… više »

SJAJNO!

Kad vina svjedoče o ljepoti dalmatinskog juga

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Netaknuta priroda u kojoj stoljećima rastu najbolje sorte vinove loze, dalmatinski šarm, nevjerojatno plavo more, najfinija vina koja će razmaziti nepca..., sve to zasigurno vraća… više »

SAZNAJEMO

Berba u Feričancima u znaku novih pjenušaca

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Tri tima, natjecateljski adrenalin, zvuci tamburaša u pozadini i primamljivi mirisi prave slavonske trpeze - tako je bilo na berbi grožđa Feravina u Feričancima koja je ove godine… više »

MLJAC!

Što nikako ne smijete propustiti na Food Film Festivalu Zagreb?

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Sutra, u petak 7 rujna počinje novo izdanje najukusnijeg filmskog festivala u gradu, Food Film Festivala Zagreb sponsored by Coca-Cola. Osim u odličnim foodie filmovima u kojima hrana igra… više »

DOĐITE

Tisućljeća kulinarstva u Arheološkom parku u Budinjaku

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Javna ustanova „Park prirode Žumberak-Samoborsko gorje" održat će radionice „Tisućljeća kulinarstva" 08. i 09. rujna 2018. godine u Arheološkom parku u Budinjaku. Cijena… više »

MLJAC

Srijemski doručak – novi gastronomski brend u srcu Šibenika

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Čvarci i kulen umjesto engleske kobasice s grahom? Švargl umjesto crnog pudinga? Makovnjača umjesto muffina? Da srijemski doručak može biti sastavni dio turističke ponude u čitavoj… više »