Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
STVARNO?

Izmjerite vrat, on sve zna o vašem zdravlju

objavljeno prije 4 sata i 20 minuta

Promjer vrata puno govori o našem zdravlju. Ukoliko vam se dogodi da ne možete zakopčati gumb košulje ili haljine oko vrata, možda vam je urgoženo zdravlje srca, pokatzuje… više »

ZAPAMTITE!

Vitku liniju treba održavati od djetinjstva

objavljeno prije 6 sati i 33 minute

Debljina postaje svjetski problem, a zapravo je najgore što je u ukupnom broju pretilih sve više djece, koja će, ako ostanu takva zauvijek, biti - ne baš previše… više »

MLJAC

Zašto je važno jesti ribu od malih nogu?

objavljeno prije 8 sati i 51 minutu

Zdrava prehrana može značajno smanjiti rizik od razvoja raka. To je dovelo do velikog interesa za ulogu omega-3 masnih kiselina - naročito u prevenciji raka dojke. Omega-3 masne… više »

OPA!

Želite se hraniti zdravije? Otkrit ćemo vam kako zavoljeti drugačije okuse!

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Svi mi volimo fino papati, ali to ne znači da je sva ta hrana dobra za naše zdravlje, pogotovo ona slana ili slatka, koja nam je obično i omiljena. Razlozi zašto baš to… više »

Ne diraj lava dok spava ;)
Jeste li znali?

Koliko je popodnevni san zapravo zdrav

objavljeno prije 1 dan i 4 sata

Zbog promjena u cirkadijskom ritmu, često od 13 do 15 sati svakog dana osjećamo popriličan umor ili uspavanost. Ako nam se pruži prilika malo prileći, trebali bismo je iskoristiti. Ljudi… više »

STVARNO?

Vikendom ipak možemo nadoknaditi san?

objavljeno prije 1 dan i 8 sati

Nedostatak sna dokazano loše utječe na zdravlje, a cijelo se vrijeme provlači priča kako izgubljeni san preko tjedna ne možemo nadoknaditi vikendom, štoviše, kaže se da… više »

ZANIMLJIVO!

Ovo su najbolje godine za stupanje u brak

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Pri ulasku u brak, obično se nadamo da će on trajati onako kako bi i trebao, do kraja života. Prema statistikama stručnjaka na američkom sveučilištu Utah, koji prate trendove u… više »

STVARNO?

Možete sve, ali nemojte jesti sami!

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Sreća je za neke neuhvatljiva, a za druge se čini kao da je jedu za doručak, ručak i večeru - a izgleda da je istina baš tu negdje. Naime, glavni razlog iz kojeg su ljudi nesretni,… više »

MA DA?

Dakle,stvarno - deblja nas i prašina?!

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Pretilost je već prerasla u ozbiljan problem s kojim se bore razvijene zemlje - manjak fizičkih napora i brza i kalorična hrana (a zapravo vrlo siromašna nutrijentima) čine ljude… više »

ZANIMLJIVO

Nutrijenti koji ženama najčešće nedostaju

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Zdrava prehrana zapravo znači unošenje svih potrebnih nutrijenata, naročito onih esencijalnih, kako bi naš organizam savršeno funkcionirao. No, to vrlo često nije slučaj,… više »

SAVJETI :)

Stepenice, a ne lift - obavezno!

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Stepenice nam svima idu na živce, pogotovo onima koji žive na višim katovima i, prije ili kasnije, počinjemo obavezno koristiti lift. No, ako pitamo stručnjake, tu grdno… više »

ZNATE LI?

Enzimi - superheroji naše probave

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Uloga hrane u čovjekovom životu je jasna. Hrana je potrebna za život; održavanje normalnog stanja uhranjenosti, proizvodnju energije i zdravlje. No, da bi se hrana mogla iskoristiti ključan… više »

O, DA!

Jedno jaje dnevno za zdravije srce

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Jaja su izvor hranjivih tvari poput proteina, vitamina i masnih kiselina, a jedno jaje dnevno može učiniti čuda za zdravlje vašeg srca, tvrdi nedavna studija. Tim stručnjaka iz Kine i… više »

ZNATE LI?

Zašto se kava i čaj piju bez šećera?

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Kava je, bez ikakve sumnje, najomiljeniji napitak u ovim krajevima, a ni čaj nije daleko - no kako je pijemo? Očito pogrešno, ako pitamo stručnjake, jer osobe koje svoju kavu ili čaj… više »

SAVJETI

Prirodni način zaštite od komaraca

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

Komarci nam definitivno mogu upropastiti večer, izlet ili jednostavno kavicu na balkonu/vrtu, a ako niste oduševljeni raznoraznim sprejevima kojima se možete zaštititi od… više »