Muškarci nema prethodne stranice
ZNATE LI?

Zašto vam draga krade odjeću?

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Žene se jednostavno obožavaju obući u široke košulje, majice ili veste svojih dečkiju u kojima se osjećaju najudobnije, bar taku kažu. No, da ne ispadne da su žene… više »

EH, DA...

Muškarcima otkucava biološki sat?

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Ženski biološki sat stalna je tema članaka, ali novija istraživanja pokazuju da ni muškarci nisu imuni na odbrojavanje iz prirode te da ne bi trebali odlagati… više »

ZNATE LI?

Što vam treba za izdržljivost... u krevetu

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

Da sjedilački način života loše djeluje na zdravlje, to vjerojatno znaju i oni najokorjeliji ljenivci koji ne dižu pozadinu iz fotelje ni pod razno, što ih u većini slučajeva ne… više »

HE HE

Brada ili bradica, pitanje je sad...

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Muška dilema oko brijanja nije laka - postoje dvije krajnosti, bradonje i uvijek glatko izbrijani, a ima i ona manjina kojoj se baš ne da pretjerano brijati pa uvijek kad ih… više »

EH, DA... :)

5 karakteristika uspješnih zavodnika

objavljeno prije 23 dana i 2 sata

Zavođenje spada u kategoriju umjetnosti, ako pitamo muškarce kojima to ide od ruke i koji ni u ludilu ne žele odati svoje tajne, a ostatak jačeg spola smatra ga - magijom.… više »

SAVJETI

Kako pronaći ljubav svog života?

objavljeno prije 24 dana

Muškarci koji traže ljubav svog života trude se maksimalno - brinu za izgled, odjeću, ponašanje... i opet im ne ide uvijek. Ako spadate u takve, evo dobre vijesti za vas -… više »

ZAPAMTITE!

Muške karakteristike koje žene obožavaju

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Odanost, iskrenost i nježnost najdraže su kvalitete muškaraca u ženskim očima, pa ne čudi da to muškarci baš i ne znaju.  Koje su ostale... ? Godine - upravo zbog… više »

ZNAKOVI

Kako znati da je volite više nego ona vas

objavljeno prije 1 mjesec i 23 dana

Za ljubav je potrebno dvoje, to stoji, no "količina ljubavi" nije uvijek jednaka. Vrlo se često netko od dvoje prije i bolje zaljubi od onog drugoga. I kako ta vaša veza raste,… više »

ZNATE LI?

Kakvi se muškarci zapravo traže?

objavljeno prije 1 mjesec i 24 dana

Žene imaju neke, ponekad neobjašnjive, kriterije za odabir životnog partnera koji će nerijetko iznenaditi i njihove najbolje prijateljice, a znanstvenici vjeruju da su proniknuli… više »

IZBJEGNITE IH :)

5 najčešćih muških pogrešaka na prvom spoju

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Muškarci vole prve spojeve, naročito zbog toga što se mogu poovno "izmisliti" i predstaviti u boljem svjetlu nego prvi put... no, kad smo već kod toga, vrijedi se prisjetiti… više »

ZNATE LI?

Muške karakteristike koje su privlačne ženama

objavljeno prije 2 mjeseca

Muškarci se žele svidjeti ženama, to je sto posto sigurno, a za to su spremni u nekim situacijama napraviti i nevjerojatne stvari... No, ako pitate stručnjake, tajna privlačnosti je… više »

ZAPAMTITE!

7 osobina sjajne partnerice

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Savršena partnerica baš i ne postoji - jednako kao i savršen partner, uostalom. No, nitko to ne prihvaća odmah na početku već kreće u potragu... i često zaluta u mračne… više »

MA DA?

Što ženama diže tlak u krevetu?

objavljeno prije 2 mjeseca i 24 dana

Koliko ste se puta probudili ujutro, a vaša draga vas je gledala kao da ste joj upravo ubili omiljenog kućnog ljubimca i bacili svu šminku u smeće pogreškom? A sinoć je… više »

ZNATE LI?

Kad su muškarci najprivlačniji ženama?

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Muškarci bi dali sve da znaju što je to ženama privlačno i kad imaju najveće šanse kod njih, no rješenje je na pomolu - studija iz magazina Science Advances… više »

HE HE

Što žene privlači na muškarcima... zapravo?

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Nema univerzalnog odgovora na pitanje što je ženama privlačno, a pronalazak partnerice u digitalno doba postaje sve teže i za muškarce. Međutim, znanstvenici su im odlučili… više »