Seks
ZNATE LI?

Što žene trebaju napraviti nakon seksa?

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Seksualni odnosi vrlo su važan dio zdrave veze ili braka, ali higijena nakon toga ključna je za zdravlje vaše intimne zone. Doznali smo što morate napraviti nakon seksa kako bi… više »

HE HE

Koliko seksa treba za pomlađivanje?

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Redovan seks održava nas mladima, pokazao je cijeli niz istraživanja, pa nije loše znati koliko često je dovoljno da bi napravili razliku? Izgleda da je odgovor - jednom tjedno.… više »

SAVJETI :)

Par koraka do boljeg seksa

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Seks je jedan od ključnih dijelova veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod plahtama. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za… više »

EH, DA... :)

Kad su vam najveće šanse da budete prevareni?

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Nevjera je uvijek teška za partnera koji je izvukao deblji kraj, pa nije ni čudo da se u slučaju sumnje u vjernost partnera dokazi traže vrlo pažljivo i trebaju biti konkretni. Čisto… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZNATE LI?

Što čini muškarce boljim ljubavnicima?

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Mnogo faktora utječe na to kakav je muškarac ljubavnik i hoće li seks biti dobar ili loš, no istraživanja su pokazala da jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao… više »

BROJKE

Kad se gubi nevinost - u prosjeku?

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Prvi seks je nešto što treba biti sjajno, doživljaj koji ćemo pamtiti cijeli život - no kada se on zapravo u stvarnosti događa? Prosječna dob kad gubimo nevinost navodno je 17.4… više »

MYTHBUSTERS

Spontani seks je gori od planiranog?

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Filmovi i serije navikli su nas na spontani, divlji seks koji je toliko dobar da ga se pamti godinama, ako ne i desetljećima - a tajna bi trebala biti upravo spontanost. No, izgleda da je to… više »

EH, DA... :)

Zašto muškarci pričaju bajke o seksualnim podvizima?

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Prije ili kasnije, u svakoj vezi dođe onaj trenutak kad se postavi pitanje: "A s koliko si ti partnera spavao/la?" Iako je češća situacija da muškarci imaju veći… više »

Foto: Pexels
PRIPAZITE :)

Mladi baš i ne koriste kondome

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Prvi seks mora biti ne samo nezaboravan, već i siguran, što u sve većem postotku nije slučaj - više od četvrtine britanskih djevojaka i mladića pri prvom stupanju u intimne… više »

HE HE

Seksom do zdravlja - bez šale!

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Seks nije samo sjajan način povezivanja s partnerom - također može poboljšati zdravlje vašeg srca. Evo nekoliko iznenađujućih prednosti: Bolji san - loš san je usko… više »

SAVJETI :)

3 stvari koje će vam unaprijediti seks

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Seksualne tehnike mogu se lako naučiti, no to ne znači da ćete biti seksi. Ono što je važno i što se broji u seksu su stvari koje ga čine boljim, a zapravo sa samim činom nemaju… više »

FORA :)

9 zanimljivih činjenica o seksu

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Seks je pun tajni i misterija, no jednako tako i mitova bez pokrića koji mogu samo unijeti zbrku u seksualne odnose - pa evo 10 provjerenih činjenica. Analni seks - uživaju li žene u analnom… više »

EH, DA... :)

5 pogrešaka u seksu koje dolaze s godinama

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Kažu da su žene u tridesetima na vrhuncu seksualne moći, osjećaju se seksipilnije i povezanije sa svojim tijelima nego u dvadesetima, što je dovelo do boljeg seksa u cjelini. To… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MA DA?

Tko najviše cijeni prijateljstvo s povlasticama?

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Prijateljstvo s povlasticama najbolje se "prima" u zemljama otvorenim po pitanju seksualnih odnosa, a među njima je na prvom mjestu Njemačka. Istraživanje koje je za dpa proveo institut za… više »

STVARNO?

Kako se žene same napaljuju?

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Žene se, iako vjerojatno rjeđe od muškaraca, također vole zabaviti same sa sobom - da sad ne okolišamo, masturbirati... što nije ništa čudno, osim što za to… više »