Vic dana
jedan aktualan

Slovenija - Rusija 1:0

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Slovenska nogometna reprezentacija je prekjučer pobjedila Rusiju. Ruski predsjednik Medvedjev je vidno razočaran otišao kući. Jučer ujutro je slovenski predsjednik Turk primio… više »

Nevolje po šišmišima

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Vise dva šišmiša na grani, a treći stoji uspravno. "Što je ovim?" - upita jedan od njih. "Ne znam", odgovara drugi. "Bio je normalan i onda se odjednom srušio!" više »

Milijunaš u krevetu

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Žena i ja smo iz kreveta gledali na TV "Tko želi biti milijunaš".  Okrenuo sam se prema njoj i upitao: "Hoćeš se seksati?".  "Ne", odgovorila je.  Upitao sam: "Je… više »

mali mba

Četiri poslovne lekcije

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

1. Poslovna lekcija Dok je vozio auto, svećenik kraj puta ugleda opaticu. Zaustavi se i ponudi joj prijevoz, što ona i prihvati. Opatica uđe u auto, sjede i prekriži noge,… više »

Sa sjednice Grada Zagreba:

Obavijest o parkiranju

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Uvodi se i sedma zona* parkiranja, a to je izvan Zagreba. Svi sa ZG registracijom, a koji nisu trenutno u Zg, morat će plaćati parkiranje Zagrebparkingu, gdje god se nalazili u Hrvatskoj. U… više »

Rat spolova

Zlobne izjave žena o muškarcima

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Muškarci su kao telefoni - zauzeti ili u kvaru. Zašto 95% muškaraca ne može zaspati nakon spolnog odnosa? - Jer mora otići kući. Koja je sličnost između muškaraca… više »

Oprez! Smiješno

Urnebesna zbirka viceva o plavušama

objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci

Što plavuša radi ispred staklenog zida? - Razmišlja kako da se popne preko njega i pogleda što je s druge strane. Što kaže plavuša koja vidi koru… više »

alkoholni

Pijanac

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Pita mali Ivica tatu: -"Tata, što je to pijanac?" -"Sine... vidiš li one dvije gredice tamo na ogradi? E, pijancu se čini da su tamo četiri gredice." -"Ali tata, ja vidim samo… više »

Ministri

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Razgovaraju Hrvat i Švicarac: - Kako to vi Švicarci imate ministra pomorstva, a nemate more?! - Pa i vi imate ministra financija... više »

vic dana

Crnogorci u lovu

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Crnogorci pošli u lov na sokolove. Jahali, jahali, i najzad ugledaše sokola kako leti. Puca jedan ništa, puca drugi, sokol i dalje leti. Pucaju opet, sokolu opet… više »

politički

Dvije krave

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Socijalizam: Imaš dvije krave i jednu daš susjedu. Komunizam: Imaš dvije krave. Vlada ti uzme obje i da ti malo mlijeka. Fašizam: Imaš dvije krave. Vlada ti… više »

geeks

Koliko različitih tipova žena mogu raspoznati zaljubljenici u računala

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Nije istina da informatičari stalno nose karirane košulje, da su plahi i da razmisljaju binarno. Imaju oni puno sofisticiraniji software. Evo, na primjer, razlikuju čak 14 tipova žena.… više »

Vic dana

Kako pokušati izvući novac od osiguranja nakon sudara

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Da bi američka osiguravajuća društva pokrila štetu nakon prometne nesreće, vozači moraju ispuniti određene formulare. Posebno zabavna kategorija je rubrika u kojoj nesreću treba… više »

ex-yu horor/humor

Biseri komentatora s prostora bivše Jugoslavije

objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci

Komentare sportskih komentatora s prostora bivše Jugoslavije prenosimo u izvornom obliku (osim prostota).... Mirko Kamenjašević * "Gol, gol ... kur** gol, stativa!!!"… više »

presvlačenje

Zašto muškarac ne može imati novinsku kolumnu o ljubavnim jadima?

objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci

Dragi Stjepane, nadam se da mi možeš pomoći. Neki dan sam krenula na posao, a muž je ostao doma gledati TV, kao i obično. Prošla sam možda par stotina metara niz ulicu i motor… više »