Vic dana
VIC DANA

Fata udaje kćer

objavljeno prije 4 mjeseca i 6 dana

Fata sprema kćer za udaju noć prije, pa kad su sve pripremile, mala Habiba je upita: - Mamo, mamo, 'o'š li plakat' sutra kad me budu odvod'li od kuće? Fata uzdahne: - Šta ć' ja… više »

VIC DANA

Fata mađioničar

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Mujo se pohvali Hasi: - Moja t' Fata već par godina radi kod jednog čuvenog mađion'čara i mislim da je pokupila par fora. Haso znatiželjno upita: - Kak'ih fora, bolan? Mujo nastavi: - Dođem… više »

VIC DANA

Mujo i posjete u zatvoru

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Mujo zaglavio u zatvoru, pa ga Fata posjeti nakon tjedan dana da mu donese neke stvari i uvjeri se da je dobro: - Mujo, bolan, jel' t' dobro ovdje? Imaš li sve? Mujo klimne: - Fato,… više »

VIC DANA

Mujo i nova beba

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Mujo dotrčao pred bolnicu u kojoj je Fata rodila i dovikuje se s njom preko balkona: - Fato, bona, na koga liči mali? Fata odmahne rukom, a Mujo će opet: - Pa de rec', na koga liči? Fata opet… više »

VIC DANA

Mali Mujica i zoološki vrt

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Mali Mujica se sav zajapurio od sreće kad mu je Fata rekla da ga vodi u zoološki vrt pa je uzbuđeno upita: - Mamo, mamo, 'oć'mo l' vidit' rodu? Fata klimne, a Mujica se široko… više »

VIC DANA

Mujo i medicinska sestra

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Mujo završio u bolnici i svaki ga dan njeguje prekrasna medicinska sestra, pa joj on nakon tjedan dana kaže: - Ja najrad'je ne b' nikad ozdravio, samo da te mogu gledat' svaki dan...… više »

VIC DANA

Mujo i odricanje

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Mujo i Haso lagano rakijaju u kafani, pa se Haso nečeg sjeti i upita Muju: - Mujo, bolan, ti ono voliš pit' vino? Mujo klimne, a Haso nastavi: - A kol'ko znam, voliš i žene?… više »

VIC DANA

Fata i kilogrami

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Fata zasjela na kavu s jaranicama i nakon nekog vremena tema se prebaci na dijete i kilograme, pa je Habiba upita: - Jel', bona, a kol'ko ti imaš kila? Fata uzdahne: - S naočalama… više »

VIC DANA

Mujo i svađe s Fatom

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Mujo sjedi u kafani tmurne face, pa ga Haso upita: - Š'a t' je, bolan, š'a s' se tako smrk'o? Mujo odmahne rukom: - Ma bjež', bolan, svađ'o sam se s Fatom... Haso se nasmije: -… više »

VIC DANA

Fata i kazna

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Fata se kasno vrati kući, pa je Mujo ljutito upita: - Đe s' ti dosad', bona? Fata uzdahne: - Ma bjež', bolan, zaustav'la me policija zbog prebrze vožnje... Mujo odmahne glavom: - Ehh, jadna… više »

VIC DANA

Vicevi za Halloween - Noć vještica

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Mujo pita Hasu: - Haso, bolan, znaš l' ti šta je to Noć vještica? Haso konta, konta, al' nikako da skonta, pa ga Mujo pljesne po leđima: - Jarane, to t' je Dan žena, al'… više »

VIC DANA

Mujo i smotani pandur

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Mujo kupio Mujici za drugi rođendan velikog plišanog psa, strpao ga u Golfa i krenuo kući, kad ga zaustavi pandur. Mujo spusti prozor i da mu dokumente, a pandur se nagne i zavrti… više »

VIC DANA

Mujo i fina hrana

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Mujo sjedi u kafani i pilji odsutno kroz prozor, pijuckajući pivo, kad naleti Haso i tresne ga po leđima: - Đe s', jarane, čuo sam da si se oženio? Mujo klimne, a Haso nastavi: - Pa… više »

VIC DANA

Mali Mujica i osveta učiteljici

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Mali Mujica dobio jedinicu k'o kuća na satu seksualnog odgoja, pa nakon škole sav bijesan odluči da bi se trebao osvetiti. Sakrije se s malim Ibrom u grm, pa kad ugleda učiteljicu kako… više »

VIC DANA

Mujo i Fata pred televizorom

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Mujo i Fata se uvalili u krevet i gledaju dokumentarac na televiziji, pa Fata upita nakon nekog vremena: - Mujo, bolan, jel'da da s' ovce najgluplje na svijetu? Mujo je potapša po… više »