Zagreb nema prethodne stranice
TULUUM

Vikend sv. Patricka u Medvedgradu

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

"Kod nas se ne radi o bučnom tulumu kako biste možda pretpostavili, nego o proslavi na onaj način kako se to čini u samoj Irskoj. Već osam godina poštujemo sam praznik zaobilazeći… više »

NAJAVE

Festival svjetla Zagreb 2018.

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Kulturno-umjetnički projekt "Festival svjetla Zagreb 2018." održat će se od 15. do 18. ožujka na 19 lokacija povijesne gradske jezgre s atraktivnim audiovizualnim instalacijama i… više »

ETO...

U Zagrebu se droge troše naveliko

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Europski centar za praćenje droga i ovisnosti o drogama (EMCDDA) objavio je ovaj tjedan rezultate dosad najopsežnije analize otpadnih voda na prisutnost opojnih droga koja je prije godinu… više »

DOĐITE

Mapiranje Trešnjevke / Posjet stadionu NK Zagreb

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Centar za kulturu Trešnjevka organizira u subotu, 10. ožujka šetnju pod nazivom Posjet stadionu NK Zagreb. Time, ujedno, počinje proljetna sezona edukativnih i zabavnih… više »

SJAJNO!

Novi ciklus radionica za djecu “Nauči kako učiti!”

objavljeno prije 16 dana i 16 sati

Centar za kulturu Trešnjevka organizira ciklus radionica za djecu o učenju Početak: 6.3.2018. Vrijeme: utorkom od 19.00 do 20.00 sati Trajanje: 12 termina / 3 mjeseca u Centru za… više »

HUMANITARNO

Uskrs na dar - pomozite potrebitima

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Uskrs je sve bliže, a potrebitih u našem gradu uvijek ima, na žalost. Srećom, tu su divne cure iz udruge FB Humanitarci Zagreb koje, kao i uvijek, organiziraju humanitarnu akciju… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za ožujak 2018.

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Trgovine i poduzeća 1987. na Trgu Republike, danas Trg bana Josipa Jelačića HR-DAZG-1309 Kranjc Mihajlo, privr. svež. 4. Skupština općine Centar je, preko Društva arhitekata… više »

DOĐITE

Mali Food Hub #2 u Travel&Technology HUBu u subotu

objavljeno prije 23 dana i 21 sat

Drugo izdanje Malog Food Huba održat će se u subotu, 24.veljače od 10 do 14 sati u Travel&Technology HUB-u Gacka16, a ovoga puta u fokusu će biti Velika razmjena sjemena ZMAG /… više »

KATASTROFA

Grad Zagreb u biciklistički promet ulaže - prosipanjem boje

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Grad Zagreb objavio je detaljno Izvješće o biciklističkom podsustavu unutar prometnog sustava Grada Zagreba za 2017. na 38 stranica. U Sindikatu biciklista su, međutim, nezadovoljni te… više »

INICIJATIVA

Pokrenuta kampanja Nije cool biti bully

objavljeno prije 29 dana i 19 sati

Grad Zagreb u suradnji s Centrom za zdravlje mladih pokrenuo je javnozdravstvenu kampanju "NIJE COOL BITI BULLY", s nakanom podizanja svijesti o rizičnim i zaštitnim čimbenicima u… više »

DOĐITE!

Besplatni zagrljaji u Zagrebu na Valentinovo

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Pozivamo vas da danas, 14.02.2018. u Zagrebu, na središnjem gradskom trgu bana Josipa Jelačića od 18.00-19.00h, a u organizaciji volontera Udruge… više »

COOL

Završio 4. Whisky Fair Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Između 3000 posjetitelja 4. Whisky Faira Zagreb, vrhunskih poznavatelja i ljubitelja whiskyja, u zagrebačkom Plaza Event Centru, bili su i Božo Sušec, Željko Bebek i Ružica Bebek, Ivan… više »

SJAJNO!

Prvi dan 4. Whisky Faira Zagreb

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

U zagrebačkom Plaza Event Centru 9. veljače u 15:00 počeo je 4. Whisky Fair Zagreb 2018, najveće hrvatsko okupljanje ljubitelja whiskyja. Očekuje se da će četvrto izdanje koje završava… više »

CEKATE

Dječje Valentinovo na Knežiji uz CeKaTe

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Vijeće mjesnog odbora Knežija u suradnji sa Centrom za kulturu Trešnjevka organizira 14. veljače Valentinovo na Knežiji. Program će se održati u Domu kulture Knežija, Albaharijeva 2 s… više »

COOL

Zagreb ponovno pri vrhu gradova u kojima se zimi na posao ide biciklom

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Zagreb i ove godine sudjeluje u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao, pohvalnoj inicijativi koja je 2013. pokrenuta u Kanadi kao prijateljsko natjecanje među gradovima i zemljama… više »