Zagreb
READYMADE ILICA

Razgovor s građanima o kretanju i prometu u centru Zagreba

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Stanovnici Ilice i svi ostali zainteresirani građani Zagreba, dođite u utorak 17. listopada 2017. u 16 sati u prostor bivšeg javnog kupališta Dijana u dvorištu Ilice 8 i… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2017.

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan neovisnosti 8. 10. 2017. pao je, baš nezgono i  na žalost svih zaposlenih, u nedjelju tako da nema velike šanse da će… više »

UDOMI ME!

Zagrebačke njuške - To je Vuk

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Tomislav Vukelić -Tomfa, glas i stas Kawasaki3pa se za ovog malca bacio i na pod, proveo je dosta vremena češkajući ga, dok je mali Vuk uživao. Iako je kod tete čuvalice mažen i pažen,… više »

DOĐITE!

Humanitarni koncert za Indigo njuške i proslava rođendana

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Udruga Indigo i ove godine organizira humanitarni koncert u povod svog rođendana, već tradicionalno prikupljajući donacije za napuštene životinje. Uz predstavljanje rada Udruge, te uz… više »

EHHH

Nove zone naplate parkiranja u Zagrebu

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Plaćanje parkiranja jedna je od stvari na koje smo se uspjeli naviknuti u neovisnoj nam domovini, a zagrebački gradonačelnik obično to koristi u predizborne svrhe smanjenjem cijena - no i… više »

PRIKLJUČITE SE!

Zagrebačke njuške - kampanja povodom Međunarodnog dana zaštite životinja

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u suradnji s bendom Kawasaki 3p i MR produkcija - proizvođačima najzagrebačkijih majica su pokrenuli na Međunarodni… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za listopad 2017.

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

HR-DAZG-784 Zagrebačko društvo „Dobrotvor"2.6.Tiskovine.note-fotografije,kut.31 Prije 140 godina,1877.g, počelo je s radom jedno od naših nastarijih humanitarnih… više »

POMOZITE!

Socijalna samoposluga je prazna, napunite je!

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Socijalni dućan iz zagrebačkog Sigeta, koja se brine za oko 4.500 Zagrepčana lošijeg imovinskog stanja odnosno za oko 1.700 siromašnih obitelji, ovih dana opet je ostala… više »

UPOZNAJTE...

Od najstarije Trešnjevke do najnovije

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Projekt MAPIRANJE i CeKaTe organiziraju još jednu rundu šetnje  po kvartu u svrhu istraživanja i upoznavanja trešnjevačke povijesti, sadašnjosti i moguće… više »

NE ZABORAVITE

Svjetski dan vegetarijanstva - 1. 10.

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Iako su oko nas boje jeseni, listopad se diljem svijeta obilježava i slavi zeleno kao mjesec vegetarijanstva počevši s 1. 10., Svjetskim danom vegetarijanstva, i… više »

PRIKLJUČITE SE!

Počeo je Europski tjedan sporta

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Na zagrebačkom jezeru Jarunu pod motom BeActive službeno je otvoren Europski tjedan sporta.  Jarun će biti središnje mjesto događanja Europskog tjedna sporta koji će se… više »

ZABAVNO

Dođite na 12. Dan društvenih igara

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Zagrebačka udruga Igranje u suradnji s velikogoričkom udrugom Talus poziva sve na 12. po redu Dan društvenih igara. Cjelodnevno druženje uz moderne društvene igre održat će se u… više »

MOBILNOST

Europski dan bez automobila, 22. rujna - centar grada pješačka zona

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Europski dan bez automobila u petak, 22. rujna, ponovno će pretvoriti centar Zagreba u pješačku zonu jer će biti zabranjen promet motornih vozila u užem središtu Zagreba,… više »

DOĐITE

Udomljavanje je fora – edukacija je fora

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Akcija „Udomljavanje je fora" u organizaciji Grada Zagreba i Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba ''Dumovec'', u suradnji s udrugom Prijatelji životinja, održat će se… više »

CEKATE

7. Obiteljski festival u Parku Stara Trešnjevka

objavljeno prije 10 mjeseci i 29 dana

Centar za kulturu Trešnjevka već sedmu godinu za redom organizira OBITELJSKI FESTIVAL koji se održava u Parku Stara Trešnjevka s početkom u 11 sati. Ova manifestacija donosi… više »