Zagreb
EH, DA ...

Zagreb je ljeti veliko gradilište

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Kao i svake godine, Zagreb se u srpnju i kolovozu pretvara u veliko gradilište. Tko je mogao, pobjegao je na more pa je vrijeme manjeg pritiska na prometnice idealno za popravke… više »

DAZ

Javni prostor je javni interes

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Reakcija Društva arhitekata Zagreba na projekt uređenja parka na Savici i natpise u medijima o najavljenom uređenju poteza od Branimirove tržnice preko Trga žrtava fašizma do… više »

REGULACIJA PROMETA

Nema tramvaja po Savskoj i Frankopanskoj

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Zbog radova na raskrižju Savske i Vodnikove, od ponedjeljka, 31. srpnja, do četvrtka, 3. kolovoza, obustavlja se tramvajski promet Savskom cestom i Frankopanskom ulicom od Vodnikove do Ilice… više »

COOL

Unlock Zagreb: prošećite zabavnom stranom zagrebačkih ulica

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Svi koji žele doživjeti Zagreb na dosad neviđen način ili tek prošetati zabavnom stranom dobro poznatih zagrebačkih ulica otkrivajući nešto novo na svakom uglu, od sada priliku… više »

MLJAC

Novo izdanje šarmantnog Malog piknika na Gornjem gradu

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

I ove godine tijekom kolovoza Mali piknik će na gornjogradskoj Vranicanijevoj poljani rasprostrti svoje dekice s pogledom na grad i ispričati drugačiju ljetnu piknik-priču… više »

Nije fešta samo na moru

Ljeto u Zagorju - BadlFest 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Šesti po redu BadlFest zabavit će vas hrpom dobre glazbe, filmskih, kazališnih i sportskih događanja. Organizira se u Krapinsko-zagorskoj županiji  od 20.7.2017. do… više »

VJEŽBAJTE

Ljetni program 'Sport za sve'

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

I ovo ljeto možete vježbati na raznim lokacijama po Zagrebu. Dođite i priključite se na jednoj od lokacija: Jarun, Bundek, Gradska četvrt Brezovica, Fabkovićeva, Šubićeva,… više »

SAVE THE DATE

Poziv na 10. ZeGeVege festival!

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Više od stotinu domaćih i inozemnih izlagača zdrave hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama predstavit će se na jubilarnom 10. ZeGeVege festivalu održivog… više »

COOL

Zagreb Be There - dodane tri nove rute

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Popularna i međunarodno nagrađivana mobilna aplikacija Zagreb Be There i ovog je ljeta osvježila svoje preporuke za posjetitelje grada kroz tri nove rute. Podsjetimo, kroz svojih pet stalnih,… više »

DAZ

Arhivalija za mjesec srpanj 2017.

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Državni arhiv u Zagrebu čuva obimnu građevinsku dokumentaciju o arhitektonskim objektima na nadbiskupskom, kasnije fakultetskom dobru u Maksimiru. Neki od tih objekata zaštićeni su kao… više »

UFF

Zatvara se Savska na tri tjedna

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

Zbog izvođenja radova sanacije tramvajskog kolosijeka u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove ulice od petka 30. 06. od 19 sati do ponedjeljka 24. 07. do 04 sata, zatvara se… više »

POSTIZBORNO

Bandićev burleskni legitimitet!

objavljeno prije 1 godinu

Milan Bandić po šesti je put pobijedio na izborima za gradonačelnika Zagreba. U drugome krugu izbora 4. lipnja 2017.g. dobio je 51,79 posto glasova ukupne brojke birača koji su… više »

AKCIJA

Zvončica Vucković poziva na mikročipiranje pasa

objavljeno prije 1 godinu

Već tradicionalnoj ljetnoj kampanji udruge Prijatelja životinja pod nazivom „Obitelj na more, a pas na ulicu?!" ove godine pridružila se manekenka Zvončica Vucković koja je upravo za… više »

25. 6.

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti, 25. 6. 2017.

objavljeno prije 1 godinu

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan državnosti 25. 6. 2017. ne razlikuje se previše od ostalih neradnih dana u Hrvata koji su i dalje radnicima u trgovini prilična… više »

22. 6. 2017.

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Dan antifašističke borbe 22. 6. 2017

objavljeno prije 1 godinu

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan antifašističke borbe 22. 6. 2017. u principu je prilično očekivano - kao i za većinu ostalih praznika, najveći broj trgovina i… više »