Zagreb
ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za svibanj 2018.

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Arhivski fond: HR-DAZG-1233, Fotokemika d.d. (1947. - 1995.), serija Stampata, sign. 35 (  Katalog crno bijelih fotografija na efkebrom, emaks i edop papiru)  izdvojene su 3… više »

DOĐITE

Hrvatska tattoo konvencija u SC-u od 18. do 20. svibnja

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Po peti puta u samom centru Zagreba u atriju kina Studentskog centra na adresi Savska cesta 25, kao i prethodna četiri puta, održati će se Hrvatska Tattoo Konvencija 2018., sajam tetoviranja… više »

PARTYYY

Gastro Music Fest by Kala na Zrinjevcu

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Idući tjedan u centru Zagreba započinje prekrasan proljetni festival, Gastro Music Fest by Kala koji planira u najljepši zagrebački park Zrinjevac donijeti atmosferu… više »

DOĐITE

Jubilarni 40. SFeraKon od 11. do 13. svibnja

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

SFeraKon, najstarija i najuglednija znanstveno-fantastična konvencija u ovom dijelu Europe, ove će godine proslaviti 40. rođendan bogatim programom koji od 11. do 13. svibnja na Fakultetu… više »

COOL

Mark Hamill čestitao May the 4th udruzi Star Wars fanova u Hrvatskoj

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Povodom obilježavanja Star Wars dana, popularnog May the Fourtha, hrvatska Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova primila je čestitku od ni više ni manje nego @HamillHimself-a, Marka… više »

PROJEKTI

Počinje Projekt Ilica: Q'Art

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Pomalo uspavana Ilica, nagrđena napuštenim dvorištima i uličnim prostorima, od 18. do 25. svibnja opet će disati punim plućima i dvorištima. Projekt Ilica: Q'Art otvara… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja 2018., Međunarodni praznik rada

objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na 1. svibnja, Međunarodni praznik rada 2018. godine. Radno vrijeme trgovina: Diona - nedjeljno radno vrijeme Interspar - do 20 ili 21 sat,… više »

ANALIZA

Sanacija najvećeg hrvatskog klizišta ili - klijentelizam?

objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana

Ne nazire se kraj eskalaciji spora između Grada Zagreba i građana zagrebačke sjeverozapadne četvrti Podsused koji su prije dva mjeseca otkrili da bi uskoro u blizini njihovih kuća mogao… više »

PRIPAZITE

Privremena regulacija prometa u Zagrebu zbog Tour of Croatia 2018.

objavljeno prije 2 mjeseca

Privremena regulacija prometa u Zagrebu - dana 22. travnja 2018. godine u vremenu od 15:30 sati do 17:00 sati za promet se privremeno zatvara: Slavonska avenija od čvora Ivanje Reke… više »

NAJAVE

Zakoračite u čaroban svijet ZmaJurjeva

objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana

Park Ribnjak ovoga će vikenda treći put zaredom otputovati u srednji vijek kroz maštoviti svijet ZmaJurjeva, kojim će i ove godine šetati brojni vitezovi i njihove djeve, a… više »

DOĐITE

Peti rođendan Pet shopa Šapa

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja Merida, u subotu, 21.4.2018. godine će prikupljati donacije građana i prodavati svoje… više »

PIRJATELJI ŽIVOTINJA

Udomljavanje je fora: Prijateljstvo – ljudi i psi

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Prva ovogodišnja akcija „Udomljavanje je fora" održat će se u subotu 21. travnja 2018. godine, od 9 do 15 sati na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, u organizaciji Grada… više »

MAPIRANJE TREŠNJEVKE

Šetnja Staglišćem i sjevernim dijelom Vrbana

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke organiziraju u srijedu, 18. travnja, novu, proljetnu šetnju Staglišćem i sjevernim dijelom Vrbana.… više »

VIDITE LI?

Zašto je Sljeme „oćelavilo“?

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Dovoljno je iz bilo kojeg dijela Zagreba pogledati prema Medvednici, tim plućima hrvatskog glavnog grada i vidljivo je da se šuma na zagrebačkoj gori prorijedila. Godinama stižu… više »

NAJAVE

Tribina Psihologija identiteta – pitanja roda i spola

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Zagrebačka podružnica Hrvatskog bioetičkog društva i Suradnički krug studenata Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku pozivaju sve zainteresirane na tribinu iz ciklusa… više »