Zagreb
PARTY!

Art park pivo se vraća kući - s novom etiketom

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Prošlogodišnja jedinstvena suradnja Pivovare Medvedgrad i projekta Art park, koja je rezultirala prvim Art park pivom, ove godine dobiva nastavak. Pivo, koje je u međuvremenu… više »

COOL

Najavljeni prvi govornici ovogodišnjeg TEDxZagreba

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

U susret devetoj po redu TEDxZagreb konferenciji koja će se održati 29. rujna u zagrebačkom kinu Europa, organizatori su predstavili neke od predavača koji će podijeliti svoje ideje,… više »

COOL

Pop Up Summer Garden - otvorenje drugog izdanja najljepše manifestacije u Zagrebu

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Nastavkom prošlogodišnje uspješne priče, manifestacija Pop Up Summer Garden donosi ljetno osvježenje te zabavu mještanima i turistima gdje svatko može pronaći… više »

STAROPRAMEN PREDSTAVLJA

Kvizovi pod vedrim nebom - tri komada!

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Kvizoljupci, pozor! Imamo jednu veliku i lijepu vijest: 8., 9. i 10. lipnja (petak, subota, nedjelja) na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana, u partnerstvu sa Staropramenom, održat ćemo… više »

DOĐITE

17. Povorka ponosa pod sloganom "Da nam živi, živi rod!"

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

U Zagrebu će se ove subote, 9. lipnja, održati najveći prosvjed za ljudska prava u Hrvatskoj, XVII (sedamnaesta) Povorka ponosa LGBTIQ osoba i obitelji Zagreb Pride 2018.… više »

MAPIRANJE TREŠNJEVKE

Stare i nove trnjanske priče iz zaleđa Save

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

CeKaTe i projekt Mapiranje Trešnjevke pozivaju sve na šetnju kroz zagrebačku četvrt Trnje, 8. lipnja s početkom 17 sati na Savskom mostu kod… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec lipanj 2018.

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

HR-DAZG-857 Zbirka Ulčnik Ivan, 858. Maksimir, jezero i Vidikovac. Predivan ambijent parka Maksimir tema je mnogih starih fotografija. Arhivalijom mjeseca za lipanj 2018. pozivamo vas da… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo, 31. svibnja 2018.

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Tijelovo 31. 5. 2018. u većini se trgovina može shvatiti kao radno vrijeme Radno vrijeme trgovina na Tijelovo 31. 5.: DIONA radno… više »

PRIKLJUČITE SE!

Počinje Pedalafest, zagrebački festival koji slavi kulturu urbanog bicikliranja!

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Sindikat biciklista već četvrti put organizira biciklistički festival Pedalafest, volonterski i jedinstveni festival u regiji koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, odnosno stil života u… više »

DOĐITE

Bonsai EXPO ovoga vikenda u Zagrebu

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Bonsai expo - međunarodna izložba bonsaija održava se po prvi puta u Zagrebu, a ujedno će se obilježiti 25 godina diplomatskih odnosa Japana i Hrvatske. Izložba je međunarodnog karaktera, na… više »

MATURANTI

Norijada u Zagrebu - posebna regulacija prometa

objavljeno prije 4 mjeseca i 26 dana

Norijada je danas - Zagrepčani dobro znaju da je na taj dan pametno izbjegavati centar grada, pogotovo tijekom jutra kad se maturanti počinju okupljati na Trgu bana Jelačića. Točno u podne… više »

DOĐITE

Ne propustite 7. VegeSajam

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Ponedjeljak 21. svibnja 2018., od 8 do 19 sati, vrijeme je kada vrijedi prošetati se središtem Zagreba. Štandovi sa sjenicama privlačit će prolaznike raznovrsnom ponudom… više »

DOĐITE

Croatian Makers konferencija digitalnih stvaralaca

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Konferencija će se održati u Tehnološkom parku Zagreb, u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma, na 1. katu. Točnu lokaciju možete pogledati ovdje. Aktivnosti počinju u 10:00 ujutro,… više »

INICIJATIVE

Projekt Ilica: Q'ART / ODRAZimo se održivo!

objavljeno prije 5 mjeseci

ODRAZ - Održivi razvoj zajednice se uključuje u Projekt Ilica: Q'ART sa željom da doprinese zamisli o oživljavanju napuštenih i zapuštenih prostora oko zagrebačke žile… više »

NOVOSTI

Krajem svibnja počinje Pedalafest

objavljeno prije 5 mjeseci i 1 dan

Sindikat biciklista već četvrti put organizira biciklistički festival Pedalafest, volonterski i jedinstveni festival u regiji koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, odnosno stil života u… više »