Zagreb
DOĐITE

Humanitarna utrka Mliječna staza 2018 - privremena regulacija prometa

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Pozivamo vas na humanitarnu utrku Mliječna staza 2018. koja je ove godine dio kampanje „Svako dijete treba obitelj" koju su zajedno pokrenuli UNICEF i Ministarstvo za demografiju,… više »

FESTIVALI

3. BeerYard festival u subotu u velikom dvorištu Močvare

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Jednodnevni festival koji spaja tri nezavisne scene; craft pivovare, street food i glazbu, BeerYard festival, u svojem trećem izdanju održava se ovu subotu, 1.9.2018., u velikom… više »

DOĐITE

3. Dani Savske u petak i subotu

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Treću godinu za redom organiziramo DANE SAVSKE. Priredili smo zanimljiv program u trajanju od dva dana, 24. & 25. kolovoza, gdje ćete moći kupiti neku divnu rukotvorinu naših… više »

STRAŠNO

Sljeme nije samo „oćelavilo“, ono se devastira!

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Devastacija Medvednice je van kontrole, sve su uvjereniji aktivisti, planinari, gorski vodiči, gljivari i obični građani, zaljubljenici u prirodu i zagrebačku goru. Braniteljska udruga… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2018.

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. je, baš kao i svake godine, prilično jednostavno i uobičajeno za blagdane u Hrvatskoj - najveći broj trgovina radi kao… više »

EHHH...

Ilica se zatvara se na deset dana

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Ilica se zatvara se na deset dana za sav promet na potezu od Frankopanske ulice do Britanskog trga. Zbog potrebe izvođenja radova rekonstrukcije tramvajske pruge, Ilica na dijelu od… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2018.

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. 8. 2018. ne ide baš na ruku zaposlenicima, a niti ostatku nacije jer je praznik u… više »

COOL

Invazija Giganata - LEGO kockice na Velesajmu

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Međunarodna izložba modela od Lego kockica "Invazija Giganata" i fun park, na kojoj će biti izloženo više od sto najimpresivnijih maketa iz cijele Europe, bit će od 4. kolovoza do 30… više »

NAJAVE

11. ZeGeVege festival

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Ako još niste, vrijedi zabilježiti da se u petak 7. rujna 2018. od 8 do 21 sat i subotu 8. rujna od 8 do 19 sati na glavnom zagrebačkom trgu održava 11. ZeGeVege festival održivog… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija mjeseca za kolovoz 2018.

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

HR-DAZG-217 Ženska učiteljska škola sestara milosrdnica, Upisnica iz šk. god. 1933./34, br. 24735. Ovako je jedna časna sestra, nastavnica u Školi sestara milosrdnica,… više »

UDOMI ME!

Pomozite Lari da pronađe dom!

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Udomljavanje nije samo fora, već i potreba, kako nam javlja naša čitateljica Veronika, moleći nas da zajedno pokušamo pronaći stalni dom jednoj prekrasnoj životinji, pa njezinu… više »

GULIKOŽE

Cijene parkinga u Zagrebu lete u nebo

objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana

Od ponedjeljka, 30. srpnja u Zagrebu poskupljuje parking pa će tako sat parkiranja u prvoj zoni umjesto dosadašnjih šest kuna stajati 12 kuna, u drugoj zoni pet umjesto tri… više »

ZANIMLJIVO

Pokrenuta prva tura koja prikazuje Zagreb očima beskućnika

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Zagreb je ovog mjeseca dobio svoju prvu anti-turu, turu koja građanima i turistima pokazuje drugu stranu poznatih gradskih lokacija. Invisible Zagreb (Nevidljivi Zagreb) rezultat je suradnje… više »

DOĐITE

Vrijeme je za najšarmantniju ljetnu (piknik) priču u gradu

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Jedna od najljepših gradskih lokacija, dekice s pogledom na grad, opuštena i intimna atmosfera, paleta domaćih okusa s Malog placa, sretni i bosonogi… više »

EHHH...

ZET opet mijenja vozni red Ilicom zbog radova

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

ZET i dalje nastavlja raskopavati greda, pa će zbog radova u Ilici, na dijelu od Ulice Republike Austrije do Frankopanske ulice, koji će se izvoditi od ponedjeljka, 23. srpnja do petka, 27.… više »