Zagreb
ODLIČNO JE!

Predstavljeno 28. izdanje Božićnog piva

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Na najromantičnijem dijelu zagrebačkog Gornjeg grada, u idiličnom blagdanskom okruženju Adventa na Strossu, predstavljeno je najveselije i najšarenije izdanje Božićnog piva do sada.… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za mjesec prosinac 2017.

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Arhivalija mjeseca za prosinac je račun dimnjačara Janka Klarna iz daleke 1886. godine. Sukladno Obrtnom zakonu iz 1884. godine čl.168., Poglavarstvo poveljnog trgovišta Samobor bilo… više »

LOVICA

Advent u Zagrebu i ove godine dovodi turiste

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Advent u Zagrebu jedna je od najvažnijih turističko-kulturnih manifestacija za zagrebački i hrvatski turizam, koja bogatim programom želi stvoriti što ljepši predblagdanski… više »

EH, DA...

Advent u Zagrebu - posebna regulacija prometa

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Za vrijeme trajanja Adventa u Zagrebu, od 1. prosinca do 7. siječnja 2018., na području grada Zagreba, odnosno u 1. zoni, vikendima će javni gradski prijevoz biti besplatan i to od petkak u… više »

AKCIJA

Napunite i vi Čarobnu škrinjicu božićnih želja Zagrebačkih humanitaraca!

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Zagrebački humanitarci i ove godine marljivo pune Čarobnu škrinjicu božićnih želja, a vjerujemo da biste i vi mogli pomoći ponekim poklonom, pa pročitajte što kažu: sva djeca… više »

DOĐITE!

Započnimo Advent u zagrebu - Grad Svetog Nikole

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Posebna i bajkovita priča sprema se ove godine u našem dragom Zagrebu. Po prvi puta dogodit će se čudo i dovesti ravno u Muzej Mimara jedan čarobni grad prepun mašte, djece i… više »

DOĐITE!

Sigetski advent - inicijativa za spas zelenih površina

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

S obzirom na događanja vezana za zelene površine u naselju Siget zadnjih pola godine, a u vezi kojih je Udruga građana Siget poduzela sve moguće poteze prema gradskim i državnim… više »

DOGAĐANJA

Chivasov Blend of success okupio mnoge uspješne priče

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Nakon prošlogodišnjeg projekta pod nazivom „Win the rigth way", Chivas Regal može se pohvaliti još jednim uspješno završenim eventom. Njihov… više »

Foto: Pexels
DOĐITE!

Tjedan dana 'craft' događanja i veliki vikend festival u Zagrebu

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Poput drugih značajnih pivskih gradova, i naša će metropola dobiti prvi Zagreb Craft Beer Week (ZCBW) a glavni je događaj tjedna Zagreb Craft Beer Festival koji će se održati 1. i 2.… više »

PRIPREME

Advent na Strossu prepun je novih i atraktivnih sadržaja

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Na zagrebačkom Gornjem gradu prošle je godine po prvi put održan Advent na Strossu, a sudeći prema sjajnim reakcijama sudionika i posjetitelja, manifestacija će ove godine biti opet… više »

MAPIRANJE

Cvjetno naselje za napredne radoznalce

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Projekt Mapiranje Trešnjevke i CeKaTe pozivaju u subotu, 18. studenoga u 10 sati na još jednu ovogodišnju šetnju. Mjesto susreta je Slavonska avenija pokraj… više »

DOĐITE!

Zagreb Advent Run 2017. - trčimo za zdravlje u čarobnoj atmosferi Adventa

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Izbjeći poznato "blagdansko debljanje", učiniti nešto dobro za svoje zdravlje i tako učiniti dobro sebi ali i drugima prikupljanjem sredstava za plemeniti cilj te se odlično zabaviti u… više »

STROSS

Fuliranje - adventska atrakcija u srcu grada na novoj lokaciji

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Fuliranje  pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost.  Otkrijte naše adventsko carstvo na novoj lokaciji - zagrebačkom Strossmajerovom trgu, između… više »

AKCIJA

No kill Zagreb, no kill Hrvatska

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

U subotu, 11. studenoga, od 9 do 15 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održat će se Tradicionalna akcija koju Grad Zagreb i Ustanova Zoološki vrt grada Zagreba organiziraju u… više »

DOĐITE!

Otvoren jubilarni 40. Interliber

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Interliber ove godine slavi 40. rođendan, a jubilarnu obljetnicu središnjeg zagrebačkog jesenskog kulturnog događanja hrvatski nakladnici, kako najavljuju, i ove godine dočekuju s… više »