Zagreb
POMOZITE!

Akcija za Bessu Blesu

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Bessa je štene newfounlanda koje se suočilo s opakom bolešću - displazijom kuka, a tek joj je 11 mjeseci... njezina vlasnica moli dobre ljude za pomoć, pa evo što je… više »

10. ZEGEVEGE

Pizza i predavanje o seksu na ZeGeVegeu

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Najveći veganski festival u ovome dijelu Europe, zagrebački ZeGeVege, postao je sinonim za dobru klopu. Oni koji žele isprobati nešto novo, fino i zdravo neće se moći odlučiti… više »

DOĐITE

Zagrebački piknik - novo izdanje u subotu!

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Zagrebački piknik i ove će se subote, 19. kolovoza, održati u parku Maksimir! Tijekom cijeloga ljeta, od kraja svibnja, brojni Zagrepčani i turisti svake subote uživaju na Maksimiru!… više »

DOĐITE

Rezervirajte četvrtak za Mali piknik

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Ako se pitate što raditi u Zagrebu usred tjedna i kolovoza, svakog četvrtka možete se zaputiti na Mali piknik na Gornjem gradu gdje vas od 18 do 23 sata čeka ugodna i intimna atmosfera… više »

15. KOLOVOZA

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2017.

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Veliku Gospu 15. 8. prilično je jednostavno i uobičajeno za blagdane u Hrvatskoj - većinom se radi kao nedjeljom, uz malu razliku da shopping… više »

ARHIVALIJA MJESECA

Arhivalija za kolovoz 2017.

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

U sklopu proslave 1000. godišnjice hrvatskog kraljevstva 1925. u Zagrebu je osnovano „Društvo za podizanje spomenika kralju Tomislavu." U našem arhivu čuva se jedna… više »

DOĐITE

Mali piknik i ovog četvrtka na Gornjem gradu

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Mala piknik-oaza u centru grada spremno dočekuje sve one koji kolovoz provode na vrućem zagrebačkom asfaltu, a iz ponude Malog piknika i ovoga se puta izdvajaju bosonogo ležanje na travi,… više »

5. KOLOVOZA

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2017.

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. 8. 2017. i opet će biti vrl slično onome za ostale blagdane, preciznije - zamislite da se… više »

EH, DA ...

Zagreb je ljeti veliko gradilište

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Kao i svake godine, Zagreb se u srpnju i kolovozu pretvara u veliko gradilište. Tko je mogao, pobjegao je na more pa je vrijeme manjeg pritiska na prometnice idealno za popravke… više »

DAZ

Javni prostor je javni interes

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Reakcija Društva arhitekata Zagreba na projekt uređenja parka na Savici i natpise u medijima o najavljenom uređenju poteza od Branimirove tržnice preko Trga žrtava fašizma do… više »

REGULACIJA PROMETA

Nema tramvaja po Savskoj i Frankopanskoj

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Zbog radova na raskrižju Savske i Vodnikove, od ponedjeljka, 31. srpnja, do četvrtka, 3. kolovoza, obustavlja se tramvajski promet Savskom cestom i Frankopanskom ulicom od Vodnikove do Ilice… više »

COOL

Unlock Zagreb: prošećite zabavnom stranom zagrebačkih ulica

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Svi koji žele doživjeti Zagreb na dosad neviđen način ili tek prošetati zabavnom stranom dobro poznatih zagrebačkih ulica otkrivajući nešto novo na svakom uglu, od sada priliku… više »

MLJAC

Novo izdanje šarmantnog Malog piknika na Gornjem gradu

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

I ove godine tijekom kolovoza Mali piknik će na gornjogradskoj Vranicanijevoj poljani rasprostrti svoje dekice s pogledom na grad i ispričati drugačiju ljetnu piknik-priču… više »

Nije fešta samo na moru

Ljeto u Zagorju - BadlFest 2017.

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Šesti po redu BadlFest zabavit će vas hrpom dobre glazbe, filmskih, kazališnih i sportskih događanja. Organizira se u Krapinsko-zagorskoj županiji  od 20.7.2017. do… više »

VJEŽBAJTE

Ljetni program 'Sport za sve'

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

I ovo ljeto možete vježbati na raznim lokacijama po Zagrebu. Dođite i priključite se na jednoj od lokacija: Jarun, Bundek, Gradska četvrt Brezovica, Fabkovićeva, Šubićeva,… više »