Žene nema prethodne stranice
EH, DA...

Žene su sve nesretnije, evo i zašto

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Sve smo više ovisni o pametnim telefonima, a društvene mreže poput Instagrama, Facebooka, Snapchata i ostalih uzele su danak… više »

ZANIMLJIVO

Kad su žene najprivlačnije?

objavljeno prije 8 dana i 3 sata

Privlačnost je nekad magična, nekad razorna, a ponekad i tek primjetna... a znate li o čemu to ovisi? Tijekom istraživanja čiji su rezultati objavljeni u časopisu Proceedings of the Royal… više »

FORA :)

Znakovi da ste zapravo jako privlačni

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Svi se mi ponekad osjećamo, hajmo to nekako fino reći - neprivlačno. Znate ono kad se pogledate u ogledalo i ništa vam se ne sviđa na vama - ni oči, ni nos, ni frizura, ni… više »

ZNATE LI?

Kakvi se muškarci češće rastaju

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

Muškarci se, prema raznim istraživanjima, češće odlučuju pokrenuti razvod braka, a sada se doznao i jedan od glavnih razloga - nezadovoljena očekivanja. Naime, studija je… više »

HE HE

Što će muškarci najviše uljepšavati

objavljeno prije 23 dana i 3 sata

Muškarci se vole predstaviti u puno boljem svjetlu od onog koje ih stalno obasjava, pa tako svaka žena treba dobro pripaziti tijekom prvih kontakata na društvenim mrežama i na… više »

SAVJETI :)

Kako pronaći Gospodina Najboljeg Mogućeg

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Savršen muškarac je, baš kao i savršena žena, neuhvatljiva pojava o kojoj se može sanjati u tinejdžerskoj dobi, no nakon toga je to kontraproduktivno - svaka žena… više »

SAVJETI :)

Znakovi da vam je veza u krizi

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Veze imaju svoje uspone i padove, što je potpuno normalno i očekivano, no kad se počnete osjećati nezadovoljno i nesigurno - vrijeme je za uzbunu. Naravno, ne treba odmah početi… više »

COOL

9 neuobičajenih savjeta za privlačan izgled

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Ljepota i privlačnost često dolazi iz neuobičajenih izvora koji nemaju velike veze sa šminkom, odjećom ili stavom, pa evo 9 savjeta kako je podići na potpuno novu razinu. Brada - žene… više »

PSST

6 tajni koje muškarci neće nikome priznati

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Muškarci se u većini prave strašno važni i nedodirljivi, poneki i pametni, no ako malo zagrebete ispod površine otkrit ćete stvarno svašta, pa su stručnjaci… više »

ZNATE LI?

Zašto žene češće boli glava?

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Koliko ste puta čuli ono famozno "boli me glava" od svoje drage i lagano izgubili živce vjerujući da se pretvara jer nije moguće da se to toliko često događa? E, pa u najvećem ste broju… više »

ZAPAMTITE :)

Četiri najčešće ženske pogreške na prvom spoju

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Prvi spoj nije baš toliki problem kao što nam se ponekad čini, no ako ste uvjereni da je spoj dobro prošao, a on vam se poslije nikad nije javio, možda radite neke od… više »

IZBOR

Marie Curie je najutjecajnija žena 20. stoljeća

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Marie Sklodowska Curie, poljsko-francuska znanstvenica najutjecajnija je žena stoljeća, odlučili su sudionici ankete BBC-ja. Čitatelji BBC-jeva časopisa History svrstali su Curie na prvo… više »

EHHH...

Brije li i vaš dragi na satove i jurilice?

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Stereotip muškarca često je onaj da su opsjednuti automobilma i novcem. Nije cijeli muški rod takav, ali doista postoje pojedinci koji gledaju sve upravo kroz prizmu ta dva… više »

ZANIMLJIVO :)

Muškarci obožavaju ove ženske dijelove tijela... a one baš i ne

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Noge su jedan od dijelova ženskog tijela koji je, vjerovali ili ne, možda i najkontroverzniji - žene nikad zadovoljne, a muškarcima odgovara stvarno svaka kombinacija. Na promjer,… više »

EH, DA... :)

6 promjena koje 40-te donose ženama

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Četrdesete su godine u kojima sigurno počinjemo razmišljati o, primjerice, dioptrijskim naočalama jer su nam ruke postale prekratke ili preduge, a osim toga u ženskom tijelu počinju se… više »