Život nema prethodne stranice
NOVOSTI

OnePlus 6: što je do sada poznato

objavljeno prije 24 minute i 23 sekunde

Ovog ljeta, točnije u lipnju, očekujemo predstavljanje OnePlus 6 smartphona, koji se razvija pod kodnim nazivom 'enchilada'. Na webu se već neko vrijeme pojavljuje prava bujica informacija za… više »

ZNATE LI?

Kako seks ženama produžava život?

objavljeno prije 12 sati i 20 minuta

Seks ženama produžava život, i to je znanstveno dokazano, tako da svaki muškarac koji se žali da mu draga nije dovoljno često raspoložena za igrice pod plahtama ima neoboriv argument… više »

SAVJETI :)

12 načina kako se oporaviti od emotivne boli

objavljeno prije 13 sati i 53 minute

Svaka bol, bila ona emotivna, fizička ili psihička/mentalna, sadrži poruku. Informacije unutar poruke vezane su uz naš život i nerijetko su izuzetno specifične, ali najčešće je… više »

SAVJETI :)

Zašto ne bi trebali koristiti smartphone s razbijenim staklom ekrana

objavljeno prije 1 dan

Popularnost pametnih telefona većih dimenzija i obrada materijala od kojih su napravljeni, donijela su nam poveći rizik od loma i ogrebotina svih vrsta. Osobito su problematični zasloni.… više »

A DAJ!

5 činjenica o klitorisu koje muškarci trebaju znati

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Klitoris je jedan od dijelova ljudskog tijela koji muškarcima zadaje prilično muke, štoviše, sramotno velik broj njih ne zna gdje se nalazi, a kamoli čemu služi... Uz to,… više »

ZANIMLJIVO

Čemu služi brada i zašto je puštamo?

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Brada je u zadnje vrijeme ponovno u modi - više ne trebate biti glatko obrijani svakoga dana, pa se po cesti mogu vidjeti čupave, jadnjikave, guste i hipsterske brade. OK, to je cool,… više »

MA DA?

Godinu dana u svemiru promijenilo mu DNK

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Scott Kelly, američki astronaut koji je proveo godinu dana u svemiru ima različit DNK nakon povratka, potvrdila je NASA. Scott i njegov brat blizanac Mark Kelly, također astronaut, bili su… više »

DOĐITE

Otvoren Međunarodni sajam turizma PLACE2GO

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

„S više od 20 posto udjela u BDP i 150 tisuća zaposlenika turizam je važan pokretač hrvatskog gospodarstva, a prema svim pokazateljima ova će turistička godina biti još… više »

NOVOSTI

Huawei P20 Lite otkriven ranije nego što se očekivalo

objavljeno prije 2 dana

Službeno lansiranje Huawei P20 Lite modela očekuje se 27. ožujka 2018. u Parizu, ali otvorene su već predbilježbe kod nekih trgovaca u Češkoj i Poljskoj, pokazan je na stranicama… više »

OPA!

Kontracepcijska pilula za - muškarce!

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Kontracepcija je uvijek malo nezgodna tema - muškarci je izbjegavaju i prave se ludi, žene obično ne žele seks bez nje, a baš im se i ne da uvijek piti pilule jer imaju neke… više »

ZAPAMTITE!

15 savjeta za dobar san

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Dobar san nužan je preduvjet dobrog zdravlja i raspoloženja, jer svi znamo iz vlastitog iskustva kako to izgleda kad smo nenaspavani - mozak ne radi, tijelo ne sluša, živci su tanki, a… više »

FORA!

Jeste li najmlađe dijete u obitelji? Blago vama!

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Ovo je pitanje o kojemu su se sva braća i sestre barem jednom posvađali: imaju li roditelji omiljeno dijete? Postoji i takozvani sindrom srednjeg djeteta. Rijedak je, ali dovodi osobe do… više »

16. 3.

Hrvatski dan osviještenosti o debljini

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Hrvatski sabor je u travnju 2017. godine donio odluku o proglašenju "Hrvatskog dana osviještenosti o debljini" koji će se svake godine obilježavati 16. ožujka, a na koji posebnu… više »

RADI SE

Stvaramo STEM generaciju!

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Pomažući u pripremi Hrvatske za novi val tehnoloških promjena, Hrvatski Telekom značajno pridonosi popularizaciji STEM znanja i vještina te primjeni suvremenih tehnologija u… više »

Nevjerojatno!

Zašto je novorođenčad koja sliči ocu zdravija

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Novorođenčad koja sliči ocu nakon godinu dana zdravija je godinu dana kasnije - zato jer očevi s njima provode više vremena. Prema istraživanju koje je došlo… više »