Život nema prethodne stranice
POGLEDAJTE

Potpuna pomrčina Mjeseca u petak

objavljeno prije 1 sat i 54 minute

Najduža potpuna pomrčina Mjeseca ovog stoljeća dogodit će se u petak,, 27. srpnja i bit će vidljiva iz naših krajeva pa će se astronomska motrenja organizirati u gradovima… više »

NAJAVE

Rolls Royce kao brend ulazi u suradnju s Huaweijem na tržište smartphona?

objavljeno prije 2 sata i 26 minuta

Čini se da je Huawei dobar partner za luksuzne brendove iz automobilske industrije koji će po narudžbi ispuniti san svakoj mušteriji. Nakon Huawei Mate 10 Porsche modela pametnog… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
OPA :)

Zanimljiva veza sna i seksa

objavljeno prije 14 sati i 24 minute

Seks ne ovisi samo o želji i volji, već i dovoljna količina sna može itekako utjecati na to kako će izgledati seksualni odnos s partnerom.  Prema istraživanjima… više »

ZAPAMTITE :)

10 navika poželjnih muškaraca

objavljeno prije 15 sati i 56 minuta

Iako vrlo često razmišljamo da smo prepuni loših navika, štoviše i okolina nam ponekad suflira tu činjenicu, nije sve tako crno. Imamo mi, muškarci, puno… više »

RECENZIJA

Xiaomi Redmi Note 5 recenzija

objavljeno prije 1 dan

Za novi test naše Hi -tech rubrike ovoga puta smo iz kutije crvene boje tvrtke Xiaomi izvadili Redmi Note 5. Pripada liniji koja je na neki način postala kultna i najbolje se… više »

OPA!

Čudan i zabavan način postizanja orgazma

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

Teretana ženama može doživjeti puno više zadovoljstva no što očekuju od dobro odrađenog treninga i isklesanog tijela. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Indiana su… više »

ZANIMLJIVO :)

Kakvi parovi imaju sretnije brakove?

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Dok je nekim ljudima visina jedan od odlučujućih faktora, drugima to ne igra nikakvu bitnu ulogu. No, studije kaže da su u prosjeku visoki muškarci i niske žene sretniji, drugim… više »

ZNATE LI?

Evo zašto pod hitno trebate prestati pušiti

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Nikotin je ono na čemu se temeljji ovisnost pušača i što eksploatira duhanska industrija - tijelo za vrijeme pušenja jedne cigarete apsorboira do 90… više »

EH, DA... :)

10 lekcija o životu koje smo dobili od nogometa

objavljeno prije 1 dan i 22 sata

Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu, reći će neki, a to smo mogli i vidjeti posljednjih tjedana kad je velika većina ljudi disala, plakala i veselila se s nogometnom… više »

NEZGODNO

WhatsApp uvodi ograničenja zbog skandala?

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

WhatsApp je objavio je da pokreće globalno testiranje ograničavanja prosljeđivanja poruka za sve svoje korisnike, nakon što su indijske vlasti zatražile obuzdavanje širenja… više »

MYTHBUSTERS

Seks onih dana u mjesecu ne smije biti tabu

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Ponovno stiže ono razdoblje u mjesecu i ne samo da se moramo nositi s grčevima, promjenama raspoloženja ili povećanim apetitom, već i seksualni život pati jer "tko će se nositi sa… više »

EH, DA... :)

Spasite svoju vezu ili brak na jednostavan način

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Kako parovi koji su upali u rutinu ili se već polako razilaze u mišljenjima, idejama i željama, mogu ponovo povezati i dati novi žar svojoj vezi? Ako ćemo vjerovati američkog… više »

SAZNAJEMO

Ovoga ljeta stvarno napunite baterije! Neka ljeto bude posebno...

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera samo je po sebi turistički "par excellance", a kad ste uz to smješteni u pravoj oazi luksuza i udobnosti, u blizini veličanstvenog Velikog… više »

SJAJNO!

5 najzanimljivijih kina svijeta koja nude puno više od filma

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Zaboravite na pretraživanje televizijskih kanala i platforma za online gledanje filmova i provedite nezaboravnu filmsku noć u nekom od najneobičnijih svjetskih kina. Od staromodnih,… više »

ŠTETA

Aleksandar Makedonski ipak nije u misterioznom sarkofagu

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Egipatski arheolozi ugasili su svaku moguću nadu da su u nedavno otkrivenom sakofagu ostaci Aleksandra Velikog, zaključivši da se radi o mumijama troje članova "obične" obitelji.… više »