Život
SAVJETI :)

Kako spasiti vezu tijekom blagdana

objavljeno prije 26 dana i 19 sati

Zbog predblagdanskog ludila prosinac je pun stresnih situacija zbog čega mnogi u vezama razmišljaju o prekidu.  Točnije, jedan od pet parova razmišljao je o prekidu u prvoj… više »

ZNATE LI?

Zanimljivosti o Božiću koje možda niste znali

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Božić je blagdan koji uzimamo prilično zdravo za gotovo - rodio se mali Isusek u štalici, došli neki pastiri, pa kraljevi, dali poklone i priča krenula... no je li to stvarno… više »

EH, DA...

Prvi kineski car želio je biti besmrtan

objavljeno prije 27 dana i 2 sata

Qin Shihuang, prvi kineski car poznat po svojoj okrutnosti naredio je svojim službenicima da mu pronađu eliksir besmrtnosti, otkriva dvije tisuće godina star tekst otkriven za… više »

COOL!

Zasloni koji se sami popravljaju?

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Skupina japanskih istraživača tvrdi da je razvila novu vrstu stakla koje ima svojstvo samo-oporavka od pukotina i lomova. Staklo je napravljeno od polimera pod nazivom polieter tiouree… više »

SAVJETI :)

Pauza od Facebooka - najbolja stvar ovih blagdana

objavljeno prije 27 dana i 19 sati

Pauza od Facebooka najbolja je moguća stvar za povećanje zadovoljstva životom i blagostanje, tvrde znanstvenici, a to se posebno odnosi na ekipu koja na Facebooku puno više… više »

NAJAVE

Pazite da se psi ne dočepaju čokolade

objavljeno prije 27 dana i 22 sata

Vrijeme Božića pojačano je rizično za trovanje čokoladom za obiteljske pse. Veterinari tvrde kako je u ovo doba godine četiri puta veća vjerojatnost da se psi razbole zbog jedenja… više »

HE HE

Traženje božićnih poklona - da ili ne?

objavljeno prije 27 dana i 23 sata

Božićni pokloni vesele i velike i male, no ako mislite da svi vole iznenađenja, prevarili biste se - gotovo 40 posto odraslih pokušava pronaći poklone prije nego što… više »

ZNATE LI?

Zašto se bor kiti baš na Badnjak?

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

Badnjak je, lampice na sve strane, baš kao i miris kolača, kuhanog vina i lagana glazba, a cijela obitelj kiti božićnu jelku. Znate li zašto? Legendi i mitova je više,… više »

Je li prerano za božićne dekoracije? / Pixabay
ZNATE LI?

Badnjak - dan prije Božića

objavljeno prije 28 dana i 3 sata

Badnjak je dan neposredne pripreme za Božić. U kršćanskom kalendaru Badnjak je dan koji prethodi blagdanu Božića, rođenja Isusa Krista. Kulminacija je to intenzivne priprave… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi Max 3 dobiva 7-inčni zaslon

objavljeno prije 28 dana i 5 sati

Kineski izvori podijelili su neke informacije za sljedeću generaciju Xiaomi Mi Max 3 modela. Prema izvoru, Xiaomi Mi Max 3 dobiva zaslon dijagonale od čak 7 inča. Samo prije koju godinu ove… više »

MA DAJ!

Seks na Božić? Ne baš...

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Božić je obično prigoda koja podrazumijeva seks s partnerom, ali isto tako, Nikki Goldstein smatra da se taj čin može pretvoriti u vrstu obaveze, prenosi International Business… više »

PRIPAZITE :)

Blagdanske svađe - kako ih izbjeći

objavljeno prije 28 dana i 19 sati

Blagdanske svađe su, nažalost, česta pojava, jer obaveze i pritisak koji osjećamo ovih dana nisu zanemarivi, štoviše, češće je stres na višim razinama nego u… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Povratak kući...

objavljeno prije 28 dana i 21 sat

Dom, kuća, napokon, uvijek liječi. Nerado se osvrćem iza sebe, analiziram, slažem utiske, prebirem. Doputovala sam nakon 16h vožnje autobusom, omamljena,… više »

NOVOSTI

Nokia 9 dobiva LG OLED zaslon i Snapdragon 835 mobilnu platformu

objavljeno prije 29 dana i 5 sati

Savezna komisija za komunikacije (FCC) objavila je neke ključne specifikacije za nadolazeći pametni telefon Nokia 9. Biti će predstavljen u Kini, 19. siječnja, kada i osvježeni Nokia 6 model.… više »

OZBILJNO?!

Homoseksualci su bolji u krevetu od heteroseksualaca

objavljeno prije 29 dana i 18 sati

Homoseksualna zajednica tijekom godina prošla je kroz sito i rešeto, no ovaj puta čak je i znanost na njihovoj strani. Istraživanje koje je proučavalo razlike u… više »