Život
EHHH...

Pravi razlog zašto ostajemo u lošim vezama

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Veze su sjajna stvar, no kao i sve drugo u životu, lako mogu otići u sasvim krivom smjeru, a tada nije lako jednostavno prekinutipa čak i ako se radi o vrlo kratkom ljubavnom izletu.… više »

NOVOSTI

5 godina jamstva za Samsung UHD i QLED televizore

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Planirate li uskoro kupiti novi TV? Možda da razmislite o Samsung UHD i QLED TV prijemnicima? Tvrtka nudi za modele N serije iz 2018. godine dodatno petogodišnje jamstvo. Samsungova… više »

O, DA!

Kada je seks u vezi uvjerljivo najbolji?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Seks je najbolji u tridesetima, četrdesetima, šezdestima... nakon deset godina zajedno... ili ipak ne? Vjerujemo da ste (gotovo) svi iskusili osjećaj zaljubljenosti, zaluđenosti… više »

EHHH...

Kako sami uništavamo vezu?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Posao se nerijetko nosi kući, a to ne da je loše, nego bi trebalo zakonom zabraniti - na taj način ne samo da riskirate da budete napeti nego ugrožavate i svoju vezu i odnose s… više »

TECH

Europski tjedan robotike 2018

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Europski tjedan robotike 2018 (ERW 2018), koji se održava od 16. do 25. studenoga 2018. godine diljem Europe nudi tjedan dana raznih interaktivnih javnih događaja vezanih uz robotiku. Do sada… više »

SAVJETI

Pitanja na razgovoru za posao koja vas trebaju zbuniti

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Pitanja na razgovoru za posao služe kako bi se kandidati testirali. Neka od njih su, očito, teška, dok se iza drugih kriju suptilne zamke. Business Insider razgovarao je s dva… više »

PAMETNO

Opera za Android naučila je blokirati dosadne obavijesti o upotrebi kolačića

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Tvrtka Opera Software, sa sjedištem u Oslu, nadogradila je svoj popularni mobilni web preglednik za Android novom inovacijom: blokerom prozora s obavijestima o korištenju… više »

STVARNO?

Znate li zašto se zaljubljujemo?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Zaljubljenost je sjajan osjećaj, no znate li kako zapravo dolazi do njega? Nije baš munja iz neba, a nije ni neka čudesna kemijska reakcija, već zbroj nekoliko učinaka...… više »

ISPROBAJTE :)

5 savjeta za pronalaženje partnera

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Ljubav života nije jednostavno naći, to znamo svi, a najbolji je pristup da otvorite svoj život i omogućite dolazak osobi iz snova pomoću ovih pet jednostavnih pravila: Budite… više »

INICIJATIVA

STEM revolucija - Razredna nastava

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Osnovne škole diljem Hrvatske od danas se mogu prijaviti za sudjelovanje u projektu STEM revolucija - Razredna nastava koji će digitalnu pismenost i programiranje uz micro:bit… više »

NOVOSTI

Qualcomm Snapdragon 6150 i 7150 nova srednja klasa čipseta

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Novi Qualcomm čipseti srednje klase, oznake Snapdragon 6150 i 7150, dolaze nam vjerojatno sljedeće godine u ožujku. Qualcomm Snapdragon 6150 i 7150 nasljeđuju trenutne 6xx i 7xx modele i… više »

O, DA!

5 razloga zašto višak kilograma utječe na seks

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Seks i višak kilograma jednostavno ne idu zajedno, jer je pretilost pravi ubojica seksa. No, bez obzira koliko se vi i vaš partner volite, neke je stvari puno jednostavnije… više »

SAVJETI

Strah od napuštanja u ljubavnom odnosu

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Od brojnih strahova koji se mogu pojaviti u čovjeku, ovaj se nekako najviše manifestira u intimnim, bliskim, ljubavnim odnosima. Osoba ga može biti potpuno nesvjesna sve dok ne uđe u… više »

WOW!

Počeo projekt mapiranja genetskog koda svih oblika života

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Projekt mapiranja genetskog koda svih milijun i pol poznatih oblika složenog života na Zemlji pokrenut je prošli tjedan, a znanstvenici se nadaju da će ga završiti za deset… više »

NOVOSTI

Lenovo Z5 Pro: pristupačan smartfon s 4 kamere i 95 % površine zaslona

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Lenovo slijedi korake Xiaomi i Honora. Predstavili su Z5 Pro pametan telefon s 4 kamere, kliznim mehanizmom, čitačem otisaka prstiju u zaslonu površine čak 95% u odnosu na… više »