Život
Foto: Pexels
ZAPAMTITE :)

Par pogrešaka pri korištenju kondoma

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Korištenje kondoma možda vam se dosad čini kao akcija koju radite najnormalnije i pravilno - ali je li zaista tako? Nažalost, istraživanja pokazuju da možda i nije. Istraživači… više »

MA DA?

Smisao života je izgleda vrlo jednostavno pronaći

objavljeno prije 3 dana i 6 sati

Smisao života nije vam baš najjasniji i kad si postavite to pitanje obično završite u nekim nebuloznim filozofijama o svemu i svačemu? E, pa izgleda da je tome kraj i da su… više »

EHHH...

Xiaomi je pokazao svoje pravo lice – nimalo nam se ne sviđa

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Možda vam zvuči nevjerojatno, ali Xiaomi unatoč popularnosti svojih proizvoda dugi niz godina nije se mogao pohvaliti određenom dobiti. Uglavnom su ostvarivali gubitke jer su ulagali u razvoj… više »

NOVOSTI

Qualcomm Snapdragon 855 već je u rukama nekoliko proizvođača

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Qualcomm Snapdragon 855 je 12.4 × 12.4 mm SoC, temeljen na 7nm FinFET proizvodnom procesu. Javna je tajna da za masovnu proizvodnju bit će zadužen tajlandski TSMC, koji ujedno ostaje… više »

PRIPAZITE :)

Tri znaka horoskopa koji su uvijek nevjerni

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Horoskop i seks imaju čvrste poveznice - ništa vam ne može tako dobro objasniti nečiji način razmišljanja poput horoskopa. Stoga, nije loše znati koji znak horoskopa će… više »

EH, DA... :)

Koliko nam treba da se opustimo u vezi

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Veza nije prava sve dok se ne opustite pred partnerom, a nekima to baš i ne ide tako brzo... štoviše, za neke je stvari potrebno i više mjeseci. Britansko… više »

IDIOKRACIJA

Vijesti biraju i objašnjavaju - glasovni asistenti

objavljeno prije 4 dana i 8 sati

Ako ste mislili da ljudski rod ne može postati ovisniji o digitalijama... varate se - glasovni asistenti su pravi hit? Što rade? Biraju vam vijesti, čitaju sažetke i -… više »

NOVOSTI

Elephone Soldier - robusni smartphone s 2K zaslonom

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Elephone Soldier ima kućište izrađeno od metala i termoplastičnog poliuretana. Izgleda nam dosta posebno i zanimljivo. Može izdržati padove do visine oko 3 metra. Zaštićeno je… više »

HMMM... :)

Što orgazam radi tijelu? Čuda, prava čuda...

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Orgazam nas uglavnom insprira da pomisllimo na dobar seks, veliki užitak i opuštenost koja preplavljuje tijelo. No, zapravo se uz orgazam vezuju i glavobolje, halucinacije, kihanje i… više »

ZANIMLJIVO

Kad su žene najprivlačnije?

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Privlačnost je nekad magična, nekad razorna, a ponekad i tek primjetna... a znate li o čemu to ovisi? Tijekom istraživanja čiji su rezultati objavljeni u časopisu Proceedings of the Royal… više »

Foto: Pexels
MA DA?

Poze u seksu koje su ženama - bezveze

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Muškarci se već dugo oslanjaju na standardne poze poput misionarske jer su jednostavne i učinkovite - ali izgleda da nisu sve žene njima oduševljene Anketa provedena na… više »

SAVJETI

3 koraka za liječenje slomljenog srca

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Prekid je uvijek težak i bolan, bez obzira na to s koje ste strane, odnosno jeste li vi osoba koja ostavlja ili ste ostavljeni. Odbacivanje zajedničkih planova može ostaviti vrlo gorak okus u… više »

SATELIT

NASA lansirala novi ICESat-2

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

NASA je u subotu lansirala u orbitu svoj najnapredniji laser ICESat-2, vrijedan milijardu dolara za proučavanje obima leda i njegovo topljenje na Zemlji. Raketa Delta II je iz baze… više »

STEM

Donacijski program Generacija Next započeo edukacijom mentora

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Prvom u nizu radionica za mentore  pod nazivom Start Smart with IoT  jučer je u Zagrebu započela praktična faza ovogodišnjeg donacijskog programa Generacije… više »

PODACI

Pada smrtnost od karcinoma u Europi

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Broj oboljelih od karcinoma u Europi nastavlja redovito rasti ali je smrtnost vezana uz tu bolest u padu, istaknula je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) u "Izvješću o zdravlju u… više »