Život
NAJAVE

Nokia 9 PureView napokon debitira ove godine?

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Nokia 9 PureView, pametan telefon o kome više od godinu dana kruže glasine, nikako da ugleda svjetlo dana. Čak se neko vrijeme šuškalo da Nokia 9 ne postoji. Međutim, ako… više »

ZNATE LI?

Što vam treba za izdržljivost... u krevetu

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Da sjedilački način života loše djeluje na zdravlje, to vjerojatno znaju i oni najokorjeliji ljenivci koji ne dižu pozadinu iz fotelje ni pod razno, što ih u većini slučajeva ne… više »

LOOL

45 savjeta za žene - iz pedesetih!

objavljeno prije 7 dana i 8 sati

Vremena se mijenjaju brže nego što mislimo - internetski magazin Bored Panda objavio je listu savjeta iz pedesetih koji su trebali pomoći ženi da pronađe idealnog supruga. Danas ti… više »

RECENZIJA

XIAOMI BLACK SHARK recenzija

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Sjećate li se Nokia N-Gage ili Sony Ericsson Xperia Play mobitela namijenjenih igranju igara? Ove godine neki su proizvođači pametnih telefona izvukli njihovu ideju iz povijesti muzeja… više »

ZAPAMTITE!

Tri stvari koje odbijaju muškarce

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Muškarac iz snova ne postoji - osim stvarno sretnim ženama kojima su se ostvarile sve maštarije. No, te se broje u promilima, i to ako... Stoga, treba biti pametan - ako ste… više »

EHHH...

Pravi razlog zašto ostajemo u lošim vezama

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Veze su sjajna stvar, no kao i sve drugo u životu, lako mogu otići u sasvim krivom smjeru, a tada nije lako jednostavno prekinutipa čak i ako se radi o vrlo kratkom ljubavnom izletu.… više »

NOVOSTI

5 godina jamstva za Samsung UHD i QLED televizore

objavljeno prije 8 dana i 12 sati

Planirate li uskoro kupiti novi TV? Možda da razmislite o Samsung UHD i QLED TV prijemnicima? Tvrtka nudi za modele N serije iz 2018. godine dodatno petogodišnje jamstvo. Samsungova… više »

O, DA!

Kada je seks u vezi uvjerljivo najbolji?

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Seks je najbolji u tridesetima, četrdesetima, šezdestima... nakon deset godina zajedno... ili ipak ne? Vjerujemo da ste (gotovo) svi iskusili osjećaj zaljubljenosti, zaluđenosti… više »

EHHH...

Kako sami uništavamo vezu?

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

Posao se nerijetko nosi kući, a to ne da je loše, nego bi trebalo zakonom zabraniti - na taj način ne samo da riskirate da budete napeti nego ugrožavate i svoju vezu i odnose s… više »

TECH

Europski tjedan robotike 2018

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Europski tjedan robotike 2018 (ERW 2018), koji se održava od 16. do 25. studenoga 2018. godine diljem Europe nudi tjedan dana raznih interaktivnih javnih događaja vezanih uz robotiku. Do sada… više »

SAVJETI

Pitanja na razgovoru za posao koja vas trebaju zbuniti

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Pitanja na razgovoru za posao služe kako bi se kandidati testirali. Neka od njih su, očito, teška, dok se iza drugih kriju suptilne zamke. Business Insider razgovarao je s dva… više »

PAMETNO

Opera za Android naučila je blokirati dosadne obavijesti o upotrebi kolačića

objavljeno prije 9 dana i 12 sati

Tvrtka Opera Software, sa sjedištem u Oslu, nadogradila je svoj popularni mobilni web preglednik za Android novom inovacijom: blokerom prozora s obavijestima o korištenju… više »

STVARNO?

Znate li zašto se zaljubljujemo?

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

Zaljubljenost je sjajan osjećaj, no znate li kako zapravo dolazi do njega? Nije baš munja iz neba, a nije ni neka čudesna kemijska reakcija, već zbroj nekoliko učinaka...… više »

ISPROBAJTE :)

5 savjeta za pronalaženje partnera

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

Ljubav života nije jednostavno naći, to znamo svi, a najbolji je pristup da otvorite svoj život i omogućite dolazak osobi iz snova pomoću ovih pet jednostavnih pravila: Budite… više »

INICIJATIVA

STEM revolucija - Razredna nastava

objavljeno prije 10 dana i 4 sata

Osnovne škole diljem Hrvatske od danas se mogu prijaviti za sudjelovanje u projektu STEM revolucija - Razredna nastava koji će digitalnu pismenost i programiranje uz micro:bit… više »