Život
STVARNO?

3 stvari koje otkrivaju samo zaljubljeni muškarci

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Muškarci su uglavnom prilično zatvoreni kad su u pitanju emocije, pa tako bilo koja tema u tom pravcu obično uđe u slijepu ulicu ili se hitno mijenja u nešto lakše i… više »

MA DA?

Najbolji partneri su - ljubitelji fantasy i sci-fi literature!

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Dobro je poznato da ako želite pronaći pravog partnera, prvo provjerite čita li ta osoba knjige - a sad znamo i koje bi knjige trebala čitati kako bi se radilo o najboljem partneru. Naime,… više »

NOVOSTI

Hrvatski Telekom prvi u Hrvatskoj kreće s pilotiranjem 5G mreže

objavljeno prije 3 dana i 14 sati

Hrvatski Telekom, prvi u Hrvatskoj i među prvima u Europi implementirao je 5G tehnologiju u Hrvatskoj, stvarajući preduvjete za brži gospodarski razvoj i bolju kvalitetu života. Demonstracija… više »

IDEJE

Praznici bez mobitela? Da, moguće je i to bez negodovanja!

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Više od 80 posto djece živi u kući s pet ili više elektroničkih uređaja, sve više djece prvi puta vlastiti mobitel dobiju još u vrtićkoj dobi, a već i… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Volja za životom

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Ovo drvo je fenomen Hodam oko drveta koje to nije, oko panja, koji to nije, oko stabla koje to nije Po meni je to simbol života, snage, volje... Svakodnevno prolazim dva puta dnevno pokraj… više »

HE HE

Trava i seks - ženama je to super

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Droge i seks... fali još samo rock'n'roll i eto ti moderne Sodome i Gomore, barem su tako mislili naši djedovi i bake. No, ako pitate stručnjake, marihuana ide ruku pod ruku sa… više »

REFRIGERDATING

Otkrijte svoj - srodni frižider!

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Srodna duša termin je koji se intenzivno zlostavlja zadnjih par godina u medijima, jer eto - trebali ste je pronaći! A što ako niste? Osobama koje nisu imale sreću pronaći… više »

UFF!

Tri najskuplja grada na svijetu

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Singapur je godinama predvodio listu najskupljih gradova, međutim ovaj su se po prvi put s njim izjednačili Hong Kong i Pariz koji su dosad bili na drugom ili trećem mjestu.  EIU svakih… više »

NOVOSTI

HONOR View20: ljepota i performanse

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

U današnje vrijeme vrhunske performanse moraju biti popraćene odličnim dizajnom. HONOR View20 ima sve što zahtjevni potrošači očekuju od vrhunskog pametnog telefona:… više »

BRAVO

OneWeb - satelitski internet za dvije godine?

objavljeno prije 4 dana i 21 sat

OneWeb, britanska inovativna tehnološka tvrtka pribavila je 1,25 milijardi dolara novog kapitala kako bi ubrzala uspostavu globalne mreže za superbrzi širokopojasni pristup… više »

STVARNO?

Seks je jedan od uzročnika - neplodnosti?!

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Neplodnost postaje sve izraženiji zdravstveni problem, a na listi uzročnika nalazimo neizbježni duhan, lošu prehranu, zagađenje, gadgete i usku odjeću, ali i nešto što ne… više »

STVARNO?

Ljubaznost je ključ sretne veze

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Sretna veza ovisi o cijelom nizu faktora, no izgleda da previše mislimo na horoskop, karakteristike osobnosti poput introvertiranosti ili ekstrovertiranosti, pa čak i zajedničkim… više »

WOW!

NASA potvrdila snažnu eksploziju meteora

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

NASA je otkrila golemu eksploziju meteora u Zemljinoj atmosferi koja se zbila sredinom prosinca, no uglavnom je prošla nezapaženo jer se dogodila u Beringovu moru kod ruskog poluotoka… više »

PRIPAZITE

Korisnici GearBest web trgovine mijenjajte svoje zaporke!

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Iz GearBest trgovine masovno su procurili korisnički profili i pojedinosti o narudžbama. To je objavio istraživački tim VPNMentora, koji su otkrili sigurnosni propust za pristup pojedinostima… više »

ZNATE LI?

Što žene ne vole u krevetu?

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Čarobna formula za usrećivanje žena jednostavno ne postoji. No, možda ni zaobilazni put nije loša ideja: pitat ćemo žene što NE žele, da bismo lakše shvatili što… više »