Život
ANALIZA

Mogu li LG G7 i G7 Plus uspjeti izbjeći pogreške iz prošlosti?

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

 LG priprema dva nova člana u segmentu top pametnih telefona. To su LG G7 i G7 Plus. Očito njihov razvoj nije počeo od nule prije mjesec dana kako je navodno izjavio izvršni… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
OPA!

6 savjeta za bolji seks

objavljeno prije 2 dana i 16 sati

Rutina je smrt seksa, to znamo, no postoji dovoljno načina za unošenje novosti u seksualni život kako bi se osvježio i dalo mu se novo značenje. Stoga, evo šest ideja... Nove… više »

SAVJETI :)

Teško vam je reći ne? Evo kako nekoga odbiti, bez da ga povrijedite

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Svi znamo koliko je teško reći "ne" kada nas netko zamoli da mu učinimo uslugu. Odbijanje može povrijediti nečiji ego ili osjećaje, potaknuti drugu osobu da se srami jer jer se… više »

ZANIMLJIVO!

Kada je zdravo pokazati malo ponosa

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

U pretjeranoj mjeri, od ponosa imamo više štete nego koristi. Ako smo u kontinuiranoj potrazi za nečime što nam hrani ego, kad se nađemo u okolini koja to… više »

NOVOSTI

MediaTek Helio P60 pogonit će neke Xiaomi, Meizu i OPPO smartfone

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Tvrtka MediaTek, dobro nam poznat proizvođač procesorskih čipova koji koriste ARM tehnologiju, postigla je dogovor s Xiaomi, Meizu i OPPO oko korištenja Helio P60 čipseta u nekim… više »

MA DA?

Zašto se žene pale na oženjene muškarce

objavljeno prije 3 dana i 16 sati

Privlačan muškarac ima razne fizičke karakteristike, no postoji i jedan mit koji se pokazao istinitim - ženama su oženjeni muškarci izuzetno privlačni. Nije stvar u tome… više »

ZNATE LI?

Kako izgleda savršena žena?

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Savršena žena - pojam koji nije baš jednostavno definirati jer je to u svakoj kulturi ipak drugačije, no ako pitamo zapadnjake, postoje neke zajedničke karakteristike koje bi… više »

COOL

Upoznajte Umjetnost Phone Shui kako je tumači Aapo Hämälänanainen

objavljeno prije 4 dana

HMD Global, dom Nokia telefona, svijetu je nedavno predstavio novu filozofiju: Umjetnost Phone Shui - satiričnu verziju Feng Shui filozofije koja tumači prednosti življenja bez viška:… više »

MALI ZELENI

Evo zašto nikada nećemo upoznati izvanzemaljce

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Hoćemo li ikad ostvariti kontakt s izvanzemaljcima? Svako malo netko negdje na Zemlji ugleda nekakav "svemirski brod" ili sumnjivu letjelicu, pa nije ni čudno da toliko… više »

Bi li roditelj trebao spavati u istom krevetu s djetetom? / Pixabay
19. 3.

Sretan vam Dan očeva!

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Dan očeva slavi se 19. ožujka širom svijeta, a povezan je s blagdanom Svetog Josipa, Isusovog zemaljskog oca. Sveti Josip simbol je samozatajnog i posvećenog čovjeka i simbol očinske… više »

SAJMOVI

Završen do sada najveći PLACE2GO

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Koje su razlike u mentalitetima, jesmo li emotivniji od ostatka svijeta, kojim je narodima novac motivacija, kako gledamo na iste situacije u različitim dijelovima svijeta, je li… više »

NOVOSTI

OnePlus 6: što je do sada poznato

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Ovog ljeta, točnije u lipnju, očekujemo predstavljanje OnePlus 6 smartphona, koji se razvija pod kodnim nazivom 'enchilada'. Na webu se već neko vrijeme pojavljuje prava bujica informacija za… više »

ZNATE LI?

Kako seks ženama produžava život?

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Seks ženama produžava život, i to je znanstveno dokazano, tako da svaki muškarac koji se žali da mu draga nije dovoljno često raspoložena za igrice pod plahtama ima neoboriv argument… više »

SAVJETI :)

12 načina kako se oporaviti od emotivne boli

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

Svaka bol, bila ona emotivna, fizička ili psihička/mentalna, sadrži poruku. Informacije unutar poruke vezane su uz naš život i nerijetko su izuzetno specifične, ali najčešće je… više »

SAVJETI :)

Zašto ne bi trebali koristiti smartphone s razbijenim staklom ekrana

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Popularnost pametnih telefona većih dimenzija i obrada materijala od kojih su napravljeni, donijela su nam poveći rizik od loma i ogrebotina svih vrsta. Osobito su problematični zasloni.… više »