Život
EH, DA... :)

5 jasnih znakova da ste u vezi s neozbiljnim muškarcem

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Muškarce se obično optužuje da nisu ozbiljni u vezama i da od početka imaju figu u džepu, preciznije, da uvijek gledaju sa strane vjerujući da će se pojaviti neka bolja, atraktivnija,… više »

CES 2019

HONOR View20 dobio mnoštvo priznanja na CES-u

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

HONOR, vodeći e-brand pametnih telefona, objavio je da je HONOR View20 dobio seriju priznanja za najbolji uređaj na sajmu potrošačke elektronike CES 2019 za svoje vrhunske performanse… više »

ZNATE LI?

Motivacija i (ili) manipulacija

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Na samom početku, ovu temu želim odvojiti od možda na prvi pogled sličnih tema i članaka (koji „vrište" sa portala i časopisa) u kojima sve popularniji „životni motivatori"… više »

naspavana djeca bolje paze na nastavi
SAVJETI

Što napraviti da klinci budu bolji u školi? Putujte s njima!

objavljeno prije 4 dana i 8 sati

Roditelji uglavnom (uz nečasne iznimke) žele najbolje svojoj djeci, a jedna od prvih stvari na popisu je odličan uspjeh u školi - ne samo u Hrvatskoj gdje je to toliko profanirano da… više »

SAZNAJEMO

Hrvatski Mi Store prvi u Europi pustio u prodaju Mi Mix 3 pametni telefon

objavljeno prije 4 dana i 9 sati

Nedugo nakon otvorenja prvog Mi Storea u Zagrebu, Xiaomi i Bijelić Co, ovlašteni distributer proizvoda četvrtog vodećeg proizvođača mobitela i potrošačke elektronike u svijetu,… više »

STVARNO?

Pala prodaja pametnih telefona

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Tržište pametnih telefona bilježi pad prodaje u 2018. između jedan i tri posto. No telefonirati se očito mora, pa analitičari u 2019. predviđaju oporavak tržišta. U Kini,… više »

PRIPAZITE :)

3 pogreške koje odbijaju muškarce

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Žene često svjesno, ali još više nesvjesno, mijenjaju svoje ponašanje kako bi se više svidjele muškarcima. No, sve dok ne rade ove stvari koje će stvari… više »

ZNATE LI?

Što muškarce čini privlačnima?

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Muškarci se vrlo često pitaju kako privući žene, pa se posvećuju raznim aspektima svog izgleda, a zapravo bi trebali poraditi na nečem potpuno drugačijem... humoru. Istraživanje… više »

NAJAVE

Nokia 6.2 - rupa u zaslonu dolazi k Nokia modelima

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Kako to obično biva, kada netko predstavi jednu značajku i ostali krenu tim stopama. Imali smo tim slijedom prilike gledati postavljanje skenera otiska prsta, uvođenjem tri primarnih kamera i… više »

STVARNO?

Roboti su bolji dijagnostičari od ljudi

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Umjetna inteligencija uspješnija je od ljudi i tradicionalnih pregleda u dijagnosticiranju raka vrata maternice u početnom, predsimptomatskom stadiju, tvrde američki znanstvenici u… više »

CES 2019

Lenovo na CES 2019

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Na Consumer Electronic Show 2019 u Las Vegasu, Lenovo je predstavio ThinkPad X1 Yoga , T, L računala i nekoliko novih uređaja među kojima su najtanji Bluetooth zvučnik na svijetu, mehanička… više »

LOŠE...

Djece je sve manje, znate li zašto?

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Ako vam se čini da na društvenim mrežama stalno gledate fotke sretnih obitelji, pogledajte još jednom i malo pažljivije - na njima je sve manje obitelji s djecom. Naime, novo… više »

A VAŠE?

3 najčešće seksualne maštarije

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Maštanje nije zabranjeno, pa tako niti ono u kojem je seks na prvom mjestu... Pa, o čemu vi najviše maštate po tom pitanju? Jeste li ikada bili dovoljno hrabri da svoju… više »

ZNATE LI?

Kakve grudi zapravo stvarno vole muškarci?

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Kakve grudi muškarci vole? Stvarno raznovrsne, no iz toga se može zaključiti i što to o njima govori. Naime, istraživanje je pokazalo da je tvrdnja o tome kako… više »

5 MINUTA ZNANJA

5G mreže: sve što trebate znati

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Proizvođačima telekomunikacijske opreme, čipova i operatorima, sljedećih nekoliko mjeseci, pa čak i godina, ostaje utrka u 5G mrežama, iako, u stvari ni 4G nije dostupan svugdje. Trenutno,… više »