Život
INVESTICIJA

Samsung ulaže milijarde u nove tehnologije

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Samsung  je najavio u srijedu da će u naredne tri godine uložiti 22 milijarde dolara u najsuvremenije tehnologije, uključujući umjetnu inteligenciju, visokoautomatizirana vozila i… više »

SAVJETI :)

Par koraka do boljeg seksa

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Seks je jedan od ključnih dijelova veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod plahtama. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za… više »

EHHH...

Brije li i vaš dragi na satove i jurilice?

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Stereotip muškarca često je onaj da su opsjednuti automobilma i novcem. Nije cijeli muški rod takav, ali doista postoje pojedinci koji gledaju sve upravo kroz prizmu ta dva… više »

GAMING

Zašto je baš GeForce partner najvećeg DOTA 2 turnira na svijetu

objavljeno prije 6 dana

Nakon prošlogodišnjeg epskog DOTA 2 turnira, Valve je predstavio Pro Circuit koji je donio značajne promjene u sustavu natjecanja. Najbolje DOTA 2 ekipe morale su kroz 11 major… više »

STVARNO?

Žene trebaju liječiti - žene.. uvijek!

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Kad govorimo o liječnicima, gotovo uvijek tu riječ koristimo u muškom rodu - a kad pročitate ove rezultate istraživanja i žena ste, poželjet ćete da vas liječe isključivo žene.… više »

POGLEDAJTE

Suze sv. Lovre najjače s nedjelje na ponedjeljak

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Suze sv. Lovre ili meteorski roj Perzeidi ove će se godine najboljje vidjeti u noći sa 12. na 13. kolovoza. Prognozira se prosječna aktivnost od 60 do 70 meteora na sat. Uvjeti za opažanje će… više »

NAPREDAK

Kina pretekla SAD u razvoju 5G tehnologije

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Kina je nadmašila SAD u utrci izgradnje nove generacije bežične komunikacije, poznate kao 5G, i riskira izgubiti potencijalne gospodarske koristi, navodi se u izvješću… više »

ZANIMLJIVO :)

Muškarci obožavaju ove ženske dijelove tijela... a one baš i ne

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Noge su jedan od dijelova ženskog tijela koji je, vjerovali ili ne, možda i najkontroverzniji - žene nikad zadovoljne, a muškarcima odgovara stvarno svaka kombinacija. Na promjer,… više »

MA DA?

Kako se stvarno dokazuje ljubav?

objavljeno prije 6 dana i 23 sata

Ljubav se dokazuje stalno, barem nam tako govore - romantikom, poklonima, sitnim iznenađenjima... uglavnom, djelim. Je li to istina? Izgleda da - nije! Istraživanje u kojem je sudjelovalo… više »

WOW!

Stonehenge je definitivno napravljen od kamena iz Walesa

objavljeno prije 7 dana i 9 sati

Nedavna istraživanja ukazuju da je kamen izvađen u Walesu te kopnenim i riječnim putem dovučen u Stonehenge u britanskoj grofoviji Wiltshireu, a analiza pougljenjenih kostiju podupire tu… više »

EH, DA... :)

Kad su vam najveće šanse da budete prevareni?

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Nevjera je uvijek teška za partnera koji je izvukao deblji kraj, pa nije ni čudo da se u slučaju sumnje u vjernost partnera dokazi traže vrlo pažljivo i trebaju biti konkretni. Čisto… više »

EH, DA... :)

6 promjena koje 40-te donose ženama

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Četrdesete su godine u kojima sigurno počinjemo razmišljati o, primjerice, dioptrijskim naočalama jer su nam ruke postale prekratke ili preduge, a osim toga u ženskom tijelu počinju se… više »

GROZNO :)

Koliko smo stvarno digitalno ovisni?

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Britanija je u proteklom desetljeću razvila kulture "digitalne ovisnosti" pa većina ljudi mora stalno biti povezana s internetom, objavila je nacionalna agencija za telekom u godišnjem… više »

WOW!

Određeni astronauti za prve komercijalne letove u svemir

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

NASA je odredila astronaute koji će prvi letjeti u svemir na komercijalnim raketama i kapsulama, počevši od iduće godine. Devetoro astronauta letjet će na sustavima koje su razvili… više »

ZNATE LI?

Koliko zapravo treba trajati godišnji odmor?

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Godišnji odmor je pravo koje vam nitko ne bi smio oduzeti, ma kakav grozan šef bio... istina, ima onih koji ne mogu otići do mora, no svejedno se trebaju odmoriti - a pitanje… više »