Život
NOVOSTI

Honor 8X predstavljen u Pragu

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Honor 8X - pametni telefon koji kombinira vodeće napredne tehnologije i estetsku formu predstavljen je jučer u Pragu. Inspiriran minimalističkim dizajnom i korištenjem chip-on-film… više »

MMMM

Redovnica - poza novog doba

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Redovnica je riječ koji će mnogi proglasiti bogohulnom ako je vežemo uz seks, no, kako god mi to sad pokušali objasniti - riječ je o seksualnoj pozi koja je postala pravi hit. Naime,… više »

MA DA?

Zašto uopće nije loše biti solo?

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Samci se obično tretiraju kao jadnici, što su stariji sve gore da budemo precizniji, no zapravo se radi o ljudima koji su taj status sami odabrali i uglavnom - uživaju u njemu. Naime,… više »

NAUČITE

Neverbalna komunikacija kućnih ljubimaca

objavljeno prije 5 dana i 20 sati

Kućni ljubimci naročito su popularni među djecom. Maze ih i vole. Ali neprestano tapšanje i podizanje nije dobro za većinu životinja. Vlasnici bi pažljivo trebali… više »

SJAJNO!

Pametni parking za osobe s invaliditetom u Splitu

objavljeno prije 5 dana i 21 sat

Hrvatski Telekom je s partnerom tvrtkom Mobilisis implementirao rješenje pametni parking za osobe s invaliditetom za Split parking, koje će doprinijeti povećanju… više »

DAN VIDA

Dijelimo isti svijet, zašto ne bismo i dobar vid?

objavljeno prije 6 dana

Obilježavajući Svjetski dan vida posebno želimo naglasiti jaku vezu između brige o vidu za sve i u svim prilikama. Problemi s vidom mogu se javiti bilo kada i bilo kome, bez obzira na godine,… više »

BRAVO

MAKERphone uspio na Kickstarteru za par sati!

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

MAKERphone je novi gadget Alberta Gajšaka koji je svojom ručnom konzolom MAKERbuino stigao na stranice gotovo svih svjetskih medija, a kampanja koja je tek krenula… više »

HE HE

Zimski penis nije šala

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

Zimski penis zvuči kao neka šala, no kako se već par godina priča o pojmu "zimska vagina", što znači da hladne temperature mogu uzrokovati "sušu" tamo dolje. Sada se… više »

ZAPAMTITE!

Muške karakteristike koje žene obožavaju

objavljeno prije 6 dana i 18 sati

Odanost, iskrenost i nježnost najdraže su kvalitete muškaraca u ženskim očima, pa ne čudi da to muškarci baš i ne znaju.  Koje su ostale... ? Godine - upravo zbog… više »

EH, DA... :)

Djeca inteligenciju ipak nasljeđuju od - majki

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Roditelji se vole šaliti da sve pozitivne osobine njihove djece dolaze baš od njih, bez obzira pričamo li o pameti, dobrom izgledu, sportskim vještinama… više »

DA?

Žene imaju svijetlu budućnost u tehnološkom sektoru

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Booking.com, jedna od vodećih svjetskih tvrtki e-trgovine i lider u digitalnoj tehnologiji, otkrio je prve rezultate globalnog istraživanja čiji je cilj bolje razumijevanje i dalje prisutne… više »

WOW!

Vodeni grad za djecu - nova atrakcija u Termama Tuhelj

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

U Termama Tuhelj niknuo je Vodeni grad, nova atrakcija koja će razveseliti i djecu i njihove roditelje. Adrenalinski tobogani namijenjeni djeci od tri do deset godina, šareni veseli,… više »

NOVOSTI

Oppo, prvi smartphone s 10 GB RAM-a ipak otkazan?

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Svi znamo da je RAM jedna od glavnih komponenti brzog rada pametnih telefona. Proizvođači polako povećavaju količinu RAM-a Današnjih 8 GB RAM-a nisu standard, ali uskoro nema sumnje da… više »

EH, DA...

Seksualno uznemiravanje i zdravlje

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje vrlo je česta pojava u društvima i može naštetiti psihičkom i fizičkom zdravlju, pokazuju dvije studije U prvom, američkom, istraživanju… više »

AHA!

Kako znati da ste u sretnoj vezi

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Razlike osobnosti partnera u vezama i brakovima često uzrokuju nesuglasice i svađe. Bez obzira na to jeste li u svježoj vezi ili vaša ljubav traje već godinama, neke je stvari ipak… više »