Život
ZNATE LI?

Što rade muškarci koje žene vole?

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Muškarci se stalno tuže da ne znaju što žene žele, a to se najčešće pokazuje ujutro nakon seksa - to je vrijeme kad se rade najgore pogreške koje vam mogu… više »

Facebook stvara ovisnost /Pixabay

Facebook radi Portal - Big Brother gadget za kućanstva

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Facebook se odavno proziva kao Big Brother, a novi gadget koji priprema njihov tim Building 8 radi na uređaju koji bi mogao dovesti u pitanje zaštitu privatnosti. Facebook radi na… više »

PORNHUB

Kakva se pornjava gleda u Hrvata... i Hrvatica

objavljeno prije 7 dana i 18 sati

Pornhub svake godine "razveseli" svoje posjetitelje analizom pregledanih videa, štoviše, prilično besramno javno objavi podatke što se traži u pojedinim zemljama. Ni… više »

ZAPAMTITE :)

Prvi spoj je prošao, zašto nema drugog?

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Prvi spoj nije neki problem dogovoriti, no ako mislite da je spoj dobro prošao, a on vam se poslije nikad nije javio, možda ste napravili neku od ovih pogrešaka: Bili ste… više »

EH, DA...

Djeca su pametna na mamu

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Koliko ste puta čuli, a možda i sami izgovorili da vam je dijete - pametno na tatu, a lijepo na mamu? Da sad ne ulazimo u sve moguće rodne predrasude koje ovakva izjava promovira, jednostavno… više »

COOL

Njemački svemirski centar uzgaja povrće na - Antarktici

objavljeno prije 8 dana

Znanstvenici iz Njemačkog svemirskog centra (DLR) počeli su s montažom naprednog staklenika na Antarktici, koji bi trebao odgovoriti mogu li se u svemiru uzgajati biljke i proizvoditi hrana.… više »

100

Indija lansirala jubilarni satelit za nadzor granica

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Indija je u petak u svemir lansirala stoti satelit u trenutku kada premijer Narendra Modi nastoji pozicionirati zemlju kao pružatelja globalnih i povoljnih usluga u svemiru. Indija je… više »

NAJAVE

LG G7 – OLED, 4 kamere, SD845 i iris skener

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

LG G7 će biti punokrvni flagship. Za razliku od prošlogodišnjeg LG-a G6, koji je stigao sa starim čipsetom, LG G7 će biti hardverski aktualan. Novi Snapdragon 845 čipset i… više »

HMMM...

Svježi parovi ne bi se smjeli viđati više od dva puta tjedno

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Parovi koji su tek započeli vezu trebali bi smanjiti učestalost zajedničkog provođenja vremena, kažu stručnjaci. U ranim stadijima veze postoji uzbuđenje… više »

MYTHBUSTERS

Ovisi li boja kose o tome kako će nas doživljavati suprotan spol?

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Uvjerenje da se plavuše bolje zabavljaju mit je koji je odavno prestao vrijediti. Ipak, stručnjaci su otkrili da boja kose uvjetuje način na koji će nas percipirati pripadnici… više »

PRIPAZITE :)

Najčešće muške pogreške u - kuhinji!

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Mada je u današnje vrijeme, a ponajviše u modernim sredinama čak i normalnije da se muškarci kao takvi bolje i kvalitetnije snalaze u kuhinji, posebice s pripremom hrane.… više »

HMMM

Kako dob rađanja utječe na - unuke?

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Žene same odlučuju hoće li imati djecu ili ne - nekima je to obaveza, druge smatraju da im je to opterećenje pa se posvećuju, primjerice, kućnim ljubimcima i sve je to sasvim OK, naravno. No,… više »

ISPROBAJTE

9 stvari koje vas čine privlačnijim

objavljeno prije 9 dana

Privlačnost je jedna od onih kategorija na koje možemo utjecati na razne načine, pa evo devet savjeta za bolji dojam u očima onih koji vas zanimaju... Družite se - s prijateljima. Ili s bilo… više »

ODLIČNO!

Adolescenti danas stupaju u spolne odnose rijeđe nego prije 10 godina

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Adolescenti se danas seksaju manje nego prije desetak godina, čime je smanjena stopa tinejdžerskih trudnoća i slučajeva osoba zaraženih spolno… više »

EH, DA... :)

Kada se obavezno treba skinuti s Fejsa?

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Internet je vjerojatno najbolja stvar koja se dogodila čovječanstvu, a društvene mreže su sjajne, no ipak ih treba izbjegavati barem pola sata prije odlaska na spavanje,… više »