Život
SAZNAJEMO

Epson se pohvalio Red Dot nagradom za pisače i projektor

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Tvrtka Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, "Epson") osvojila je nagrade Red Dot u kategoriji oblikovanja proizvoda (Red Dot Award: Product Design 2018) za svoje modele pisača i za projektor.… više »

COOL

NASA slavi godišnjicu lansiranja teleskopa Hubble

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

NASA je nekoliko dana unaprijed obilježila 28 godina od lansiranja teleskopa Hubble objavljivanjem fotografije zvijezde nazvane Herschel 36 koja se nalazi 4.000 svjetlosnih godina od Zemlje,… više »

SAZNAJEMO

Orhidelia devetu godinu naj wellness Slovenije

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Nagrada za najbolji wellness ponovno otišla Orhideliji. Tako već devet godina za redom odlučuje stručni žiri, slušatelji i urednička ekipa jedne od najslušanijih… više »

BUDUĆNOST

Je li Snapdragon 660 AIE novi sustav na čipu?

objavljeno prije 4 dana i 16 sati

Kineski Vivo X21 i X21 UD dva su prva pametna telefona koje pogoni Qualcomm Snapdragon 660 AIE SoC. Što znači AIE? Je li to novi sustav na čipu? Odgovori slijede..... Snapdragon 660AIE… više »

ZAPAMTITE :)

Sve što trebate znati o veličini penisa i seksu

objavljeno prije 5 dana i 4 sata

Koliko ste se puta zapitali da li je veličina vaše alatke, dakle penisa, prosječna, iznad prosječna ili ispodprosječna? Da li je tih XX centimetara puno, malo ili prosječno?… više »

Savjeti

Savjeti koji će vam pomoći da prebolite izgubljenu ljubav

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Prekid je traumatično iskustvo s kojim se nije uvijek lako nositi, no potrebno je upamtiti da bol neće trajati zauvijek, niti vas spriječiti da ponovno iskusite ljubav. Prema istraživanju… više »

ZNATE LI?

Kako otkriti je li baterija pametnog telefona neispravna?

objavljeno prije 5 dana i 9 sati

Primijetili ste kako vam se baterija u pametnom telefonu sve brže prazni? Uređaj se isključuje čak kada je napunjenost još uvijek iznad 10 ili 20 posto? Je li vrijeme za zamjenu… više »

NAJAVE

Samsung radi na Exynos 9820 čipsetu s podrškom za 5G

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Jedan od Samsungovih inženjera na svom LinkedIn profilu otkriva nam da tvrtka radi na Exynosu 9820 sustavu na čipu s 5G RF čipom temeljenim na RISC-V arhitekturi za rad u mobilnim mrežama… više »

ZANIMLJIVO!

Što izaziva štucanje i kako ga se riješiti?

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

Štucanje je naizgled misteriozna pojava koja je pojavljuje bez razloga, a isto tako i prestaje. Pojavljuje se taman kad je najmanje trebamo, i vrlo često nam može izazvati neugodnosti,… više »

AHA!

Uštekajte se u HT Cloud, isplati se

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Hrvatski Telekom u svoju ponudu za poslovne korisnike uvodi novu ICT uslugu koja objedinjuje dvije vrlo važne cloud usluge: backup i replikaciju. Usluga Veeam backup i replikacija… više »

ZAPAMTITE!

10 znakova da ste u sretnoj vezi

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Sretna veza nije tako jednostavna stvar kako se možda čini na prvu, jer potrebno je pronaći baš onaj savršeni balans u kojem niti jednom o partnera ništa ne nedostaje -… više »

STVARNO?

Preboliti prekid teško je kao skinuti se s droge

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Oni koji neutješno pate zbog propale ljubavi možda za to imaju biološki razlog. Istraživanje mozga ukazuje da je prevladavanje ljubavne boli slično borbi s ovisnošću.… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
MA DA?

U braku se zdravije živi, ali i deblja?!

objavljeno prije 6 dana i 8 sati

Brak nosi puno dobroga, ali i jednu dokazano lošu stvar - višak kilograma. Da bi paradoks bio potpun, dokazano je i da osobe koje su u braku zdravije žive nego samci?! Nova… više »

BRAVO

SpaceX lansirao TESS, novi orbitalni teleskop

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

Raketa Falcon 9 lansirana je u srijedu s Floride, u prvoj znanstvenoj misiji visokog prioriteta koju je tvrtka SpaceX izvela za NASA-u, a radi se o orbitalnom teleskopu koji će tragati za… više »

NOVOSTI

AOC najavljuje prvi AGON monitor s FreeSync 2 i HDR 400 tehnologijama

objavljeno prije 6 dana i 12 sati

Specijalist za monitore AOC s ponosom predstavlja novi dodatak u AGON premium gaming liniji monitora - AOC AGON AG322QC4 koji nudi zadivljujuće gaming vizuale sa svojim HDR400 trostranim… više »