Život
STVARNO?

Google+ odlazi u povijest?

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Google+, društvena mreža koja je ostala nedorečeni pokušaj konkuriranja Facebooku će se zatvoriti, a uz to će Google postrožiti mjere razmjene podataka nakon što je… više »

DA?

Suprotnosti se ipak - ne privlače

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Mnogi parovi fizički su slični, što ste vjerojatno već primjetili - štoviše, možda upravo vi spadate u takve? Ne moraju biti prava kopija jedni drugih, ali čest je slučaj… više »

NAJAVE

Xiaomi Redmi Note 6 Pro s dvije dvostruke kamere – službeno

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Nakon žestokih curenja i raspakiravanje videa i prije lansiranja, Xiaomi je predstavio Xiaomi Redmi Note 6 Pro. Prvi je pametni telefon kineskog brenda s 4 kamere: dvije na prednjoj strani i… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
HE HE

5 savjeta za seks u četrdesetima

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

Seks u četrdesetima... tko bi mislio da se mogu pojaviti problemi? No, uzbuđenje više nije onakvo kakvo je bilo, a krivci su - hormoni.  No, bez panike, sve se to može… više »

EH, DA... :)

Ljubav može uzrokovati bolest?

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Ljubav je sjajan osjećaj koji nas diže u nebesa, čini nepobjedivim... no, ako nešto pođe po krivu, pojavljuju se različiti problemi koji nam se čine nemogućim. "Ako se veza ne razvija… više »

DATUMI

Prvi SpaceX s dva astronauta kreće u lipnju 2019.

objavljeno prije 10 dana i 1 sat

NASA je objavila da će se prvi let rakete SpaceX s dvoje astronauta prema Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS) dogoditi u lipnju 2019. Nakon toga, dva mjeseca kasnije, do ISS-a bi trebala… više »

RECENZIJA

Pocophone F1 recenzija

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Pocophone F1 mnogi su recenzenti nahvalili do neba i nazvali ga "flagship killer". Međutim, realno gledajući, Xiaomi ovim modelom ne napada Galaxy S9/S9 +, Honor P20/P20 Pro ili iPhone. Za to… više »

COOL

Želite sreću i mir? Liježite rano!

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

Noćne ptice imaju problem - žive u svijetu ranoranilaca (barem po svojim kriterijima) koji očekuju od njih da se dižu prije nego što im je to ugodno ili prirodno... a tu može doći do… više »

EH, DA...

5 loših navika koje ubijaju veze

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Loše navike ne moraju biti samo one najočitije, tipa ispuštanja vjetrova i podrigivanja, grickanja noktiju ili kopanja nosa... ima tu i "normalnijih stvari" koje nas mogu… više »

SAZNAJEMO

Philips monitori idealni za profesionalne korisnike

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philips monitore, profesionalnim korisnicima nudi širok spektar monitora koji im uspješno pomažu u podizanju… više »

ZANIMLJIVO

Otkriven prvi egzomjesec, i to jako čudan?

objavljeno prije 11 dana i 1 sat

Astronomi su možda otkrili prvi mjesec izvan Sunčeva sustava, velik i plinovit svijet veličine Neptuna, koji se razlikuje od bilo kojeg poznatog mjeseca i kruži oko plinovitog planeta mase… više »

PRIKLJUČITE SE!

Dan ružičaste vrpce obilježava se danas

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Humanitarna akcija Dan ružičaste vrpce, čiji je cilj upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke, u Hrvatskoj se obilježava prve subote u listopadu. Obilježavanje počinje… više »

NAJAVE

Znamo kada i koji Xiaomi smartfoni dobivaju Android 9

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Pogledamo li Googleovu statistiku, do sada je nadograđeno samo nekoliko modela pametnih telefona na Android 9 Pie. Ukratko, statistika je poražavajuća. Većina uređaja predviđenih za… više »

SAVJETI

Seks nakon bebe - kada i kako?

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Beba donosi novu energiju i veselje u obitelj, no ispod glasa svaki će vam novopečeni roditelji priznati da odnosi još nešto (osim sna) - seks. Život se drastično mijenja nakon… više »

EHHH...

Žene i dalje žive duže od muškaraca, zašto?

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Dugovječnost obično povezujemo sa ženama - i u pravu smo, jer bez obzira na smanjenje razlika u očekivanoj životnoj dobi, žene u prosjeku žive 4.9 godina dulje od pripadnika "jačeg" spola. U… više »