Život
HOPE

Plavi dijamanti možda su najdublja Zemljina tajna

objavljeno prije 8 dana i 7 sati

Dijamant Hope (Nada), rijedak plavi dijamant i jedan od najpoznatijih svjetskih dragulja, imao je zamršenu povijest, prolazio je kroz ruke vladara i bankara, nasljednika i lopova prije… više »

RECENZIJA

Amazfit Stratos ili Xiaomi Smartwach Amazfit Pace 2 Stratos – recenzija

objavljeno prije 8 dana i 10 sati

Tvrtka Huami Technologies, proizvođač partner Xiaomijeve linije pametnih satova i narukvica, danas prodaje više od milijun nosivih uređaja na globalnoj razini i ne mogu se nazvati… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
ZNATE LI?

Što čini muškarce boljim ljubavnicima?

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Mnogo faktora utječe na to kakav je muškarac ljubavnik i hoće li seks biti dobar ili loš, no istraživanja su pokazala da jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao… više »

EH, DA... :)

Inteligentne žene privlače muškarce - u teoriji

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Inteligentne žene muškarci smatraju izuzetno privlačnim, no svejedno im nije baš jednostavno naći partnera, jer ako ćemo vjerovati istraživanju provedenom na sveučilištu… više »

KONKURENCIJA

Huawei pretekao Apple

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Huawei je po prodaji pametnih mobitela u svijetu u drugom ovogodišnjem tromjesečju prestigao američki Apple, postavši drugi najveći svjetski proizvođač pametnih telefona.… više »

BROJKE

Kad se gubi nevinost - u prosjeku?

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Prvi seks je nešto što treba biti sjajno, doživljaj koji ćemo pamtiti cijeli život - no kada se on zapravo u stvarnosti događa? Prosječna dob kad gubimo nevinost navodno je 17.4… više »

ZNATE LI?

Kako pravi gospodin impresionira damu? Ovako!

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

Što gospodin, kavalir, džentlmen zapravo jest? Što on simbolizira kao takav, što predstavlja? Što muškarca čini gospodinom? Uljudnost, poniznost, odlučnost,… više »

NARAVNO!

Ograničava se broj turista na Uskršnjem otoku

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Uskršnji otok i njegovi slavne kipovi moai postaju nedostupniji i morat ćete se dobro namučiti da ih posjetite jer Čile je ograničio pristup zbog prevelikog broja turista. To je… više »

DOĐITE

Neodoljivi okusi zlatne Slavonije

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Restoran Omanovac i hotel Pakrac u Pakracu, Čiča Mata u Velikoj, Stari fenjeri, Zlatni lug, Grgin dol i Vila Stanišić u Požegi, restoran Klas u Pleternici, pravi su mali gurmanski… više »

ZAPAMTITE!

5 aplikacija koje će vam pojesti bateriju pametnog telefona

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Baterija pametnog telefona najbolji nam je prijatelj - održava nas u kontaktu s ljudima, daje nam tu stalnu dozu povezanosti koja je već prešla u opsesiju (ili ovisnost), no nerijetko… više »

MYTHBUSTERS

Spontani seks je gori od planiranog?

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Filmovi i serije navikli su nas na spontani, divlji seks koji je toliko dobar da ga se pamti godinama, ako ne i desetljećima - a tajna bi trebala biti upravo spontanost. No, izgleda da je to… više »

O, DA!

Treba li se seksati prije vježbanja?

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Tjelovježba je jedna od najvažnijih stvari koje možemo raditi za svoje zdravlje - imamo više energije i koncentracije, tijelo je fit i otpornije na bolesti i još mnogo… više »

COOL

Kultna Nokijina Zmija se vratila - ovaj put na Facebook kameri

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

HMD Global, dom Nokia telefona, donosi novu verziju kultne Zmije koja sada dolazi nadograđena proširenom stvarnošću. Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World legendarnu… više »

COOL

Google Pay postao dostupan u Hrvatskoj

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Google je u Hrvatskoj predstavio uslugu Google Pay, jednostavan i siguran način plaćanja u trgovinama i prilikom online kupovine. Hrvatska je prva zemlja u regiji Adriatic u kojoj je Google… više »

SAVJETI :)

Kako se daje - otkaz?

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Otkaz je riječ od koje nas obično prolaze žmarci, bez obzira dobivali ga ili davali... No, ponekad jednostavno znamo da moramo dati otkaz za vlastito dobro, ali jednostavno ne znamo kako… više »