Život
OPA!

Bitcoin dolazi u Facebook?

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Kritike posljednjih mjeseci upućene Facebooku očigledno su shvaćene ozbiljno. Osim što je Mark Zuckerberg obećao 2018. posvetiti decentralizaciji i poboljšanju uvjeta… više »

A pazi ovo!

Drugi siječnja, dan najvećeg broja začeća

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Znate li da se u nekim državama, poput SAD-a i Rusije, obilježava službeni "dan začeća"?  On se u Rusiji slavi 12 rujna, kada millijuni parova aktivno rade na stvaranju potomka, a država… više »

ZAPAMTITE!

Što se ne radi prije seksa?

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Žene prije seksa nikako ne bi smjele mokriti jer time povećavaju rizik od nastanka urinarnih infekcija, tvrdi američki urolog David Kaufman. S druge strane, poželjno je da mokre nakon spolnog… više »

WOW!

Želite postati milijunaš? Trebat ćete promijeniti 200 navika!

objavljeno prije 9 dana i 23 sata

Tko želi biti milijunaš? Da postavite ovakvo pitanje u školi, vjerojatno bi ama baš sva djeca digla ruke, u srednjoj bi se našlo par filozofa koji bi spominjali… više »

MA DA?

Psovanje upućuje na - iskrenost?

objavljeno prije 10 dana i 4 sata

Previše psujete i iako znate da bi trebali pripaziti na svoj jezik, jednostavno si ne možete pomoći? 'Problem' je, tvrde znanstvenici, u tome što ste iskrena osoba. Istraživanje… više »

AIRBNB

Zagreb će 2018. biti jedan od najtraženijih gradova

objavljeno prije 10 dana i 5 sati

Zagreb je napravio velik iskorak na turističkoj karti svijeta zadnjih godina, što samo potvrđuje nova objava popularnog Airbnba - među 20 destinacija s najvećom potražnjom… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy A8 (2018) - stigao je!

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Samsung Galaxy A8 (2018) stigao je u prednarudžbu za hrvatske kupce, na vašem stolu može biti 19.1. Novi Samsung dobro izgleda, ima super zaslon i radi super selfie s Live Focus… više »

STVARNO?

5 vrsta orgazama koje žene mogu doživjeti

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Orgazam je nekima i dalje misterija (ako su muškarci) ili nepoznanica (ako su žene koje se druže s pogrešnim muškarcima), no pravi znalci će reći da poznaju svih 5 vrsta… više »

HE HE

Zašto muškarce toliko privlače ženske grudi?

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Ženske grudi nedvojbeno su izuzetno utjecajan dio ženskog tijela, jer gotovo u pravilu dobar dekolte hipnotizira većinu muškaraca u bližoj okolini, a one u neposrednoj blizini čini… više »

BRAVO

CircuitMess uspješno se predstavio na sajmu CES uz snažnu potporu HT-a

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Na najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike CES koji se održao u Las Vegasu, predstavio se i hrvatski startup CircuitMess sa svojom igraćom konzolom MAKERbuino. Odlazak u Las… više »

ZAPAMTITE :)

8 stvari koje će vam izoštriti mozak

objavljeno prije 11 dana

Mozak je kao mišić - ako ga zanemarujte i ne koristite dovoljno, zakržljat će, pa vam stoga donosimo aktivnosti koje će vaše male sive stanice održavati zaposlenima i u formi,… više »

MA DA?

Lijek za depresiju su - lude gljive?

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Čarobne gljive mogle bi u budućnosti liječiti depresiju, pokazalo je istraživanje provedeno na Kraljevskom koledžu u Londonu  Znanstvenici su pomoću magnetne rezonance proučavali mozgove… više »

NOVOSTI

AOC se udružio s G2 Esports organizacijom

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Specijalist za monitore AOC službeno je predstavio svoj globalni esport sponzorski program udružujući se s G2 Esports, jednom od najmoćnijih i najuspješnijih eSports organizacija na… više »

TABU?!

The Matterhorn - put do sjajnog analnog seksa

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Analni seks nekima je i dalje tabu tema, a mnogima je postao problem jer ga nisu znali izvesti na najbolji mogući način - pa evo savjeta kako to napraviti! Prema riječima seksologinje i… više »

ZANIMLJIVO

Kako brak utječe na vaše - srce?

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

U brak treba ući iz srca ili otvorena srca, kako god želite, no to nije samo preneseno značenje - pokazalo se da brak ima itekakav utjecaj na zdravlje srca, toliki da ćete živjeti puno duže… više »