Život
STVARNO?

Muški kompleksi koji su ženama napeti

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Muškarci imaju komplekse, jednako kao i žene, iako o njima baš ne govore na jednak način, a ono što je zanimljivo u cijeloj priči jest činjenica da one stvari koje… više »

HE HE

Sretni parovi prepoznaju se po - kilama

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Sreću možemo povezati s kilogramima, barem kad su u pitanju brakovi i veze - vjenčani muškarci i žene češće su punašniji nego oni koji nisu u braku. Istraživanje… više »

TUŽNO

Dijagnoza karcinoma pogubna za psihu

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Unatoč povećanoj stopi preživljavanja od mnogih vrsta raka ta dijagnoza može biti vrlo stresna i povećati rizik od samoubojstva kod pacijenata, utvrdili su znanstvenici. Tim je ispitao… više »

WOW!

Hubble snimio skupinu tisuća galaksija

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Hubble, NASA-in svemirski teleskop svako malo snimi fotku koja zapanji svijet, a nova fotografija nastala iz nekoliko koje je snimio astronomima je dala uvid u udaljenu skupinu galaksija pod… više »

mali genijalci
GENIJALCI

7 znakova da imate genijalca u kući

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

Svaki roditelj, naravno, misli da je njegovo dijete najbolje i najljepše i najpametnije na svijetu, no rijetki su rođeni s posebnim darom uz koji su njihove kompetencije iznad razine… više »

CORP2IN

Tehnološke inovacije nikad nisu bile važnije

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Tijekom protekla dva dana u Zagrebu je održana konferencija CORP2IN, sa središnjom temom inovacija uz pomoć digitalnih tehnologija. Organizatori konferencije, Eventa01 i Algebra LAB,… više »

ZNATE LI?

Najbolja veličina penisa je...

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Veličina penisa je, željeli to muškarci priznati ili ne - stvarno važna i ženama, a ne samo njima. E sad, kulturološke i ostale razlike uzrokuju i različite preferencije, pa… više »

ZNATE LI?

Kakvi muškarci su materijal za brak?

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Muškarci se stalno žale da ne razumiju žene, pa tako ni njihove ideje o braku i zajednici, a pogotovo što bi to oni trebali imati kako bi postali - poželjna partija. Stručnjaci… više »

SJAJNO!

Ilok na prvom virtualnom sajmu turizma u Kini

objavljeno prije 10 dana i 11 sati

Sudjelovati na međunarodnom poslovnom skupu tisućama kilometara daleko, na drugom kontinentu, a ne napustiti vlastiti grad. Odraditi poslovne razgovore s partnerima, pronaći nove,… više »

NOVOSTI

Epson objavio imena u povjerenstvu za robotiku

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Epson ponosno objavljuje sastav povjerenstva natječaja za osvajanje robota u 2018. koje se sastoji od petoro Europskih stručnjaka iz industrijskih, akademskih i političkih krugova koji će… više »

SRAM IH BILO :)

3 ženske tajne koje muškarci uvijek izlanu frendovima

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Muškarce prati glas da čuvaju tajne bolje od žena, no to jednostavno nije istina - gotovo svaki muškarac rado će s prijateljima podijeliti stvari zbog kojih bi se njegovoj… više »

MA DA?

Neobični znakovi zdravog organizma

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Zdravlje se manifestira na mnoge načine, a neki od njih jednostavno se ne mogu shvatiti baš tako jer su - prilično gadljivi. Ipak, zdravi su bez dileme, pa evo pet najčešćih:… više »

Je li PMS stvaran?
STVARNO?

PMS traži više kalorija nego inače - čak 300

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

PMS obično više utječe na muškarce nego na žene - one su navikle da nisu baš neke volje, a njihove "jače" polovice svaki puta se šokiraju kako je draga postala… više »

HAKOM & FER

Osobe s invaliditetom u digitalnom društvu

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) i Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) održali su drugi skup na temu ˝Osobe s invaliditetom u… više »

NOVOSTI

Amadria Park Hotel Capital otvoren u srcu Zagreba

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

U vrijeme najljepšeg europskog Adventa, grupacija Amadria Park koja upravlja hotelima u Opatiji i Šibeniku, u centru Zagreba danas je otvorila luksuzni i svoj prvi city hotel… više »