Život
TRIKOVI

Kako pomoći dragome da izdrži duže

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Muškarci lakše postižu orgazam od žena, što u prijevodu znači da su puno brže "gotovi" i spremni za spavanje... pa ne čudi da je to i prijevremena… više »

A, ZATO JE..

Ženski mozak stari sporije

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Muškarci i žene su različiti u mnogim stvarima, a jedna od najčešćih razlika je način na koji funkcionira mozak - jer i jedni i drugi tvrde da ne razumiju suprotni spol. No, u… više »

HMMM...

Što Facebook radi s Vašim telefonskim brojevima?

objavljeno prije 9 dana i 9 sati

Facebook baš i nije na dobrom glasu kada je riječ o zaštiti i upotrebi podataka svojih korisnika. Ova kompanija je ranije više puta bila zaslužna za negativne napise… više »

PUTOVANJA

Tajland za početnike - džungle

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Džungla... već sama riječ zvuči duboko, tajanstveno i poprilično opasno, a ako nas pitate, taj osjećaj je potpuno ispravan - tropska klima Tajlanda pogodovala je razvoju nepreglednih zelenih… više »

SAZNAJEMO

Više od 6000 globalnih korisnika koristi softverska rješenja hrvatske tvrtke GemBox

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

Tvrtka GemBox, dobavljač softverskih komponenti razvijenih u .NET-u i Javi, objavila je danas da je premašila brojku od 6000 stranih korisnika. GemBox uspješno posluje već… više »

ZNATE LI?

Čega ženama nedostaje u krevetu?

objavljeno prije 10 dana i 4 sata

Jeste li ikad pitali da li ste dobar ljubavnik? Naravno da jeste, vjerujemo da nema muškarca koji su ti pitanje nije postavio barem jednom u životu. No, ovdje ipak mislimo na… više »

HE HE

Što visoke pete rade muškarcima?

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Muškarci vole lijepe ženske noge, a ako su u visokim petama - mozak im lagano prestaje logično razmišljati... Zavođenje cipelama s visokom petom nije tajna među ženama, koje su… više »

MA DA?

Slomljeno srce nije fraza?

objavljeno prije 10 dana i 8 sati

Srce je moguće slomiti, tvrde znanstvenici, preciznije - ono može pretrpjeti oštećenja ili čak otkazati nakon nekog stresnog ili tužnog događaja, za što znanstvenici krivicu… više »

BRAVO

Kapsula Crew Dragon vratila se na Zemlju

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Crew Dragon, kapsula za ljudsku posadu koju je izgradila privatna tvrtka SpaceX za prijevoz ljudi na Međunarodnu svemirsku postaju (ISS)  pala je u petak po planu u Atlantski ocean.… više »

NOVOSTI

McAfee sigurnosna rješenja u svim Samsung uređajima

objavljeno prije 10 dana i 16 sati

McAfee je već pet godina Samsungov partner na području sigurnosnih rješenja za zaštitu pametnih telefona. I ove godine Galaxy S10 i S10 + dolaze s pre-instaliranim McAfee… više »

OPA :)

5 stvari koje seks radi za ljepotu

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Seks ne utječe samo na raspoloženje, već nas može i proljepšati, pa evo pet učinaka koje redovni seks ima na naš izgled. Grudi - uzbuđenje utječe na izgled grudi, preciznije,… više »

HMMM...

Što nakon prvog spoja koji je bio - katastrofa?

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

U doba Tindera i ostalih čudesa suvremene komunikacije posve je normalno izaći na prvi susret s nekim s kim ste možda već danima 'razgovarali', ali se zapravo još niste upoznali.… više »

EH, DA...

WWW napunio 30 godina, no otac mu nije sretan...

objavljeno prije 11 dana i 8 sati

Tim Berners-Lee otac je World Wide Weba, onoga po čemu svi danas surfaju do besvijesti, no ne može se reći da je pretjerano sretan s načinom na koji se njegovo dijete razvilo - naime, on… više »

COOL

NASA organizira svemirsku šetnju samo za žene

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

NASA je za 29. ožujka  zakazala prvu šetnju svemirom samo za žene, priopćili su u utorak iz te američke organizacije. Astronautkinje Anne McClain i Christina Koch predvodit će… više »

NOVOSTI

Sony najavio izmjenjivi 135mm f/1.8 G MP objektiv punog formata

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Sony 135mm f / 1.8 G MP objektiv punog formata je alat visokih performansi napravljen da zadovolji izuzetno visoke standarde G Master serije i usmjeren prema profesionalnim fotografima.… više »