Život
OPA!

Cjepivo protiv tumora izliječilo je miševe. Što to znači za nas?

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Obećavajuće novo „cjepivo" protiv tumora izliječilo je 97% miševa na kojima je testirano, što znači da će uskoro biti testirano na ljudima. Unatoč tome, predviđa se… više »

NOVOSTI

BlackBerry Athena - prvi pogled

objavljeno prije 6 dana i 16 sati

TCL radi na razvoju tri pametna telefona pod BlackBerry brendom. Među njima je BlackBerry Athena s fizičkom QWERTY tipkovnicom za koji sada imamo prve visokokvalitetne fotografije. BlackBerry… više »

erotski snovi san spavanje seks
ZNATE LI?

Što znače snovi o bivšima...

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Snovi o bivšoj ljubavi su vrlo česta tema tijekom noći, osobito ubrzo nakon ulaska ili izlaska iz veze, jer smo tada najosjetljiviji. Ako vas ili vašu voljenu osobu noću muče… više »

ZAPAMTITE!

7 načina kako ćete postati privlačniji govorom tijela

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Iako nesumnjivo postoji puno toga što možete učiniti da promijenite vlastiti izgled, postoje načini na koje možete odmah povećati svoju privlačnost. Istraživanja pokazuju da promjene… više »

NEVJEROJATNO!

Slučajno proizveden enzim koji jede plastiku

objavljeno prije 7 dana i 10 sati

Ponekad neke od najkorisnijih stvari nastanu slučajno. Slično je i ovim enzimom. Njega su znanstvenici stvorili slučajno, a pokazalo se da se hrani plastikom koja se koristi za proizvodnju… više »

NOVOSTI

Što je Vivo super HDR s AI tehnologijom?

objavljeno prije 7 dana i 10 sati

Vivo se više ne fokusira samo na selfie kamere u mobilnoj fotografiji. Kineska tvrtka najavila je Super HDR s integriranom umjetnom inteligencijom za preciznije rješavanje… više »

EH, DA... :)

Što bismo radili da nam novac nije potreban

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Čime bismo se bavili kada nam novac ne bi bio potreban? Jednostavno pitanje otkrilo je zanimljive odgovore u anketi koju je MojPosao proveo na više od 800 ispitanika. Kada im novac ne… više »

GROZNO!

Bolest hara Australijom, a nitko ne zna kako je spriječiti

objavljeno prije 7 dana i 13 sati

Zvuči zapravo kao u nekom filmu - misteriozna bolest koja izjeda kožu oboljelih zahvatila je područje Australije, a nitko ne zna kako joj stati na kraj i spriječiti epidemiju. Bolest je… više »

JESTE LI ZNALI?

Opasnosti električne cigarete

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

S okusima poput „banane", „kave", „cool minta" i sličnih, e-tekućine djeluju vrlo primamljivo, i zato što su često zamjena za pravu cigaretu - zdravo. No nova… više »

NOVOSTI

Google Fuchsia OS dostupan za testiranje u pregledniku

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Glasine koje već neko vrijeme kruže prostranstvima interneta oko Googleovog razvija novog operativnog sustav Fuchsia OS - pokazale su se točnima. Fuchsia OS platforma se temelji na Meganta… više »

HIPSTERI

5 novih trendova u seksu

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Seks se definitivno promijenio pod utjecajem interneta, nitko ne može to zanijekati - lakše se pronalaze partneri, čak i za najčudnije ideje, a količina seksualnih sloboda je… više »

OZBILJNO?

Parovi sa sličnim prihodima obično imaju uspješniju vezu

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Što je sve potrebno za zdravu i sretnu vezu? Odgovora na to pitanje je puno, a jedan od njih tvrdi i da se radi o novcu. Točnije, o visini vašeg i njegovog/njezinog prihoda koji… više »

ZNATE LI? :)

Zašto se roditelji svađaju?

objavljeno prije 8 dana i 8 sati

Roditelji se svađaju - to je istina od koje ne mogu pobjeći, jer će ama baš svako dijete prije ili kasnije čuti povišene tonove, makar nakon što ode na počinak. Nije… više »

SAZNAJEMO

Ekološki prihvatljiva putovanja u 2018

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

U povodu Dana planeta Zemlje 22. travnja, Booking.com, vodeća svjetska tvrtka u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, objavljuje… više »

PRIPAZITE

Sigurnosna Android ažuriranja - neki proizvođači pametnih telefona nas obmanjuju

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Istraživački tim Security Research Labs, proučio je firmware 1.200 Android pametnih telefona od 10 različitih proizvođača i sve Google sigurnosne zakrpe sustava izdane tijekom 2017. godine.… više »