Život
Foto: Pexels
MA DA?

Slomljeno srce liječi se - odmah?

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Slomljeno srce dogodilo se gotovo svima - rijetki su sretnici kojima kroz život to baš nitko nije napravio... ostatak populacije dobro zna koliko boli slomljeno srce i koliko ga je… više »

Alkohol
DOBRO

Mladi Europljani piju sve manje

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

Konzumacija alkohola, rano započinjanje pijenja i pijanstvo se općenito smanjuju, međutim 28% mladih i dalje pije u ranoj dobi. Stoga je ključno nastaviti ulagati napore u prevenciju… više »

Brinite pametno! / Pexels
STVARNO?

Zašto neki odustaju od života?

objavljeno prije 16 dana i 6 sati

Želja za životom obično je jača od svega drugoga, no nakon neke snažne traume nerijetko ljudi jednostavno - odustanu od života. "Psihogena smrt je stvarnost", rekao je John Leach, viši… više »

NOVOSTI

AOC svojim gaming monitorima oduševio tisuće gamera na Gamescom sajmu

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

S više od 370 000 posjetitelja, ovogodišnji Gamescom je najbolji dokaz da je gaming postao sastavni dio društva. Broj gamera u svijetu se rapidno povećava, pa se predviđa… više »

UPS

Što kad pukne kondom?

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Prava se panika javlja ako kondom pukne usred seksualnog odnosa: što onda? Odgovor donosi časopis Tonic u intervjuu s liječnicom i profesoricom Christianne Brennan.… više »

HE HE

4 stvari koje muškarci skrivaju

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Muškarci smatraju da njihova snaga nije u nedostatku straha nego u njihovoj sposobnosti kontroliranja strahova i skrivanja istih od okoline. Trebali biste znati da muškarci… više »

RECENZIJA

Isprobali smo WIWE EKG za osobnu upotrebu

objavljeno prije 17 dana i 10 sati

Naše srce neumorno pumpa krv i kucka bilo što da radimo danju ili noću. Iako mislimo da će to uvijek biti tako, nedovoljno kretanja, premalo sna, neadekvatan tip prehrane,… više »

ŠKOLICA

Što je to orgazam... zapravo?

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Orgazam je... ono kad vam je super na kraju seksa? Da, ali ne samo to, jer zapravo se u vašem tijelu zbiva svašta - tijekom orgazma muškarcima se stežu prostata i… više »

ZNAKOVI

Kako znati da je volite više nego ona vas

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Za ljubav je potrebno dvoje, to stoji, no "količina ljubavi" nije uvijek jednaka. Vrlo se često netko od dvoje prije i bolje zaljubi od onog drugoga. I kako ta vaša veza raste,… više »

SAZNAJEMO

Kako provesti obiteljski dan iz snova?

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Roditelji sa svojom djecom provode u prosjeku 100 minuta dnevno! Poražavajućoj statistici ne ide u prilog ni to što je većina zajedničkog vremena pasivna, jer razni ekrani dodatno… više »

NOVOSTI

Nova Magenta 1 Business ponuda digitalizira mala i srednja poduzeća te unaprjeđuje poslovanje

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Kao najpouzdaniji partner malih i srednjih poduzeća koji kontinuirano radi na inovativnim ponudama za bolju i bržu digitalizaciju, Hrvatski Telekom predstavio je novu poboljšanu… više »

PIKICE

Novo cjepivo za bebe od sljedeće godine

objavljeno prije 18 dana i 7 sati

Od iduće godine u obvezni kalendar cijepljenja u Hrvatskoj ulazi cijepljenje djece protiv bakterije pneumokoka, pa Hrvatsko pedijatrijsko društvo, uoči natječaja za odabir cjepiva,… više »

WOW!

Roboti i AI preuzimaju pola radnih mjesta do 2025.

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Roboti će najkasnije do 2025. obavljati 52 posto postojećih poslova, gotovo dvostruko više nego danas, pokazalo je istraživanje Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). Istraživanje se… više »

MA DA?

Prvu ljubav treba ostaviti u prošlosti

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Prva ljubav se pamti zauvijek, govorili su nam svi nakon prvog slomljenog srca u životu, a pokazalo je da je to stvarno istina - znanstvenici tvrde da je neizbrisiva iz sjećanja i… više »

ZNATE LI?

Kakvi se muškarci zapravo traže?

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Žene imaju neke, ponekad neobjašnjive, kriterije za odabir životnog partnera koji će nerijetko iznenaditi i njihove najbolje prijateljice, a znanstvenici vjeruju da su proniknuli… više »