Život
NARAVNO!

Ograničava se broj turista na Uskršnjem otoku

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Uskršnji otok i njegovi slavne kipovi moai postaju nedostupniji i morat ćete se dobro namučiti da ih posjetite jer Čile je ograničio pristup zbog prevelikog broja turista. To je… više »

DOĐITE

Neodoljivi okusi zlatne Slavonije

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Restoran Omanovac i hotel Pakrac u Pakracu, Čiča Mata u Velikoj, Stari fenjeri, Zlatni lug, Grgin dol i Vila Stanišić u Požegi, restoran Klas u Pleternici, pravi su mali gurmanski… više »

ZAPAMTITE!

5 aplikacija koje će vam pojesti bateriju pametnog telefona

objavljeno prije 11 dana i 14 sati

Baterija pametnog telefona najbolji nam je prijatelj - održava nas u kontaktu s ljudima, daje nam tu stalnu dozu povezanosti koja je već prešla u opsesiju (ili ovisnost), no nerijetko… više »

MYTHBUSTERS

Spontani seks je gori od planiranog?

objavljeno prije 12 dana i 3 sata

Filmovi i serije navikli su nas na spontani, divlji seks koji je toliko dobar da ga se pamti godinama, ako ne i desetljećima - a tajna bi trebala biti upravo spontanost. No, izgleda da je to… više »

O, DA!

Treba li se seksati prije vježbanja?

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Tjelovježba je jedna od najvažnijih stvari koje možemo raditi za svoje zdravlje - imamo više energije i koncentracije, tijelo je fit i otpornije na bolesti i još mnogo… više »

COOL

Kultna Nokijina Zmija se vratila - ovaj put na Facebook kameri

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

HMD Global, dom Nokia telefona, donosi novu verziju kultne Zmije koja sada dolazi nadograđena proširenom stvarnošću. Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World legendarnu… više »

COOL

Google Pay postao dostupan u Hrvatskoj

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

Google je u Hrvatskoj predstavio uslugu Google Pay, jednostavan i siguran način plaćanja u trgovinama i prilikom online kupovine. Hrvatska je prva zemlja u regiji Adriatic u kojoj je Google… više »

SAVJETI :)

Kako se daje - otkaz?

objavljeno prije 12 dana i 16 sati

Otkaz je riječ od koje nas obično prolaze žmarci, bez obzira dobivali ga ili davali... No, ponekad jednostavno znamo da moramo dati otkaz za vlastito dobro, ali jednostavno ne znamo kako… više »

EH, DA... :)

Zašto muškarci pričaju bajke o seksualnim podvizima?

objavljeno prije 13 dana i 3 sata

Prije ili kasnije, u svakoj vezi dođe onaj trenutak kad se postavi pitanje: "A s koliko si ti partnera spavao/la?" Iako je češća situacija da muškarci imaju veći… više »

SAVJETI

Kako zavesti ženu - bez i jedne riječi?

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Pažnje vrijedan muškarac se prije svakog izlaska pripremi i savršeno izvježba za većinu potencijalnih situacija koje ga očekuju tijekom većeri. Definira si cilj. A on je skoro… više »

COOL

Mars najbliži u zadnjih 15 godina

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Mars je u utorak bio najbliže našem planetu nego ikad u proteklih 15 godina, zbog čega se pružao neobično jasan pogled na Crveni planet i njegove crvenkastosmeđe nijanse. Crveni Planet… više »

SAVJETI

Treba ipak znati reći NE

objavljeno prije 13 dana i 9 sati

Jeste li i vi od onih osoba koje uvijek sve preuzimaju pa su pretrpane poslom i obavezama? To ne znači da ste nesmotreni ili ambiciozni, već da imate više empatije, kaže njemački… više »

LOVICA

WhatsApp počinje naplaćivati poruke, evo i kome

objavljeno prije 13 dana i 11 sati

WhatsApp, Facebookova aplikacija za razmjenu poruka počet će naplaćivati tvrtkama slanje marketinških i korisničkih poruka, nakon što se ta društvena mreža suočila s… više »

MA DA?

Manje smo sebični kad nas netko gleda

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Koliko ste puta vidjeli nekoga da daje novac prosjaku i okreće se pritom oko sebe da vidi gleda li ga tko? Vjerojatno više puta, a možda ste i sami to nesvjesno napravili.… više »

NAJAVE

Novi Lenovo smartphone prvi u svijetu sa Snapdragon 855 i 5G modemom?

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Prema riječima potpredsjednika Lenovo grupe Chang Cheng, tvrtka će objaviti prva u svijetu pametan telefon opremljen s Qualcomm Snapdragon 855 čipsetom čiji takt premašuje 3 GHz i… više »