Život
SAMO ZA NEKE

Pravila neutralnosti interneta više ne postoje u SAD-u

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Pravila neutralnosti interneta (Net Neutrality) uvedena 12. lipnja 2015. godine, pod bivšim predsjednikom Obamom, trajno su ukinuta u SAD-u. Zašto je to važno i za mnoge… više »

Opustite se i uživajte / Pixabay
ZANIMLJIVO!

Može li se seks smatrati vježbom?

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Još 1960-tih istraživanja su dokazala da seks potiče jednake psihološke reakcije kao i vježbanje. Tijekom seksa ljudi brže dišu, ubrzava im se rad srca i podiže krvni… više »

ZANIMLJIVO :)

Možemo li dva puta zavoljeti istu osobu?

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Stručnjaci, ali i životna iskustva, kažu da je moguće ponovo zavoljeti osobu s kojom ste nekada već bili u vezi ili u braku, i to se ne događa tako rijetko kao što mislimo. Međutim,… više »

PRIJAVITE SE

Krenuo trkački izazov "PoKRENI - Pokloni svoje kilometre"

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

GRAWE Hrvatska četvrtu godinu zaredom otvara izazov ''PoKRENI - Pokloni svoje kilometre'' s ciljem prikupljanja 100.000 kilometara koje će to osiguravajuće društvo 'pretvoriti' u… više »

ISPROBAJTE

Top Android i iOS aplikacije za praćenje Svjetskog prvenstva u nogometu

objavljeno prije 11 dana i 22 sata

Polako odbrojavamo dane do početka Svjetskog prvenstvo u nogometu, koje će se održati od 14. lipnja do 15. srpnja 2018., u Rusiji. Razne ekipe među kojima je Hrvatska reprezentacija, borit će… više »

ISPROBAJTE :)

Par naputaka za bolju predigru

objavljeno prije 12 dana i 10 sati

Bez dobre predigre nema ni dobrog seksa, pa je prilično važno da u tom dijelu seksualnog odnosa doista uživate! Osim što pomaže i vama i vašem partneru da se ubacite u pravo… više »

STVARNO?

Neobična karakteristika koja privlači sve oko vas

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

Privlačnost je nešto neuhvatljivo, ponekad nam se čini kad razmišljemo o tome gledajući ljude koji se bez problema uklapaju u svako društvo, a niti pronalazak partnera im… više »

ZANIMLJIVO :)

Ateisti su tolerantniji od kršćana

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Kršćani u zapadnoj Europi skloniji su kritiziranju imigranata, muslimana i židova nego osobe koje ne osjećaju nikakvu vjersku pripadnost, pokazala je studija. Američki neovisni… više »

NOVOSTI

BlackBerry KEY2: privatnost i QWERTY tipkovnica (ponovno) ključne točke

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Za sve vas nekadašnje korisnike kultnih BlackBerry pametnih telefona, imamo odlične vijesti. Predstavljen je BlackBerry KEY2 mobilni uređaj opremljen fizičkom QWERTY tipkovnicom,… više »

NE BAŠ DUGO :)

Koliko traje savršen seks?

objavljeno prije 13 dana i 10 sati

Savršen seks je, naravno, prilično nedostižan ideal, no svejedno treba stremiti ispunjenju tog cilja... a jedno od važnijih pitanja koje si pritom postavljamo je - koliko zapravo traje… više »

MA DA?

Zašto je nevjeran partner blagodat za žene?

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Nevjera je grozna stvar i najčešće suosjećamo sa ženama koje su prevarene i nakon toga prekinule vezu (ili ih je partner napustio), ali novo istraživanje na tu temu provedeno na… više »

JESTE LI PROBALI?

Sve što trebate znati o online datingu

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Dosta vam je spojeva na slijepo i nečijih čudnih rođaka i prijatelja s kojima vas žele spojiti? Pokušajte pronaći srodnu dušu online, kažu stručnjaci. Naravno, i to ima svojih… više »

SJAJNO!

Pronađena molekula koja ubija superbakterije

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Superbakterije godišnje uzrokuju smrt oko 700 tisuća ljudi, govore relevantne procjene, a budućnost je do sada bila tmurna i samo dodavala nule tim brojkama... No, stvari idu na bolje… više »

WOW!

Delfini su stvarno inteligentna bića

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Delfini su inteligentna bića i prava je šteta da se to troši na najgluplje moguće načine - u vojne svrhe i skakanje iz vode u vodenim parkovima. Zapravo, ne da je šteta,… više »

NOVOSTI

MIUI 10 Global ušao u beta verziju

objavljeno prije 13 dana i 22 sata

MIUI 10 Global temelji se na sustavu Android 8.1. Razlikuje se od regionalnog firmvera objavljenog u Kini 31. svibnja, ugrađenim Google uslugama i prevedenim sučeljem na mnoge jezike među… više »