Život
STVARNO?

Tri namirnice za modernog muškarca

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Svijet se danas mijenja brzo. Mnoge moderne ideje i principi sve su kraćega roka trajanja te zauvijek zastarijevaju. Moderan muškarac mijenja se sa svijetom oko sebe. Evoluira… više »

NAJAVE

Putopisi i Pecha Kucha u Ljetnom vrtu 7. lipnja - danas!

objavljeno prije 14 dana i 10 sati

Od 18.00 sati svratite u vrt Savske 160 na prvu epizodu Putopisi - Svijet u Vrtu: 33 dana alejom vulkana, a u prvoj epizodi gost predavač bit će Vedran Buble, književnik i publicist,… više »

FORA :)

Zašto tkanina potamni kad je mokra

objavljeno prije 14 dana i 10 sati

Pitate se odakle nam samo ideja da uopće postavimo takvo pitanje? E, pa, mi se volimo pitati ono što se drugi ne pitaju. Nas zanima zašto nam je odjeća (pogotovo ljeti) pod… više »

NOVOSTI

Philips predstavlja dva monitora s USB-C dockingom

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje dva nova Philips monitora - 34-inčni Wide QHD zakrivljeni model i 27-inčni QHD model oba… više »

EH, DA...

Seksualni narcisi su, očekivano, nevjerni partneri...

objavljeno prije 15 dana i 5 sati

Pretjerani fokus na sebe te općenito "uzimanje sebi za pravo" povezani su s narcisoidnošću, što znači da takva osoba u vezi misli isključivo na ostvarivanje svojih želja i… više »

ZANIMLJIVO

Otkud ljudima uopće ljubav?

objavljeno prije 15 dana i 7 sati

Ljubav je najveća vrijednost u životu, no kada je i zašto postala prevladavajući potreba ljudske rase? Na ovo pitanje odgovorili su znanstvenici sa Sveučilišta u Wroclawu,… više »

sreća
A VI?

Koliko su Hrvati sretni?

objavljeno prije 15 dana i 10 sati

Hrvati imaju općenito relativno visok osjećaj sreće, najzadovoljniji su zdravljem, odnosima s prijateljima i obiteljskim odnosima, a najnezadovoljniji sigurnošću u… više »

MLJAC

Lokalni specijaliteti ključ su za nezaboravnu foodie pustolovinu

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Ako postoji nešto oko čega se većina slaže, to je činjenica da je hrana jedan od ključnih faktora prilikom biranja odredišta za putovanje. Prema Booking.com-ovim podacima od… više »

WOW!

Otvorena dva nova tobogana u Termama Tuhelj

objavljeno prije 15 dana i 16 sati

Otvorena je nova kupališna sezona! Terme Tuhelj ultimativni su hit ovoga ljeta za sve koji znaju uživati i traže zabavu za čitavu obitelj. Ovisnike o adrenalinu oduševit će dva… više »

ZA GAMERE

Clash Royale OFFLINE/LAN Tele2 PlayDay event

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Domaća esport scena može se pohvaliti još jednim ozbiljnijim igračem koji se krije iza imena Valiance. Jedna od sfera esporta, koja je kod nas pogotovo zanemarena, su mobilni… više »

ZNATE LI?

Što će žene prvo gledati na muškarcima - na plaži?

objavljeno prije 16 dana i 5 sati

Muškarci su mete ženskih pogleda jednako kao i obrnuto - žene na plažama škicaju muškarce jednako kao što oni gledaju žene. Prvo što na njima uoče su… više »

RAZMISLITE...

Zašto je rastava braka loša stvar za vas?

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

Rastava braka može uzrokovati veliki broj loših zdravstvenih ishoda, uključujući i ranu smrt. Nova su istraživanja pokazala kako na to ukazuju dva razloga - veća… više »

DA?

SpaceX odgodio letove oko Mjeseca

objavljeno prije 16 dana i 11 sati

SpaceX je vjerojatno razočarao svemirske turiste, jer će morati barem do sredine sljedeće godine, a možda i dulje, čekati na putovanje oko Mjeseca "Novi program leta - sada odgođen barem do… više »

ZANIMLJIVO!

Kako mozak uči riječi

objavljeno prije 16 dana i 16 sati

Znate li da mozak različite vrste riječi uči na drugačiji način? Glagoli i imenice u velikom broju slučajeva idu rukom pod ruku, no oni se zapravo uče u drugačijim dijelovima mozga.… više »

ZNATE LI? :)

Zanimanja najsklonija prevari

objavljeno prije 17 dana i 5 sati

Nevjera je uvijek čudna stvar kad pogledamo razloge, no kako unaprijed znati da ste u opasnosti da vam partner/ica ode u tuđi krevet? Primjerice, neka su istraživanja pokazala da… više »