Život
nanobot stanica rak tumor
OTKRIĆE

Zašto su neki karcinomi zloćudniji od drugih?

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Veliko znanstveno istraživanje pokazalo je zašto su neki karcinomi smrtonosniji od drugih unatoč tome što se čine identičnima, prenosi BBC i to otkriće otvorit će put… više »

ZNATE LI?

Tko najviše visi pred televizorom?

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Televizija je bila izum koji je promijenio svijet, definitivno, i to na načine na koje današnje generacije ne mogu niti zamisliti, no kako sada imamo ovisnike o pametnim telefonima ili… više »

COOL

FriendlyPix je Googleova uslugu u stilu Instagrama - možete je isprobati

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Google ima novu pilot uslugu FriendlyPix koja je u suštini potpuno funkcionalna kopija Instagrama. Možete dijeliti fotografije, pratiti ljude i komentirati postove drugih ljudi.… više »

NOVOSTI

Mozilla se hvali razvojem Firefox Reality web preglednika za VR i AR uređaje

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Mozilla Firefox Reality web preglednik će iskoristiti nove standarde kako bi korisnicima omogućio uživanje u igrama i iskustvima bez potrebe za instaliranjem aplikacija prilagođenih za VR i… više »

EDUKACIJA

Što je to zapravo orgazam?

objavljeno prije 12 dana i 4 sata

Orgazam je mnogima i dalje, nažalost, teška misterija, pa evo malo objašnjenja, korak po korak, tako da i oni najzbunjeniji shvate.... Tijekom orgazma, muškarcima se… više »

STVARNO?

Kako odgovoriti na preljub partnera?

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Preljub, nevjera, prevara, šaranje... razne riječi za jednu te istu stvar - seksualni odnos s osobom koja nije vaš partner u trenutnoj vezi ili braku. Odgovor na ovakvo… više »

ZNATE LI?

Postoje 4 vrste srama

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Sram utječe na naš karakter, odluke koje donosimo, stvari kojima se bavimo. U malim ga, ali uvijek prisutnim količinama osjećajmo cijeli dan. „Ljudi osjećaju sram iz mnogo… više »

ETO...

Zamislite, psi znaju lagati!

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Jeste li ikada čuli onu izreku: „Lažeš k'o pas"? Mislili ste da je ona nepravedna prema krznenim stvorenjima koja vas gledaju milim pogledima? E, pa, malo ćete se razočarati u… više »

SAZNAJEMO

Imate prezbiopiju? Probajte Varilux #1 progresive u svijetu

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

Prezbiopija ili dobna dalekovidnost je prirodan proces koji se dešava već s navršenih četrdeset godina starosti. U početku obično toga nismo još ni svjesni, osim na kraju… više »

NOVOSTI

Facebook olakšava promjenu postavki privatnosti

objavljeno prije 12 dana i 16 sati

Facebook je odlučio primijeniti različite mjere kako bi se ponuditi svojim korisnicima lakši nadzor nad postavkama privatnosti. Među prvima je potpuno preuređen izbornik za… više »

Petak 13. je... pazite se frigatriskaidekafobi

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Petak 13. ozloglašen je dan u narodu, iako se zapravo malo zna o porijeklu problema današnjeg dana. Različiti izvori navode različite datume, a neki vjeruju da je… više »

HMMM...

5 vrsta nevjere

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Što se sve smatra nevjerom? Na to pitanje odgovori će ovisiti o godinama, iskustvima, kulturološkoj pozadini i ostalim faktorima koji utječu na prosudbu osobe koja vam odgovara.… više »

STVARNO?

Kućanski posao koji vam može uništiti brak

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Izgleda da nisu svi kućanski poslovi jednaki i da neki imaju veći potencijal da vam unište vezu od drugih. A, vjerovali ili ne, najproblematičnijim kućanskim poslom smatra se… više »

BAŠ TAKO

8 koraka za poboljšanje raspoloženja

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Neki ključ za sretan život ne uspijevaju pronaći unatoč novcu, obrazovanju ili svim postignućima. Ako se često uspoređujete s drugima, čiji život vam djeluje kao sretniji ili ispunjeniji,… više »

ZNATE LI?

Sada možete upotrebljavati GIF animacije na ”Always-On” zaslonu na Galaxy S8/S8+

objavljeno prije 13 dana i 16 sati

Samsung je izbacio značajku Always On Display (AOD) ili uvijek na zaslonu za Galaxy S9 i S9 + modele koja donosi GIF datoteke kao pozadine. Ovih dana stigla je nadogradnja za vlasnike… više »