Život
RECENZIJA

Isprobali smo WIWE EKG za osobnu upotrebu

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Naše srce neumorno pumpa krv i kucka bilo što da radimo danju ili noću. Iako mislimo da će to uvijek biti tako, nedovoljno kretanja, premalo sna, neadekvatan tip prehrane,… više »

ŠKOLICA

Što je to orgazam... zapravo?

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Orgazam je... ono kad vam je super na kraju seksa? Da, ali ne samo to, jer zapravo se u vašem tijelu zbiva svašta - tijekom orgazma muškarcima se stežu prostata i… više »

ZNAKOVI

Kako znati da je volite više nego ona vas

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Za ljubav je potrebno dvoje, to stoji, no "količina ljubavi" nije uvijek jednaka. Vrlo se često netko od dvoje prije i bolje zaljubi od onog drugoga. I kako ta vaša veza raste,… više »

SAZNAJEMO

Kako provesti obiteljski dan iz snova?

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Roditelji sa svojom djecom provode u prosjeku 100 minuta dnevno! Poražavajućoj statistici ne ide u prilog ni to što je većina zajedničkog vremena pasivna, jer razni ekrani dodatno… više »

NOVOSTI

Nova Magenta 1 Business ponuda digitalizira mala i srednja poduzeća te unaprjeđuje poslovanje

objavljeno prije 20 dana

Kao najpouzdaniji partner malih i srednjih poduzeća koji kontinuirano radi na inovativnim ponudama za bolju i bržu digitalizaciju, Hrvatski Telekom predstavio je novu poboljšanu… više »

PIKICE

Novo cjepivo za bebe od sljedeće godine

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Od iduće godine u obvezni kalendar cijepljenja u Hrvatskoj ulazi cijepljenje djece protiv bakterije pneumokoka, pa Hrvatsko pedijatrijsko društvo, uoči natječaja za odabir cjepiva,… više »

WOW!

Roboti i AI preuzimaju pola radnih mjesta do 2025.

objavljeno prije 20 dana i 4 sata

Roboti će najkasnije do 2025. obavljati 52 posto postojećih poslova, gotovo dvostruko više nego danas, pokazalo je istraživanje Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). Istraživanje se… više »

MA DA?

Prvu ljubav treba ostaviti u prošlosti

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Prva ljubav se pamti zauvijek, govorili su nam svi nakon prvog slomljenog srca u životu, a pokazalo je da je to stvarno istina - znanstvenici tvrde da je neizbrisiva iz sjećanja i… više »

ZNATE LI?

Kakvi se muškarci zapravo traže?

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

Žene imaju neke, ponekad neobjašnjive, kriterije za odabir životnog partnera koji će nerijetko iznenaditi i njihove najbolje prijateljice, a znanstvenici vjeruju da su proniknuli… više »

EHHH...

Neimaština vas može ubiti

objavljeno prije 20 dana i 20 sati

Kako je u legendarnom stripu Alan Ford rekao Bob Rock - Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi... ili da citiramo staru narodnu Dabogda imao pa nemao... sve… više »

COOL

Gameri u Hrvatskoj dobili poligon kakav zaslužuju– GameBar

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

Gaming industrija se u posljednjih 30 godina sve više širi, a njeni razmjeri broje se u stotinama milijuna gledatelja. Ukupna vrijednost gaming industrije, prema izvješću… više »

ZANIMLJIVO

Koliko se pakiramo za putovanje i koliko veze imaju društvene mreže

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Društvene mreže obilježile su digitalno doba u kojem živimo pa tako ne iznenađuje da one značajno utječu na izbor naših odredišta, ali i na način na koji putujemo, od… više »

NOVOSTI

Vrući 5G pametni telefoni

objavljeno prije 21 dan i 4 sata

Proizvođačima telekomunikacijske opreme, pametnih telefona, čipova i operatorima, sljedećih nekoliko mjeseci, pa čak i godina, ostaje utrka u 5G mrežama, iako, u stvari ni 4G nije dostupan… više »

AUCH!

Ljubavne svađe stvarno bole?

objavljeno prije 21 dan i 16 sati

Svađa je normalna stvar u svakom braku - ako ne vjerujete, pitajte ljude s malo dužim stažem od vas... No, uz to ih možete pitati kako se osjećaju nakon svađe, no nemojte se začuditi kad vam… više »

ZNATE LI?

Način svađanja u braku otkriva rok trajanja?

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Brak je zajednica dvoje nepredvidljivih ljudi, ma što mi mislili o tome - a to je pitanje dovoljno puta zaintrigiralo znanstvenike koji pokušavaju odgonetnuti što brak… više »