Život
DOKAZANO

Zdrava prehrana štiti od raka

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Zdrava prehrana ima goleme koristi za naš organizam, a možda i najvažnija je upravo otkrivena - može spriječiti pojavu raka. Rezultati istraživanja objavljeni su u stručnom časopisu… više »

RECENZIJA

Honor 10 recenzija

objavljeno prije 14 dana i 8 sati

Honor, nekada uglavnom budžetski podbrend tvrtke Huawei, postao je moćna robna marka koja zadovoljava duh vremena. Najnoviji Honor 10 u izuzetno kratkom vremenu nakon globalnog lansiranja,… više »

SAVJETI :)

3 stvari koje će vam unaprijediti seks

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Seksualne tehnike mogu se lako naučiti, no to ne znači da ćete biti seksi. Ono što je važno i što se broji u seksu su stvari koje ga čine boljim, a zapravo sa samim činom nemaju… više »

PITANJA...

Odgovori koje morate dobiti prije nego što veza postane ozbiljna

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Parovi koji su u vezi već duže vrijeme najčešće znaju mnogo jedan o drugom. No, boja očiju i najdraži filmovi nisu ključne stvari za ozbiljnu vezu. U ozbiljnim je vezama bitno… više »

COOL

McDonald's predstavlja MacCoin - novu svjetsku valutu

objavljeno prije 15 dana i 8 sati

Big Mac slavi 50 godina, a tim povodom McDonald's predstavlja MacCoin, novu svjetsku valutu*. MacCoin dolazi u limitiranom izdanju, inspiriran je kultnim Big Macom, a obožavatelji diljem… više »

FORA :)

9 zanimljivih činjenica o seksu

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Seks je pun tajni i misterija, no jednako tako i mitova bez pokrića koji mogu samo unijeti zbrku u seksualne odnose - pa evo 10 provjerenih činjenica. Analni seks - uživaju li žene u analnom… više »

ZANIMLJIVO :)

Kakve veze traju vječno?

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Prava ljubav je nešto posebno, no samim time iziskuje i velika očekivanja, smatra terapeut John Gottman. "Smatram da je odnos karakteriziran kao "dovoljno dobar" onaj u kojem su… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Aristokracija - iz prve ruke

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Što ja znam o aristokraciji i bogatašima, pita se naša Lily Laum u svojoj najnovijoj priči iz života... Baš ništa. Samo ono što sam vidjela na tv i… više »

SAZNAJEMO

Što Milenijalci žele od svojih pametnih telefona?

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

Milenijalci bez svojih smartphoneova teško mogu živjeti. Oni su odrasli s tehnologijom u rukama pa je normalno da su mobiteli dio njihove svakodnevne rutine. Neprestano su u potrazi za… više »

EH, DA... :)

5 pogrešaka u seksu koje dolaze s godinama

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Kažu da su žene u tridesetima na vrhuncu seksualne moći, osjećaju se seksipilnije i povezanije sa svojim tijelima nego u dvadesetima, što je dovelo do boljeg seksa u cjelini. To… više »

HE HE

Znakovi da ste dominantan i kvalitetan muškarac

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Dominantni muškarci to jednostavno imaju u sebi. Muškarci su to koji su naučili živjeti, koji su upoznali život i sebe. Muškarci koji znaju s čime raspolažu i… više »

WOW!

Krvavi Mjesec opčinio svijet

objavljeno prije 17 dana i 3 sata

Ljudi diljem svijeta svjedočili su u petak navečer najduljem "krvavom Mjesecu" u 21. stoljeću. Tijekom potpune pomrčine, prirodni Zemljin satelit bio je izrazito crvene, rumene boje. Vrhunac… više »

28. SRPNJA

Svjetski dan hepatitisa je danas

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Svjetski dan hepatitisa obilježava se 28. srpnja, na rođendan znanstvenika dobitnika Nobelove nagrade dr. Barucha Blumberga koji je otkrio hepatitis B virus (HBV) i razvio… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MA DA?

Tko najviše cijeni prijateljstvo s povlasticama?

objavljeno prije 17 dana i 22 sata

Prijateljstvo s povlasticama najbolje se "prima" u zemljama otvorenim po pitanju seksualnih odnosa, a među njima je na prvom mjestu Njemačka. Istraživanje koje je za dpa proveo institut za… više »

WOW!

Pomrčina Mjeseca i opozicija Marsa večeras

objavljeno prije 18 dana i 9 sati

Pomrčina "krvavog mjeseca" večeras poklopit će se s najvećim približavanjem Marsa Zemlji u posljednjih 15 godina pa će promatrači imati uzbudljivi dvostruki astronomski ugođaj. Mjesec će… više »