Život
ZNATE LI?

Čega ženama nedostaje u krevetu?

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Jeste li ikad pitali da li ste dobar ljubavnik? Naravno da jeste, vjerujemo da nema muškarca koji su ti pitanje nije postavio barem jednom u životu. No, ovdje ipak mislimo na… više »

HE HE

Što visoke pete rade muškarcima?

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Muškarci vole lijepe ženske noge, a ako su u visokim petama - mozak im lagano prestaje logično razmišljati... Zavođenje cipelama s visokom petom nije tajna među ženama, koje su… više »

MA DA?

Slomljeno srce nije fraza?

objavljeno prije 16 dana i 1 sat

Srce je moguće slomiti, tvrde znanstvenici, preciznije - ono može pretrpjeti oštećenja ili čak otkazati nakon nekog stresnog ili tužnog događaja, za što znanstvenici krivicu… više »

BRAVO

Kapsula Crew Dragon vratila se na Zemlju

objavljeno prije 16 dana i 6 sati

Crew Dragon, kapsula za ljudsku posadu koju je izgradila privatna tvrtka SpaceX za prijevoz ljudi na Međunarodnu svemirsku postaju (ISS)  pala je u petak po planu u Atlantski ocean.… više »

NOVOSTI

McAfee sigurnosna rješenja u svim Samsung uređajima

objavljeno prije 16 dana i 9 sati

McAfee je već pet godina Samsungov partner na području sigurnosnih rješenja za zaštitu pametnih telefona. I ove godine Galaxy S10 i S10 + dolaze s pre-instaliranim McAfee… više »

OPA :)

5 stvari koje seks radi za ljepotu

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Seks ne utječe samo na raspoloženje, već nas može i proljepšati, pa evo pet učinaka koje redovni seks ima na naš izgled. Grudi - uzbuđenje utječe na izgled grudi, preciznije,… više »

HMMM...

Što nakon prvog spoja koji je bio - katastrofa?

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

U doba Tindera i ostalih čudesa suvremene komunikacije posve je normalno izaći na prvi susret s nekim s kim ste možda već danima 'razgovarali', ali se zapravo još niste upoznali.… više »

EH, DA...

WWW napunio 30 godina, no otac mu nije sretan...

objavljeno prije 17 dana i 1 sat

Tim Berners-Lee otac je World Wide Weba, onoga po čemu svi danas surfaju do besvijesti, no ne može se reći da je pretjerano sretan s načinom na koji se njegovo dijete razvilo - naime, on… više »

COOL

NASA organizira svemirsku šetnju samo za žene

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

NASA je za 29. ožujka  zakazala prvu šetnju svemirom samo za žene, priopćili su u utorak iz te američke organizacije. Astronautkinje Anne McClain i Christina Koch predvodit će… više »

NOVOSTI

Sony najavio izmjenjivi 135mm f/1.8 G MP objektiv punog formata

objavljeno prije 17 dana i 3 sata

Sony 135mm f / 1.8 G MP objektiv punog formata je alat visokih performansi napravljen da zadovolji izuzetno visoke standarde G Master serije i usmjeren prema profesionalnim fotografima.… više »

NOVOSTI

Proljetna ponuda HONOR mobitela

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Proljeće samo što nije stiglo i već se osjeti u zraku, a vi ćete napokon moći odjenuti nešto iz nove kolekcije za proljeće/ljeto - najotmjenije visoke potpetice ili omiljene… više »

NOVOSTI

Apple Music uskoro na Google Home i ostaloj konkurenciji

objavljeno prije 17 dana i 10 sati

Prodor „pametnih zvučnika" odnosno glasovnih asistenata u posljednje vrijeme itekako je uzelo maha. Jedan od poznatijih je Google Home i njegova inačica Mini. Osim mogućnosti… više »

EH, DA...

5 najčešćih razloga nevjere

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Nevjera nije rijetkost, a iako možemo osuđivati takvo ponašanje s punim pravom, ipak nije loše znati koji su to razlozi natjerali neke ljude na varanje partnera...… više »

MA DA?

Što se može pročitati s lica? Sve!

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Lice govori sve, čak i ono što ne želite reći, tvrdi seksologinja Tracey Cox. Proučavajući drevna kineska učenja, ona je zaključila da se s lica precizno može pročitati kakvi smo u… više »

it tvrtka mre
HAKOM

Veća ulaganja u pokretnu mrežu

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Na tržištu elektroničkih komunikacija u Republici Hrvatskoj u 2018. operatori su nastavili s investicijama u pokretne mreže, a ulaganja su gotovo 13 posto viša u odnosu na… više »