Život
DOĐITE!

Još nije kasno za najbolje zimske praznike

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Innovation Academy, projekt u organizaciji Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije, pokrenut je prošlog ljeta s ciljem nadopunjavanja obrazovanja učenika srednjoškolske dobi.… više »

MA DA?

Seksate se puno? Pitajte djeda i baku...

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Seksa ima na svakom koraku, da ne kažemo na internetu, tako da se lako može steći dojam da ga ima kao nikada u povijesti... no taj je dojam potpuno pogrešan. Naime, generacije… više »

ZAPAMTITE :)

Zašto muškarci toliko vole plavuše?

objavljeno prije 18 dana i 7 sati

Plavuše su oduvijek privlačne muškarcima, a od pojave plavih bombi tipa Jane Maynsfield, Marylin Monroe i drugih, uvijek ih se uzima za pojam ljepote i seksipila. No,… više »

Foto: Pexels
SAVJETI :)

Kako pomoći djetetu sa strahovima?

objavljeno prije 18 dana i 12 sati

Strahovi u dječjoj dobi su toliko uobičajene i česte pojave da su rijetko potrebne intervencije stručnjaka. One su sastavni dio dječjeg života, koji je čak u određenoj mjeri i poželjan jer… više »

ZAPAMTITE

Bivši pušači trebaju jesti rajčice

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Svake godine otprilike 55 posto pušača pokuša prestati pušiti. Prestanak pušenja dramatično smanjuje rizik plućnih bolesti, od kronične opstruktivne bolesti pluća… više »

Djeca moraju naučiti da svaki problem ima rješenje (Pexels)
ZAPAMTITE!

Djeca i sport - na što ih upisati i kada?

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Mnogi roditelji upisuju djecu na razne sportske aktivnosti čim napune tri godine, što je načelno odlična odluka, no zbog nerazvijenih kostiju i mišića neki sportovi mogu… više »

NAJAVE

Galaxy J2 (2018) dolazi s 5“ zaslonom i Snapdragon 425

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

Galaxy J serija poznata nam je svima po jeftinim modelima uređaja koji nude osnovnu konfiguraciju, ali nije tajna da su najprodavaniji modeli. Ovih dana je Roland Quandt, s WinFuture portala,… više »

MA DA?

Danas se rade bebači, znate li kada?

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Velika Britanija 2. siječnja obilježava kao Dan začeća jer se vjeruje da na današnji dan najviše parova vodi ljubavs sa ciljem da ostanu trudni. Da to nisu prazne… više »

OPA!

Kako bi bile sretnije, žene bi trebale prestati biti dobre

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Žene su najnesretnije u srednjim godinama, a 24% njih između 45 i 45 godine pate od neke mentalne bolesti. Dekanica britanskog sveučilišta za psihijatriju, Kate Lovett, napominje da je… više »

ČUDA!

Što sve znanost sprema ove godine?

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

BBC nabraja velike iskorake u znanosti i istraživanju svemira koji se spremaju za ovu godnu. Indija će ove godine pokrenuti svoju misiju Chandrayaan 2, a plan je spustiti rover na Mjesec… više »

MOŽE SE!

Priče o 3 ostvarene novogodišnje odluke

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

Tri priče troje običnih ljudi koji su dokazali da je novogodišnje odluke moguće provesti u stvarnost. "Želio sam više vježbati i u 71. sam godini u boljoj formi nego ikad." Na… više »

TRENDOVI

U 2018. tržište LCD i OLED TV-a zabilježit će rast prodaje

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Analitičari tvrtke TrendForce i IHS Markit, izvještavaju da bi u 2018. godini moglo doći do rasta prodaje TV uređaja. Razlog je smanjenje troškova LCD i OLED panela. Konkretno,… više »

SAVJETI :)

Kako ćete dobro zadovoljiti ženu?

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Svaki pravi frajer misli da zna zadovoljiti ženu, obično se o tome i rado hvali pred frendovima, no većina njih zapravo nema pojma o tome jer orgazam - nije sve, kažu same žene. Vjerovali ili… više »

HE HE

Nestašne žene vole ovakve muškarce...

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Nevjera nije strana ženama, štoviše, bez obzira na sve mitove koji kruže, one su sklone prevari jednako kao i muškarci. No, pitanje koje muči muškarce koji bi rado… više »

EH, DA... :)

Na kraju će nam svima trebati - naočale

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Ne postoje vježbe za oči ili posebna prehrana koja će spriječiti pogoršanje vida do kojeg dolazi s godinama. To je prirodan proces i naziva se prezbiopija ili staračka dalekovidnost.… više »