Život
EH, DA... :)

Osnove bontona za - žene

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Bonton se obično gura pod nos muškarcima, jer su oni (umetnite sami potrebne pogrdne riječi koje vam padaju na pamet) koji se ne znaju ponašati i uvijek sve rade krivo...… više »

STRAŠNO

Čekanje u autu usred ljeta? Ne bismo vam baš preporučili...

objavljeno prije 17 dana i 10 sati

Razmišljate o tome da kućnog ljubimca ili osobu ostavite da vas, pa čak i na nekoliko minuta, pričeka u autu dok vi nešto trkom obavljate u gradu? Ne bismo vam to preporučili.… više »

SJAJNO!

Najveći broj žena s rakom dojke može izbjeći kemoterapiju?

objavljeno prije 17 dana i 12 sati

Oko 70 posto žena s ranim tumorom dojke i srednjim rizikom od recidiva mogu nakon uklanjanja tumora sigurno izbjeći kemoterapiju, objavili su američki stručnjaci. "Ovo je veliko otkriće",… više »

LIJEPA NAŠA

Hrvatska – turistička destinacija puna nezaboravnih iskustava

objavljeno prije 17 dana i 15 sati

Hrvatska je jedna od omiljenih svjetskih turističkih destinacija što može potvrditi čak 18,5 milijuna turista koji su je posjetili prošle godine. Upravo pred nadolazeću… više »

NOVOSTI

Xiaomi predstavio tri verzije Mi 8

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Xiaomi je održao prezentaciju novih Mi 8 pametnih telefona u Shenzhenu, koji će uskoro biti na prodaji. Podigli su veliku prašinu u javnosti, ali i Apple nije ostao ravnodušan.… više »

SAVJETI :)

5 savjeta za postizanje višestrukih orgazama

objavljeno prije 18 dana i 5 sati

Orgazmi su, osim za užitak, korisni i za zdravlje pa jačaju imunitet i poboljšavaju kvalitetu sna. Ako je jedan dobar za vaše zdravlje, zamislite što mogu učiniti… više »

EH, DA... :)

Što je zapravo glas razuma?

objavljeno prije 18 dana i 7 sati

Glas razuma nam govori da usporimo, da odmorimo, glas koji nam objašnjava zašto je bolje nešto ne učiniti, zašto je bolje ići kraćim putem.Glas zbog kojeg si… više »

MA DA?

Kineski robot postaje TV voditelj

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

Na lokalnoj televiziji u kineskom gradu Nanning u provinciji Guangxi Zhuang početkom lipnja će kao voditelj početi raditi - robot. Robot težine 29 kilograma i visine 1,21 metar od 6. lipnja… više »

A VAŠE?

Tri najčešće seksualne maštarije

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Snovi o seksu su vrlo česti, evo tri koji se ponavljaju gotovo kod svih.... Seks s poznatim osobama -  to može značiti da se s tom osobom positovjećujete. Ako je u pitanju glumac,… više »

ZAPAMTITE!

5 znakova da ste pronašli pravog muškarca

objavljeno prije 19 dana i 7 sati

Ponekad je teško i prepoznati pravog muškarca ako ne znamo prepoznati znakove. Ovi znakovi pokazuju da je muškarac baš takav: Džentlmen je jer to želi, ne jer… više »

EH, DA... :)

Što novac radi zdravlju

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Kada ljudi izgube 75 posto ili više svojeg imetka, imaju 50 posto veće izglede da će prerano umrijeti nego oni kojima se to nije dogodilo, pokazuje novo istraživanje.… više »

COOL

Filmovi za uživanje s frendicama

objavljeno prije 19 dana i 11 sati

idealno bi bilo izdvojiti tri sata svaki mjesec i posvetiti se ženskim temama. Takva večer ne može proći bez omiljenih chick flickova koje možemo pogledati barem sto puta.  To… više »

MA DA?

10 savjeta za gospodu... ili one koji bi željeli biti takvi

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Evo kako su "edukatori" savjetovali svoje nogometaše po pitanju ophođenja prema Ruskinjama: Prva impresija je jako bitna kod ruskih žena. Lijepo se odjenite i namirišite.… više »

ZNATE LI?

Tri stvari za modernog muškarca

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Svijet se danas mijenja brzo. Mnoge moderne ideje i principi sve su kraćega roka trajanja te zauvijek zastarijevaju. Moderan muškarac mijenja se sa svijetom oko sebe. Evoluira… više »

EH, DA...

Imate li vi glas razuma?

objavljeno prije 21 dan i 7 sati

Glas razuma nam govori da usporimo, da odmorimo, glas koji nam objašnjava zašto je bolje nešto ne učiniti, zašto je bolje ići kraćim putem.Glas zbog kojeg si… više »