Život
ZAPAMTITE :)

6 navika koje ugrožavaju brak

objavljeno prije 17 dana i 6 sati

Brak se temelji na povezanosti i međusobnom povjerenju, a ključ uspjeha je u usvajanju dobrih navika koje će to omogućiti. No, kako smo svi ipak samo ljudi, često nam ostaju neke loše… više »

EH, DA...

Sve više robota u američkim tvrtkama

objavljeno prije 17 dana i 10 sati

Američke kompanije prošle su godine instalirale više robota nego ikad prije jer si sve jeftinije i fleksibilnije strojeve može priuštiti sve više poduzeća i jer se… više »

GROZNO

Što nam može napraviti nezaposlenost?

objavljeno prije 17 dana i 10 sati

Zdrava i raznovrsna prehrana, dovoljno fizičke aktivnosti i sedam do osam sati sna potrebni su za zdrav život, no postoje dokazi da na naše zdravstveno stanje utječe i to imamo li… više »

BRAVO

SpaceX uspješno lansirao Crew Dragon

objavljeno prije 17 dana i 14 sati

SpaceX Crew Dragon lansiran je rano jutros po našem vremenu iz svemirskog centra Kennedy na Floridi na vrhu rakete Falcon 9. Lansiranje je prošlo bez problema, a probni let do… više »

MWC 2019

Xperia 10 i 10 Plus - zaslon iz snova

objavljeno prije 17 dana i 16 sati

Sony je danas najavio Xperia 10 i Xperia 10 Plus i donio 21:9 doživljaj u super srednju kategoriju. „Naša linija uređaja iz super srednje kategorije predstavlja vrhunske Sony… više »

AHA!

5 ključeva bržeg orgazma

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Orgazam je nekima nedostižan, drugima treba duugo do njega, a ima i onih koji bi to malo ubrzali, barem u situacijama kad nemaju previše vremena. E, za takve, evo pet savjeta: Bez… više »

EH, DA...

Koliko šteti izlazak uz alkohol?

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

Izlazak bez alkohola teško je zamisliv, barem u našim krajevima - svako druženje počinje i završava (nekad i fatalno) obaveznom cugom, kratkim, gemom, pivkanom...… više »

NAPOKON

Hrvatska službeno pridružena članica CERN-a

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Republika Hrvatska postala je u četvrtak i službeno pridružena članica najvećeg istraživačkog laboratorija na svijetu - Europskoga laboratorija za fiziku čestica CERN nakon što je… više »

MWC 2019

Xperia L3 oduševljava zaslonom

objavljeno prije 18 dana i 14 sati

Sony je najavio Xperia L3 i u svoj portfolio smartphonea fokusiranih na zabavu dodao novi osnovni model. „Xperia L3 dodatno unaprijeđuje ponudu onog što naši korisnici… više »

MWC 2019

Lenovo Tab V7, Energizer Power Max P18K Pop, OnePlus 5G prototip

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

Među izlagačima na MWC 2019, Lenovo je predstavio Tab V7 pametni telefon sa zaslonom od 6,95 inča, Energizer proizvođač baterija se pohvalio Power Max P18K Pop pametnim telefonom impresivnog… više »

EHHH...

Kad veza postaje ozbiljna?

objavljeno prije 19 dana i 6 sati

Veza postaje ozbiljna nakon što partneri počnu razgovarati o neugodnim stvarima koje su im se dogodile u životu, jer osjetljive teme čine vezu jačom, a odnos s partnerom iskreniji… više »

10 navika dugovječnih ljudi

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Dugovječnost je svima san, barem podsvjesno - nitko od nas nije baš u potpunosti pomiren s činjenicom da je smrtan i grčevito se drži za svaku sekundu svjesnog života. E, pa ako želite… više »

CDT

Central Danube Tour: prekogranična suradnja rezultirala novim turističkim paketima

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

„A gdje je Dunav? Jedno je od prvih pitanja koje mi postave strani gosti kada dođu u moj hotel i rijetko tko ode, a da nije otišao vidjeti Dunav u Baranju ili još dalje… više »

MWC 2019

Nokia 4.2, 3.2, 1 Plus i 210 - nova ponuda jeftinih mobitela

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Uoči službenog otvaranja MWC 2019, HMD Global lansirao je uz Nokia 9 PureView top model i nekoliko jeftinijih zanimljivih uređaja: Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 1 Plus i Nokia 210. Nokia 4.2 i… više »

MWC 2019

Nubia Alpha - radikalna promjena dizajna nosivih gadgeta

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Nubia, brend koji pripada ZTE telekomunikacijskom divu, pridružio se igri uređaja s OLED matrice savitljivim zaslonom modelom Nubia Alpha koji nema nikakve veze s uređajem poput Samsung… više »