Život
COOL

Street View automobili ponovno na hrvatskim cestama

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Street View je popularna usluga na Google Mapsu, koja je trenutno dostupna u više od 85 zemalja svijeta, kao i u dijelovima Arktika i Antarktike, a pomoću te usluge korisnici mogu u… više »

MA DA?

Tko plaća na prvom spoju?

objavljeno prije 18 dana i 22 sata

Više se ne zna tko bi zapravo trebao platiti na prvom spoju zbog današnjih rasprava o ženskoj ravnopravnosti, razlici u mjesečnim plaćama između muškaraca i žena, ali i… više »

ZAPAMTITE!

3 stvari koje se NE rade u braku

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Uspješna veza ili brak mnogima je tek sanak pusti i stalno se pitaju gdje zapravo griješe kad im veze odlaze u prošlost. Recept je jednostavan - parovi koji imaju… više »

COOL

Otkrivena voda na Marsu

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Vode na Marsu definitivno ima - pomoću radara na orbitalnom svemirskom brodu znanstvenici su snimili 20 kilometara široko jezero, 1.5 kilometar ispod zaleđenog južnog pola "crvenog… više »

SAZNAJEMO

Hrvatski telekom uveo Voice over WiFi

objavljeno prije 19 dana i 10 sati

Nova usluga Hrvatskog Telekoma Voice over WiFi (VoWiFi) nadogradnja je lani predstavljene VoLTE usluge. Riječ je o tehnologiji koja korisniku omogućuje govornu komunikaciju preko bilo koje… više »

STVARNO?

Kako se žene same napaljuju?

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Žene se, iako vjerojatno rjeđe od muškaraca, također vole zabaviti same sa sobom - da sad ne okolišamo, masturbirati... što nije ništa čudno, osim što za to… više »

MA DA?

Muškarci se mijenjaju - začudo na bolje

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Koliko ste puta doživjeli dobacivanje na ulici, komentare izgleda ili zvižduke kad ste prošli kraj neke grupe muškaraca? Ako je vjerovati istraživanjima, to će se događati sve… više »

SJAJNO!

Pet razloga zbog čega volimo ljeto

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

Zabava za čitavu obitelj, ljetni detoks, opuštajuće masaže, termalna voda, atraktivni izleti? U Termama Olimia otkrit ćete zbog čega vam je ljeto omiljeno godišnje doba.… više »

STVARNO?

Strane jezike ipak možemo savršeno naučiti

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Ključno razdoblje za učenje pravila i strukture jezika traje do oko 17. ili 18. godine, kaže psiholog Joshua Hartshorne s MIT-a i kolege. Prethodna istraživanja ukazala su na to… više »

SAZNAJEMO

Epson predstavlja nove plotere velikog formata

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Tvrtka Epson predstavlja dva nova plotera velikog formata, brza u radu i jednostavna za uporabu: 24-inčni model SC-T3100 i 36-inčni SC-T5100 (na slici). Novi su modeli dostupni u stolnoj ili… više »

COOL

Data transfer project tehnoloških giganata

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

"Projekt prijenosa podataka koristi postojeće API-je usluga i mehanizme za autorizaciju za pristup podacima. Zatim koristi servisne prilagodnike za prijenos tih podataka u uobičajeni… više »

Foto: Pexels
OPA!

Kako do dovoljno seksa na godišnjem?

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

Jedna od najčešćih jadikovki s područja intime je nedostatak seksa. Uz sav taj godišnjeodmorski stres koji se pomiješa s uobičajenim stresom, teško je redovito se… više »

EH, DA... :)

Skromno vjenčanje je pametniji odabir

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Vjenčanje je skup sport, pitajte bilo koga kome je to palo na pamet u zadnjih desetak godina - razvijena je cijela prateća industrija koja se trudi izmusti i zadnji novčić iz vašeg… više »

NAJAVE

Google priprema nasljednika Androida - Fuchsia OS

objavljeno prije 21 dan i 10 sati

Android operativni sustav je najpopularniji na svijetu. Međutim, Google vjeruje da nema budućnosti jer osnove ne dopuštaju daljnji razvoj, umorni su od nespremnosti proizvođača uređaja… više »

EH, DA... :)

Prvi seks je često - za zaborav

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Prvi seks trebao bi biti doživljaj koji pamtite cijeli život, baš kao i prvi poljubac, no čak 31 posto ljudi tvrdi da su požalili zbog načina na koji su izgubili djevičanstvo… više »