Život
SAZNAJEMO

OnePlus 6 ostao bez Always-On Display tehnologije

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

Always-On Display prikaz nam se oduvijek sviđao na AMOLED zaslonu svojom praktičnosti, osobito kada se pametan telefon nalazi na stolu. Vjerujemo da je AOD jedan od razloga prodaje Samsung… više »

EH, DA... :)

Zašto se žene ne žele udati?

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

Veze i ljubav imaju nebrojeno puno oblika i formi. Neke od nas jedva čekaju reći sudobnosno 'da', neke su dugo u vezi, ali ne čekaju nestrpljivo brak, a neke uopće ni ne žele udati se.… više »

MEMENTO MORI

Znate li da ste smrtni? Tj. da ćete - umrijeti!

objavljeno prije 22 dana i 7 sati

Mnoge je strah pričati i razmišljati o vlastitoj smrti. Neki jednostavno ignoriraju smrt, ponašaju se kao da su imuni na nju, nepobjedivi, nemaju onaj strah. Mođda ne straj od… više »

SAZNAJEMO

U Moskvi predstavljena nova generacija Nokia telefona

objavljeno prije 22 dana i 12 sati

HMD Global, dom Nokia telefona, nastavlja ubrzano obnavljati svoj portfelj Nokia pametnih telefona na Androidu, što potvrđuje današnje predstavljanje telefona Nokia 5.1, Nokia… više »

NOVOSTI

Sony postaje gotovo vlasnik EMI Music Publishing glazbenog diva

objavljeno prije 22 dana i 17 sati

Prvi veliki korak Kenichiro Yoshida, nedavno imenovanog Sony Corporation izvršnog direktora, je potpisivanje sporazuma s EMI Music Publishingom, izdavačkom kućom koja posjeduje… više »

JESTE LI ZNALI?

Hrčete? Biste li se trebali ozbiljno zabrinuti zbog toga?

objavljeno prije 23 dana i 5 sati

Oni koji su to doživjeli, znaju da nema ništa gorega od prodornog zvuka hrkanja koji ometa noćnu tišinu i time san. No hrkanje može biti više od napornog iskustva - može… više »

Zanimljivo!

Što znači biti jutarnji ili noćni tip osobe?

objavljeno prije 23 dana i 7 sati

San je neizostavan sastojak dobrog zdravlja. 3% svjetske populacije genetski je programirano da može funkcionirati s manje od šest sati dnevno, a nas ostalih 97% treba oko sedam i pol… više »

EH, DA... :)

Zaštitite se na Facebooku

objavljeno prije 23 dana i 12 sati

Facebook je svudgje, željeli mi to il ne... pa želite li izbjeći da se vaši podaci koriste za oglašavanje, morati ćete isključiti "platformu". Uvođenje GDPR-a i promjena… više »

WOW!

AOC predstavlja novog člana svoje G90 gejming serije

objavljeno prije 23 dana i 14 sati

Specijalist za monitore AOC najavljuje novi monitor - G2590FX koji pruža ono najbolje što treba gejmerima koji paze na svoj budžet. 24.5-inčni TN panel s vremenom odziva od 1 ms,… više »

NOVOSTI

Novi Epsonovi poslovni tintni pisači

objavljeno prije 23 dana i 17 sati

Tvrtka Epson najavila je nove dvije serije višenamjenskih uređaja WorkForce Pro namijenjenih užurbanim uredima. Novi modeli rade na inkjet tehnologiji uz neznatan negativan utjecaj na… više »

EH, DA... :)

10 stvari koje ubijaju libido

objavljeno prije 24 dana i 5 sati

Seks može postati sporedna stvar u dugogodišnjim vezama, a to nikako ne bi smio biti. Na manjak libida utječe puno toga, a u najveće ubojice seksualne želje spada i ovih 10 čimbenika.… više »

SIMPTOMI

Prepoznajte krizu srednjih godina

objavljeno prije 24 dana i 7 sati

Kriza srednjih godina ne bira - pogodit će osobe oba spola, a što je najgore, doći će u različito vrijeme, iako su promjene zapravo jednakomjerne i prilično spore.  Jesu li sumnje… više »

PREPORUKA

Pet planinarskih oaza u Slavoniji koje ne smijete propustiti

objavljeno prije 24 dana i 11 sati

Kad krenete nabrajati planine Požeško-slavonske županije, mogli biste pomisliti da se nalazite u nekom gorskom dijelu Hrvatske, a ne u srcu Slavonije. S ukupno 67 planinarskih staza… više »

ZANIMLJIVO

Koliko volja za istraživanjem ovisi o smještaju?

objavljeno prije 24 dana i 15 sati

Prilikom odlaska na godišnji odmor, brojni su kriteriji među kojima možete birati prilikom odabira najboljeg smještajnog objekta koji će odgovarati vašim potrebama. Na… više »

NAJAVE

MediaTek Helio P22 SoC s cijenom za pristupačne smartfone

objavljeno prije 24 dana i 17 sati

Iako je tek najavljen, MediaTek Helio P22 SoC je već u proizvodnji. Otvorio je cijeli novi horizont za pametne telefone nižeg srednjeg dometa jer nudi dosta mogućnosti. Pametni telefoni… više »