Život
SAZNAJEMO

Optima Telekom lansirala jedinstveni DUOiPol paket

objavljeno prije 16 dana i 10 sati

Optima Telekom lansirala je na domaće tržište potpuno novu kategoriju proizvoda naziva DUOiPol paket. Riječ je o duo paketima interneta i telefona koji donose mogućnosti napredne… više »

TERME TUHELJ

Četiri savjeta za vitalnost i lijep izgled

objavljeno prije 16 dana i 14 sati

1.    Vrijeme je za wellness! Opustite se, zaboravite brige i izbacite stres! Izliječite tegobe i oblikujte liniju. U tome će vam pomoći tretmani ljekovitim blatom i… više »

PRIPAZITE

11 stvari koje biste trebali izbrisati s Facebooka

objavljeno prije 16 dana i 15 sati

Tko još nije čuo o opasnostima Facebooka? Najveća društvena mreža na svijetu broji milijune korisnika koji svakodnevno objavljuju sadržaj i informacije koje bi se… više »

NOVOSTI

Xiaomi Mi TV zvučnik - odličan sustav zvučnika za pristojnu cijenu

objavljeno prije 16 dana i 16 sati

Manji je broj televizora koji se mogu pohvaliti ugrađenim zvučnicima vrhunske kvalitete. Ako želimo uživali u kvalitetnom zvuku poput onog u kino-dvoranama često moramo duboko posegnuti u… više »

ZNATE LI?

Što sve ženama treba u krevetu?

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Jeste li ikad pitali da li ste dobar ljubavnik? Naravno da jeste, vjerujemo da nema muškarca koji su ti pitanje nije postavio barem jednom u životu. No, ovdje ipak mislimo na… više »

Foto: Pexels
SAVJETI :)

Koje su prave godine za vezu?

objavljeno prije 17 dana i 6 sati

Prava veza, ona za cijeli život splet je različitih okolnosti i sastojaka - od onog ključnog, ljubavi, preko razumijevanja, odricanja, požrtvovnosti do kompromisa i razgovaranja. No, uz sve… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

To je bio samo san...

objavljeno prije 17 dana i 8 sati

"Close your eyes so you dont feel them, They dont need to see you cry I cant promise I will heal you, But if you want to I will try..."Robbie Williams-Eternity "Zatvori oči tako da ih ne… više »

WOW!

Aurora Station, prvi svemirski hotel

objavljeno prije 17 dana i 9 sati

Jedna prilično ambiciozna tehnološka tvrtka, a koji nosi naziv Orion Span nudi nam luksuzni hotelski smještaj u svemiru. Hotel u svemiru nazvan je Aurora Station.… više »

MA DA?

Kako bolje govoriti strani jezik? Jednostavno...

objavljeno prije 17 dana i 10 sati

Vjerojatno se i vama svako malo pokazuju sumanuto blesavi oglasi koji reklamiraju "čudesne metode učenja stranih jezika u tjedan dana", ili čak i kraće... koji su naravno ne samo blesavi, već… više »

NOVOSTI

YouTube ima novi TrueView neugodni oblik oglašavanja

objavljeno prije 17 dana i 16 sati

YouTube je aktivirao TrueView for Reach novi format oglašavanja, odnosno videozapis u trajanje od 6 do 30 sekundi. Nakon testiranja na ograničenom krugu korisnika, većina ga smatra… više »

ISPROBAJTE

Seksi izazov - mjesec dana novih poza

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

S dolaskom proljeća obično se bude i strasti. No, za one u produženom zimskom snu, koji se nikako ne mogu razbuditi i natjerati životne sokove da nesputano poteku, osmišljen je seksi… više »

EH, DA... :)

7 razloga zašto ljubav zaobilazi inteligentne ljude

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

Inteligencija i zaljubljenost ili ljubav često ne stanuju u istoj rečenici - vjerojatno i sami poznajete nekoga tko je "tako pametan, a nikako da nađe nekoga...". Zašto? Pametni… više »

COOL

Neandertalci polako otkrivaju svoje tajne

objavljeno prije 18 dana i 9 sati

Neandertalci su imali velike, isturene noseve kako bi zagrijali i ovlažili hladan i suh zrak i kako bi ga što više mogli unijeti u pluća, pokazalo je istraživanje upečatljiva… više »

NOVOSTI

Galaxy J6 (2018) i A6 + (2018) dobili Bluetooth certifikat

objavljeno prije 18 dana i 16 sati

Nakon Galaxy S9 i Galaxy S9 + Samsung se priprema za proširenje svoje pristupačne J serije i popularne A serije srednjeg ranga. U bliskoj budućnosti stižu nam Galaxy J6 (SM-J600F) i… više »

DOBRA IDEJA

Na prvome spoju ovu temu obavezno preskočite

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Zahvaljujući uvijek prisutnim društvenim mrežama, osobu s kojom izlazite na prvi spoj vjerojatno ste već barem malo upoznali preko neke od aplikacija pa ne krećete od samog početka. No… više »