Život
IZBJEGNITE IH :)

5 najčešćih muških pogrešaka na prvom spoju

objavljeno prije 25 dana i 18 sati

Muškarci vole prve spojeve, naročito zbog toga što se mogu poovno "izmisliti" i predstaviti u boljem svjetlu nego prvi put... no, kad smo već kod toga, vrijedi se prisjetiti… više »

NAJAVE

Idea Knockout 2018. vodi na CES

objavljeno prije 26 dana

Hrvatski Telekom kao tehnološki lider u regiji snažno podržava razvoj startup zajednice na našem podneblju. Kao partner organizatora, tech mjesečnika Bug sudjelovat će i na… više »

COOL

Voda kao lijek

objavljeno prije 26 dana i 1 sat

Poznato je da manjak tekućine u organizmu uzrokuje brojne zdravstvene tegobe - od probavnih do koštano-mišićnih - no voda nam, koristimo li njezinu snagu na pravi način, … više »

KARAKTERISTIKE

Honor Play - ludo brzi smartphone za prave gamere

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Honor Play spada u kategoriju pametnih telefona koja je sve traženija - mobitel za igranje ozbiljnih igara... tu, naravno, ne mislimo na raznorazne farme po Facebooku i slične zabave za… više »

ZANIMLJIVO

Kako žene mijenjaju macho muškarce?

objavljeno prije 26 dana i 16 sati

Što se dogodi kada se u timu u kojemu dominiraju muškarci pojave kolegice? Muškarci počnu mijenjati svoje ponašanje i svoje rodne uloge, pokazuje istraživanje… više »

ZNATE LI?

Muške karakteristike koje su privlačne ženama

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Muškarci se žele svidjeti ženama, to je sto posto sigurno, a za to su spremni u nekim situacijama napraviti i nevjerojatne stvari... No, ako pitate stručnjake, tajna privlačnosti je… više »

COOL

Tehnologija u ulozi spajanja obitelji

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

Obiteljsko druženje treba njegovati jer je obitelj osnova za razvoj mentalnog zdravlja i stabilnosti u životu djeteta, slažu se svi psiholozi. Kvalitetno druženje jača odnose unutar obitelji,… više »

A VAMA?

Kome je najgore na poslu?

objavljeno prije 26 dana i 23 sata

Zaposlenici koji spavaju šest i manje sati tijekom radnog tjedna u većoj mjeri žale na stres na poslu, prekomjerno rade, niže su plaćeni, imaju više prekovremenih sati… više »

NOVOSTI

Samsung Galaxy A7 (2018) donosi inovacije i nove značajke

objavljeno prije 27 dana

Samsung Galaxy A7 (2018) izgleda pomalo drugačiji u usporedbi s trenutnim dizajnom proizvođača što uključuje senzor otiska prsta na bočnoj strani . Dolazi s 6-inčnim Super AMOLED… više »

PREDSTAVLJENI

Xiaomi Mi 8 Pro i Mi 8 Lite – nove boje i neke hardverske izmjene

objavljeno prije 27 dana i 4 sata

Pojedinosti o dostupnosti Xiaomi Mi 8 Pro i Mi 8 Lite na europskom tržištu još nisu otkrivene, no može se očekivati da će se vrlo brzo pojaviti na starom kontinentu. Xiaomi Mi 8… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE :)

Par pogrešaka pri korištenju kondoma

objavljeno prije 27 dana i 16 sati

Korištenje kondoma možda vam se dosad čini kao akcija koju radite najnormalnije i pravilno - ali je li zaista tako? Nažalost, istraživanja pokazuju da možda i nije. Istraživači… više »

MA DA?

Smisao života je izgleda vrlo jednostavno pronaći

objavljeno prije 27 dana i 18 sati

Smisao života nije vam baš najjasniji i kad si postavite to pitanje obično završite u nekim nebuloznim filozofijama o svemu i svačemu? E, pa izgleda da je tome kraj i da su… više »

EHHH...

Xiaomi je pokazao svoje pravo lice – nimalo nam se ne sviđa

objavljeno prije 27 dana i 21 sat

Možda vam zvuči nevjerojatno, ali Xiaomi unatoč popularnosti svojih proizvoda dugi niz godina nije se mogao pohvaliti određenom dobiti. Uglavnom su ostvarivali gubitke jer su ulagali u razvoj… više »

NOVOSTI

Qualcomm Snapdragon 855 već je u rukama nekoliko proizvođača

objavljeno prije 28 dana i 4 sata

Qualcomm Snapdragon 855 je 12.4 × 12.4 mm SoC, temeljen na 7nm FinFET proizvodnom procesu. Javna je tajna da za masovnu proizvodnju bit će zadužen tajlandski TSMC, koji ujedno ostaje… više »

PRIPAZITE :)

Tri znaka horoskopa koji su uvijek nevjerni

objavljeno prije 28 dana i 16 sati

Horoskop i seks imaju čvrste poveznice - ništa vam ne može tako dobro objasniti nečiji način razmišljanja poput horoskopa. Stoga, nije loše znati koji znak horoskopa će… više »