Život
WOW!

AOC predstavlja novog člana svoje G90 gejming serije

objavljeno prije 24 dana i 19 sati

Specijalist za monitore AOC najavljuje novi monitor - G2590FX koji pruža ono najbolje što treba gejmerima koji paze na svoj budžet. 24.5-inčni TN panel s vremenom odziva od 1 ms,… više »

NOVOSTI

Novi Epsonovi poslovni tintni pisači

objavljeno prije 24 dana i 22 sata

Tvrtka Epson najavila je nove dvije serije višenamjenskih uređaja WorkForce Pro namijenjenih užurbanim uredima. Novi modeli rade na inkjet tehnologiji uz neznatan negativan utjecaj na… više »

EH, DA... :)

10 stvari koje ubijaju libido

objavljeno prije 25 dana i 10 sati

Seks može postati sporedna stvar u dugogodišnjim vezama, a to nikako ne bi smio biti. Na manjak libida utječe puno toga, a u najveće ubojice seksualne želje spada i ovih 10 čimbenika.… više »

SIMPTOMI

Prepoznajte krizu srednjih godina

objavljeno prije 25 dana i 12 sati

Kriza srednjih godina ne bira - pogodit će osobe oba spola, a što je najgore, doći će u različito vrijeme, iako su promjene zapravo jednakomjerne i prilično spore.  Jesu li sumnje… više »

PREPORUKA

Pet planinarskih oaza u Slavoniji koje ne smijete propustiti

objavljeno prije 25 dana i 16 sati

Kad krenete nabrajati planine Požeško-slavonske županije, mogli biste pomisliti da se nalazite u nekom gorskom dijelu Hrvatske, a ne u srcu Slavonije. S ukupno 67 planinarskih staza… više »

ZANIMLJIVO

Koliko volja za istraživanjem ovisi o smještaju?

objavljeno prije 25 dana i 20 sati

Prilikom odlaska na godišnji odmor, brojni su kriteriji među kojima možete birati prilikom odabira najboljeg smještajnog objekta koji će odgovarati vašim potrebama. Na… više »

NAJAVE

MediaTek Helio P22 SoC s cijenom za pristupačne smartfone

objavljeno prije 25 dana i 22 sata

Iako je tek najavljen, MediaTek Helio P22 SoC je već u proizvodnji. Otvorio je cijeli novi horizont za pametne telefone nižeg srednjeg dometa jer nudi dosta mogućnosti. Pametni telefoni… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
MMMM

Mirisi i seksualna privlačnost

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

Ljubav može poremetiti naš tjelesni sustav, a pogotovo naša osjetila - to će vam potvrditi svaka osoba koja je u životu bila zaljubljena preko ušiju. Međutim,… više »

Kosa, krevet, spavanje
ZNATE LI?

Što zapravo radimo u snu?

objavljeno prije 26 dana i 12 sati

San je vrijeme kad se mi, kao, odmaramo... no zapravo se u našem tijelu odigrava čitav niz izuzetno važnih procesa - usporedivih čak s generalkom na motoru automobila. Čiste se… više »

Sir Richard Branson trenira za put u svemir

objavljeno prije 26 dana i 20 sati

Sir Richard Branson trenira za astronauta i uskoro će prvi put poletjeti u svemir, prenosi u subotu BBC. "Govorimo o mjesecima, ne o godinama. Dakle, vrlo je blizu. Pred nama je uzbudljiv… više »

GAMING

Grand Theft Auto V u razvoju za PlayStation 5

objavljeno prije 26 dana i 22 sata

Developerski time Rockstar Games , koji potpisuje video igru Grand Theft Auto V, objavili su da pripremaju osvježeno izdanje za nadolazeću Sony PlayStation 5 konzolu. Prva Grand Theft Auto V… više »

MMMM

Što nam rade dobri poljupci

objavljeno prije 27 dana i 10 sati

Evo kako poljupci djeluju na našu psihu i mentalno stanje. Tijekom istraživanja koje je vodio Kory Floyd sa Sveučilišta Arizona, psiholozi su se fokusirali na poljupce… više »

EH, DA...

Zašto vas ona više ne voli

objavljeno prije 27 dana i 12 sati

Zapostavljanje i previše opuštanja samo su prvi koraci koji vode do ohlađivanja njenog srca. Ženama je izuzetno važan i humor koji, ako izostane, unosi dosadu u vezu. A kada se… više »

ISPROBAJTE!

Test osobnosti koji će vam otkriti puno o vama

objavljeno prije 27 dana i 14 sati

Test osobnosti jedna je od stvari koje volimo rješavati u trenucima dokolice, a znanstvenici vjeruju da i na taj način pokušavamo dati smisao svom životu i odgovoriti na… više »

ANTI-RANSOMWARE

Vratite hakirane stranice bez plaćanja otkupnine

objavljeno prije 27 dana i 15 sati

Platforma www.nomoreransom.org s alatima za dekriptiranje blokiranih uređaja žrtava ransomware-a sada je dostupna i na hrvatskom jeziku, a na stranici su i savjeti kako izbjeći… više »