Život
OPA!

Čudan i zabavan način postizanja orgazma

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Teretana ženama može doživjeti puno više zadovoljstva no što očekuju od dobro odrađenog treninga i isklesanog tijela. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Indiana su… više »

ZANIMLJIVO :)

Kakvi parovi imaju sretnije brakove?

objavljeno prije 25 dana i 5 sati

Dok je nekim ljudima visina jedan od odlučujućih faktora, drugima to ne igra nikakvu bitnu ulogu. No, studije kaže da su u prosjeku visoki muškarci i niske žene sretniji, drugim… više »

ZNATE LI?

Evo zašto pod hitno trebate prestati pušiti

objavljeno prije 25 dana i 9 sati

Nikotin je ono na čemu se temeljji ovisnost pušača i što eksploatira duhanska industrija - tijelo za vrijeme pušenja jedne cigarete apsorboira do 90… više »

EH, DA... :)

10 lekcija o životu koje smo dobili od nogometa

objavljeno prije 25 dana i 11 sati

Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu, reći će neki, a to smo mogli i vidjeti posljednjih tjedana kad je velika većina ljudi disala, plakala i veselila se s nogometnom… više »

NEZGODNO

WhatsApp uvodi ograničenja zbog skandala?

objavljeno prije 25 dana i 15 sati

WhatsApp je objavio je da pokreće globalno testiranje ograničavanja prosljeđivanja poruka za sve svoje korisnike, nakon što su indijske vlasti zatražile obuzdavanje širenja… više »

MYTHBUSTERS

Seks onih dana u mjesecu ne smije biti tabu

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Ponovno stiže ono razdoblje u mjesecu i ne samo da se moramo nositi s grčevima, promjenama raspoloženja ili povećanim apetitom, već i seksualni život pati jer "tko će se nositi sa… više »

EH, DA... :)

Spasite svoju vezu ili brak na jednostavan način

objavljeno prije 26 dana i 5 sati

Kako parovi koji su upali u rutinu ili se već polako razilaze u mišljenjima, idejama i željama, mogu ponovo povezati i dati novi žar svojoj vezi? Ako ćemo vjerovati američkog… više »

SAZNAJEMO

Ovoga ljeta stvarno napunite baterije! Neka ljeto bude posebno...

objavljeno prije 26 dana i 9 sati

Posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera samo je po sebi turistički "par excellance", a kad ste uz to smješteni u pravoj oazi luksuza i udobnosti, u blizini veličanstvenog Velikog… više »

SJAJNO!

5 najzanimljivijih kina svijeta koja nude puno više od filma

objavljeno prije 26 dana i 10 sati

Zaboravite na pretraživanje televizijskih kanala i platforma za online gledanje filmova i provedite nezaboravnu filmsku noć u nekom od najneobičnijih svjetskih kina. Od staromodnih,… više »

ŠTETA

Aleksandar Makedonski ipak nije u misterioznom sarkofagu

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Egipatski arheolozi ugasili su svaku moguću nadu da su u nedavno otkrivenom sakofagu ostaci Aleksandra Velikog, zaključivši da se radi o mumijama troje članova "obične" obitelji.… više »

NOVOSTI

Dvije nadogradnje za Honor 10

objavljeno prije 26 dana i 15 sati

Honor će od 3. kolovoza izdati dvije velike nadogradnje za Honor 10 - revolucionarnu hardversko-softversku integraciju i tehnologiju grafičke obrade GPU Turbo, te automatsku stabilizaciju… više »

MA DA?

Žene su krive za mušku nevjeru?!

objavljeno prije 27 dana i 3 sata

Žene su dokazano strože kada je u pitanju definicija nevjere, no istovremeno su puno blaže kada treba oprostiti istu, pokazalo je istraživanje koje je proveo portal Ilicit Encounters na 1200… više »

ZAPAMTITE!

5 stvari koje pravi muškarac NE radi s burbonom

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Burbon je u suštini viski koji mora biti destiliran od masha kojeg sačinjava najmanje 51% kukuruza. Uz to dozrijevanje mora biti u novim pougljenjenim hrastovim bačvama. I posljednji… više »

STVARNO?

Selfieji mogu biti nezdravi za tinejdžere

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

Selfie je fenomen koji ne prestaje iznenađivati - danas gotovo niti jedan događaj ne može proći bez slikanja na taj način.  Društvene mreže postale su, za mnoge, način da pokažu… više »

NOVOSTI

Predstavljen Huawei Nova 3i s GPU Turbo tehnologijom

objavljeno prije 27 dana i 8 sati

Huawei ne prestaju objavljivati jedan model za drugim. Upravo su predstavili Nova 3i, pametni telefon modernog dizajna s izrezom na zaslonu u stilu iPhonea X. Dizajn Izvana, Nova 3i je gotovo… više »