Život
NOVOSTI

Acer Chromebook Tab 10 - prvi tablet na Chrome OS-u

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Acer Chromebook Tab 10 je prvi tablet na svijetu koji koristi Googleov Chrome OS operativni sustav. Bit ćemo malo zločesti i reći kako je to jedina prednost ovog uređaja. Dizajnerski djeluje… više »

ZANIMLJIVO!

Najbolji i najgori dan za seks

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

Seks je uvijek dobar, reklo bi se.. no ljudi ipak imaju neke preferencije koje nemaju puno veze s bioritmom, ali imaju s poslom. Naime, internet stranica za upoznavanje "Lllicit Encounters"… više »

STVARNO?

Što muškarci najviše gledaju na ženama?

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Muškarcima se pogledi na žene lijepe sami od sebe, a većina (pokvarenih) umova na prvo će mjesto kao cilj postaviti - dekolte.  Da, to je česta meta muških pogleda, o tome… više »

BRAVO

Francuska ulaže u umjetnu inteligenciju

objavljeno prije 20 dana i 16 sati

Odljev mozgova problem je, vjerovali ili ne, čak i jednoj Francuskoj jer njihovi mladi stručnjaci odlaze u američke i kineske tehnološke divove kako bi tamo ispunili svoje potencijale.… više »

ZNATE LI?

Kakvi klinci najbolje uspijevaju u životu?

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Prognozirati koje će dijete uspjeti u životu, a koje neće prilično je nezahvalan posao - kad se prisjetite svoje generacije, sigurno postoji barem jedan koji je, prema vašem… više »

DOBRO JE ZNATI

Jesu li modrice opasne?

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

Hematom se najčešće definira kao bazenčić krvi izvan krvnih žila. Hematomi najčešće nastaju kao posljedica ozljede stjenke krvne žile nakon čega krv isteče iz žile u okolno… više »

COOL

Space X uspješno lansirao Iridium satelite

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

SpaceX lansirala je u petak na svojoj raketi Falcon 9 petu skupinu komunikacijskih satelita tvrtke Iridium, od osam koje će američka tvrtka lanisirati do sredine 2018. "Uspješno… više »

COOL

Uz Google Play Instant možete jednostavno isprobati igru bez preuzimanja

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Nakon što je Google pokrenuo značajku "Instant Apps", sada su na Konferenciji razvojnih programera (GDC 2018), održanoj u San Franciscu, dodali i značajku Google Play Instant.… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o masturbaciji koje možete odmah zaboraviti

objavljeno prije 21 dan i 11 sati

Evo nekoliko grozota, zabluda, laži i mitova kojima protivnici masturbacije poučavaju druge. Želite li pak upoznati 69 mitova u seksu toplo preporučamo knjigu 'Don't… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
PRIMJENITE

Kako obuzdati bijes

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Kada smo van sebe od bijesa, zaista nismo svoji. A nitko se ne voli osjećati bespomoćno, kao da njegovim tijelom upravlja neka čudna sila. Zato donosimo nekoliko savjeta za obuzdavanje… više »

Kosa, krevet, spavanje
EH, DA...

Moderne bolesti izaziva tehnologija

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Problemi sa spavanjem spadaju među glavne poremećaje modernog čovjeka, a nema nikakve sumnje da je tome uvelike pridonijela i tehnologija, odnosno aplikacije koje mjere kvalitetu života,… više »

SJAJNO!

Sastojak u kanabisu mogao bi pomoći ovisnicima o alkoholu?

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

CDB - punog imena kanabidiol - sastojak je kanabisa koji ne djeluje poput droge. Koristi se za liječenje Chronove bolesti i nekih vrsta karcinoma. Aktivisti koji… više »

NOVOSTI

OPPO F7 pametan telefon dobio 25 MP prednju kameru

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Tvrtka OPPO najavila je pametan telefon F7 s primarnim fokusom na selfie kameri i s prednjicom u stilu iPhone X. Koristi platformu ColorOS 5.0 na temelju Android 8.1 (Oreo). Evo ostalih… više »

MA DA?

Možemo li zavoljeti bivše?

objavljeno prije 22 dana i 11 sati

Stručnjaci, ali i životna iskustva, kažu da je moguće ponovo zavoljeti osobu s kojom ste nekada već bili u vezi ili u braku, i to se ne događa tako rijetko kao što mislimo. Međutim,… više »

HE HE

Zaljubljenost - što ćemo s tim leptirićima u trbuhu?

objavljeno prije 22 dana i 13 sati

Zaljubljenost je nekad toliko bolna da jednostavno ne znamo kako si pomoći - u priručnicima za samopomoć često čitamo da se u takvim situacijama treba osloniti na unutarnji glas, no u kolikoj… više »