objavljeno 10.01.2008. 00:52:00

Vuco: Nisam ljut što me opet nisu primili na Doru

NAKON što je lani izbačen s Dore zbog prijave supruge Jelene za nasilje u obitelji, Siniši Vuci nije se posrećilo ni ove godine - pjesma ‘Boli me' koju je snimio sa Zagorskim Pleharima, Vidom Balogom i španjolskim gitaristom flamenca Juanom Cortesom nije prošla na natječaju za Doru.

Dora - Noćna mora
Siniša Vuco prošle je godine diskvalificiran s Dore zbog optužbi za obiteljsko nasilje. Svoju je pjesmu ‘Zbog tebe' Vuco na kraju ipak izveo na Dori 2007., no na programu televizije Z1 u emisiji ‘Noćna mora' Željka Malnara. Vuco već godinama najavljuje izdavanje drugog albuma grupe Živo blato.

- ‘Boli me' je napravljena na europskom nivou. Ljudima će sve biti jasno kad je čuju. Nisam ljut što pjesma nije prošla na Doru, ali to dovoljno govori u kakvom je stanju naša glazba. Presudno je očito sve ostalo, a najmanje pjesma - neuobičajeno će pomirljivim tonom Vuco, koji je famozni uradak, za koji je uvjeren da će biti veliki hit, snimao u Zagrebu, Splitu, Valenciji i Metzingenu.

Ima Vuco objašnjenje zašto u posljednje vrijeme nemamo uspjeha na Eurosongu: - U Europi prolaze neki koji naprave barem pola koraka naprijed, a mi smo uvijek korak natrag. Najprije se pojavi Ruslana, a onda mi pošaljemo Severinu. Onda dođu Lordiji, pa mi kasnije šaljemo Dadu Topića. Tome treba doći kraj - rekao je Vuco za Slobodnu Dalmaciju.


Piše: MEX
10.01.2008. 00:52:00
http://m.metro-portal.rtl.hr/vuco-nisam-ljut-sto-me-opet-nisu-primili-na-doru/689/