« Hi-tech
objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana
NAJAVE

Xiaomi Mi Mix 3 već u rujnu s najužim okvirima oko zaslona do sada

Xiaomi Mi Mix 3 mogao bi osvanuti u bijeloj i crnoj boji keramičkog i/ili staklenog kućišta s najužim simetričnim okvirima oko zaslona do sada i senzorom otisaka prstiju smještenim ispod IPS zaslona

Xiaomi ne posustaje
Xiaomi ne posustaje (Sanja Ledinek)
Više o

Xiaomi Mi Mix 3

,

Xiaomi

Izgleda da je Xiaomi pod velikim pritiskom od strane Vivo, Oppo i OnePlus konkurentnih brendova, pod kapom BBK Electronics, jer navodno Xiaomi Mi Mix 3 može se pojaviti već u rujnu, samo pet mjeseci nakon objave Xiaomi Mi Mix 2S, koji smo upravo nedugo imali u redakciji na testu.

Xiaomi Mi Mix 3, ako ćemo vjerovati glasinama i procurjelim promotivnim materijalima iz Kine, trebao bi imati kameru koja se uvlači i izbacuje potpuno automatizirano aktiviranjem aplikacije fotoaparata. Rješenje nam djeluje slično kao Vivo NEX S i Oppo Find X. Međutim, navodno je Xiaomi, patentirano ovo rješenje još 2015. godine. Kako bilo da bilo, mora se priznati u odnosu na sadašnji model je barem jedno važno poboljšanje.

Što još znamo do sada o Mi Mix 3?

Kako prenosi wccftech, Xiaomi Mi Mix 3 mogao bi osvanuti u bijeloj i crnoj boji keramičkog i/ili staklenog kućišta s najužim simetričnim okvirima oko zaslona do sada i senzorom otisaka prstiju smještenim ispod IPS zaslona. Time bi uređaj mogao ponuditi najveći omjer između zaslona i tijela.

Očekuje se da zaslon ima duljinu dijagonale 6,4 inča, za hardversku osnovu Snapdragon 835 mobilnu platformu koja kombinira 6 ili 8 GB radne memorije i do 512 interne flash podatkovne memorije, te dual kamere. Osim toga, Xiaomi je certificirao bežični punjač u Wireless Power Consortium (WPC) i može se se očekivati da će bit isporučivan s Mi Mix 3. Također spominje se i posebna inačica Ferrari Edition koja nastaje u suradnji s ovim poznatim automobilskim brendom. Do sada nema podataka o specifikacijama ove inačice, iako možemo očekivati nadogradnju u smislu dizajna, baterije i ugrađene pohrane.

U pogledu cijena, ovisno o kombinaciji memorijskog kapaciteta i materijalu od kojeg je izrađeno kućište trebala bi koštati od 510 USD - 795 USD.

Kao i kod bilo kakvog drugog curenja informacija ove vrste, uzmite ovo s zrncem soli.  

Piše: Sanja Ledinek
10.07.2018. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno