« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
prijeteće pismo kajinu:

Zamisli da ti ubiju sina pred očima

Adriano Kiršić slične je prijetnje uputio i gradonačelniku Labina Tuliju Demetliku

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Srećko Niketić / CROPIX)
Više o

adriano kiršić

,

Damir Kajin

,

IDS

,

tulio demetlika

,

labin

,

prijeteće pismo

Evo kako izgleda tipično pismo kakva redovito prima Damir Kajin, predsjednički kandidat IDS-a: "Zamisli priču kako ti netko dolazi doma za 15 godina kada tvoj sin već završava fakultet i kada se sprema na vlastitu ženidbu i onda netko ubije tebi tvog sina ispred tvojih očiju, na tvom kućnom pragu? Onda ti u lice kaže: 'To ti je za Demetliku i ukradenu kuću u Rapcu, to je zato što si karakterna pizda od čovjeka pa si se borio protiv koncerta Thompsona u Istri...'"

Prijeteća pisma potpisuje Adriano Kiršić iz Labina koji razglednice i pisma šalje već godinu dana, no Kajin je odlučio prijaviti Klišića tek nakon što je ovaj počeo zvati njegovu suprugu Alice, piše Večernji list.

Kajin je prijetnje prijavio danas u Upravi za posebne poslove sigurnosti u MUP-u. To je potvrdila i Nataša Rogić, glasnogovornica Policijske uprave istarske.

Kajin je rekao sve što traži je da mu se obitelj ostavi na miru. Inače, Kiršić se "osvrnuo" i na labinskog gradonačelnika Tulija Demetliku: "Zamisli situaciju kako neki lik iz te moje priče odlazi kod Demetlike doma i kako mu ubija sina i kćer", stoji u pismu upućenom Kajinu.

Demetlika, koji je prije dvije godine i sam prijavio dotičnog gospodina, samo je kratko komentirao: "On 10-ak godina prijeti. Sada se usredotočio na Kajina zbog kuće koju je Labin dodijelio svom vozaču koji ima četveročlanu obitelj. Grad je pristao kuću vozaču i prodati za približno 46.000 eura.  Kiršić prijeti jer misli da je kuća prodana za malo novca, i da je grad time oštećen, a vlast korumpirana."

01.12.2009. 19:30:16
Novi komentar
nužno
nužno