« Žene
objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci
HOPA CUPA

Zašto on ne može zadržati erekciju

Priznajmo si, ako se nađemo u situaciji da naš partner ne može postići ili zadržati erekciju, najteže je odgovoriti na pitanje kome je pritom neugodnije

Razloga je mnogo, ali vi niste jedan od njih
Razloga je mnogo, ali vi niste jedan od njih (Pixabay)
Više o

erekcija

,

problemi

Priznajmo si, ako se nađemo u situaciji da naš partner ne može postići ili zadržati erekciju, najteže je odgovoriti na pitanje kome je pritom neugodnije. Ako ste se ikad zapitali jeste li vi krivi za njegov problem, odgovor je da zasigurno niste. Erektilna disfunkcija nemogućnost je stanje koje pogađa više od 30 milijuna muškaraca diljem svijeta, a u sljedećim vam točkama donosimo razloge zbog kojih do njih dolazi.

1. Previše alkohola

Alkohol je glavni uzrok impotencije i ostalih problema koji završavaju seksualnom disfunkcijom, poput smanjene seksualne želje, problem u postizanju erekcije, nemogućnost postizanja orgazma i preuranjena ejakulacija - zato ga treba shvatiti ozbiljno.

2. Pušenje

Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Kaliforniji dokazalo je da kod muškaraca koji puše postoji više šansi za razvijanjem impotencije. I karcinoma pluća, kad već pričamo o tome...

3. Lijekovi

Različiti lijekovi koje osoba uzima često imaju neugodne nuspojave, a impotencija bi mogla biti jedna od njih. Pritom se posebna pažnja skreće na antidepresive, a s obzirom da anksioznost pogađa 30% mladih ljudi, možda su oni prva stvar o čijim se nuspojavama treba raspitati.

4. Problemi s mentalnim zdravljem

Stres, anksioznosti i depresija mogu uzrokovati depresiju. Naravno, ako osoba proživljava posebno tešku fazu u životu, ne znači da ozbiljno pati od bilo kojega od tih poremećaja i da će njezino stanje postati trajno.

5. Problemi u vezi

Iako smo na početku rekli da njegov problem nema veze s vama, moramo naglasiti da se on nema veze s vašom privlačnošću. Ako vam je veza na skliskom terenu, imate poteškoće s komunikacijom ili se jednostavno udaljavate, to može biti razlog njegove impotencije.

Piše: Andrea Holi
24.11.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno