« Život
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
AAAA!!

Zašto se parovi svađaju tijekom zime

Razloga za svađu među parovima ima uvijek, no većina njih je toliko besmislena da stvarno trebate razmisliti koliko je to produktivno

Meni je zima! A meni vruće!
Meni je zima! A meni vruće! (Shutterstock)
Više o

parovi

,

zima

,

svađe

,

razlog za svađu

Svađe u vezi ili braku nisu ništa čudno, neki će reći da je to i normalno jer se ipak radi o zajednici dvije osobe koje nisu potpuno jednake, no vjerojatno ste primjetili da postoje razdoblja kad su svađe učestalije.

Jesen je takvo doba, čim počne padati temperatura, rastu tenzije i svađe postaju učestalije, a razlog ne da je banalan, nego je potpuno sumanut s jedne strane, ali i vrlo logičan s druge.

>> Najčešći uzroci svađa u modernim vezama >>

Naime, istraživanja su pokazala da je u hladnim danima najčešći razlog svađa - temperatura životnog prostora, jer je debelo preko trećine ispitanika reklo da se ne može složiti s partnerom oko idealne topline

>> Najgluplji razlozi zbog kojih se parovi svađaju >>

I ovdje su razlike među spolovima zapravo pravi razlog nesuglasica, jer muškarcima obično odgovara nešto niža temperature, dok su žene pristalice više temperature, žaleći se da im je hladno za noge i ruke. 

>> Najčešći razlozi svađa tijekom blagdana >>

Ako imate taj problem, evo rješenja - znanstvenici su izračunali da je idealna toplina za oba spola ravno 22 stupnja. Stoga, namjestite termostat i prestanite se svađati!

23.11.2014. 18:02:00
Novi komentar
nužno
nužno