« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
OPA :)

Zavođenje muškaraca prema - znaku horoskopa

Zavođenje muškaraca nije toliko jednostavno koliko se obično misli u ženskom dijelu populacije, pa evo praktičnog vodiča prema znakovima horoskopa

Mala distanca funkcionira ...
Mala distanca funkcionira ... (Arhiva)
Više o

horoskop

,

znakovi horoskopa

,

zavođenje

,

Jarac

,

Vodenjak

,

Ribe

,

Ovan

,

Bik

,

Blizanci

,

Rak

,

Lav

,

Djevica

,

Vaga

,

Škorpion

,

Strijelac

Horoskop možete koristiti u razne svrhe, saznati svašta o ljudima, a ako vam je, primjerice, cilj zavesti frajera koji vam se sviđa - horoskop vam može biti od velike koristi.

Dakle, da vidimo na što padaju muški predstavnici znakova horoskopa:

Ovan je i sam zavodnik bez mane i straha, no kako je njegov sportski duh toliko živahan da ga je teško zadržati na jednom mjestu, morate biti otkačena žena duge kose da biste ga dovoljno zainteresirali. 

Bik je uporan do bola, a kako znamo, jedino mu je zadovoljstvo pun novčanik i užici. Stoga, priča o tome kako ćete urediti kuću njemu otvara srce, a potpuno ga osvaja genijalan obrok na stolu. još ako ste u crvenom ... 

Blizanac je lakomislen i nepouzdan muškarac kojeg neodoljivo privlače - stabilne žene. Ako dobro slušate i ne postavljate mu ograničenja, vaš je. 

Rak traži podršku od svake žene koja mu prilazi, napadno obučene u visokim potpeticama ga odbijaju, pada na romatniku bez greške. 

Lav obožava teatralne žene koje se vole maksimalno srediti kako bi ih on pokazivao u društvu. No, mora vam biti jasno da je on uvijek, ali uvijek na prvom mjestu - koja to prihvati, njegova je. 

Djevica je često mrzovoljan lik kojem nije strano popiti previše, a istovremeno jedan od najkompliciranijih znakova za zavođenje - bit će zaveden samo kad on želi i odo osobe koja mu se sviđa.  

Vaga ne spada u najvjernije muškarce, upravo obrnuto, a često ćete pomisliti da ste mu apsolutno sve na svijetu, no to neće biti istina. Vagu morate zavoditi uvijek i stalno kako bi ostao s vama.  

Škorpion je vrlo posesivan, ali i odan muškarac koji zahtijeva isto u bilo kojem trenutku. Bez obzira na to što je težak karakter, vrlo je dosljedan i uvijek voli samo jednu ženu. Iskoristite to ... 

Strijelac je prilično nemiran muškarac kojeg je teško obavezati na ljubav do kraja života. Z dugu i uspješnu vezu sa Strijelcem trebate mu dati dovoljno slobode, jer je on neće zloupotrijebiti.  

Jarac je gunđalo koje uvijek mora biti u pravu i sve mora biti po njegovom, pa nije baš lagan partner za suživot. Trebate prihvatiti njegovu krutost i okrenuti je u svoju korist. 

Vodenjak misli da pripada svima, a jednako tako i svi pripadaju njemu. Njega zatvoriti u kuću je izuzetno teško, a jedino što je teže od toga jest nagovoriti ga na ženidbu. No, kad vam uspije, vaš je do kraja života.  

Ribe obično ne znaju što žele, tako da će osobe kojima takav način razmišljanja ne odgovara imati velike probleme s njima. Ribama morate dati da ima svoje male tajne, ne brinite, neće biti fatalne za vezu, glavno mu je da zna da može nešto sakriti ...

06.08.2016. 20:04:00
Novi komentar
nužno
nužno