« Knjiga
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
SJAJNO!

Završile Adventske i Božićne priče u Gradskoj knjižnici Kaštela

U ponedjeljak 11. siječnja u odjelu Gradske knjižnice Kaštela u Kaštel Sućurcu završeno je događanje „Adventska i božićna priča u GKK"

Sjajan završetak Adventa u Kaštelima
Sjajan završetak Adventa u Kaštelima (Iris Ban, Foto studio Iris)
Više o

Gradska knjižnica Kaštela

,

Adventska i božićna priča u GKK

Izvedbom božićnog igrokaza KUD-a Karol Wojtyla "Božićni zvončić traži sreću" u ponedjeljak 11. siječnja u odjelu Gradske knjižnice Kaštela u Kaštel Sućurcu završeno je događanje „Adventska i božićna priča u GKK".

Nakon razigrane predstave, koju su s neskrivenim oduševljenjem pogledali polaznici Dječjeg vrtića „Maginja", predvođeni odgajateljicom „tetom" Elom Kovač, održano je izvlačenje nagrada za sve novoupisane članove, koji su se u Knjižnicu učlanili u vremenu trajanja "Adventske i božićne priče u GKK", tj. od 07. prosinca do 05. siječnja 2016. godine.

Uz nazočnost roditelja i članova Knjižnice te dogradonačelnika Grada Kaštela Zorana Bonacina i direktorice Turističke zajednice Grada Kaštela Nade Maršić, mladi glumci iz KUD-a Karol Wojtyla, predvođeni voditeljicom Ljiljanom Garbati - i polaznici DV Maginja izvukli su dobitnike nagrada.

Pred sam kraj događanja, ravnateljica GKK Renata Dobrić je još jednom uputila zahvalu svim sponzorima i pokroviteljima (za uređenje odjela GKK u K. Sućurcu u adventskom i božićnom ugođaju zaslužna je gđa. Anamarija Kelava, dok su generalni sponzori događanja tvrtke NIRD d.o. o. i Ribola d.o.o.) te  medijskim promotorima koji su se uključili u "Adventsku i božićnu priču u GKK", u sklopu koje su se u vremenu od 07. prosinca 2015. do 05. siječnja 2016. u svim knjižničnim odjelima održavale adventske i božićne čitaonice i pričaonice, izvedbe igrokaza, radionice izrade božićnih ukrasa, kreativne literarne i likovne radionice te edukativne projekcije božićnih filmova.

 - Dolazite u Gradsku knjižnicu Kaštela što češće, jer se u svim odjelima GKK uvijek održavaju različite aktivnosti i pratite obavijesti o događanjima na službenoj stranici www.gkk.hr i na službenoj Facebook stranici Knjižnice, jer GKK uskoro priprema niz zanimljivih događanja vezanih uz maškare, Dan grada Kaštela i Uskrs. - rekla je ravnateljica, nakon čega je druženje nastavljeno uz zajednički ples i pjesmu te uz slatkiše.

12.01.2016. 13:58:00
Novi komentar
nužno
nužno