« Fun
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
nezadovoljna mušterija

Zbog madraca zabio se autom u dućan

Shvativši da mu uz set za spavaću sobu nedostaje madrac, ljutiti vozač Rolls Roycea odlučio se zabiti u Tesco

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.telegraph.co.uk)
Više o

Robert Caton

,

Rolls Royce-om u dućan

,

Andover

,

Tesco

Robert Caton iz Andovera u Engleskoj naručio je krevet iz Tesca i jednostavno mu je dozlogrdilo kada je saznao da je stvar došla bez madraca. Naslanjajući se više na emocije nego razmišljavši svojom glavom odlučio se - zaletjeti autom u trgovinu.

Caton kao razlog tog neobičnog čina navodi da je krevet koji je naručio došao bez madraca. Englez u pedesetima je bio potpuno siguran da je u cijenu bio uračunat i madrac te je stvar odlučio riješiti na četiri kotača.

Nakon što se svojim Rolls Royceom zaletio u izlog trgovine, potpuno je demolirao dvije blagajne. Premda je bilo par posjekotina i modrica, nitko, nasreću, nije ozbiljnije stradao.

Robertova žena Deborah izjavljuje: „Naručili smo ormar, ladice i bračni krevet iz Tesca, no kada su došli dostavljači primijetili smo da krevet nema madrac".

Prije samog čina ljutiti vozač Rolls Roycea prvo je pošao razgovarati s menadžerom, no ovaj mu je odgovorio da ništa ne može učiniti. Zatim je otišao do obližnjeg dućana potražiti alkohol, no zaposlenici su ga odbili poslužiti.

Sada, radije nego da spava na svom madracu, Caton provodi noći na zatvorskom krevetiću, čekajući suđenje 25. rujna. Ako ništa drugo, barem ga neće optužiti za vožnju u alkoholiziranom stanju.


02.09.2009. 15:03:46
Novi komentar
nužno
nužno